A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VRSDM: admin menübe is javítottam sokat, de még ott is maradt. Türelem.
:)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
(amúgy én szeretek ittl nnie, szar de szeretek)
u dont have to listen anybody else but me
igazából nincs tervben, csak gondoltam rá. [örül, hogy bekerült a témája <#smile>#smile>] nõi sofõrösre kíváncsi vagyok mennyire lesztek vevõk :D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
hozzá akartam még rakni pár opciót, mer' ez így elég hiányos ^^
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
És akkor ez most pontosan hogy van? Minden nap az aktuális elsõ helyezett kerül be? Ha van rá lehetõség, akkor az lenne a legjobb ha minden nap azonos (vagy közel azonos) idõpontban kerüljenek fel a kérdések, mert már több szavazást elmulasztottam amiatt, hogy túl gyorsan lekerült. És ha napi egy lenne csak, akkor mindenki tudná, hogy mikor lesz új.
Saor Alba
// Akinek van IE6-ja, az legyen szíves jelenteni, hogy van-e valamilyen hiba. Köszönöm!
MOD: melyik volt az amit te küldtél be? Törlöm, és újraírhatod. Egyébként tervezek egy szerkesztõ funckiót is. A beküldés után mondjuk 1 óráig lehet szerkeszteni ugyan arról az IP-rõl.
elküldtem egyet, amikor még túl kevés opció volt.
kéne a szavazás beküldésénél sztem egy megerõsítõ kérdés, hogy így akarom -e beküldeni, igen, ez elég fontos lenne sztem
ja de am jo lenne ha elutasithatná is az ember!
am jo lett nagyon ,grat érte :)
24 - Exile -Nov.23
ui.: én csak megcsinálom, de ti szabjátok az igényeket. Akár ki is írhatjuk szavazásra, és döntsön az eredmény.
ergó én megmondom ilyenre, õ meg keveri a maltert :P :]
vajon ki küldte be<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><én :D>én :D>
khm...khm...
azért kéne elutasítás h ha egy nekem naggyoonnn nem tetszõ vezet, akkor kicsit tudjam már befolyásolni, de végül is így se rossz
(pontosabban kurvajó, grat)
elutasítás egyenlõre nincs jogotok alatt.
mert mindig csak igennel lehet szavazni?pl elutasitani hogyan lehet?:S
mert ha klikkelek a kézre akkor elfogadja de nemtom most mivan:S:OOO
24 - Exile -Nov.23
mert én is most pl. kapásból rányomtam a háromnegyedére kb. :D
a többlehetõségest én is hiányolom egy kicsit, majd ha lesz olyan is egyszer, az jó lesz.