A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Százezreket, milliókat loptam/sikkasztottam már. 12" az korrekt :DD:D
Gunnersboy
ha a saját ellopott bicajomat lopom vissza az minek számit? :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darukezelõ
Végigolvastam
"Aki lopott 1000-10000 forintot az már romlott ember de aki kisebb értéket is az is egy GANÉ!!"
Itt ugye befigyel a multidõ erõteljesen, tehát ha lopott. Tehát ha valaki lopott általános iskolás korában, teszem azt 10 évesen, az még rendben van? :) Mert az általános iskolás 10 éves nem mondható még érettnek.

Rettenthetõ
És honnantól számít valaki érett embernek?
Mert a Te kommented alapján, aki elhagyja az óvodát és utána lop, az mind a gané tetû féreg csoportba tartozik.

Mellesleg engem az utolsó 2 pont (már amennyiben õszintén szavazott) sokkal inkább megijeszt.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Olvasd végig a hozzászólásokat azt ajánlom! Az a gané tetû féreg aki már érett ember és úgy lop!!!

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Darukezelõ
Látom Starsky & Hutch is itt van a topikban :) Srácok, komolyan, piti összegekrõl beszélünk, pár 10 forint, maximmum egy százas. Nem hiszem hogy annak az üzletnek anyagi csõdöt jelentett X évvel ezelõtt az, hogy leemeltek a polcról egy cukrot vagy csokit. Ez majdnem olyan mint a cigi. Ezt is kipróbálták, átélték ahogy lefossák a bokájukat kis pisis korukban, hogy nehogy lebukjanak a pénztárnál, túlélték, örültek annak a fél percnek amíg megették, kész. Nem hiszem hogy abból a 43 emberbõl bolti szarka, vagy bankrabló lett volna. Biztos van 1-2 ilyen, de ez a gané, meg tetû féreg kicsit túlzás úgy gondolom. Mit szólnátok ha a legjobb barátotok mondaná, hogy loptam egy csokit 6 évvel ezelõtt. Õt is elkezdenétek leganézni? Nem hiszem. Jó, más a legjobb barát, meg a neten egy noname figura, de akkor is.

<#lookaround>

Rettenthetõ
Sikeres volt a nevelés.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Ne örökké indulj ki magadból.
<#idiota>

sweech
hazudsz, mint a politikusok

Aki még sohase lopott , az hazudik :-CCCCCCCCCCCCcccccccccccccccccckiscénagycé

Én óvodában sem loptam mert anyám megtanította MEGISMÉTLEM belémnevelte hogy a lopás ROSSZ DOLOG! De úgy látom néhány embernek a nevelés korszak kimaradt az életébõl!!!

Benny04
nem igaz, hogy te még semmit sem loptál, még kiskorodban sem -.-

poppe
templomból gyertyatartó+gyertya gáz-e? <#ejnye1> meg csoki, könyv, söröskorsó, bringával zöldsgéses-gyümölcsös fosztogatás rendszeresen <#ejnye1> <#phone> <#banplz>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

sweech
ti most komolyan beszéltek? itt a legtöbb ember óvodás vagy érettlen általános iskolás korában lopott, max egy csokit :D és politikusokkal hasonlítjátok össze õket. gondolkozzatok már :|

Ha egy Pepsit ellopsz az is lopás alattomos sunyi dolog!!!

tudtam hogy lesz egy értelmes hozzászóló köszönöm de azért írok OMG

Rettenthetõ
Így van! Nagyon helyesen látod. És mindegy mekkora tétleben lopott és mikor (akár 100 évre visszamenõleg), de az ilyennek villamosszékben a helye.

PíszLávJuniti
romlást hoztok a világra -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

sweech
omg, inkább ne írj semmit

Szánalmasan... és még õk rinyálnak hogy a piolitikusok lopnak... látod 24% nem lopott azért ez...:S

Háde, gyerekek... Tolvaj mindeneteket, hát hogy néz ki a szavazás eredménye?
milk41
én loptam egyszer egy Bionicle sisakot:D szerintem mást nem nagyon:D

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Aki lopott 1000-10000 forintot az már romlott ember de aki kisebb értéket is az is egy GANÉ!!

Rettenthetõ
Valamikor réges-régen, mikor még általánosban minden hülye tejport zabált magába. Na akkor meglovasítottunk néhány csomaggal, de mai értéken sem éri el a 100 Ft-t.

HiPPoNaX
Egyszer a kezemben maradt egy sorospohar, de komolyabb tetelt soha sem lovasitottam meg.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

bardocz
Haveromat meghívtam egy tequilára,és megittuk,vátrtunk öt percet a pultnál,de a csávó nem mondta menyi,mert nagyon el volt foglalva,úgyhjogy eljöttünk:-)
DJ Skyline
ha épp van leírás, akkor azt nem lehetne valahogy jobban kiemelni? pl pirossal. csak mert én ma észre sem vettem :D

bardocz
Ez a kérdés mintha régeben lett volna már.
zyppy
akkorénis

mama2
Jde én már loptam. Egy nyalókát lenyultam:D.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Black Hawk
pez cukorka ott maradt a zsebemben szóval pár száz forint.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Goruck
én egyszer loptam 1 hónapja, bevallom bûnös vagyok!! Elfordult a suliba a büfés és én elloptam egy kávéba való tejszint....odaadtam osztálytársamnak, mert õ 2 tejszint kért a kávéjába...
zárjatok kalodába, köpjetek le!!!

ennek ellenére a "Sosem koptam még."-re szavaztam, mert ez a tejszin nem volt meg 20ft se...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Hacsak a warez nem számít lopásnak. Akkor asszem százezreket:D

Eddig csak söröspoharat loptam, de azt többször is. Szlovákoktól anno loptam egyszerre kettõt is, de az egyik eltört, mert telepisiltem, és odaadtam a srácnak, hogy sör van benne, de mikor megkóstolta, eldobta és csörr...
Mást még sosem loptam.

rhazid
egy-két hubba bubbát le is kapcsoltak minket >.<

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Benny04
Párszáz Forint értékben...

LES FORZA INTER
a kamera csak azt nézte, nézd már a csóringer magyarnak még 50 centje sincs kulcstartóra, a bizti õrök meg jót mulattak :D

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

NEOreg3
leírás...

gondoltam rá, hogy a sok warezhuszár rögtön rányom, hogy õ bizony már milliókat lopott és milyen faszagyerek õ=)

persze ha boltból dobozostul loptál el milliókat érõ szoftvert, akkor nyugodtan nyomhatsz az utolsóra

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Darkon
Szerintem ha illegalis szoftver is lopas akkor valoszinu 95% lenne a realis.

Born to win

Darkon
Utolso:))))

Born to win

igen, ez jó lenne kösz!

Ability
De szerintem megcsinálom, hogy ott is le lehessen nyitni õket, illetve majd az ötletek oldalon is kikerül a leírás mutatása link.
Ability
Mert a keresõ csak az ötletek között keres, a várólistán levõ szavazások pedig másik táblában vannak. Nyilván ha egy ötletet fogadunk el, és nem igazán módosítjuk, akkor megtalálod, de ezt pont kézzel vittem be.
sweech
abc-bõl valami kis szarcukrot, meg általános iskolai kiránduláson 1-2 bizsut. de biztos nem lopok többet, már ennyitõl lelkiismeretfurdalásom volt =(

poppe
áá én nem olvasok olyat :) az olyan, mint a telepítõ varázslóban az elfogadom a szerzõdési feltételeket vagy mi :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

PíszLávJuniti
nem

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

NEOreg3
pedig a leírásban benne van, hogy a szoftverek nem számítanak

talán úgy kellett volna megfogalmaznom, hogy amit az internetrõl töltöttél le az ne számítson<#szomoru1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pepsi Twist
Százezreket, milliókat loptam/sikkasztottam már.

:D erre kattoltam

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.