A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
sokadik ok, a be nem került szavazásokra... hogy:
naponta jön körülbelül 3-4 új ötlet, úgy átlagosan, naponta csak egy kerül be, ami nagyon sikeres két napig is kinntvan, így kénytelen vagyok szelektálni!

u dont have to listen anybody else but me

Ability
VRSDM-re szoktam bízni az ilyet, de most beraktam pár kérdést várólistára. Ezek népszerûek is voltak, és szerintem érdemesek is a kikerülésre.

Benny: Azért, mert ez valójában egy másik oldal, ez nem az SG-be épül bele, mert arra nincs lehetõségem. Szerver oldali nyelvek nélkül marad az iframe, aminek viszont fix méretet kell adni. Mivel az opciók száma mindig változik, vele együtt a méret is nõvekedhet, ezért nagyobb részt kell "lekeríteni", hogy ne jöjjön be sose a scrollbar. Bár ebbõl lehet majd visszaveszünk, mert most csak úgy lazán benyomtam egy nagyobbat, mert az új design miatt kicsit nõtt a méret.
télleg!

bardocz
Nagyon faszányos a design!😊
Benny04
de amúgy mi az az üres rész a szavazó alatt??

VRSDM
ezek már nagyon rég óta fel lettek téve.

kiemelnél. hogy " Tervezett kérdések " , vagyis nem feltétlen kerül be valami ha badarság / nem elég jól kidolgozott.

VRSDM
nadonszép. <#puszi>

Benny04

Amúgy még mindig nem értem, mért a 11 meg 12 szavazatos kérdések jönnek sorra 😄
Vannak 30 körüliek/fölöttiek is már rég óta.
fasza lett az új design =) Ez így pont megfelel, hibát nem látok.

Ja, amúgy szinte csak a fórumot olvasom, de regényt is szoktam, ha épp van valami faszaságom :0
Ability
Most már elvileg mindennek jónak kell lennie, bracsek is írta, hogy most már okés. Valószínûleg az iframe miatt nem töltötte teljesen újra, gyorsítótárból dolgozott. Egyébként köszi az elimserõ szavakat, Pyrex készítette a látványtervet, szóval ezúton is köszönjük neki. 😛
Marci0115
szerintem a régebbi jobb volt

amikor utoljára néztem, még a régi volt, tehát hibás verziót nem láttam, tehát gondolom üres volt a cache.

minden frankó nincs elcsúszás és szép, grat <#eljen>

szép az új design. apró megjegyzés, talán kicsit túl picik a betûk?

Ability
Kész, a mostani állapotról jelentést kérek, hogy van-e valakinél bármi elcsúszás, vagy olyan, amit nem normálisnak gondol. Ha valakinél minden jó, akkor azt is ossza meg velünk. Elsõsorban olyan emberekre lennék kíváncsi, akiknek nem gyorsítótárazta a böngészõ a rossz verziót. Tehát akik most jönnek be ide ma pl. elõször. Ha írtok akkor erre térjetek ki, htx.
Ability
Igen, az jogos, alakíani kellett gyors, mert nem fért ki az eredeti méret. Mindjárt javítom.
Darkon
Szetvan csuszva, elkuld gomb az utloso ket valasz elott

Born to win

Ability
Illetve mivel felül lett írva ugyan az a CSS, amit régen használtunk... lehet ad okot némi kavarra. Elvileg most jónak kell lennie, akinél nem, az ürítse a cache-t. Ha utána sem jó, akkor jöhet a hibajelentés.
Ability
Folyamatban. Egyik barátomnál is olyan, mintha nem töltené be a CSS-t. A teszt oldalon minden rendben volt. Szerintem mindannyiotoknál a cache lesz, mert felkerült egy rossz változat, amiben rossz css-t hívtam be.
WTF? Csak szólok, hogy a firefox és az explorer designe között ég és föld a különbség, firefoxban a háttér pl nem fehér.
miilann
sztem nem jók ezek a hurka alakú oszlopok :c
vissza a régit!

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Na most mi lett a kérdéssel ? 😄 wtf xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ez eléggé szét van esve.

[HUN]FaTaL
órumok, Szakmai weblapok, tesztek, néha könyvek, közlekedési táblák bevásárlólista filmfelirat 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Hát ez elég gáz kérdés. Fórumot olvasok a legtöbbet de blogokat egyáltalán nem. Ettõl független az elsõre nyomtam.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ability
Ne bonyolítsátok már túl, benne van a kérdésben, hogy a "leggyakrabban". Jelöld azt, amelyiket a legszívesebben olvasod, vagy amelyikkel a letöbb idõt töltöd el.
Hát több módszer is vann pl a geller beszól a térnek hogy ghorbhulj vagy Norrisi fordulatrúgással átlépsz a térben.
GregSB
Persze. Lehetetlen. Sokáig azt is mondták hogy lapos a Föld. De inkább OFF, mert új kérdés van.

DJ Skyline
Fórumok, közösségi oldalak, blogok - de ebbõl csak a fórumok az igaz, többit nem olvasom

Darkon
1+2+3+4+5

Born to win

Benny04
Szakmai weblapok, magazinok, tesztek

Pepsi Twist
Fórumok, Híroldalak, Hírlapok, Sport, Bevásárlólista.

Ezt választom tehát így 1ikre se nyomok...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

desigo
elsõ
második
harmadik
filmfelirat is xD
#4983-ra ment

szerintem nem

miilann
elég szar egy kérdés,fórumokat olvasok de közösségi portálokat és blogokat nem
híreket+sportot is olvasok de bulvárt egyáltalán
na min1

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

II Rocky II
egy kérdés!
régebben is ott volt a százalék mellett a számadat?(mármint hogy hányan voksoltak az egyes lehetséges válaszokra)

24 - Exile -Nov.23

PíszLávJuniti
utolsó elég vicces 😊

Legtöbbet híroldalakat nézek, fórummal egybekötve. Közösségi oldalt és blogokat sem szoktam.
1. || 2. ?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

így jobb, így már tudnék mire nyomni

Ability
Szerintem sem volt tökéletes, kicsit átvarriáltam. Próbáltam megõrizni a szerkezetét, hogy az eddigi szavazatok ne mutassanak fals eredményt. Talán most jobban elkülönülnek a csoportok, majd megmondjátok Ti.
szucsy89
bár most nézem a többi is kapcsolódik számítógéphez ugyhogy visszvonom😛
szucsy89
elsõre nyomtam😄

eh a sok kocka ..éreztem h ez lesz a legtöbb..😄😄😄
nagyon hülyén lettek összevariálva a válaszok. pl a blog és a könyv miért egy kategória? és a fórum meg a szórólap?

mivel szinte minden kategóriából olvasok legalább egyet, ezért az uccsót nyomtam

Ilyenkor kéne olyan h többre is lehessen szavazni 😊

VRSDM
men in black az a BRFK . hát nem tuttátok? 😄
ki gyanakodna árva közúti rendünk õreire ? 😊

1.

gergobaby
Ez kicsit érdekes lett... Miel SG/Prohardver-t olvasom mint szaklap, de fórumozok is mind2 helyen... 3.-at lõttem

Toshiba L300-2C5

persze ugye azt te sem gondolod komolyan hogy több millió fényév távolságról lehetséges eljutni ide???gondold már el ez fizikai képtelenség.nem lehet olyan technikai szint hogy olyan gyors mint a fény....még ha olyan gyors is lenne akkor is több millió évig tartana õk sem halhatatlanok.szóval ebbõl leszûrheted.lehetetlen.

szucsy89
semmi sem kizárt...miért ne juthatnának el??