127612
  • Carlos
    válassz
  • Kicsikiraly
    "ócó öccá"
  • toysoldier
    igen.

bal alkaromra szeretnék vmi kínai írást
  • ThisZip
    ha bejön neki akkor mérne? :D

Tetováltatnék magamra én is, egy szemet két szárnnyal a két lapockám közé. :)
  • Vegas
    :ASD: mé jóaz
  • cement
    az a bmw embléma ustokosben eleg idiotasag lenne sztem hanyagold :D
  • Vegas
    mért lenne ciki? akkor már mindenki leszar téged :D
  • DJ Skyline
    ezért gondolom át én is, most lehet buli lenne Tomcat meg Mad Max emblémát magamra nyomatni, de nem tudom hogyan gondolnék erre 10-20 év múlva. ezek azért elég egyedi cuccok, nem valami nonfiguratív csík a karomon legjobb barátom tetovál, tehát még anyagilag sem b*szna a földhöz, mert baráti áron meglenne oldva, de dilemma van még ezzel kapcsolatban. gondolkozom egy BMW emblémában is, de nem csak úgy felhányva oszt' jól van. arra gondoltam hogy lenne egy üstökös az alkaromon, és abban lenne benne a BMW embléma, csak ezt is még meg kellene tervezni :D
  • gergobaby
    Nem... Isten őrizz hogy összevissza varrogassanak rám, aztán a komolyabb nők között sokan vannak úgy, hogy megvetik azt a férfit aki tetováltatja magát... Idős koromban pedig milyen ciki lenne mán'
  • PrasCo
    Nem. Jó dolog, csak épp jelen pillanatban semmi olyant nem tudok elképzelni magamon, amire még moondjuk hetven évesen is azt mondanám, hogy "nem szégyellem, hogy rajtam van."
  • Rettenthető
    Nem, mert:

- Soha nem vágytam rá
    - Komplikált az eltávolítása
    - Ma már mindenki annyira egyedi akar lenni, azzal hogy tetováltat magára, hogy most már nagyobb kuriózum, ha valakin nincs semmilyen tetkó.
  • DJ Skyline
    Igen. alkar / felkar. több is tervben van, de még nincs eldöntve, meg nem tudom hogy állna nekem :D szóval ezt még átkell gondolni, de tervbe van véve.
  • broman191
  • bardocz
    Az nem az igazi :)
  • Mike at home
    alkoholo filccel rajzolj a fütyidre egyet :)
  • Mike at home
    nekem a quake jel tetszik, de mivel nem vagyok egy elvadult kvéker, no meg mindenki ezt is gondolná, örökké magyarázkodhatnék

no meg nem szeretemn a maradandó dolgokat, később meg is gondolhatom magam
    szal nem kell tetkó
  • bardocz
    Akkor akiknek van:igen(mi&hol)
  • bardocz
    Max subarujelet,akárhova,de nem nagyot,csak akkorát mint a kocsikon is van.Aztán ha új embléma jön,akkor az újjal vagy lefedni,vagy alá-fölé csinálni újat.De ha már subaru embléma,akkor azt nekem minden évben frissíttetni kell,hogy széplegyen.Áh,túl sok macera,inkább kihagyom:)
  • Vegas
    simán, már van is szal tökmindegy -.-
  • Kicsikiraly
    nem, az előttem elmondott okok végett :D
  • broman191
  • kas123
    nem
    mert #9779 9786
  • Hayni
    Igen, majd lepkét a bokámra.
  • Taky76
    Nem!
    Mert csak!
  • Darkon
  • Darkon
    Éhes Jabbat mindenkeppen

(soha!)
  • miilann
    én úgy tudom hogy a henna jó esetben is egy hétig húzza :\
    viszont valóban vannak ilyen 1 meg 3 éves tetoválások :0
  • z99999
    nem igazán, mi a jó abban?
  • NEOreg3
    igen, vmelyik karomra nonfiguratívat
  • FZoleee
    koczka-.-
    amúgy nem tetováltatnék
  • Carlos
    Henna 1-2 hónapig marad fent.
    Viszont, ha allergiás vagy rá, akkor vicces 'motívumok' jelennek meg rajtad.

Amúgy énis ugyanígy gondolom ahogy te!
    Régen akartam magamra rakni egy kis fallout logót. Lehet, hogy hennából megcsináltatom egyszer...
  • Rage47
    nem, mert ronda:)
  • N o N a m e
    igen, az alkaromra anyám nevét egy szivbe
  • cargame
    Tetovalnek a fulem hatamogere vagy esetleg a kicsi ujjom begyere vagy max a talpamra..:D:DDDDD XD Es sohaa
  • Benny04
    nem...nem vagyok megháborodva -.-"
  • Palika1989
    Az szívás. :)
  • LordVenom
    És mi van azzal,aki már tetováltatott,de már nem tetováltatna többet,mert elég az,ami van? :)
  • szieszáj
    nem. szétfolyna a tinta mert mindig sokat izzadok najó szerintem hülyeség minek csúfitanám el a bőröm vele...
  • MaSzKa
    Nem. Hülye leszek magamat tetováltatni
  • poppe
    nem, kicsit hülyén nézne ki a pálcika testemen :)