A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
én csak most olvastam egy nagyon hiteles forrásból a Facebookon

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

videobaby
már rég köztudott dolog.

clio1616v
Errõl Kata többet tudna mesélni.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy a rák gyógyítására megvan a megoldás, csak a rákbetegek nagyobb bevételt jelentenek a gyógyszergyártóknak.

videobaby
lila, mert mindkettõ jöhet.

ressy14
üres, leszarom a mátrixot

Dum spiro, spero.

Mindkettõt kérem és mellé egy kisfröccsöt.

★★★★★

BRAT
kék

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

Nyilván, épp ez a lényeg.

Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.

joshua
Nem, akkor épp nem volt másik kiválasztott, majd egy új zionban lesz egy másik. Az elõzõ 6 vagy mennyi, mindannyian felvállalták a kiválasztott szerepét és új ziont csináltak.

Ha belegondolsz, ennek van értelme. 😊
Amúgy, ha nem vállalta volna fel a szerepét, akkor lett volna másik kiválasztott. Egy kiválasztott nem csak attól kiválasztott, hogy megvan a képessége, hanem attól is, hogy fel is vállalja a szerepét. (Itt a sorrend pont fordítva volt, elõször elfogadta, és utána jött a képessége.) Amúgy is, õ a 7. kiválasztott volt, ha jól emlékszem.

Dzsini
Ja, hogy azért lett Keanu Reeves a kiválasztott, mert Morpheus õt választotta ki? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kerestek volna másik kiválasztottat. Vagy Morpheus gyúrt volna picit a makiwarán és õ kapálta volna el az ügynököket.

Dzsini
Elég vacak és valószínûleg rövid film lett volna, ha a kéket választja 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

HTS s3rg1nh00
a zöldet

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pluskast
Kérdéstõl függ. Amelyiket komolytalannak érzem arra max szavazok (vagy nem) de kommentárt inkább nem fûzök hozzá mert feleslegesnek tartom.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

VÉRESEN KOMOLYAN!

★★★★★

chhaya
Nem tudom mit ért a kérdés a "komolyan vétel" alatt... Mindig úgy szoktam gombot nyomni, hogy az leginkább tükrözze a hozzáállásom (szóval ilyen értelemben "természetesen igen" a válasz). Még ha poénos vagy hülyeség is a kérdés, engem nem zavar. Ha nagyon nem vagyok otthon a témában vagy egyik válaszlehetõség sem passzol, akkor üresre nyomok. Hozzászólást írni ritkán van kedvem, merõ lustaságból. Olvasgatni jobban szeretek.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

SzirmosSzisza
Urnát is ugyanúgy el lehet temetni, bár gondolom te arra gondolsz, hogy hamvasztás után dobjanak a Dunába vagy valami.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tigeroo
nem, hazudgálok össze-vissza fbnlx és clio regemmel együtt
tigeroo
de ez az egész a pénzrõl szól, egy normális temetés olyan 1 millió ft körül van...

én mondom, annak a tizedébõl rendezzenek egy nagy lakomát és hamvasszanak el. én ezt a temetõs szokást sem értem miért kell erõltetni, bár ahogy kérdeztem a többi kb. velem egykorú emberkét õk is már azért érzõdik a kevésbé keresztény kötelék, sokan mondták õkis a hamvasztást már.
videobaby
igen

Sziasztok
Kitöltenétek az alábbi kérdõívet a szakdolgozatom sikeréhez szükségeltetik.

Fontos lenne, márcsak 28 db hiányzik.
A Témája: az utazás, internet, mobilalkalmazások szerepe

Kérdõív - utazás, internet, alkalmazás
rastaman
amelyik poénos arra is örömmrl szvazom, DE a primitív poénokat IS szívlelem

http://www.youtube.com/watch?v=mlNjSdyTpTU

Narxis
A munka szeretete.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mirõl beszélsz? A majális a szeretet ünnepe...

én meg úgy gondlom,hogy nem csak ilyenkor kell kimenni a temetõbe és a sírt gondozni mint azt teszik elég sokan, hanem rendszeresen év közben is ! Mivel még szüleim élnek így nekem ilyen dolgom nincs de ha (neadj Isten megtörténik) biztos vagyok benne,hogy nem csak halottak napjakor fogok kimenni hanem év közben fogom gondozni a sírt.

Ez olyan mint a karácsony.... ne csak azon a napon szeressük egymást hanem az év többi napján is 😊
BaliBoy
Ez is téves. 😊
okt. 31. - Halloween
nov. 1. - Mindenszentek
nov. 2. - halottak napja

Márc. 15., okt. 23., máj. 1, aug. 20. (ami ugye kimondottan vidám ünnep) mindegyik ünnepnap!

Az amcsik is ünneplik a szabadságharcukat és a polgárháborújukat is. Ott is ezer számra haltak ifjak... Csak máshogy közelítik meg.

Egy 8 évesnek már tisztában kell lennie az elmúlással. Ez a minden napi élet része. (gondolom lövöldözõs játékok közelébe sem engednél 8 évest. 😉) Nem kell persze traktálni és minden áron temetésekre vinni, de egyszer egy évben, egy temetõi séta simán belefér. A halottak napjának sem a szomorúságról kell szólnia egyébként, hanem az emlékezésrõl. A kettõ közel sem ugyanaz.

És még egyszer: a Halloween=/=halottak napja. Nálunk a Halloweent farsangnak hívják és tavasszal van.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

clio1616v
persze

videobaby
egyáltalán nem veszek komolyan sok kérdést, mivel tõlem nagyon távol állhat, esetleg olyan a téma, hogy telibe...

Broafka
jó hát akkor mindenszentek napja

nah jó, de mondj egy olyan tipikus magyar ünnepet, ami nem megemlékezés, vagy szomorúság. (most hirtelen a majális jutott eszembe, de nem tudom, hogy azt külföldön ünneplik e)

persze, hogy fogjuk fel. Megmutattuk, és levertek minket, és a szegény ifjak akik meghaltak. Végülis jól mondod, a PR részével van a gond, mert úgy kéne mutatni, hogy "EZ az! megpróbáltuk!"

másfelõl meg még annyit, hogy nem véletlen vagyunk az országok között az egyik legszomorkásabb nép. Ha választanom kéne, hogy 8 évesen anyu kezét fogva KELL kimenni a temetõbe, megemlékezni a nagyira, akit lehet, hogy nem is ismertem. Vagy egy tök lámpással a kezemben, szellemnek öltözve cukorkát gyûjtögetni... hát inkább az amerikai verziót választom.
Miért kell már ilyen korán megismertetni szerencsétlen gyerekkel a halál és szomorúság ilyen formáját?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

szabii98
a Halloween nekik olyan, mint nekünk a farsang, csak õk picit komolyabban nyomják

I met God. She's black

BaliBoy
A Halloween-nek nem sok köze van a halottak napjához...

Másrészt: Az amcsik történelme egy minimum 500 évvel le van maradva az európai államok nagy többségéhez képest. De biztos vagyok benne, hogy nem örömködnek sem dec. 7-n (Pearl Harbour) sem pedig szept. 11-én..... Mindennek megvan a maga ideje!

Egyébként ha belegondolunk sem márc. 15 sem pedig okt. 23. nem egy szomorú ünnep, hiszen ezeken a napokon mutatta meg a magyar nép, hogy nem tûri az idegen elnyomást. Szóval egyáltalán nem kellene szomorú ünnepeknek lenniük, csak nem jó a PR-juk. Október 6. meg "csak" emléknap nem ünnepnap.

Broafka
nekem tetszik... lehet, hogy egy újabb amerikai hülyeség amit majmolunk, de õk legalább tudnak vígadni. Nekünk az összes ünnepünk arról szól, hogy sírunk. Márc 15, okt 23, okt 6...
És nem úgy akarok megemlékezni a halott szeretteimrõl, hogy a sírjuknál állok, és sírok, és azt látom magam elõtt, hogyan szenvedett az ágyban. Ezt otthon is megtehetem bármikor.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Dzsini
A busójárás sokác (délszláv) szokás (ráadásul az UNESCO által elismert kulturális örökség), ha egy más népcsoport / ország elkezdené másolni, az elég furcsán venné ki magát, nem? 😊

Vagy pont ugyanúgy, mint a Halloweenezés, ami a régi kelta Samhain ünnepre visszavezethetõ, bár sok köze már nincs se a keltákhoz, se az emberáldozathoz 😊

Jobb lenne ha a pestis terjedne.

★★★★★

clio1616v
én is voltam megfigyelõként

semmit

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tigeroo
halloween-ünnep egyenlõ vele. (all hallows magyarul mindenszentek)
tigeroo
voltam most énis temetõzni a családdal, ennyi rákos-beteg rokonról/ismerõsrõl már rég kaptam ennyi információt amiket összeszedett a füllokátorom...

ha az ilyen pletykás népségen múlna tényleg felfordulnék, mondtam is anyáméknak hogy engem hamvasszanak el a picsába nem kérek ebbõl hogy kényszeresen az év adott 1 napján fáradozzanak mikor már ott sem vagyok. inkább rendezzenek egy banzájt és emlékezzenek meg otthon vacsora-sztorizás és egy jelképes gyertyagyújtás mellett.
tigeroo
ugyan ez volt régen az elrómaiasodott, elgörögösödött, stb. kultúrákkal, átvesszük ugyanúgy más népek szokásait. ilyen volt már a történelem során.
tigeroo
sztem jópofa, meg ha belegondolok minden szokás csak egy "megszokás".

jobban örülnék ha a busójárás vagy valami hazai dolog terjedne el nem pedig más nemzet kultúrája, de ez van.
Leszarom, amíg nem jönnek hozzám kisgyerekek csokiért. Ha egyszer mégis, akkor kapnak halló wient...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Lacee86
Jó is nézni õket ilyenkor. <#finom>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

videobaby
ugye 😄

BaliBoy
Mennyivel szebb, amikor a lányok szeretik egymást. 😉 😊

videobaby
ezt meg 😄

chhaya
Ezt megbeszéltük. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly