127612
-
válassz -
"ócó öccá" -
igen.
bal alkaromra szeretnék vmi kínai írást -
ha bejön neki akkor mérne? :D
Tetováltatnék magamra én is, egy szemet két szárnnyal a két lapockám közé. :) -
Vegas #9822 :ASD: mé jóaz -
az a bmw embléma ustokosben eleg idiotasag lenne sztem hanyagold :D -
Vegas #9820 mért lenne ciki? akkor már mindenki leszar téged :D -
ezért gondolom át én is, most lehet buli lenne Tomcat meg Mad Max emblémát magamra nyomatni, de nem tudom hogyan gondolnék erre 10-20 év múlva. ezek azért elég egyedi cuccok, nem valami nonfiguratív csík a karomon
legjobb barátom tetovál, tehát még anyagilag sem b*szna a földhöz, mert baráti áron meglenne oldva, de dilemma van még ezzel kapcsolatban. gondolkozom egy BMW emblémában is, de nem csak úgy felhányva oszt' jól van. arra gondoltam hogy lenne egy üstökös az alkaromon, és abban lenne benne a BMW embléma, csak ezt is még meg kellene tervezni :D
-
Nem... Isten őrizz hogy összevissza varrogassanak rám, aztán a komolyabb nők között sokan vannak úgy, hogy megvetik azt a férfit aki tetováltatja magát... Idős koromban pedig milyen ciki lenne mán' -
Nem. Jó dolog, csak épp jelen pillanatban semmi olyant nem tudok elképzelni magamon, amire még moondjuk hetven évesen is azt mondanám, hogy "nem szégyellem, hogy rajtam van." -
Nem, mert:
- Soha nem vágytam rá
- Komplikált az eltávolítása
- Ma már mindenki annyira egyedi akar lenni, azzal hogy tetováltat magára, hogy most már nagyobb kuriózum, ha valakin nincs semmilyen tetkó. -
Igen. alkar / felkar. több is tervben van, de még nincs eldöntve, meg nem tudom hogy állna nekem :D szóval ezt még átkell gondolni, de tervbe van véve. -

-
Az nem az igazi :) -
alkoholo filccel rajzolj a fütyidre egyet :) -
nekem a quake jel tetszik, de mivel nem vagyok egy elvadult kvéker, no meg mindenki ezt is gondolná, örökké magyarázkodhatnék
no meg nem szeretemn a maradandó dolgokat, később meg is gondolhatom magam
szal nem kell tetkó -
Akkor akiknek van:igen(mi&hol) -
Max subarujelet,akárhova,de nem nagyot,csak akkorát mint a kocsikon is van.Aztán ha új embléma jön,akkor az újjal vagy lefedni,vagy alá-fölé csinálni újat.De ha már subaru embléma,akkor azt nekem minden évben frissíttetni kell,hogy széplegyen.Áh,túl sok macera,inkább kihagyom:) -
Vegas #9808 simán, már van is szal tökmindegy -.- -
nem, az előttem elmondott okok végett :D -
-
nem
mert #9779 9786 -
Igen, majd lepkét a bokámra. -
Nem!
Mert csak! -
-
Éhes Jabbat mindenkeppen
(soha!)
-
én úgy tudom hogy a henna jó esetben is egy hétig húzza :\
viszont valóban vannak ilyen 1 meg 3 éves tetoválások :0 -
nem igazán, mi a jó abban? -
igen, vmelyik karomra nonfiguratívat -
koczka-.-
amúgy nem tetováltatnék
-
Henna 1-2 hónapig marad fent.
Viszont, ha allergiás vagy rá, akkor vicces 'motívumok' jelennek meg rajtad.
Amúgy énis ugyanígy gondolom ahogy te!
Régen akartam magamra rakni egy kis fallout logót. Lehet, hogy hennából megcsináltatom egyszer... -
nem, mert ronda:) -
igen, az alkaromra anyám nevét egy szivbe
-
cargame #9793 Tetovalnek a fulem hatamogere vagy esetleg a kicsi ujjom begyere vagy max a talpamra..:D:DDDDD XD Es sohaa -
nem...nem vagyok megháborodva -.-" -
Az szívás. :) -
És mi van azzal,aki már tetováltatott,de már nem tetováltatna többet,mert elég az,ami van? :) -
szieszáj #9789 nem. szétfolyna a tinta mert mindig sokat izzadok
najó szerintem hülyeség minek csúfitanám el a bőröm vele...
-
Nem. Hülye leszek magamat tetováltatni
-
nem, kicsit hülyén nézne ki a pálcika testemen :)