127612
  • immovable
  • Dzsini
    Nagyjából ismerem csak a sztorit, de valahogy úgy volt, hogy valamikor tavasszal találkoztak először, nyáron esküvő, következő tavasszal első gyerek.
  • immovable
    Egyik haverom 2 hónap együttjárás (és ismeretség!) után vette el. (Eslő nő volt neki és ő is első volt a csajnak) Azóta is együtt vannak (10+ év) plusz van gyerek.
  • Fresh Duke
    Öreg vagy.
  • immovable
    8 év.
  • Lacee86
    És a pár hónap az úgy pár hónap, h annyi ideje is ismerték egymást, vagy pedig már régen ismerték egymást, és egyszer csak összejöttek, és onnan számítva pár hónap? :)
  • Fresh Duke
    2 hét.
  • Dzsini
    És milyen hosszú ismertség után kérted meg a kezét / közölte, hogy elveszed feleségül?
  • Dzsini
    Nem tudom - láttam már pár hónapra is példát (és ~20 éve működő házasság), de láttam olyat is, hogy sok év együttélés után összeházasodtak, majd szét is esett az egész.
  • immovable
    Nős vagyok. A kérdés már eldöntetett. Aka leszarom.
  • Lacee86
    Üres. Nem tudom megítélni, és sztem ezt így időbe bekategorizálni nem is lehet, mert rengeteg mindentől függ. Hogy nagyságrendet mégis mondjak, nyilván évekre lenne ehhez szükség, tehát nem ilyen pár hónapos kapcsolat után. :)
  • VRSDM
    1. nem akar.
    2. nem tud.
    3. nincsenek kapcsolatai :)
  • immovable
    Leszarom.
  • pxxl
  • BaliBoy
    Tudod ez olyan, mint amikor a francia válogatott kiszalad a pályára, aztán nem látsz közöttük 1 fehér embert...
  • tigeroo
    az eurovízió olyan mint egy családlátogatás:

minden szülő fényezi a gyerekét, de csak a sajátja érdekli, a többieké nem
  • Zoli007
    Egy nem magyarnak kinéző, nem magyar nevű ember, nem magyar éneke reprezentálja az országot? OK. Egyébként nem követem.
  • Lacee86
    Igen.
  • Molnibalage
    A kommentek alapján módosítottam az egyiket, így már benne van kombinációban a hiányolt opció.
  • Calver
  • Molnibalage
    Tettem be párat.
  • HTS s3rg1nh00
    igazából az előadók listáját végigolvasni elég volt,hogy rájöjjek: idén sem küldünk ki semmi mellbevágót,pedig a fostengert csak az olyanok kavarják fel...mint például a Lordi.
  • tigeroo
    nekem tetszett ez a szám tőle, sokszor adják a rádióban is, színvonalas. eurovízióra való...

de én inkább a képzelt város - anatolij c. előadását küldtem volna ki
  • tigeroo
    nem árt ha van miből válogatni
  • Blum
    Leszarom.
  • Molnibalage
    Rakjak be pár komolyabb kérdést?
  • Fresh Duke
    Azt se tudom mi az az eurovízió.
  • Molnibalage
    Mert ez tényleg ennyire izgatja az embereket...

A kérdések jellegéről kb. 2-3 éve akartam nyitni egy topikot vagy itt dumálni, de nem volt rá vevő a közösség.

Én alapvetően néhágy fő kategóriába sorolm a kérdéseket. Az egyik fő kategória az, amikor valami olyasmit kérdést tesztel fel, ami mondjuk világnézeti kérdést vagy általános személetet feszeget. Ellenzed -e az atomenergiát, mi a véleményed az általános választójogról, abortusz, hiszel e a konteókban, stb. Ezek főleg komoly kérdések, de legalább félkomolyak.

A másik fő csoport a kicsit fura/vicces emberi szokásokra vonatkozó kérdések. Mit hogy csinálsz, milyen jó/rossz szokásaid vannak, stb.

Aztán az egyik jellemző, hogy ott leszel/nézed -e/hallagotd e, eseményekre vonatkozó.

És van a minden más egyéb, amit már nem tudok ilyen könnyen kategorizálni. Kb. ez a jellemző eloszlás. Ha ezek közül azok kerülnek túlsúlyba, amikre értelmes válasz nem adható vagy a közösség átlagos érdeklődési körén kívül esik, akkor naná, hogy leszarom lesz a válasz. Én legtöbbször komoly kérédseket küldök be, nagyon hamar ki is rakják őket és nagyon kevés esetben van az, hogy "mutasd az eredmény/nem érdekel".

Tehát tessék megerőltetni a fatáziát és olyan kérdés beküldeni, ami megmozgatja az embereket.
  • Lacee86
    Jó, végül is igazad van.
    De kérdéseket tényleg küldhetnétek be, mert nem állunk jól velük. :/
  • broman191
    Nem követem az eseményt a TV-ben, de a napokban kíváncsiságból utánanéztem az előadóknak & daloknak a YouTube-on, számomra a Running nem tűnt ki túlzottan a többi dal mellett. Alapvetően enyhén közömbös vagyok a témával kapcsolatban, úgyis popzene, a fesztivál után hamarosan ködbe vész az egész, aztán jön a következő hasonló feledős popdal...fesztiválozás sem kell hozzá...megyek is vissza a WinAMP-omhoz valami emlékezeteset hallgatni. :))
  • videobaby
    nem leszarom, csak nem követem. azért van árnyalatnyi különbség :) el kellett volna különíteni.
  • hugopareiros
    Végigment a klipp és az ajánlottak között rögtön megláttam ezt...

Elég nagy port kevert a médiában. Magyar, magyar és szvsz jobb is.
    Miért nem ő megy ki?
  • hugopareiros
    Még egyszer se láttam ilyen selejtezőket, illetve az eurovíziós dalfesztivált se követtem nyomon soha.
    Most se tudom, hogy milyen más dalok voltak esélyesek, így nem tudtam másra nyomni, csak a "Nem követem az Eurovíziót".

btw:
    Lusta vagyok utána járni, ezért csak kigondolom, hogy talán hogy lehet:
    Tehát szerintem minden évben a megelőző 1 év zenéiből lehet válogatni.
    Szóval most elvileg 2013 legjobb magyar muzsikája a Running.
    Végig hallgattam, és nem akarom elhinni, hogy
    a) Nincs ennél jobb magyar zenénk.
    b) Nincs ennél jobb magyar zenénk.
    c) Nincs ennél jobb magyar előadónk.

a: Tényleg nem készült jobb szám 2013-ban ennél Magyarországon?
    b: Miért angol nyelvű zenével kell előállni?
    c: Miért egy amerikai képviseli Magyarországot?
  • Lacee86
    Nem, de ez már azért több mint túlzás, mikor ránéztem, és 14ből 13 leszarom válasz, az az 1 különböző meg az enyém...
  • videobaby
    ez már csak színpad, semmi más. nem követem.
  • Motoroj
    Örülök neki, én is ezt a dalt küldtem volna.

Talán nem is annyira maga a dal tetszik, inkább arról van szó hogy kötődik valamihez.
  • chhaya #116196
    Régóta nem követem az Eurovíziót, mert valahogy sosem sikerül megtalálniuk azokat az előadókat, akiket tényleg érdemes lenne kijuttatni a fesztiválra.
  • benőmenő
    Szerintem kb. mindegy mi jut ki.
    A dalok is egy tehetség kutató selejtezőjének színvonalán voltak, de maga az eurovízió sem a dalokról szól, hanem drága giccsparádé, és többnyire úgysem a dalok alapján szavaznak az emberek.
  • Dzsini
    Gondolod, hogy lenne bármi olyan kérdés, amire nem lenne egy csomó poénból "lesz.rom" válasz? Többen azt hiszik, hogy ez most a vicces, és bármi is a véleményük, azt fogják mondani.

Múló divat.
  • Lacee86
    Akinek vannak értelmes kérdés ötletei, akkor küldjön be legyen olyan kedves, mert ennek így lassan semmi értelme...