A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval egy szó mint száz, a magázódás sztem helytálló, csak a megfelelõ szitukban, és nem kell túlzásba vinni.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
én ha tehetném,mindenkit tegeznék (bár leginkább azért,mert viszonylag kevés helyen járok,ahol szükségem van a magázásra és ettõl csak jobban zavarba jövök)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
aki magázódással indít felém, azt azonnal megkérem, hogy tegezõdjünk - attól nem tisztelek jobban senkit, ha máshogy ragozom az igéket; sõt...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Következõ kérdés: Te megszüntetnéd a magázódást?
A tegezõdés egyre inkább terjed és általánossá válik, ahogy történészek szerint az 1700-as évekig a magyar nyelvben egyébként általános is volt. Családokon belül, kollégák között, fiatalok között ma már általános a tegezõdés. Egyre inkább zavart okoz a magázódás és a tegezõdés megfelelõ alkalmazása minden "nem szokásos" területen. Nem volna egyszerûbb visszatérni a gyökerekhez, és az angolszász mintára csak a tegezõdést használni?
--- Igen, a tiszteletet-illemet meglehet adni enélkül is
--- Nem, engem zavarna ha az emberekkel nemtudnék magázó hangnemben kommunikálni
--- Üres szavazás
--- Nem érdekel
pénztárca-kulcscsomó-telefon, kilépsz otthonról, ugye ezek általában mindig nálunk vannak és nem szívesen tesszük el táskába stb. helyekre általában.
melyiket hova rakod?
kezdjük a pénztárcával... a pénztárca helye:
// ========= Zseb-kérdés =========
// | 41.7% | ####______ | 25 | bal zsebembe
// | 25.0% | ###_______ | 15 | jobb farzsebembe
// | 21.7% | ##________ | 13 | jobb zsebembe
// | 11.7% | #_________ | 7 | bal farzsebembe
// |
// ========= A telefon a =========
// | 62.9% | ######____ | 44 | jobb zsebembe
// | 35.7% | ####______ | 25 | bal zsebembe
// | 1.4% | __________ | 1 | bal farzsebembe
// | 0.0% | __________ | 0 | jobb farzsebembe
// |
// ========= A kulcsok a =========
// | 55.0% | ######____ | 33 | bal zsebembe
// | 40.0% | ####______ | 24 | jobb zsebembe
// | 3.3% | __________ | 2 | jobb farzsebembe
// | 1.7% | __________ | 1 | bal farzsebembe
// |
// ========= Zsebben hordod ezeket vagy táskába rakod? (ha a fentiek nem igazak) =========
// | 54.5% | #####_____ | 24 | Ezek közül nem mindet, de elrakom táskába a ...-t (kifejtem)
// | 45.5% | #####_____ | 20 | Igen, ezeket táskába rakom (vagy kabátzseb ha úgy öltözöm)
// |
// ========= Kulcscsomó: kicsi vagy nagy? =========
// | 83.5% | ########__ | 66 | kicsi, ne foglaljon sok helyet
// | 16.5% | ##________ | 13 | nagy, jó ha érzem a zsebemben a súlyát
// |
elájulást már láttam én is sokat
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
pred
what
hogyan
★★★★★
pred
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
egy bérlet / forgalmi, néhány forint papírban még elfér a zsebben, de semmi több...
u dont have to listen anybody else but me
grat
Amit (defenzíve ugyebár) nem a fülénél fogva lóbál az ember, hanem a fülénél fogba beakasztja a csuklójára, és vagy alulról fogja, vagy felül megcsípve tartja.
Amúgy mindent abba szoktam beletenni.
A múltkor elfelejtettem kipakolni belõle, úgy mentem be a miniszterelnöki hivatalba, hogy benne volt egy gázspray meg egy Macgyver bicska.
Kifele jövet eszméltem (akkor jutott eszembe), hogy hogy nem vették befelé észre, pedig röntgenezték.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
nem tudom miért, de csak így kézenfekvõ az egész. telefon a jobb zsebben hogy kéznél legyen, a pénztárca a másik nagy tárgy, így az a balba megy
a kulcs pedig, hogy ne karcolja a telefont, szintén a balba
telefonom a jobb farzsebemben
lakás kulcscsomóm a jobb zsebemben
Az autókártyám, ami egyben a Paypass bankkártyám is a bal zsebemben hordom.
Nem vagyok nõ, hogy táskát kelljen hordanom, mivel nem menstruálok és nem fertõtlenítem a kezem vagy sminkelem magam... stb.
Minden mást az autóban tárolok, amit napközben használnom kell két inzulin pen és a vércukormérõ, kapunyitó távirányítója.
Kulcscsomóm kicsi; 2 lakáskulcs, bejárati és lakásajtó.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Nyáron ez módosulhat ha a nadrágon van oldalzseb, gombolós, akkor oda.
Legtöbbször van nálam szimatszatyor vagy válltáska, abba csak akkor teszem ha sokáig kell ülni(pl vonaton).
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Telefont a bal zsebembe.
Kulcsok a penztarcamban vannak mindig.
Ha van nalam valamilyen taska (mostanaban aktataska) akkor telefonon kivul mindent abba.
Minel kevesebb,altalaban 3 kulcs van nalam (slusszkulcs,lepcsohaz,bejarati ajto)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
★★★★★
na halljuk a sztorit, mi történt
ez paranoid gazdag embereknek való megoldás, én egyik sem vagyok, kényelmes viszont igen
★★★★★
Táskát nem szeretek hordani, de ha néha muszáj akkor is ugyanúgy a zsebemben hordom a cuccokat. A lehetõ legkevesebb dolgot próbálom magamnál tartani.
Ehhez a zsebtolvajos témához: sosem szoktam a pólómat betûrni, de egyszer mégis így mentem valahova, na akkor ki is lopták a tárcát a zsebembõl, de egyébként nem lopták még el semmimet (kivéve amikor nem voltam józan).
★★★★★
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azoknak a táskáknak a cipzárára, amik kétkocsisok* lehet venni kis lakatot. A két kocsi húzóját összezárod a lakattal és akkor már csak roncsolással lehet kinyitni.
*Jobbról balra és balról jobbra is lezárhatod a cipzárt.
õsztõl változik akkor a kabátzsebekbe kerül minden,baloldalra pénztárca,kártya,kulcs,jobboldalra telefonok...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Kulcs bal zsebben mindig, talán néha kabát belsõzsebbe azt is.
Telefon mindig jobb zsebben.
Ha van nálam táska néha belerakom a cuccaimat, néha nem.
Pesten viszont SQJvé változok és paranoid leszek, mindenemre nagyon ügyelek.
én zsebben hordom ezeket, sõt, hétköznaponként buszozom/villamosozom nagy tömegben. a gépek, amelyekre nem mernél felszállni sem! én látom és élem mindet. folyamatos veszélyben, a kalandok földjén élem az életem mindenféle kórokozóknak, szagoknak és vizuális ingereknek, valamint a legalantasabb dolgozó rétegeknek kitéve. és igen, nem csak, hogy ezidáig túléltem, de.... még soha nem loptak meg!!!!!!!!!!!!44
pred
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ha táska nélküli idõszak van akkor a tel. zsebben a kulcs pedig a kezemben 😄 max. ideiglenesen a bal zsebbe
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[/cserf][/fülünyúl]
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
kulcstartómon vanbõven kulcs, de nem a súlya miatt annyi, hanem mert annyi kell használatra. lehetne könnyebb.