A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
All hail the double x!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Következõ kérdés: Szereted az angol humort?
--- Nagyon szeretem, mindenevõ vagyok a stílusban (Monty Python, Mr. Bean, Benny Hill stb.; talán még a korai L\'art pour
--- A Monty Python az etalon, az összes többi erõlködés
--- A Brian élete és Gyalog-galopp bejön, de annyira nem a világom ez a humor
--- Ahogy van, az összeset utálom, szerintem egy szinten van a német humorral.
--- Egyéb (kommentben kifejtem):
http://hvg.hu/sport/20131011_Lemondott_Egervari_Sandor
// | 69.7% | #######___ | 62 | Nem érdekel, a magyar futball úgy sz*r, ahogy van.
// | 18.0% | ##________ | 16 | Már meg volt írva rég, a holland meccs csak az "aláírás" volt rá...
// | 5.6% | #_________ | 5 | Ki sem kellett volna nevezni, borzalmas edzõ. Bárki jön most, csak jobb
// | 4.5% | __________ | 4 | Várható volt, de az Andorra elleni meccsig még kitarthatott volna.
// | 2.2% | __________ | 2 | Meglepett, a kudarc ellenére nem számítottam rá.
Dum spiro, spero.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Dum spiro, spero.
Az M6 alagút az, aminek nem volt értelme.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ennél a témánál most részben kikerülhetetlen, de maradjatok a normális beszélgetésnél, érvelésnél.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De páran ezekbõl a dolgokból olyan jól járnak, hogy hülyék lennének abbahagyni.
Dum spiro, spero.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dum spiro, spero.
De így semmi esélyünk senki ellen nem lenne, ezért is örvendetes, hogy nem leszünk 2-ak.
Dum spiro, spero.
★★★★★
Ennyit a fene nagy matematikai esélyrõl. Ezt már gyakorlatilag ott elb*sztuk, amikor Románia ellen képtelenek voltunk megtartani a 2-1-es elõnyünket.
De az akkor is tény marad, hogy a matematikai esély az megvan.
★★★★★
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
...és Törökország kikap Hollandiától, Románia pedig Észtországtól.
...és Törökország döntetlent játszik Hollandiával, Románia nem nyer Észtország ellen, mi pedig legalább 10 góllal legyõzzük Andorrát.
...és Románia döntetlent játszik Észtországgal, Törökország kikap Hollandiától, mi pedig legalább hat góllal megverjük Andorrát.
Dum spiro, spero.
csak éppen itt a matematikai esély az, hogy a következõ meccseket mind 30 góllal kellene megnyerni 😄
★★★★★
★★★★★
Nálunk az a faramuci helyzet van, hogy népszerû a foci egy bizonyos szinten ezért politikai célokra lehet használni viszont innentõl kezdve a gyomrom fordul fel még akkor is ha az állami csöcs nélkül vegetálna az egész "ipar". Kell ilyen áron a büszkeség?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
na igen,de most építenek egy csomó stadiont x milliárd forintból,aminek az egészségügyben vagy az oktatásban (stb.) sokkal jobb helye lenne...nálunk az ultrák már ki sem mennek a meccsre az elõzetes regisztráció miatt...sõt a múltkor olyan eset is volt,hogy az úriember neve stimmelt a jegyen,csak a születési dátuma nem...este 7kor lett volna a meccs,hajnalig tartották bent az örsön...hát így mégis ki a faszomnak van kedve meccsre menni szar magyar focit nézni?
elõször játék kellene,aztán gondolkozni a többin,nem pedig fordítva ülni a lovon.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De amikor 2009-ben a Loki BL csoportkörbe jutott a három hazai meccsre 1 hét alatt elkelt a 3x 42 ezer jegy. És az elsõ meccsig még volt vissza 1 hónap. Van itt is érdeklõdés, ha van eredmény. Eredmény nélkül sehol sincs teltház.
Dum spiro, spero.
1 db 5 ezres kézicsarnok van az országban, a többi nem nagyobb 2 ezresnél, azokat nem lenne nehéz megtölteni, ha tényleg népszerû a sportág. De nem töltik meg õket, javarészt félházzal mennek.
Ha 50 ezer jegyigénylés volt az dicséretes, de nem értem miért kellene ezt arányaiban beszorozni a foci esetében. Esetleg akkor, ha hasonló sikersportág lenne, mint a kézi. Lefogadom, ha megvertük volna idegenben a románokat, simán lett volna 200 ezer jegyigénylés az Andorra elleni meccsre.
Adnak azért kézilabdát, kosárlabdát, jégkorongot is a magyar bajnokságból rendszeresen, lenne más opció annak, aki nem akarja a focit nézni, elvégre feltalálták már a távirányítót.
De a vitát lezárva, nekem teljesen mindegy, hogy melyik a legnépszerûbb sport nálunk, mert a sikeresség nem ezen múlik.
Dum spiro, spero.
1. Relatív telítettsége a stadionoknak mekkora? Eh... Kézilabdás meccseken, amit adnak és eddig csak telt házat láttam. A fõnököm kézilabda buzi a haverjával együtt. A tavalyi BL meccsekre valam 3-4 ezer helyre 50 ezer igénylés érkezett. Majd szólj, ha magyar focicsapat kupameccsére 200-300 ezer jegyigénylés jön. Mert arányaiban ez ezt jelentené...
2. A TV-ben nem adnak szinte mást sem csak focit. Ergo naná, hogy azt nézik aboszlút értékben a legtöbben...
De ha ez sem elég meggyõzõ:
A BL döntõnél és a Barca-Real meccsnél is többen nézték a fradi-újpest meccset a tv-ben. Mit nem lehet ezen érteni? Lehet, hogy fáj, hogy egy olyan sport a legnépszerûbb itthon amiben a béka segge alatt vagyunk, de a tény attól még tény. Helyszíni és televíziós nézõszámokban és igazolt sportolók száma szerint is a foci vezet Mo-n. Ha beletörõdsz, ha nem.
Dum spiro, spero.
Ha nincs mûszaki hiba, akkor az elsõ tízben lettek volna az olimpián. Ilyen eredmény közelében nincs a magyar futball vagy 40 éve...