A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
★★★★★
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.
Amúgy, ha nem vállalta volna fel a szerepét, akkor lett volna másik kiválasztott. Egy kiválasztott nem csak attól kiválasztott, hogy megvan a képessége, hanem attól is, hogy fel is vállalja a szerepét. (Itt a sorrend pont fordítva volt, elõször elfogadta, és utána jött a képessége.) Amúgy is, õ a 7. kiválasztott volt, ha jól emlékszem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
★★★★★
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
én mondom, annak a tizedébõl rendezzenek egy nagy lakomát és hamvasszanak el. én ezt a temetõs szokást sem értem miért kell erõltetni, bár ahogy kérdeztem a többi kb. velem egykorú emberkét õk is már azért érzõdik a kevésbé keresztény kötelék, sokan mondták õkis a hamvasztást már.
Kitöltenétek az alábbi kérdõívet a szakdolgozatom sikeréhez szükségeltetik.
Fontos lenne, márcsak 28 db hiányzik.
A Témája: az utazás, internet, mobilalkalmazások szerepe
Kérdõív - utazás, internet, alkalmazás
Ez olyan mint a karácsony.... ne csak azon a napon szeressük egymást hanem az év többi napján is 😊
okt. 31. - Halloween
nov. 1. - Mindenszentek
nov. 2. - halottak napja
Márc. 15., okt. 23., máj. 1, aug. 20. (ami ugye kimondottan vidám ünnep) mindegyik ünnepnap!
Az amcsik is ünneplik a szabadságharcukat és a polgárháborújukat is. Ott is ezer számra haltak ifjak... Csak máshogy közelítik meg.
Egy 8 évesnek már tisztában kell lennie az elmúlással. Ez a minden napi élet része. (gondolom lövöldözõs játékok közelébe sem engednél 8 évest. 😉) Nem kell persze traktálni és minden áron temetésekre vinni, de egyszer egy évben, egy temetõi séta simán belefér. A halottak napjának sem a szomorúságról kell szólnia egyébként, hanem az emlékezésrõl. A kettõ közel sem ugyanaz.
És még egyszer: a Halloween=/=halottak napja. Nálunk a Halloweent farsangnak hívják és tavasszal van.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nah jó, de mondj egy olyan tipikus magyar ünnepet, ami nem megemlékezés, vagy szomorúság. (most hirtelen a majális jutott eszembe, de nem tudom, hogy azt külföldön ünneplik e)
persze, hogy fogjuk fel. Megmutattuk, és levertek minket, és a szegény ifjak akik meghaltak. Végülis jól mondod, a PR részével van a gond, mert úgy kéne mutatni, hogy "EZ az! megpróbáltuk!"
másfelõl meg még annyit, hogy nem véletlen vagyunk az országok között az egyik legszomorkásabb nép. Ha választanom kéne, hogy 8 évesen anyu kezét fogva KELL kimenni a temetõbe, megemlékezni a nagyira, akit lehet, hogy nem is ismertem. Vagy egy tök lámpással a kezemben, szellemnek öltözve cukorkát gyûjtögetni... hát inkább az amerikai verziót választom.
Miért kell már ilyen korán megismertetni szerencsétlen gyerekkel a halál és szomorúság ilyen formáját?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
I met God. She's black
Másrészt: Az amcsik történelme egy minimum 500 évvel le van maradva az európai államok nagy többségéhez képest. De biztos vagyok benne, hogy nem örömködnek sem dec. 7-n (Pearl Harbour) sem pedig szept. 11-én..... Mindennek megvan a maga ideje!
Egyébként ha belegondolunk sem márc. 15 sem pedig okt. 23. nem egy szomorú ünnep, hiszen ezeken a napokon mutatta meg a magyar nép, hogy nem tûri az idegen elnyomást. Szóval egyáltalán nem kellene szomorú ünnepeknek lenniük, csak nem jó a PR-juk. Október 6. meg "csak" emléknap nem ünnepnap.
És nem úgy akarok megemlékezni a halott szeretteimrõl, hogy a sírjuknál állok, és sírok, és azt látom magam elõtt, hogyan szenvedett az ágyban. Ezt otthon is megtehetem bármikor.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Vagy pont ugyanúgy, mint a Halloweenezés, ami a régi kelta Samhain ünnepre visszavezethetõ, bár sok köze már nincs se a keltákhoz, se az emberáldozathoz 😊
★★★★★
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ha az ilyen pletykás népségen múlna tényleg felfordulnék, mondtam is anyáméknak hogy engem hamvasszanak el a picsába nem kérek ebbõl hogy kényszeresen az év adott 1 napján fáradozzanak mikor már ott sem vagyok. inkább rendezzenek egy banzájt és emlékezzenek meg otthon vacsora-sztorizás és egy jelképes gyertyagyújtás mellett.
jobban örülnék ha a busójárás vagy valami hazai dolog terjedne el nem pedig más nemzet kultúrája, de ez van.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."