A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Nem szeretem az itt élõ emberek magatartását tudom másol se jobb de máshol jobbak a megélhetési viszonyok
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Amúgy mûködik a szavazás újra, berakok megint egyet, hogy szavazzanak páran, és ha nincs hiba, akkor vissza az eredetihez...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
u dont have to listen anybody else but me
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
és nem tudom, miért kéne várnom 1-2 percet, amíg az elõttem haladó leparkol. miért kéne 30-al mennem a városban, 80-al városon kívül?
abban azért egyetértünk, hogy nagyon kevés órát kell levezetni, hogy megszerezhesd a jogosítványt. túl keveset. az egésszel arra próbálok célozni, hogy sokkal jobb lenne, ha nagyon szigorítanák a vizsgákat. persze ez nem lehetséges, hiszen az autóra mindenkinek szüksége van.
mindegy, off vége
- Szerkeszthetõségi lehetõség a beküldés után 10 percig
- Saját bejegyzésre alapból megadja a beküldõ voksát, utána neki nem kell nyomkodni, és nem is engedi a script
- Bugjavítás, IE alatt volt pár dolog, sõt, még maradt is, a filtereknél nagyobb közöket hagy, és el van csúszva. Hamarosan kijavítom.
- Átneveztem az állapotokat ésszerûbb nevekre
- Kevesebb bejegyzés listázása, hogy ne csússzon ki az oldalról.
Kérdés:
Kell nekünk szavazás leírása opció a beküldésnél? Mert ugyan az oldalon nem mutatja, de amikor mi átvesszük az anyagot, akkor nálunk auto kitöltené a mezõt. Csak attól félek, hogy nem fogjátok használni, és igazából a helyet foglalja csak.
Nem neveznem gyavanak, vagy rutintalannak - csak ismeri a sajat korlatait...
http://gaborszantai.co.uk/
ezert tart itt a magyar kozlekedeskultura, mert az "erosebb kutya b*szik" elven mukodik...
nem is kellene messze menni, csak Becsba, ahol ugyanott megy a villamos es az auto, mindezt udvarisan, turelmesen oldja meg a kozlekedesben resztvevo...
egyre kevesebb kedvem van visszamenni abba az orszagba, csakhat vannak, akik hianyoznak😞
a forgalom ritmusában kell közlekedni
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
de nekem a válaszba nem hiányzik a "körülményektõl függetlenül" jelzõ.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
menjen 120-szal?
akinek nincs turelme, az ne uljon soha kormany moge...
az a baj, hogy mi (igen, en is...) kicsit nagyobb arccal rendelkezunk, amint megkapjuk a papirt es hirtelen Schumachernek erezzuk magunkat, a nok legalabb nem feszegetik sajat korlataikat...
mi lenne a körülmény. komolyan ilyen butácska vagy piszlávcicó?
u dont have to listen anybody else but me
a legtöbb ilyen sofõr nõ. de a férfiak között is akad. viszont a másik véglet, ami csaknem ilyen idegesítõ és veszélyes, aki mindenhol száguldozik, nem ad elsõbbséget, stb, az szinte kivétel nélkül mind férfi.
egy szó mint száz, mindkét nemben vannak idióták és bénák. csak a nõk inkább a bénábbak, a férfiak inkább az idiótábbak.
Gondolom valaki, akinek csak folyamatban van a jogsija...
Lenyeges jobban, biztonsagosabban, kulturaltabban vezetnek, mint a ferfiak - vannak koztuk idiotak es dilettansok, de a ferfiak kozott szinte csak azok vannak...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
if állapot = elutasítva than <#eljen>#eljen> =/ (nemegyenlõ) balklikk
😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™