A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
<#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
én a "Fiú vagyok, de ülve, úgy a kényelmes"-t nyomtam, otthon nyílván, órákig kell ülni a WCn :D
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
én kizárólag akkor pisálok ülve, amikor nem pisálni megyek be, de "false alarm" volt, és mégis csak az lesz belõle
böngészni amúgy csak billentyûzettel elég nehéz, de én általában mindenhez a billentyûzetet prefarálom, egérhez csak végsõ esetben nyúlok :D
vagy egyszerûen használom mind a két kezem :D
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
u dont have to listen anybody else but me
http://gaborszantai.co.uk/
lehetne egy ilyen is :
hogyan kakálsz?ülve vagy állva ,vagy kicsi vagyok és bilibe.:)
24 - Exile -Nov.23
sehogy nem áll rá a kezem, kényelmetlen eléggé. most úgy használom hogy jobb kéz mutatóujjával tapizom, és a jobbkéz hüvelykujjával nyomom a gombot a tenyerem alá hajlítva
a másik, hogy szabadidõs böngészés közben egér vagy billentyûzet, esetleg mindkettõt aktívan e használjátok.
ilyenkor legtöbbször balkézzel gépelek, jobbkézzel kattingatok pl.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
vagy te 5-10 percig pisálsz?
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ha akarok közben olvasni is akkor ülve :D
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
szvsz állva kényelmesebb, mint ülve.....
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Egyébként fel kellene rázni a témát. Az elõzõ kérdés úgy lett volna jó, ha el is mesélitek a megvesztegetést... Többet lehetett volna kihozni belõle, és így, hogy nem is pörgött a téma nem is szavaztak túl sokan.