A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
lehet hogy azért mondják azt rá h undorító mert azt tanulják és kúrvára nem szeretik, mert szarXD
én is tanulom, mondjuk nekem nincs különösebb gondom a tanulásával, bár ha állt.iskolás koromban lehetett volna beleszólásom akkor tuti angolt tanulnám:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

[HUN]FaTaL
Semmi köze a nyelvnek a nácizmushoz egyszerûen gusztustalan a nyelv amit beszélnek:D

http://goo.gl/gd6Zi5

ThisZip
LOL, Csomóan azt mondják, hogy milyen undorító egy nyelv a német. Valószínûleg azért, mert a nácik rengeteg embert öltek meg. Azt én is aláírom, hogy undorító amit csináltak, és megbocsáthatatlan bûn, de a nyelvet miért kell fikázni?? Nem a nyelv miatt tették a MÚLTban azt amit. MÚLTban, emberek, múltban! Nem vagytok háborús hõsök akik a fronton harcoltak....

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Misi az ezredes
Már volt ilyen kérdés!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

hát akkor írj be egy ilyen kérdést is azért van az oldal

Rettenthetõ
Akkor azt hiszem ideje egy "Melyik korosztályhoz tartozol?" kérdéssel elõrukkolni, és az sok segítséget adhat a késõbbi kérdés szerkesztõknek is :-)
Egyébként igaz, hogy félõ nem elég érettek hozzá, de sajnos nem tudom milyen az összetétele itt a különbözõ korcsoportoknak.

Majd leközelebb igyekszem jobban kidolgozni.

Köszi!

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

szerintem is helyzetfüggõ. egyszerûen nem tudod beleélni magad. ugye rengeteget számít, hogy milyen az anyagi háttered, mennyire akarsz letelepedni, egyáltalán KI az a nõ....

szerintem nem jó kérdés, nem kell erõltetni. de ez csak az én véleményem.

Ability
Viszont azt azért fenntartom, hogy még mindig helyzetfüggõ, illetve sokan nem elég érettek hozzá, hogy ilyen kérdésre reálisan válaszoljanak. Olyan sokat nem lehet leszûrni belõle.
Ability
Ha jobban meg lennének szerkesztve a lehetõségek, akkor lehetne belõle jó kérdés. Úgy kellene csinálni, hogy jobban kijöjjön kiben milyen mentalitás lakozik. Nem kellene ennyi lehetõség, fele abszurd, másik felére senki sem nyomna. Írtam már pár indoklásban, hogy jobban kidolgozva teljsen más megvilágításba kerülhet egy kérdés, és azt ugyan úgy újként elbíráljuk a régitõl függetlenül.

ui.: délután siettem kicsit, most újra elolvastam, és igazából nincs ezzel baj (mindig szoktam utólag ellenõrizni, mielõtt ... :D), visszavonom az elutasítást, és majd a szavazatok döntenek róla. Amúgy azért jobban kidolgozni még mindig lehetne. :P
Kicsikiraly
én ugyan a németre nyomtam, mert ha az a kérdés hogy melyik HASZNOS akkor az, de angol elég, + én franciát tanulok mellette, de magát a német nyelvet rühellem.

DFTBA ಠ_ಠ

Rettenthetõ
Ability!

traktoros kérdés...

Igen pont ez volt az, ami már elég régi - nem én küldtem - elég sok is rajta a szavazat, mégsem elfogadott.
Értem én, hogy jobban meg tudjátok különböztetni, csak mint kívülálló érdekelt volna, hogy honnan tudhatom, hogy amit beküldtem / msáok beküldtek és érdekelne, az emberi léptékben mérve, valaha is be fog-e kerülni.

Ha egy lány* beállítan a egy 6 éves gyerekkel...

Én küldtem be, de ez is "olyan" mint a "mibe került számítógéped" esete.
Nem az a kérdés, hogy most mennyit ér, hanem akkor.
Jelen esetben is, viszont itt elõre kellene vetíteni, hogy ha már 30 éves vagy és akkor történne veled, mikor már túl vagy egy-két nõn... logikus, hogy nem 11-12 évesen ejtetted teherbe, meg óvodában, meg hogy egyidõs veled a gyereked.

A válaszok valóban kicsit abszurdak, de aki akarja, módosíthatja tetszés szerint, ha az elfogadásra kerül. (ezt meg akkor a listáról is lehet törölni, ha nem gond).
Sõt, ezt ahogy van lehet törölni a listáról - ne csúfítsa ott a képet (ha lehet).

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Ügyes vagy. <#worship>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Sieg Heil <#idiota>
RoR zsozso
Attól h. nem akarja azt az undorító nyelvet tanulni vki nem lesz hülye!!!

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

atlagember
A magyart, de az nincs a válaszok közt.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

N1ggA
Miért is kell a német jobban mint a spanyol?

Spread De Love!

magus
vagy csak rühelli az egész náci bagázst? tekintve, hogy csak akkor teszem be a lábam németországba, ha kényszerítenek, meghoztam ezt az áldozatot, hogy kevesebb eséllyel indulok, de nem beszélek németül ha puskát fognak a fejemhez sem

vagy gyakorlatias :P
desigo
kinek mi a fontos...
vannak sokan akik rühellik a németet...
kas123
aki nem a németre nyomott az picit hülye :/

Magyaron kívül angol, NÉMET az alap. Majd késõbb a spanyol is kell. Ez a minimum.
Aztán egy orosz, vagy japán se tenne rosszat. Bár az orosszal közelebbi kapcsolatba vagyok.
banok
német, egyértelmû

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

magus
egyel kevesebb ember akivel versenyeznem kell a hamburgersütõ állásnál feljebb. köszönöm Istenem, hogy léteznek ilyen emberek

nem értem a kérdést, Magyarország, mint EU tagállam, akkor igen, a német, ha úgy általában egy tagállam, akkor a német egy haszontalan, amúgy ritka gusztustalan, különösen féreg emberek által beszélt káromkodás.

N1ggA
Talán a spanyolt, mert azt az egész világban nagyon sok helyen használják.

Spread De Love!

N1ggA
Szerintem sok értelme nincs az angolon kívül más nyelvet ismerni.

Spread De Love!

PíszLávJuniti
Opciókat kéne módosítani, és akkor érdekes dolgok kijönnének.
Hogy ki mennyire vállalná fel, vagy menekülne el a probléma elöl. Ha hazajövök majd gondolkozom rajta.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ability
Meg amit leírtam, hogy szitufüggõ.
való igaz, ha 6 éves gyereke van, az feltételezi, hogy 11-12 évesen meg.tam valakit.
BÁR :O
Ability
Komolytalan, tele irreális opciókkal, illetve ez csak ilyen elméleti lehetõség, semmit nem lehet leszûrni belõle. Mindenki ugyan arra szavazna, nincs igazán nagy választási lehetõség. Mellesleg az ittlevõk közül szerintem senki sem elég érett ahhoz (többség), hogy komolyan kiválassza azt, amit a való életben cselekedne. Ellenvélemény? Meg lehet gyõzni. :D
én szeretem a szituációs játékokat :c
Attila8805
Király az új Design!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tényleg jó kérdés, és a "kicsik" is kiélhetnék perverz terveiket, a mai fejlett kispöcs társadalom.
Benny04
hát azt én sem értem, miért kellett elutasítani :C

PíszLávJuniti
"Ha egy lány* beállítana egy 6 éves gyerekkel," -el mi a baj?
nem én küldtem be, de érdekel

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

dehogy haragszom <#wink>

amúgy nem, a várólistán egyedül a showder-klubos az én kérdésem.

jelenleg 5-bõl 2-2 a NEOreg3 és az én kérdésem, felvettek közül :D

de sok mostanában az elutasított foskérdés.
kár, hogy cigós kérdésem nem való ide xD ha más nem, kiderülne hány roma jár ide :pp arra kíváncsi lennék.
Ability
Van rá lehetõség, VRSDM csinálta is egy idõben. Én ugyan nem. :D Bár mi számít elõre elfogadásnak? Én arról beszélek, amiket nem teszünk várólistára. Ami odakerül az auto elfogadott lesz.

ba32107: Hát ne haragudj, nem rossz kérdés, de szerintem a többséget nem fedi le. Aki arra menne, hogy nem nézi, annak nem is érdekes a kérdés. Amúgy majd VRSDM dönt, én nem akarom kitúrni, csak tudnék a helyére jobbat. :P BTW, a következõ kérdés is a Tiéd, nem? Na azt én raktam be, hátha ettõl jobban érzed magad. :D
mondjuk ha belegondolsz természetes. mivel te magyar vagy, és jön valaki aki tud angolul, de magyarul is, jóhogy magyarul akarsz majd vele beszélni...
pedig hogy megörültem hogy betettétek várólistára (én írtam) <#vigyor2>

amúgy nyílván a francia, de személyes indíttatásból arra szavaztam, hogy egyik sem, mert utálom az európai nyelveket :D
angolt kivéve, azt is csak azért szeretem, mert jól megy -.-
"Nem szoktunk semmit elõre elfogadni."

------> de.
DJ Skyline
szerintem sokan a "nem nézem / nem ismerem" lehetõségre nyomnának, mint én is. ettõl függetlenül lehet másképp :)

Ability
Már csak 5 nap, várólistán van. Ha kikerül a Showderes kérdés, akkor csak 4. VRSDM: tényleg kell nekünk az elõbb említett kérdés? Szerintem olyan sokan nem nézik rendszerességgel, nem fed le mindenkit. Lehet még a többséget sem. Nem is szavaztak rá sokan. Amúgy nem lenne rossz kérdés, de szerintem van ennél jobb.
Álmaim nõjét akarom :)
Ability
Nem szoktam, szoktunk semmit elõre elfogadni. Ha várólistára kerül, akkor magától átváltja az állapotot a script. Elõre most minek legyen átállítva, elég elutasítani ami olyan. A többi meg függõben van, majd egyszer sorrakerülnek. Így nekünk is könnyebb, látjuk azokat, amik még nem kerültek be. Ha mindegyiknek elfogadottra váltanánk az állapotát, akkor hogyan különböztetjük meg azt, ami már bekerült, és azt, amit majd csak szeretnénk, hogy bekerüljön. Lehetne behozni több állapotot, lehetne olyan állapot, hogy "bekerült", de igazából nem látom értelmét, csak bonyolítja a rendszert, mégtöbb szûrõ stb... Ami függõben van, az függõben van, egyszer lehet sorrakerül. Ha megnézed a toplistát, akkor oda direkt csak elbírálás alattiakat tesz be, a többit nem is mutatja. Azok között vannak jó ötletek, onnan majd csemegézni fogunk, de ne akarjátok, hogy mind egyszerre bekerüljön, nem akarunk egy hónappal elõre betáblázni minden napot. Mindig 'túlcsordulás' lesz az ötletek terén, a toplistába mindig lesznek népszerû, és jó ötletek, amik mégsem kerülhetnek be rögtön.

(Van pár kivétel, traktoros kérdés már jó régi, és igazából nekem tetszik is. :D)
Rettenthetõ
Ez Ability üzenetére akart menni, de mostmár mindegy

Rettenthetõ
Igen, pontosan a konkrétan felhozott példa kapcsán merült fel bennem a kérdés.
Hisz korábban is (sokkal korábban) volt olyan, amire 2x, 3x annyi szavazat érkezett és még mindig nem elfogadott, ezért nem világos egészen, hogy milyen rendszer alapján lesz valami az. (mert ezek szerint nem olyan evidens alapokon nyugszik, hogy pl. 25 szavazat fölött kerül elfogadottra)

Pepsi Twist
háh nekem nincs iwiwem :D amúgy ha politikáról van szó én nagyon ki tudok akadni :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Álmaim nõjét akarom :), nameg volna jópár javaslatom, pl, amelyik szavazás megvolt, ott írhatná, hogy megóót amelyik meg el van fogadva, anál altnak vagy mittomhogy a dátumot mikor lesz mert kéváncsie vagyoke :P
tényleg ez van........divat lett a Gy-utálat. 15-16 éves emberektõl olvasom pl iwiwen a kommenteket, akiknek fingjuk sincs az egészrõl.....

más kérdés, hogy nekem sincs, de engem nem is érdekel és nem is anyázom egyik oldalt se.