A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyértelmû hogy ha léteznek is idegenek azt tudjuk hogy elérhetetlen távolságban,bármilyen fejlettségel is de a roppant távolság miatt ki van zárva hogy ide eljussanak valaha is.

Szabi84
így van meh ha valami fura röpköd az égben az sem ufo csak valami katonai cucc, de ufót mondanak rá!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

fake az egész.ott nem ufókkal kisérleteznek,hanem titkos katonai fegyvereket fejlesztenek,plusz tiltott biólógiai fegyverekkel kisérleteznek illetve fejlesztik.ennél jobb duma nem is kell hogy ufok azért maradjunk tõle távol

[HUN]FaTaL
igen, én is röhögtem de attól függetlenül imádtam azt a filmet😊

másik kamu jelenet hogy elvezeti a soha nem látott ûrhajót, igaz, hogy tudósok tesztelgették már sokáig de akkoris😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem, gondolom te is láttad, hogy plug and play technológiával boeing repülõt felismeri a windows, az alien mothership hálózatának konfigurációját is pillanatokon belül integrálja magába 444!!! Profizmus gyerekek, 1-2 blue screen és mindent lehet.
Solten
Igen abba volt hogy a soha nem látott alien mothership hálózatával kompatibilis volt a földi laptop... <#idiota>

(õk is windózt futtattak - ráb@sztak)

Saor Alba

Solten
Szvsz, tuti hogy van élet, a világegyetem olyan hihetetlenül qrvára rohadtul elképzelhetetlenül nagy, hogy miért ne lenne a Földön kívül? <#vigyor>

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Függetlenség napjában volt ilyen sztori. (Lehet h a men in blekkben is azt nem láttam rendesen soha😄)

Solten
Ja onnan ered a cédé is (benne vót' a Függetlenség napjában. Vagy a men in blekkben?) <#idiota>

Saor Alba

Most akkor összeesküvés elmélet? LoL
Tigristank
Sok mindent nem értesz még. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Pepsi Twist
ezt én is olvastam de lehet hogy fake nem tom 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nemtom olvastátok-e, vagy fake-e az egész, de régen fent volt egy kirúgott area 51-es tudós faszinak az oldala, amit rövid idõn belül lelõttek a netrõl.
Arról írt, hogy mik mennek ott, legalább egy évszázaddal fejlettebb a technológia, és már egy ideje földönkívülieket tanulmányoznak, többfajta életformával is volt dolguk.
És hogy azért nem hozzák ezt nyílvánosságra, mert nem tudnák õket integrálni az emberi társadalomba, az emberiség még nem készült fel rá, hogy ezeket tolerálja.
Gondolom kb. olyan lenne, mintha egy újfajta cigányfajt akarnának integrálni 😄D
Amúgy tök részletes technikai leírás volt lezuhant ûrsiklóról amit találtak, meg stb... írta is a faszi az oldalon, hogy valszeg ki fogják iktatni, meg õt is elnémítják, rövid idõn belül le is került.
bár lehet kamu volt az egész :p
Emberek, engem is likvidálni fognak, hogy ezt elmondtam! D: Bár kinemszarjale, az is igaz.
még szép hogy nem rossz :p én írtam 😄 amúgy htx

nemtom, én azokat szeretem a legjobban, amik szinte mindenkit lefednek, és egy kicsit kell hozzá fantázia, meg játékosság. Pl. a történelmi, különleges képességes, vagy ez a földönkívülis, még ha nem is fedi mindenki véleményét.
desigo
áhh
csak leadja az eredményeket azufóknak...
Attila8805
Biztos bulizik VRSDM.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

várólista

Goruck
új szavazástot!!!!4!!!négy!!

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Kimaradtam mint válasz, aki beküldte, kérjen elnézést.
Oda még járt egy válasz: "bracsek vagyok"
gergobaby
Sztem van, de tõlünk technikailag el vannak maradva...!

Toshiba L300-2C5

banok
nincs

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bardocz
Bazz Katás kérdés tényleg kurvafontos-.-
Black Hawk
Túl nagy az a nagy feketség hogy csak mi legyünk itt😄. Csak megvárják míg kiírtjuk magunkat.😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

az statisztikai célokat szolgál. mondjuk a böngészõs elég egyértelmû volt......az msn meg gondolom 50-100 között mozog az átlagnál

(nekem van kemény 14, és ebbõl 4-el szoktam beszélni)

Darukezelõ
Szerintem is felesleges kérdés. Meg a hány msn partnered van, milyen böngészõt használsz, és társai is eléggé "fontos" kérdések :| Jobbnak tartom az ilyesmiket mint a mostani. Pl a mostaniak közül a kedvenc idõjárásod nem rossz. Igazából ezek sem valami nagy kunszt kérdések, de jobban megismered a másikat, hogy mi a véleménye errõl, mit szeret, mit nem. Még ha nem is az ismerkedés itt a cél. De most hogy megtudom kinek hány msn partnere van, meg hogy X az Explorert használ, Y meg Firefoxot, hát :|

azt szeretem ennél a kérdésnél, hogy vannak páran, akik fixre megmondják a tutifrankót, hogy hogyan is vannak a dolgok, aztán többieket lehülyézik 😄
leszarom katát, minek ilyen hülyeségeket megszavaztatni D:
[HUN]FaTaL
Attól hogy fejlettebbek nem biztos hogy kapcsolatba tudnak/akarnak velünk lépni. Nagyon fasz példa de már akkor is fejlettebbek ha olyan repülõjük van ami 8000km/h-val képes menni stb..

nem úgy értettem.......de a hangya-ember kapcsolat az kb olyan ember-ufó viszonylatban, mintha a világ ahogy mi ismerjük, az egyáltalán nem az lenne aminek látszik.

erre céloztam

SG rock
biztos vannak
ki van zárva, hogy csak mi lennénk ebben a végtelen ûrben

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

cicai
semmi😄

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

RIZLA
nem, sry .......

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

cicai
ja, az😄
de látom nem értetted😊))

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

RIZLA
nem mi, ki?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

cicai
az mi?XD

RIZLA
"mi a véleményed Katáról" ........... 6 szavazattal elfogadva <#zavart2>

Pepsi Twist
<#banplz>

poppe
erre próbáltam célozni 😊

ui hogy hívják az a vmilyen állatka, aki túlél mindent? kiteszik a világûrbe, és ott is vígan lubickol a -273 fokban? na õ tuti nem ide valósi 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Pepsi Twist
Hát nekem még olyan álláspontom is van hogy mi sztem túl fejletlenek vagyunk ahhoz hogy az ufók kapcsolatba lépjenek velünk... vagyis magasról leszarnak minket mert hozzájuk képest a fasorba se vagyunk 😄

ui.: hangya ember téma... mi se lépünk kapcsolatba a hangyával 😄

poppe
mér szerinted olyan fejlettek vagyunk? fúú télleg, pár év és leszállunk a szomszéd bolygón, wow.. hacsak ki nem irtjuk addig magunkat 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

az már durva lenne ha annyival magasabb szinten lennének

a végén kiderül hogy man in black módra egy kristálygömbben élünk, ami egy iskolás ufógyereknek a cserekereskedelmi eszköze😄

Szabi84
kitudja lehet hogy iagazad van😊

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

poppe
te is próbáltál már kapcsolatba lépni egy hangyával, nem? meddig jutottatok a kommunikációval? 😊

Szabi84
Biztosan vannak, de technológiai szinten elmaradottabbak, mert akkor már kapcsolatba léptek volna velünk! Nem tudnám elhinni hogy csak mi létezünk, nem a Föld a világ közepe ahogy régen hitték!

bardocz
Miért ökörség?Ha logikus,akkor már hihetõ,csak az a baj,hogy túl sok ilyen logikus van,és nehéz dönteni,de inkább lehetetlen.
lol meg vicces hogy tudnak a mi létezésünkrõl vezet,a lehetõ legnagyobb baromság<#levele>

bardocz
Azt meg már mindenki döntse eo,hogy minek hisz😊 Pl ha meteorról jöttünk,akkor a meteorra hogy kerültünk,és ez mehetne a végtelenségig,vagy amíg nincs vége a világegyetemnek😊
GregSB
Fene, megelõztél 😄

van mindenféle ökörség teória<#levele>

GregSB
Vannak olyan alternatív teóriák, hogy a földi életet egy üstökös, vagy meteor hozta ide.