A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
http://thenamelessphoto.com/
u dont have to listen anybody else but me
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
de rengeteg csigát megmentettem anno emlékszem :D ezzel kompenzáltam a giliszta kínzást :|
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://thenamelessphoto.com/
szerintem ez nem sokat nyom a latban........ezért a nem-re nyomtam.
maximum elrettenteni lehet a háztól, de akkor annyira fog félni, hogy sose jön vissza
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
2 kutyûm van ^^(Basset Hound)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az is ilyen ha megfogod és kivágod a macskádat "nelegyenmábent" alapon. kivágást szó szerint értve.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Akkor berakom homoszexuális kérdést.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
btw,egy szavazásnál ahol egyértelmûen nem lehet felölelni az összes lehetõséget alapvetõ lenne egy 'egyéb' funkció
Igen.
Nem.
Errõl aztán lehetne vitatkozni.... <#idiota>#idiota>
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Konzol vagy PC?
- Konzol
- PC
- Mindkettõ, mert más a funkciójuk
http://goo.gl/gd6Zi5
Saját vélemény volt, nem muszáj így tennetek. Szeritnem csinálni fogok egy szavazás kérõ oldalt, ahova be lehet küldeni az ötleteket, és lehet rá szavazni. Amit sokan támogatnak az kikerül...
-szeretem
-utálom
-lassítja a forgalmat -.-
-jó helyen vannak
-milyen hülye kérdés ez?
<#vigyor5>#vigyor5>
khm...khm...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Dohányzól?
-igen, napi 1 doboz lemegy
-igen, naponta kb 10 szál
-igen, de csak ha van társaság
-nem, mert már leszoktam
-nem, de nem is akarok
Próbáltál már valemilyen drogot (kiv kávé, alkohol, gyógyszer)
-igen
-nem
-a zöld drognak számít?:D
Kiváncsi vok hogy vannak ezzel az SG-sek
már egy ideje nem volt olyan szavazást, amit meg lehetne vitatni :)