A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lullaby
mire vannak a gyilkolós játékok?

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

elszomorító az igen-ek aránya.

Benny04
-.-

ChuckyHUN
Hogy mutatnak a büntipontjaim? :P

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

az csak szivatás. belefér :P

http://thenamelessphoto.com/

VRSDM
az kínzás ha egyszer a kutyámat elkezdtem pörgetni a hátán a padlón hogy elszédüljön? :)

u dont have to listen anybody else but me

miki36
2 évesen macskákat dobáltam, meg egyszer csigát tettem a sínre de akkor nem hiszem hogy sok fájdalmat érzett, de egyébként szeretem az állatokat :}

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Paulie
csakha lábbal lököd le<#vigyor4>

.

Rockynhooo
imádtam gilisztákat darabolni , meg békákat elkapni

de rengeteg csigát megmentettem anno emlékszem :D ezzel kompenzáltam a giliszta kínzást :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Norbi1990
LOL.Szerintem azért nem futott el mert azt se tudta hogy hol van <#nevetes1><#nevetes2>
bardocz
nem,és nem is tenném,szeretem az állatokat,mondjuk egyszer régen kskoromban azt játszottam egy macsekkal,hogy megfogtam,és szaltóztattam,de nem magsan,szigoruan földrõl,de tetszett neki,mert nem futott el:)
NEOreg3
meg gilisztákat szeleteltem^^

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
akkor nem jóra szavaztam, azt hittem kínzásról van szó :-c. volt már, hogy felbaszott a macska és kivágtam a szobából/házból.

NEOreg3
rovarokat, csigákat, meg egyszer egy békát, amikor kisebb voltam, ma már gusztusom se lenne hozzájuk nyúlni-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
cserebogárrajzáskor vadásztunk rájuk, tökjó volt levegõben lerúgni õket :D

az is számít ha a macska felbassza az agyam és lelököm az asztalról? <#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

én még 5-6 éves koromban csigákat tapostam szét, meg néhány bogarat "boncoltam fel".

szerintem ez nem sokat nyom a latban........ezért a nem-re nyomtam.

a macskát nem igazán lehet nevelni, úgyis azt fogja csinálni, amit akar.

maximum elrettenteni lehet a háztól, de akkor annyira fog félni, hogy sose jön vissza

miilann
de a macskakivágást az ember nem örömbõl csinálja,hanem nevelési célzatbol,hogy ne jarjon be a házba,szvsz.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

VRSDM
már akkor szájbavertem ismerõst mikor megfogta a kiscicánk farkát és annál fogva akarta elkapni.

Benny04
nem

szucsy89
nem, és nem is fogok
VRSDM
õszinte=tetszik.

ChuckyHUN
Sajnos igen, de ma már nem tennémmeg :(
2 kutyûm van ^^(Basset Hound)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

VRSDM
/az is fájdalomokozás ha megdobálsz egy macskát kaviccsal. vagy vadász vagy és lelövöd a madarakat-õzeket-disznókat és még sorolhatnám.

Az is ilyen ha megfogod és kivágod a macskádat "nelegyenmábent" alapon. kivágást szó szerint értve.

cicai
ok

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

VRSDM
Este lehet újra csere, ha addig beáll a szokott 120 szavazó körüli átlag.

Akkor berakom homoszexuális kérdést.

Benc16
én szavaztam elsõnek :P

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

banok
uristen mi lenne itt ebbõl...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

miilann
az a baj h itt a forumon van több teljes topik is ami csak ezzel foglalkozik -.-

miilann
-svéd

btw,egy szavazásnál ahol egyértelmûen nem lehet felölelni az összes lehetõséget alapvetõ lenne egy 'egyéb' funkció

ez mindkettõ jó kérdés szerintem

+1: lefosom

ThisZip
Elítéled a romákat?
Igen.
Nem.

Errõl aztán lehetne vitatkozni.... <#idiota>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

kas123
Elítéled a homoszexuálisokat?
-Igen
-Nem

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

[HUN]FaTaL
Vitát akartok?:D

Konzol vagy PC?
- Konzol
- PC
- Mindkettõ, mert más a funkciójuk

http://goo.gl/gd6Zi5

Arnoux
Az oldal jó ötlet. Ha vitákat és hozzászólásokat akarsz akkor mszp vagy fidesz.. Csak gondolom a politika nem tenne jót a témának:D

Ability
Olyan témákat kellene találni, ami megosztja az embereket, és lehetõséget ad arra, hogy jól kibeszéljék. A dohányzás senkit sem érdekel, statisztikának jó, hogy ki milyen "szinten" van, de nem érdekes, errõl nem lehet hosszasan beszélgetni. A drog az tabu, senki sem fogja felvállalni. Az auto meg kicsit olyan, mint a dohányzós kérdés. Persze majd dönt VRSDM, meg végsõsoron ezek a kérdések is jók lehetnek, de inkább hajlani kellene valami különleges témára, ami felkelti mások kíváncsiságát, és amirõl lehetne csevegni is. Szerintem ha már itt egy fórumban van beágyazva a szavazás, akkor ne csak arra használjuk, hogy bejön mindenki és nyom egyet. Jó, persze, néha be is írják, hogy mire nyomtak, de ... ezek nem túl érdekes kommentek. Ide vita kellene, persze megfelelõ korlátok mellett. Tudom, ritka az ilyen téma, de még nem igazán térképeztük fel az SG-s fórumozókat, biztos tudnánk találni valami olyan témát, amirõl hosszasan lehet beszélgetni. Ha pedig mégsem, akkor tegyük kicsit érdekessé a szavazást, és ne hétköznapi elõre tudható témákat indítsunk el. :P Szóval legyetek kreatívak, egyelõre én sem tudom milyen téma lenne az ideális.

Saját vélemény volt, nem muszáj így tennetek. Szeritnem csinálni fogok egy szavazás kérõ oldalt, ahova be lehet küldeni az ötleteket, és lehet rá szavazni. Amit sokan támogatnak az kikerül...
caseih9400
<#nyes><#bee1>

khm...khm...

Rage47
mindig a traktorokon jár az eszed<#idiota>
caseih9400
Hogy állsz a traktorokkal ?
-szeretem
-utálom
-lassítja a forgalmat -.-
-jó helyen vannak
-milyen hülye kérdés ez?
<#vigyor5>

khm...khm...

broman191
Kapna az 3%-ot<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Szerintem a napi egy dobozt 2-3-ra kellene cserélni...

Arnoux
Lehetne ilyen:

Dohányzól?
-igen, napi 1 doboz lemegy
-igen, naponta kb 10 szál
-igen, de csak ha van társaság
-nem, mert már leszoktam
-nem, de nem is akarok

Próbáltál már valemilyen drogot (kiv kávé, alkohol, gyógyszer)
-igen
-nem
-a zöld drognak számít?:D

Kiváncsi vok hogy vannak ezzel az SG-sek

bardocz
milyen autó
-japán
-amerikai
-német
-francia(bár ezt lehet bele se kéne tenni)
-orosz
Ability
Várjuk az ötleteket, de dolgozzátok is ki õket. Tehát ne csak a témát mondjátok, hanem fogalmazzátok meg az opciókat is.
legyen már vallási kérdés.
már egy ideje nem volt olyan szavazást, amit meg lehetne vitatni :)
ChuckyHUN
Nem vóót nagy poén... városi vagy, látom :P

hm, megnézted milyen a pisilõd <#buck><#smile><#smile>