A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de kinek mi tetszik, valaki arra élvez ha egy csajnak 50 milio kép van fent
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
... több "ismerõsöm" vett magának egyre nagyobb/profibbnak látszó gépet és azt hiszik,hogy tudnak is fényképezni...ezért kénytelen voltam hozzászokni...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Egyszerûen rühellem ha fotóznak:D
http://goo.gl/gd6Zi5
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
régen még kurvára zavart ha fotózni akarnak engem, utáltam a fényképezõket / kamerákat :D
már csak elvbõl is, úgy vagyok vele hogy minek a jelent fényképezgetni, ahelyett, hogy csupán élveznénk addig, ameddig tart.
de amúgy sokmindentõl függ, pl. hogy mennyire szar a hajam, vagy hogy utálom-e a ruhát ami épp rajtam van :D
Inkább én fotózok másokat minthogy õk engem (:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
már hozzászoktam, hogy mindig béndzsa fejem van a képeken, szóval nemzavar :D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szeretek szerepelni, de azért nem pofátlakodom bele más felvételébe
Nem zavar egyáltalán, tudok normálisan viselkedni, mintha ott se lenneú
ezek közül bármelyikre nyomhattam volna :D ezért a középsõre nyomtam...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
elõbbinél persze hogy az elsõ kettõ valamelyike
amúgymeg 3.
u dont have to listen anybody else but me
mi a véleményed a nõi sofõrökrõl már volt azt hiszem...
am a milyen stílusban vezetsz is lehetne már, elég támogatottságot kapott már sztem, jah és a heJesírási hibákat javitsd ki benne plz :P
na meg a számok, és a térlátás is hibátlanközeli, általában.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy hajrá, Ti eddig is nagyon jó kérdéseket írtatok, volt benne kreativitás, és lehetett róla mit beszélni, sok be is került. Jöhet még! :P
névtelenül úgyis megnyomja mindenki a tutit, felesleges hazudni.
Ezt leszámítva támogatom
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Milyen stílusban vezetsz?