A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marci0115
hát én ugy vagyok vele ha már kettönél több kép van akkor nemtartom normálisnak
de kinek mi tetszik, valaki arra élvez ha egy csajnak 50 milio kép van fent

bardocz
Tehát akkor májvipen az 500kép az iq negatív,és az 50 még elmegy?Csak mert kiváncsi vagyok az ott hogyan nézem a képen függvényében az iq-t.
Hja, úgy el van ps elve :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Marci0115
annyira birom mikor van egy csajnak vagy 500 képe myvipen, csak minek, egyröl is lehet látni hogy ö az

Másik gépen szavaztam, ezen miért nem tudok ? (sárga csík sincs)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Trisztin
kameráktól megörülök,de a fényképezést már elég jól viselem...
... több "ismerõsöm" vett magának egyre nagyobb/profibbnak látszó gépet és azt hiszik,hogy tudnak is fényképezni...ezért kénytelen voltam hozzászokni...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

DJ Skyline
4-es és 5-ös, tehát akkor amikor muszáj, amúgy meg ha lehet akkor kerülöm :D de most a négyesre böktem

Én hajlamos vagyok idióta fejet vágni a képeken, szóval csak ha muszáj.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

[HUN]FaTaL
Csak ha muszáj: családi, iskolai, munkahelyi rendezvények alkalmával.
Egyszerûen rühellem ha fotóznak:D

http://goo.gl/gd6Zi5

Black Hawk
Csak ha muszáj: családi, iskolai, munkahelyi rendezvények alkalmával :D Nem vagyokt fotogén alkat :D csak akkor lehet rólam normális képet csinállni ha nem figyelek a gépre :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

desigo
Csak ha muszáj: családi, iskolai, munkahelyi rendezvények alkalmával...
hm. ez úgy hangzott, mint egy jány :p
hm, nem tom melyikre nyomjak...
régen még kurvára zavart ha fotózni akarnak engem, utáltam a fényképezõket / kamerákat :D
már csak elvbõl is, úgy vagyok vele hogy minek a jelent fényképezgetni, ahelyett, hogy csupán élveznénk addig, ameddig tart.

de amúgy sokmindentõl függ, pl. hogy mennyire szar a hajam, vagy hogy utálom-e a ruhát ami épp rajtam van :D
Lullaby
Csak ha muszáj: családi, iskolai, munkahelyi rendezvények alkalmával

Inkább én fotózok másokat minthogy õk engem (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Ability
Sütit ürítsetek, másik topikba kitárgyaltuk már.
NEOreg3
engem se, de mind1-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bardocz
Höhö,engem nem enged szavazni:D
PJack
#6865.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

nem vagyok egy ronda ember, de rólam még sosem készült egy normális fotó, ezért utálom.........fejvesztve menekülök

Benny04
Csak ha muszáj: családi, iskolai, munkahelyi rendezvények alkalmával...

Nem zavar egyáltalán, tudok normálisan viselkedni, mintha ott se lenne

már hozzászoktam, hogy mindig béndzsa fejem van a képeken, szóval nemzavar :D
NEOreg3
ölni tudnék.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pepsi Twist
Ha nem én vagyok a célszereplõ, akkor is mindig belemászok a képbe

Szeretek szerepelni, de azért nem pofátlakodom bele más felvételébe

Nem zavar egyáltalán, tudok normálisan viselkedni, mintha ott se lenneú

ezek közül bármelyikre nyomhattam volna :D ezért a középsõre nyomtam...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

áhh dehogy csak allergiás vagyok a fényképezõkre<#vigyor3>
VRSDM
szóval csúnya vagy <#hehe>

u dont have to listen anybody else but me

csak ha muszáj
VRSDM
berúgva vagy normál állapotban?! :D
elõbbinél persze hogy az elsõ kettõ valamelyike
amúgymeg 3.

u dont have to listen anybody else but me

Pepsi Twist
jah, jó

mi a véleményed a nõi sofõrökrõl már volt azt hiszem...
am a milyen stílusban vezetsz is lehetne már, elég támogatottságot kapott már sztem, jah és a heJesírási hibákat javitsd ki benne plz :P

Ability
Beraktam hármat, remélem tetszik majd nektek.
Pepsi Twist
k

Pepsi Twist
holnap reggelre lesz új szavazás?

nekem meg pont a verbális szokott a legjobban menni, pedig nem vagyok egy sokat beszélõ ember :D
na meg a számok, és a térlátás is hibátlanközeli, általában.
[HUN]FaTaL
20 felett miért lesz elutasítva?:D

http://goo.gl/gd6Zi5

bardocz
Jah ilyen szétbontott dolog volt nálunk,verbális,számos,technika,vagy mi,öszesen 6 db volt,és az nekem lett e legjobb az osztályban,minden érték osztályátlag fölött volt,kivéve verbális

SötétBarom
Az IQ mérés meglehetõsen problémás dolog, sztem túlságosan sokrétû az ember ahhoz, hogy egy számmal meghatározzuk a képességeit.. Mûveltség, logika, esetleg szakértelem, koncentrációs készség, mozgáskultúra, meg még ezer egy... Sztem az IQ mérés fasság -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bardocz
Pl n sem tudom menyi az IQ-m.De érdekelne menyi az átlag,mert néha szánalmasan kicsinek tûnik:D
Ability
Engem is érdekelne, DE "Az elutasítás oka: Sajnos kevesek mérték még le, illetve a netes tesztek nem megbízhatóak.". Mellesleg hiába névtelen a szavazás, az emberek szeretik magukat egy kicsit megnyugtatni, és csalni felfele. Talán nem is nyugtatni, ez nem errõl szól, de jobban érzik magukat, ha kicsit nagyobbat mondanak.

Amúgy hajrá, Ti eddig is nagyon jó kérdéseket írtatok, volt benne kreativitás, és lehetett róla mit beszélni, sok be is került. Jöhet még! :P
Benny04
<#eljen>

az IQ-s kérdést szerintem full be lehetne rakni várólistára, engem pl. érdekelne...
névtelenül úgyis megnyomja mindenki a tutit, felesleges hazudni.
kéne már neóval kérdéseket küldenünk, mióta abbahagytuk nincs semmi 20 fölött :D
Ability
Mégis megcsináltam, látván, hogy jelenleg több minuszos van, mint ... Mostantól 20 szavazat felett és minusz 5 alatt auto el lesz utasítva.
másik meg, hogy:
Utálom
Benny04
még guli is tudja

Pepsi Twist
hát nem tom nekem a vörd LY-vel mondta és én is úgy tudtam hogy pontos jé... de mindeggy én a vördnek hittem :D

Rettenthetõ
Kommentben kifeJtem
Ezt leszámítva támogatom

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Ability
Igazából lényegtelen, ha kevés pontja van, akkor mi úgyis elutasítjuk, és tök fölösleges ilyan automatizált dolog. Kevés ötlet születik, még kevesebb megy minuszba, nem okoz gondot. Meg azért egy ilyet ki kellene dolgozni, hogy ne az elsõ 5 szavazaton múljon, de pl. azt sem tudom, hogy mennyi lenne az ideális minimális szavazat, ami után érvényesülne a korlátozás.
bardocz
Ezt én kérdezem.

És?
Pepsi Twist
ezt én küldtem be :D

Milyen stílusban vezetsz?

DJ Skyline
belehetne állítani egy olyat, hogy ami -5 alá kerül, az automatikusan elutasítva. mit szólsz? :)