A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"You are fucking crazy people!\"
csak megjegyzem, hogy én nem bírok sokat inni, vagyis tuti 2x annyit bírnál inni, sõt 3x...
csak én nem azért írtam azt, nah mind1:)
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
na az ilyen kijelentéseket mennyire utálom :\
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
egyébként meg párnaponta
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
(igen)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
-fúj bazmeg de sörszagotok van
:DDDD
amúgy sokkal jobb kicsit becsiccsentve ilyen,avp2-t végigröhögtem,pedig amúgy lehet inkább meg sem nézem:D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"
azt hittem a "hétvégenként" lesz vagy 80%....
(õ is arra szavazott)
hogy lehet nem fogyasztani alkoholt? oO
#526: Szerintem érdekesebb kérdés lenne az, hogy milyen gyakran nézel vissza ebbe a topikba. Biztos sokan éreznek kényszert arra, hogy sûrûn nézzék az eredményt. :P
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.