A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb. olyan 10 éves koromig el se szakadtam anyától, most meg
de az átlag az 2-5 perc 😄
ilyen általános dolgok, kaja, ha venni kell valamit, ha van sulival valami fontosabb, egyéb fontosabb dolog, stb.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Én kifejezetten utálom az szülõkkel ezeket az õszinte vallomásokat. Rühellem ha apám vagy anyám kezd dumálni a szexrõl. Hagyjanak engem nyugton, ami érdekel annak az interneten utánanézek és kész.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha valaki nem teszi akkor honnan tudja hogy meglehet?
egyébként csak úgy " mi volt ma anyu? mesélj? mit csinálunk a hétvégén? miben segítsek? stb... " rossz ez így hogy õszinte legyek :/
u dont have to listen anybody else but me
nemtudom miért, de évek óta nem igazán beszélgetjük meg a problémáinkat, lehet változtatni kéne ezen nemtom ti hogy vagytok vele, egy nap pl. mennyit beszélgettek szüleitekkel....
u dont have to listen anybody else but me
-európai
-keleti
-mediterrán
- KFC
- Burger King
- Don Pepe
- McDonalt's
- Kínai
- Török
- Egyéb
- Nem szeretem ezeket a kajákat.
-igen
-nem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A szüleiddel minden problémát meg tudsz beszélni?
- Igen, és meg is teszem.
- Igen, de nem teszem.
- Nem.
Egy másik oldalon van egy szavazás az internet, - és kanapéadóról. Az is érdekes téma lehet. 😄 cikk
am nekem még csak 1 volt, az is spam miatt volt, nem tudtam hogy létezik ilyen hogy büntetõpont, nem tervezek újabb büntipontokat egyenlõre.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
http://goo.gl/gd6Zi5