A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ertem a kerdest 😄D most ez azt akarja kerdezni hogy szerintem mennyit keresnek az emberek mo-n atlagba ? vagy hogy mennyit lenne joh keresni ?😄
bujcsik555
Utolsó ismerõs valahonnan😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Solten
Asszonykámnak nem jön be.. 😛 😉

Saor Alba

bardocz
Micsoda diszkrimináció fedezhetõ fel,vagy esetleg még megmaradt nemzeti szocializmus?Kitudja.Megjelenik a gyerek a két apjával,és mindenki hátatfordít😄
Ez nem az de majdnem 😛
bardocz
Akinek két anyja van,az izzassza a picsáját a melegben😄DD
Télen bezzeg afrika, mikor a közköltséget meglátod 😛
bardocz
Én ha mennék innen,pont valami északi helyre mennék a hideg miatt😄
bardocz
Ha ennél szigorubb lenne,akkor mindenki megbukna.Olyan pitiáner dolgokon képesek megbuktatni,csak pénz miatt,hogy borzasztó.
Nem szeretek itt élni, várom a pillanatot mikor tudok megpattanni innen
Nem szeretem az itt élõ emberek magatartását tudom másol se jobb de máshol jobbak a megélhetési viszonyok

desigo
2-ik
sose mennék külföldre élni

(max Ibiza,Hawaii)
Szabi84
szeretek itt élni annak ellenére, hogy egyre jobban elcseszik az országunkat!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

szucsy89
pedig elég sok topik bannerében ott van😄
Carlos
hogyhogy még csak most találtam erre a jó kis topikra!
Grat az 5letért!

Þór vígi þessi rúnar

Ability
Az új archív oldal, keresõvel és társaival elkészült. Lehet használni.
Pepsi Twist
Nem szeretek itt élni, várom a pillanatot mikor tudok megpattanni innen

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

szucsy89
egyetem elvégzése után tervbe van véve külföld de addig még sokminden lehet...
Ability
Minden jónak látszik, vissza az eredetihez, de azért ha bármi gyanusat láttok, akkor jelentsétek...
Benny04
kettõ

rhazid
három mukoggy

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

RIZLA
kettõ nagyon ott van 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Benny04
2

Ability
😄

Amúgy mûködik a szavazás újra, berakok megint egyet, hogy szavazzanak páran, és ha nincs hiba, akkor vissza az eredetihez...
VRSDM
köszi, csaljál csak bátran 😛 nevemben írkálsz. 😄

u dont have to listen anybody else but me

cicai
jah😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Ability
Amúgy én voltam, csak frissítettem a fejlécet. 😛
VRSDM
Mert jelenleg szavazni sem tudsz. 😄 Minden át lett dolgozva, ami most be van téve az az új rendszer, mindjárt megnézem a hibát. Viszont a késleltetés gond nélkül megy, szóval mostantól akkor is válthatunk kérdést, ha nem vagyunk gépközelbe. Sõt, az ötleteknek is tudunk csinálni várólistát, egyszerre többet is elfogadhatunk. Szóval ... még ha most vannak is hibák, azért mindenképp jó fog ebbõl kisülni.

cicai
most miért nem középen van a szavazás eredménye?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

RIZLA
sztem igy jo <#eljen>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

cicai
én vaok az 1.XD

én speciel hamar ráéreztem és nem tartom magam rossz autóvezetõnek. amire céloztam az az, hogy aki annyira nem érzi az autót, hogy nem mer 50-el sem menni, az NE akarjon jogosítványt. az eddigi balesetközeli helyzeteim kivétel nélkül ilyen béna sofõrök miatt voltak (és nem én voltam a hibás).

és nem tudom, miért kéne várnom 1-2 percet, amíg az elõttem haladó leparkol. miért kéne 30-al mennem a városban, 80-al városon kívül?

abban azért egyetértünk, hogy nagyon kevés órát kell levezetni, hogy megszerezhesd a jogosítványt. túl keveset. az egésszel arra próbálok célozni, hogy sokkal jobb lenne, ha nagyon szigorítanák a vizsgákat. persze ez nem lehetséges, hiszen az autóra mindenkinek szüksége van.

mindegy, off vége

Ability
Hamarosan tesztelem a késletetés funckiót, szóval pár percig valami idióta kérdés lesz berakva. (Nem akartam én így nyilvánosan, csak beindultatok az ötletekkel, szóval kicsit félkészen lett kiadva az egész.)
Ability
Pár változás a szavazási ötletek oldalon:

- Szerkeszthetõségi lehetõség a beküldés után 10 percig
- Saját bejegyzésre alapból megadja a beküldõ voksát, utána neki nem kell nyomkodni, és nem is engedi a script
- Bugjavítás, IE alatt volt pár dolog, sõt, még maradt is, a filtereknél nagyobb közöket hagy, és el van csúszva. Hamarosan kijavítom.
- Átneveztem az állapotokat ésszerûbb nevekre
- Kevesebb bejegyzés listázása, hogy ne csússzon ki az oldalról.

Kérdés:

Kell nekünk szavazás leírása opció a beküldésnél? Mert ugyan az oldalon nem mutatja, de amikor mi átvesszük az anyagot, akkor nálunk auto kitöltené a mezõt. Csak attól félek, hogy nem fogjátok használni, és igazából a helyet foglalja csak.
Edesapam gepjarmuvezetest oktatott (meg az MHSZ-ben kezdte), 57 evesen, tobb millio kilomterrel es 0 balesettel nem erzi magat jo autovezetonek, nem bizik a reflexeiben es a latasaban, este mar csak 60-70-nel megy...
Nem neveznem gyavanak, vagy rutintalannak - csak ismeri a sajat korlatait...

http://gaborszantai.co.uk/

gondolom Te elsore k*rva ugyes voltal...
ezert tart itt a magyar kozlekedeskultura, mert az "erosebb kutya b*szik" elven mukodik...
nem is kellene messze menni, csak Becsba, ahol ugyanott megy a villamos es az auto, mindezt udvarisan, turelmesen oldja meg a kozlekedesben resztvevo...

egyre kevesebb kedvem van visszamenni abba az orszagba, csakhat vannak, akik hianyoznak😞

PíszLávJuniti
mert 30-cal ugyanúgy zavarja a forgalmat, mintha 120 al menne, városon belül.
a forgalom ritmusában kell közlekedni

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
már értettem elsõre is,
de nekem a válaszba nem hiányzik a "körülményektõl függetlenül" jelzõ.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

miert benasag 30-cal menni, ha nem erzi az autot?
menjen 120-szal?
akinek nincs turelme, az ne uljon soha kormany moge...

az a baj, hogy mi (igen, en is...) kicsit nagyobb arccal rendelkezunk, amint megkapjuk a papirt es hirtelen Schumachernek erezzuk magunkat, a nok legalabb nem feszegetik sajat korlataikat...

VRSDM
bkv sztrájk - nyakkendõadó - korrupt rendõrök - lopások - gyerekek ölik meg osztálytársukat - leütik a póstást - a miniszter meg bûnbak.

mi lenne a körülmény. komolyan ilyen butácska vagy piszlávcicó?

ja, a kérdést amúgy nem én írtam.

én szívem szerint az emberek 70%-ának elvenném a jogosítványát. sokkal szigorúbb vizsga kellene. annyira sok BALFASZ van az utakon (már bocsánat), hogy szinte sehova se tudok úgy menni, hogy ne totyorogjon elõttem valaki 30-al egy kétsávos úton. sokkal veszélyesebb az a sofõr, aki, bár lassan vezet, nem érzi az autót, nem figyel a környezetére, stb.

a legtöbb ilyen sofõr nõ. de a férfiak között is akad. viszont a másik véglet, ami csaknem ilyen idegesítõ és veszélyes, aki mindenhol száguldozik, nem ad elsõbbséget, stb, az szinte kivétel nélkül mind férfi.

egy szó mint száz, mindkét nemben vannak idióták és bénák. csak a nõk inkább a bénábbak, a férfiak inkább az idiótábbak.

"Mi a véleményed a nõi sofõrökrõl?" kerdest ki irta?
Gondolom valaki, akinek csak folyamatban van a jogsija...
Lenyeges jobban, biztonsagosabban, kulturaltabban vezetnek, mint a ferfiak - vannak koztuk idiotak es dilettansok, de a ferfiak kozott szinte csak azok vannak...

PíszLávJuniti
mi az hogy a körülményektõl függetlenül?!

Doomista
lehetne jobb is...én legszivesebben németországban élnénk valahol,vagy angliában...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergobaby
lehetne jobb is... Hogy miért azt gondolom nem kell leirnom... 😊

Toshiba L300-2C5

lehetne jobb is

A játékos kérdéshez mellé kéne tenni, hogy "nem jáccok"

Kicsit hianyos a szavazasi lehetoseg, en pl. nem tudok szavazni, mert lassan egy eve Londonban elek...

poppe
látom nem megy ez, besegítek kicsit:
if állapot = elutasítva than <#eljen> =/ (nemegyenlõ) balklikk

😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Nem élek itt 😛 másRól meg hiába nyilatkoznék.