A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
mivel még nem szavaztak erre oly sokan ráérünk még berakni (már ha berakjuk XD)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-naponta
-hetente
-havonta
-évente
-nincs erre kényszerem
most mérne lehetne ez a szavazás? 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
aki meg lány, értelemszerûen átfordítja a saját nemére...
u dont have to listen anybody else but me
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ugyan többnyire hímnemû az sg-s társadalom, de minden kérdés legyen nemtõl független (hacsak nem nemhez kötött pl.,: Neked is gyakran feláll? Igen, nem, most is, mindig, alkalmanként, soha... stb.), ha már annyira küzdenek a feminista szervezetek a világban a nõk egyenjogúságáért, hát tessék, legyen eredménye...
Ne csak mi legyünk már megkérdõjelezhetõek a hûséget illetõen.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
egyedül annyit kéne, hogy ha van ismerõsötök akinek jól menõ témája van, vagy házigazda egy témában, kérjétek meg, hogy kitenné-e a témánkat a banner alá, akár pirossal, akár nagyban 😛 akárhogy. némi reklám nem ártana. valószínüleg több embert érdekel a téma mint aki tud róla!
további fejlesztésként meg készül, a dizájn a szavazós felületre 😉
u dont have to listen anybody else but me
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
fõleg, ha el sem mondja.
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
De mondom ráérsz akkor még a barátnõre!😄
Addig bulizz ezerrel!!!😄😄
De komolyan!
Én azt mondom ami késik az nem múlik! Ennyi!
De komolyan!
Mennyi idös vagy ha szabad kérdeznem?
Persze csak, ha publikus!