A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Aki lopott 1000-10000 forintot az már romlott ember de aki kisebb értéket is az is egy GANÉ!!"
Itt ugye befigyel a multidõ erõteljesen, tehát ha lopott. Tehát ha valaki lopott általános iskolás korában, teszem azt 10 évesen, az még rendben van? :) Mert az általános iskolás 10 éves nem mondható még érettnek.
Mert a Te kommented alapján, aki elhagyja az óvodát és utána lop, az mind a gané tetû féreg csoportba tartozik.
Mellesleg engem az utolsó 2 pont (már amennyiben õszintén szavazott) sokkal inkább megijeszt.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
zárjatok kalodába, köpjetek le!!!
ennek ellenére a "Sosem koptam még."-re szavaztam, mert ez a tejszin nem volt meg 20ft se...
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Mást még sosem loptam.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
gondoltam rá, hogy a sok warezhuszár rögtön rányom, hogy õ bizony már milliókat lopott és milyen faszagyerek õ=)
persze ha boltból dobozostul loptál el milliókat érõ szoftvert, akkor nyugodtan nyomhatsz az utolsóra
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
talán úgy kellett volna megfogalmaznom, hogy amit az internetrõl töltöttél le az ne számítson<#szomoru1>#szomoru1>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
:D erre kattoltam
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.