A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ilyen alacsony az "Igen és meg is teszem" aránya? Elég szomorú😞

http://goo.gl/gd6Zi5

de nem vagyok rá büszke 😄
kb. olyan 10 éves koromig el se szakadtam anyától, most meg
én kb. 10-et. max.
de az átlag az 2-5 perc 😄
ilyen általános dolgok, kaja, ha venni kell valamit, ha van sulival valami fontosabb, egyéb fontosabb dolog, stb.
Gunnersboy
egynap egy jó 20percet összesen :CC

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szucsy89
tökugyanez:S
bardocz
köszi,link fölött valamiért átutottam
Ability
bardocz
milyen adós kérdés?
LordAdam911
<#banplz>
N o N a m e
Tipikus kocka mi? 😄
Ability
Onnan, hogy pl. a szüleid lépnének feléd (mert nyilván láthatják ha baj van), csak te elzárkózol elõlük, inkább magadban tartod, magad oldod meg... Vagy mert tudod róluk, hogy bármiben melléd állnának, csak te félsz szembenézni velük. 😛
21dik századi srác😄😄
N o N a m e
Onnan hogy volt már rá eset hogy megbeszélte, de többet nem kér belõle.
Én kifejezetten utálom az szülõkkel ezeket az õszinte vallomásokat. Rühellem ha apám vagy anyám kezd dumálni a szexrõl. Hagyjanak engem nyugton, ami érdekel annak az interneten utánanézek és kész.
caseih9400
Igen, de nem teszem.

khm...khm...

Ability
Csak az lát benne politikát, aki annyira bele akarja magyarázni. (Van köze a politikához, de nem olyan szinten, mint ahogy egyesek flémelnének. Nem lenne értelme idesorolni azt, hogy kitõl, kiktõl jött a kezdeményezés.) Amúgy igen, kibontakozhatna belõle egy vita, ami szerintem egészséges is lenne egy bizonyos határig. Egyszerûen nem kellene politizálni, csak véleményezni magát a tervezetet. Én is kétszer meggondolnám, hogy ki szabad-e tenni, de ha arra alapoznánk, hogy az emberek nem vonják bele a politikát, akkor ez egy egyszerû kérdés, semmi extra nincs benne. Viszont a látogatók elkezdenek gondolkozni, továbbragozni, és pikk-pakk elkezdenek flémelni. Úgyhogy szerintem sem jó ötlet kirakni (így utólag), de egyébként érdekes téma lenne, és csak az emberi hülyeség áll az útjában...
Brolly
hát nekem hála az égnek nincs olyan problémám amit meg kéne velük beszélni...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

nám-.-
kulabácsi
hülye kérdés 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

'Igen, de nem teszem.'
Ha valaki nem teszi akkor honnan tudja hogy meglehet?
VRSDM
sajnos rossz kimondani, de tény hogy szüleimmel szinte csak akkor ülök le beszélgetni (általában) hogyha valamit kérni akarok 😊 el akarok menni stb.

egyébként csak úgy " mi volt ma anyu? mesélj? mit csinálunk a hétvégén? miben segítsek? stb... " rossz ez így hogy õszinte legyek :/

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
én is megtdnám,de egyszerüen nem akarom,soha nem kértem segítséget a házifeladatban sem,minek beszéljek meg minden lófaszt,amit meg tudok oldani magamtól😊
szucsy89
meg tudnék, ha megbeszélném velük😞
nemtudom miért, de évek óta nem igazán beszélgetjük meg a problémáinkat, lehet változtatni kéne ezen nemtom ti hogy vagytok vele, egy nap pl. mennyit beszélgettek szüleitekkel....
tugyiti
az adó témát én ki nem raknám,akkora flém lesz hogy csak úgy füstölni fog...
VRSDM
nos, akkor pár napra elõre van mibõl válogatni, haladunk sorba 😉

beleirjuk
milyen típusú nõk jönnek be a legjobban?
-európai
-keleti
-mediterrán
A kifõzdék is megérdemelnének egy külön kategóriát.
<#banplz>
banok
Dugtál már kecskével?
- igen
- nem

XDDD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mi a kedvenc gyorséttermed?
- KFC
- Burger King
- Don Pepe
- McDonalt's
- Kínai
- Török
- Egyéb
- Nem szeretem ezeket a kajákat.
LordAdam911
OMG :-ccccccccc
caseih9400
Szoktad samponnal mosni ?

-Igen
-Nem
-Mit?
-Mi aza sampon?
-Nincs is olyanom 😄

khm...khm...

Benny04
-még nem pelyhedzik <#idiota>

NEOreg3
Borotválod?
-igen
-nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ability
Mit szólnátok ehhez?

A szüleiddel minden problémát meg tudsz beszélni?

- Igen, és meg is teszem.
- Igen, de nem teszem.
- Nem.

Egy másik oldalon van egy szavazás az internet, - és kanapéadóról. Az is érdekes téma lehet. 😄 cikk
LordAdam911
szép napot
kéretik új szavazás!😄
reggae
Brolly
😄D

am nekem még csak 1 volt, az is spam miatt volt, nem tudtam hogy létezik ilyen hogy büntetõpont, nem tervezek újabb büntipontokat egyenlõre.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

N o N a m e
-.-
Rockynhooo
yo neked ,hogy tudsz Raegee-zni , nekem nem megy 😞

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

David2
lesz...

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

szucsy89
hheheee még nincs büntim pedig már 3éve regiztem😛PP
cicai
11-20 között nem?😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Pepsi Twist
én nem mondom meg melyiket nyomtam 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Az örök ban se tart örökké 😊 legalábbis az ártatlanoknak 😉
Doomista
1 db büntetöpont ha összejön akkor örök banra vagyok itélve,szal nagyon figyelek magamra xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Fujiryu
Nekem is ezért van cset bannom.Beragadt az egyik billentyûm és teleírtam 3 sort b-betûkkel.Persze egybõl kaptam a büntipontot 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

[HUN]FaTaL
Nem jó a kérdés. Úgy lenne helyes hogy volt e már büntipontod. Mivel egyszerre kinek lehet 20 büntipontja mikor 5nél ban van?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

BaliBoy
Mit is mondhatnék...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

VRSDM
ogen! :C