A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naponta jön körülbelül 3-4 új ötlet, úgy átlagosan, naponta csak egy kerül be, ami nagyon sikeres két napig is kinntvan, így kénytelen vagyok szelektálni!
u dont have to listen anybody else but me
Benny: Azért, mert ez valójában egy másik oldal, ez nem az SG-be épül bele, mert arra nincs lehetõségem. Szerver oldali nyelvek nélkül marad az iframe, aminek viszont fix méretet kell adni. Mivel az opciók száma mindig változik, vele együtt a méret is nõvekedhet, ezért nagyobb részt kell "lekeríteni", hogy ne jöjjön be sose a scrollbar. Bár ebbõl lehet majd visszaveszünk, mert most csak úgy lazán benyomtam egy nagyobbat, mert az új design miatt kicsit nõtt a méret.
kiemelnél. hogy " Tervezett kérdések " , vagyis nem feltétlen kerül be valami ha badarság / nem elég jól kidolgozott.
Vannak 30 körüliek/fölöttiek is már rég óta.
Ja, amúgy szinte csak a fórumot olvasom, de regényt is szoktam, ha épp van valami faszaságom :0
minden frankó nincs elcsúszás és szép, grat <#eljen>#eljen>
vissza a régit!
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Ezt választom tehát így 1ikre se nyomok...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
híreket+sportot is olvasok de bulvárt egyáltalán
na min1
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
régebben is ott volt a százalék mellett a számadat?(mármint hogy hányan voksoltak az egyes lehetséges válaszokra)
24 - Exile -Nov.23
Legtöbbet híroldalakat nézek, fórummal egybekötve. Közösségi oldalt és blogokat sem szoktam.
1. || 2. ?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
mivel szinte minden kategóriából olvasok legalább egyet, ezért az uccsót nyomtam
ki gyanakodna árva közúti rendünk õreire ? 😊
Toshiba L300-2C5