A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is tanulom, mondjuk nekem nincs különösebb gondom a tanulásával, bár ha állt.iskolás koromban lehetett volna beleszólásom akkor tuti angolt tanulnám:D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Egyébként igaz, hogy félõ nem elég érettek hozzá, de sajnos nem tudom milyen az összetétele itt a különbözõ korcsoportoknak.
Majd leközelebb igyekszem jobban kidolgozni.
Köszi!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
szerintem nem jó kérdés, nem kell erõltetni. de ez csak az én véleményem.
ui.: délután siettem kicsit, most újra elolvastam, és igazából nincs ezzel baj (mindig szoktam utólag ellenõrizni, mielõtt ... :D), visszavonom az elutasítást, és majd a szavazatok döntenek róla. Amúgy azért jobban kidolgozni még mindig lehetne. :P
DFTBA ಠ_ಠ
traktoros kérdés...
Igen pont ez volt az, ami már elég régi - nem én küldtem - elég sok is rajta a szavazat, mégsem elfogadott.
Értem én, hogy jobban meg tudjátok különböztetni, csak mint kívülálló érdekelt volna, hogy honnan tudhatom, hogy amit beküldtem / msáok beküldtek és érdekelne, az emberi léptékben mérve, valaha is be fog-e kerülni.
Ha egy lány* beállítan a egy 6 éves gyerekkel...
Én küldtem be, de ez is "olyan" mint a "mibe került számítógéped" esete.
Nem az a kérdés, hogy most mennyit ér, hanem akkor.
Jelen esetben is, viszont itt elõre kellene vetíteni, hogy ha már 30 éves vagy és akkor történne veled, mikor már túl vagy egy-két nõn... logikus, hogy nem 11-12 évesen ejtetted teherbe, meg óvodában, meg hogy egyidõs veled a gyereked.
A válaszok valóban kicsit abszurdak, de aki akarja, módosíthatja tetszés szerint, ha az elfogadásra kerül. (ezt meg akkor a listáról is lehet törölni, ha nem gond).
Sõt, ezt ahogy van lehet törölni a listáról - ne csúfítsa ott a képet (ha lehet).
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Aztán egy orosz, vagy japán se tenne rosszat. Bár az orosszal közelebbi kapcsolatba vagyok.
nem értem a kérdést, Magyarország, mint EU tagállam, akkor igen, a német, ha úgy általában egy tagállam, akkor a német egy haszontalan, amúgy ritka gusztustalan, különösen féreg emberek által beszélt káromkodás.
Hogy ki mennyire vállalná fel, vagy menekülne el a probléma elöl. Ha hazajövök majd gondolkozom rajta.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
BÁR :O
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nem én küldtem be, de érdekel
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
amúgy nem, a várólistán egyedül a showder-klubos az én kérdésem.
de sok mostanában az elutasított foskérdés.
kár, hogy cigós kérdésem nem való ide xD ha más nem, kiderülne hány roma jár ide :pp arra kíváncsi lennék.
ba32107: Hát ne haragudj, nem rossz kérdés, de szerintem a többséget nem fedi le. Aki arra menne, hogy nem nézi, annak nem is érdekes a kérdés. Amúgy majd VRSDM dönt, én nem akarom kitúrni, csak tudnék a helyére jobbat. :P BTW, a következõ kérdés is a Tiéd, nem? Na azt én raktam be, hátha ettõl jobban érzed magad. :D
angolt kivéve, azt is csak azért szeretem, mert jól megy -.-
------> de.
(Van pár kivétel, traktoros kérdés már jó régi, és igazából nekem tetszik is. :D)
Hisz korábban is (sokkal korábban) volt olyan, amire 2x, 3x annyi szavazat érkezett és még mindig nem elfogadott, ezért nem világos egészen, hogy milyen rendszer alapján lesz valami az. (mert ezek szerint nem olyan evidens alapokon nyugszik, hogy pl. 25 szavazat fölött kerül elfogadottra)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
más kérdés, hogy nekem sincs, de engem nem is érdekel és nem is anyázom egyik oldalt se.