A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
másik kamu jelenet hogy elvezeti a soha nem látott ûrhajót, igaz, hogy tudósok tesztelgették már sokáig de akkoris😄
http://goo.gl/gd6Zi5
(õk is windózt futtattak - ráb@sztak)
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Arról írt, hogy mik mennek ott, legalább egy évszázaddal fejlettebb a technológia, és már egy ideje földönkívülieket tanulmányoznak, többfajta életformával is volt dolguk.
És hogy azért nem hozzák ezt nyílvánosságra, mert nem tudnák õket integrálni az emberi társadalomba, az emberiség még nem készült fel rá, hogy ezeket tolerálja.
Gondolom kb. olyan lenne, mintha egy újfajta cigányfajt akarnának integrálni 😄D
Amúgy tök részletes technikai leírás volt lezuhant ûrsiklóról amit találtak, meg stb... írta is a faszi az oldalon, hogy valszeg ki fogják iktatni, meg õt is elnémítják, rövid idõn belül le is került.
bár lehet kamu volt az egész :p
Emberek, engem is likvidálni fognak, hogy ezt elmondtam! D: Bár kinemszarjale, az is igaz.
nemtom, én azokat szeretem a legjobban, amik szinte mindenkit lefednek, és egy kicsit kell hozzá fantázia, meg játékosság. Pl. a történelmi, különleges képességes, vagy ez a földönkívülis, még ha nem is fedi mindenki véleményét.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Oda még járt egy válasz: "bracsek vagyok"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
(nekem van kemény 14, és ebbõl 4-el szoktam beszélni)
erre céloztam
ki van zárva, hogy csak mi lennénk ebben a végtelen ûrben
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
de látom nem értetted😊))
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ui hogy hívják az a vmilyen állatka, aki túlél mindent? kiteszik a világûrbe, és ott is vígan lubickol a -273 fokban? na õ tuti nem ide valósi 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ui.: hangya ember téma... mi se lépünk kapcsolatba a hangyával 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
a végén kiderül hogy man in black módra egy kristálygömbben élünk, ami egy iskolás ufógyereknek a cserekereskedelmi eszköze😄
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C