127612
-
Fbn Lx #26224 beszteszt cD -
Ezért sajnáltatni kell magunkat? -
Rundstedt17 #26222 Félreérted.nyilván nem csak az számít.de miért is ne várhatnám el? -
te sem tudod mit írtál, akkor
-
Azért nem kell túlzásokba esni!
Sok fogalmad neked sincs, hogy miért érzi úgy magát ahogy. Nekem is voltak mélypontok már az életemben, nem is kicsik. Nekem az segített hogy leszartam mások véleményét, főleg azokét akik miatt sz@rul éreztem magam.
Sokat segít ha talál az ember valamit/valakit ami örömet okoz neki.
Amit én mondok, vannak rendes emberek még, és a lényeg hogy békülj ki magaddal. Ez a legfontosabb. -
Fbn Lx #26219 ez a kommentje kivételesen jól fedi a valóságot -
Akkor TEREMTS TE saját magadnak, és ne másokon élősködj. -.- -
Valószínű hülyén fogsz. -
kellett volna egy "Nem tudom még" funkció, én nagyon nem tudtam eldönteni, a jelenlegi helyzetem miatt, mivel barátnő jelölt sincs, nem hogy barátnő, nem hogy régebb óta, nem hogy összeköltözés, nem hogy házasság tervezés. :D szóval ködös a jövő még ezen a téren, de a házasságra böktem -
Fbn Lx #26215 már megint negatív vagy -
Aztán egy idő múlva mindenki baszik mindenkivel. :D -
Rundstedt17 #26213 Tévedsz,van csakhogy középosztálybeli szint az nem elég,legalábbis nekem nem. -
ezt fejtsd ki kérlek, vagy haljak meg hülyén -
#26200 -
:) és ha megunod a törvényes nejedet akkor meghúzod a másikat:P -
A tudatod alatt kiírod a gondodat. Átlátszó nagyon.
-
Rundstedt17 #26208 Te csak azt hiszed,nem lehetetlen,elég ha van kapcsolatod sokat segít:D... -
Fbn Lx #26207 házasság.
legjobb: te és a feleséged összeköltöztök a két legjobb baráttal és feleségeikkel, egy igencsak méretes háztartásban, családonként kér gyerek, és népes lesz az egész =)
ez a legnagyobb vágyam. -
egoista?:D
egy zsák szart többre értékelek magamnál-.-
amúgy hibáztattam én bárkit is? -
Rundstedt17 #26205 Jah te csak azt várod el hogy legyen szépség aki okos meg hű na ez se gyakori:D:d -
ne ronts a helyzeteden kérlek. -
Önző és egoista vagy. Sosem találsz így önzetlen embert, mert azok kerülik a magadfajtákat. Jelenlegi helyzetedről csakis saját magad tehetsz. -
Barátnőméknek is van azért elég pénzük. Sokkal gazdagabbak mint a mi családunk, de ők nem egy olyan "sok a pénzem nagy a pofám" család. Ha nem ismerném őket akkor elsőre meg se mondanám hogy ők milyen pénzügyi helyzetben vannak. Sokan köcsögösködtek velem hogy csak azért vagyok vele mert sok a pénze. NEM ÉRDEKEL A PÉNZ. Az érdekel hogy szeretjük egymást. Eléggé fel tudnak húzni ezzel hogyha ezt mondják. Mert ebben egy deka igazság sincs -
hiába teszed fel újra a kérdést -
unjad már, thx -
Ha nem vagy gazdag, akkor szerinted szóba áll majd veled egy gazdagabb lány? Szerinted összeáll majd egy átlag polgárral? :D Ha már a régi szokásokról beszélünk, akkoriban meg nem volt szokás, hogy a királylány az áccsal jön össze. A mesékben persze, na de a valóságban...Vagy gazdag vagy te is? :D -
Akkor mit vársz? -
Csak azt, hogy nincs pénze és pénzre, jólétre vágyik szegényke. -
én nem várok semmit, mivel tudom, hogy hiába várok bármire is -
ba32107 #26195 Régen az emberek szaros kézzel is ettek. Én nem várom el, hogy gazdag legyen a barátnőm (nem hogy nem várom el, de ne is legyen gazdag). Az, hogy ez alapján keresel magadnak feleséget, már elmond valamit rólad -.- -
Akkor mit vársz??? Én olyan dolgokat várok el, amiket én saját magam is véghez viszek másokkal szemben. -
1 -
akinek amiben tudok megpróbálok segíteni. -
sajnálom a barátnődet, remélem jobban lesz
pont az ilyen esetek miatt is lenne jobb nekem ha senkihez sem fűznének komolyabb érzelmi szálak, nem bírnám elviselni ha valami történne -
Rundstedt17 #26190 Ahogy mondod:D -
És Te segítesz mások bajait megoldani? -
Rundstedt17 #26188 Nem értem mi rossz van abban amit írtam? -
csak annyira szarok le mindenkit, amennyire mások leszarnak engem -
csatlakozok...NEOreg3 nem tudtam pontosan megfejteni hogy mit írtál...
Ugye már mint mondtam barátnőm kórházba került, és hát sajnos holnap hogy 5 hete bent van már:-/ Nagyon sok ez az egész lelki teher amin én is keresztül mentem ez alatt az 5 hét alatt. De mégis töredéke annak amit barátnőm megélt. Nekem is meg fordultak ilyenek a fejembe hogy végzek az életemmel és hogy milyen módszerrel teszem azt. De sikerült leráznom a gondolataimat. Van egy lány aki Niki után a legjobb barátom még bármelyik fiúnál is. Vele mindent meg lehet beszélni, és tényleg kiteszek msn-re egy szomorú szmájlit és már jönne át vígasztalni meg minden(...) Ő segített elterelni a gondolataimat. És tényleg így van hogy mi értelme lenne ha most megölném magam? Csak még több fájdalmat okoznék, ráadásul Nikinek most van a legnagyobb szüksége rám. Ez a baj hogy 15 éves vagyok és ilyen gondolataim vannak:-/ Barátnőm is 15. Februárban lesz 16, és ő már kopogott a halál kapuján. De szerencsére nem engedték be. Én láttam élőben a kocsit. És egyből azt gondoltam hogy aféle isteni közbe avatkozás hogy életben maradt. -
Te szarsz le mindenki és koncentrálsz a saját gondjaidra.