A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Lehetne jobb is, de tudok alkalmazkodni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ability
1 pont semmit sem jelent. Akkor már inkább úgy kellene, hogy alapból megadja a saját pontját. Maradt jó sok bug, de sokat javítottam is. Holnap tovább folytatom, jön majd a szerkesztõmenü az ötletes oldalra.

VRSDM: admin menübe is javítottam sokat, de még ott is maradt. Türelem.
Lehetne jobb is, de tudok alkalmazkodni de azert szivesen kikoltoznek monacoba,ausztriaba,francia riviérára :)
poppe
lehetne jobb is (halkabb szomszéd, kevesebb alkesz) de tudok alkalmazkodni (hangos házibulik, sok pia)
:)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

ja és igen, az direkt van úgy, h saját szavazásjavaslatomat tudom ponttal támogatni? :D
VRSDM
véleményed lehet mo-ról.

u dont have to listen anybody else but me

N o N a m e
nem a Ti kishazátokban élek, ilyenkor mit nyomjak?
tommyg
nyalifaktor<#smile>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

VRSDM
én, megyek veled bárhová is mész :P

(amúgy én szeretek ittl nnie, szar de szeretek)

DJ Skyline
Jónak jó, de tervbe van véve a külföldre való költözés (jobb megélhetés, stb)

igazából nincs tervben, csak gondoltam rá. [örül, hogy bekerült a témája <#smile>] nõi sofõrösre kíváncsi vagyok mennyire lesztek vevõk :D

Benny04
te :P

Saloom
ki nyomott még a harmadikra :P

Benny04
jaja, én nem tudnák válaszolni rá :S

Benny04
Lehetne jobb is, de tudok alkalmazkodni

2. vagyok, jee

N1ggA
elég szar :S

Spread De Love!

Benny04
"Lelõnéd apádat, hogy megmentsd anyádat?"
úristen, de morbid kérdés <#wow3>

VRSDM
amint helyrejön az admin menüm :P

Attila8805
Mikor lesz köv kérdés?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ability
Kész, mindjárt berakom a szerkesztõmenüt is. A gombra is rátettem a megerõsítést... IE hibákat lehet csak holnap javítom, fáradt vagyok már. :D
VRSDM
<#whatever>

(2) Milyen típusú játékokat részesítesz elõnyben?

hozzá akartam még rakni pár opciót, mer' ez így elég hiányos ^^
tommyg
<#nevetes1>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

poppe
egyébként a sunától is függ, ha nagy fityegõ van hozzá akkor nem árt a pamacsosabb :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Ability
Az kerül be, amit méltónak találunk arra, hogy bekerüljön. Nyilván ha népszerû egy ötlet, akkor nagyobb figyelmet kap a részünkrõl. Egyébként most sem lehet korlátlanul szavazni, IP-t nézi a script, és nem nyomhatsz ugyan arra többet. Regelés körülményes, úgy az emberek inkább nem szavaznának.
tommyg
nem?<#eplus2>

Saloom
bezzeg magukat nem merik borotválni, pedig optikailag jot tesz :PPP

Nagyon jó az oldal, viszont szerintem mindenképpen meg kéne oldani, hogy egy ember egy szavazásra csak egyszer nyomhasson. Tehát én megjelölhetem mindet, ha tetszik, de mindegyiket csak egyszer. Akár IP-rõl, de nekem jobban tetszene, ha regelni kéne mindenkinek. Nem tudom, hogy ez mennyire lenne munkaigényes, de szerintem jó lenne.

És akkor ez most pontosan hogy van? Minden nap az aktuális elsõ helyezett kerül be? Ha van rá lehetõség, akkor az lenne a legjobb ha minden nap azonos (vagy közel azonos) idõpontban kerüljenek fel a kérdések, mert már több szavazást elmulasztottam amiatt, hogy túl gyorsan lekerült. És ha napi egy lenne csak, akkor mindenki tudná, hogy mikor lesz új.

Solten
Kopasz barack toronymagasan vezet, látszik hogy a férfiak többségében erõs a pedofil-hajlam... <#hehe>

Saor Alba

Ability
Szerintem is, bekerül mindjárt. :D Amúgy találtam hibákat, IE7 alatt a fenti hoveres div valamiért nagyobb méretû lesz. A filtereknél meg lelóg az egész. Javítani fogom õket.

// Akinek van IE6-ja, az legyen szíves jelenteni, hogy van-e valamilyen hiba. Köszönöm!

MOD: melyik volt az amit te küldtél be? Törlöm, és újraírhatod. Egyébként tervezek egy szerkesztõ funckiót is. A beküldés után mondjuk 1 óráig lehet szerkeszteni ugyan arról az IP-rõl.
elpasztam.
elküldtem egyet, amikor még túl kevés opció volt.
kéne a szavazás beküldésénél sztem egy megerõsítõ kérdés, hogy így akarom -e beküldeni, igen, ez elég fontos lenne sztem
II Rocky II
nemértem:S most is lehet szavazni 2 -re vagy többre is egy embernek :S
ja de am jo lenne ha elutasithatná is az ember!
am jo lett nagyon ,grat érte :)

24 - Exile -Nov.23

poppe
neked csak a diszkriminációóó szólt, az elismerés természetesen ability-é :P

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Ability
Ez egyfajta toplista. Ha valakinek nem tetszik valami, akkor nem szavaz rá. Ha valami sokaknak tetszik, akkor úgyis a lista tetejére ugrik. Nincs szükség befolyásolni az eredményt, ha valami érdekes, akkor ... A napi szavazás limiten én is gondolkodtam, jó felvetés. A baj vele, hogy sokaknak nem esne le, hogy nem szavazhatnak korlátlanul. Semmiség lenne megcsinálni, de igazából ez csak bonyolítja a dolgot, pont a fenti okok miatt. Az egész csak egy toplista, csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy hányan támogatják az öleteket. Ha egy nap alatt bejön 20 jó ötlet, akkor legyen joga mindenkinek mind a 20-ra szavazni...

ui.: én csak megcsinálom, de ti szabjátok az igényeket. Akár ki is írhatjuk szavazásra, és döntsön az eredmény.
VRSDM
ne nekem, Ability az egész kivitelezõ.
ergó én megmondom ilyenre, õ meg keveri a maltert :P :]

caseih9400
"(12) Hogy állsz a traktorokkal ?"

vajon ki küldte be<#eplus2><#hehe><#nyes><én :D>

khm...khm...

poppe
muohaaa ez diszkriminációóó :D
azért kéne elutasítás h ha egy nekem naggyoonnn nem tetszõ vezet, akkor kicsit tudjam már befolyásolni, de végül is így se rossz
(pontosabban kurvajó, grat)

bardocz
Minek kell elutasítani,szavvazz arra ami tetszik,és kész.
VRSDM
klikkelsz a kézre = ez tetszik.

elutasítás egyenlõre nincs jogotok alatt.

II Rocky II
nekem nem tiszta a müködése a bétanak:S
mert mindig csak igennel lehet szavazni?pl elutasitani hogyan lehet?:S
mert ha klikkelek a kézre akkor elfogadja de nemtom most mivan:S:OOO

24 - Exile -Nov.23

poppe
úgy értettem igen :) és leszavazni nem is lehet?

VRSDM
a mellette lévõ kis ujjacskára :D

poppe
rányomok a kérdésre és már kapott is egy szavazatot? vagy hogy?

sztem azt is meg lehetne csinálni - ha meglehet - hogy a tervezett kérdéseknél minden IP-rõl naponta csak bizonyos mennyiségû (mondjuk 3-4) pipát lehessen küldeni, hogy tényleg mindenki csak azokra nyomjon amiket a legjobban szeretne... úgy nyílvánvalóbban dõl el.
mert én is most pl. kapásból rányomtam a háromnegyedére kb. :D
Benny04
<#eljen>

nagyon jó lesz akkor :)
a többlehetõségest én is hiányolom egy kicsit, majd ha lesz olyan is egyszer, az jó lesz.
mert ötletes xD
Ability
Úgy tervezem, hogy a legutóbbi listánál az elutasított ötletek azért látszódjanak kb. 5 napig, lássák, hogy el lett utasítva, aztán magától el lesz rejtve. Törölni nem akarom õket, és a keresésénél mindenképp ott fognak lenni, hogy lássák, volt már ilyen ötlet. Csak a nagyon extrém dolgok kerülnek törlése, amiket nem akarunk, hogy lássatok többet.
Rage47
tetszik:)
DJ Skyline
az elutasított dolgokat nem lehet valahogy megoldani, hogy automatikusan törlõdjenek? mert mama2 kérdés már kb a negyedik szavazatnál ellett utasítva, de vígan nyom rá mindenki :D

Ability
Fel lett lõve az új admin menü és még pár dolog. Mondhatni eljött az update ideje. Bizonyos téren eléggé új alapokra lett helyezve az egész. Szóval mostantól akár itt, a szavazásnál is lehetnek bugok, de azért igyekeztem tesztelni. Ha valaki lát valamit, akkor szóljon, írjon nekem privátot, vagy ide írja be kommentnek. Mûködik mostmár a kérdés ötletek dolog is, megcsináltam, hogy egy kattintással el lehessen fogadni, szóval tényleg használjátok bátran, és lehet másnap már a Ti ötletetek lesz kirakva. Mostantól elsõdlegesen onnan vesszük az ötleteket, ha ott találunk valami jót, akkor az be is kerül. Ne feledjétek, lehet szavazni az öletelekre. Ha valami nagyon népszerû, mert sokan akarják, akkor tuti be fog kerülni. A következõ lépés, hogy új oldalt kap az archív részleg, ott is lesznek szûrõk, keresõ, szóval fejlõdni fogunk. A szavazás marad utoljára, látványban is megújul, és talán kaptok új fícsõröket is. Még nem tudom mennyi értelme van megcsinálni a többlehetõséges szavazást, de ha lesz rá igény, akkor azt is beépítem.