A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
"Következõ kérdés: Milyen édességet fogyasztasz elõszeretettel? || Idõpont: '08-07-05 09:00"

08:12 van.. :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

igen én is a nemre nyomtam.jah hiányzik a túró rudi:D

nem szeretem az édességet

de ha lett volna túró rudi válasz, akkor arra nyomok :D

gumicukor! mindent visz <#gonosz1>

http://thenamelessphoto.com/

N1ggA
enyém is. rettegek amikor be kell szállni abba a kocsiba, amit õ vezet :D

Spread De Love!

sweech
anyám jól vezet, eléggé.

bardocz
Jéé,már tudok szavazni,pedig amikor kitöröltem a sütiket,utána még nem tudtam:-)
Meg abba se h a fénynek is van sebessége, bár az tényleg akkora h nem kell számolni vele.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

na ma is tanultam valamit.
én tökre abban voltam, hogy annyiszor 1000 méter, ahány másodperc eltelt :D
meg nekem így mondták sokan. Abba magunktól soha nem gondoltunk bele, hogy az ~ 1000-es terjedési sebesség az bizony kilométer/óra, és nem m/s, szal át kéne váltani :D
Black Hawk
Biztos vannak köztük jó vezetõk, de sajnos több pancserral találkoztam eddig

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Pepsi Twist
XD lehet õt ismerem hogy hívják?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pluskast
Én eddig 1 olyan nõi vezetõvel találkoztam (csajszi haver) akire azt mondanám, hogy nagyon jól vezet. Igaz a csaj rally versenyzõ volt svsz van egy kis technikai tapasztalata:)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ThisZip
LOL :D, így lehet a legegyszerûbben megmagyarázni, ha nem úgy közlekednek ahogy én akarom, akkor idióták

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

SötétBarom
Mindenki pancser többnyire..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

cement
jo hat sajnos ugysem fogjak megtiltani pedig meg kene. es a ferfiaknak is meg kellene szigoritani, manapsag minden eszement idiota kap jogsit. haverom meselte h van egy ismerose aki ertelmileg fogyatekos es kapott autora vezetoi engedelyt...

respect to the man in the ice cream van

GregSB
F*sság, rohadt sok ismerõsöm van aki teljesen korrektül vezet. Oké, azt aláírom hogy arányaiban több a béna köztük, én is láttam már érdekes dolgokat az utakon :D de akkor is f*sság ez a megtiltás, max szigorítanék a jogsiszerzésen.

[HUN]FaTaL
Igen és amikor megy egy Ferrari 350nel akkor hangrobbanás van:D

http://goo.gl/gd6Zi5

ThisZip
wehehehehe <#vigyor1>

cement
hat kenytelen voltam elsore szavazni pedig kellett volna még 1 elé, egy olyan hogy "megtiltanám a nõknek a jogosítványszerzést"

respect to the man in the ice cream van

Benny04

bardocz
Jah tényleg,ezt benéztem.
Egyre jobban nõnek, már 11 %.

kivancsi lennek mi lenne az eredmeny, ha 10-szer tobb no szavazna, mint fiu/ferfi...

http://gaborszantai.co.uk/

Bercy
Te 300 m/s (nem km/h) ra gondolsz szerintem.
És ez is erõsen magasság és hõmérséklet függõ.
340m/s... <#vigyor>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

bardocz
300km/h...
[HUN]FaTaL
LoL :D Azért nem ez az átlag.

cicai
lol

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

N1ggA
a statisztikák alapján jobb vezetõk :)

Spread De Love!

ThisZip
Észrevétel, hogy amikor a nõk alapból idegesen szállnak be az autóba, akkor "rugalmatlanok" és így még xarabbul vezetnek, mint ahogy tennék. Tisztelet a kivételnek!
Másik, hogy amikor jön egy váratlan helyzet képesek úgy bepánikolni, hogy azt se tudják hol vannak, bár ez igaz a hétvégi kocasofõrökre is.

Autópályán mentünk és sûrû volt a forgalom, 40-50 év körüli nõ középsõ sávban szüttyögött 110-zel sárga Szúzúkival. Belsõ sávból egy kocsi hirtelen kiugrott a nõ elé és a kocsik között cikázva elzúgott. A nõ hirtelen lefékezett 60(!)ra, benyomta az elakadásjelzõt és rémült fejjel csak bambult maga elé. Persze forgalom lelassult, szerencsére nem történt baleset. Amikor elmentünk mellette, akkor még mindig csak bambult maga elé, pedig a forgalom már helyreállt.

ThisZip

egy példa

Biztos vannak köztük jó vezetõk, de sajnos több pancserral találkoztam eddig (pl. sz0"kék)

Jah.

"Helló!

A villám villanásától számított x másodperc szorozva ~343 (20 °C)- 349 (30 °C) m-rel.

pl. 20 °C van és 3 ms villámlott, akkor:

3 x 343 m-re van.

Mivel a hõmérséklettõl (és még sok egyébtõl) is függ a hang terjedési sebessége, így csak egy viszonylagos értéket tudsz számolni, ha nem vagy a pontos értékek ismeretében.

A wikipedian amúgy fent van, hogy milyen hõmérsékleten milyen a terjedési sebessége.

R."

ThisZip
Ez így van!

villámláskor elkezdesz számolni magadban, ha meghallod a dörgést, akkor megállsz, elosztod hárommal, és ennyi kilométer, én így tudom.

Ability

Adatbázis baszakodás miatt van egy kis kavar, de elvileg ezzel a szavazással túllépünk rajta. Azért nem tudsz szavazni, mert van egy sütid egy korábbi szavazáról, aminek ugyan az volt az azonosítóje. 141 lesz szerintem így fejbõl. Töröld és jó lesz, az adatbázisból már ürítettem ezeket a szavazatokat. Tegnap is ugyan ez volt mellesleg.
Hm, nem tudok szavazni, kiírja az eredményt, pedig nem is szavaztam o.O

Pepsi Twist

nekem az 1ik versenytársam nõ volt, ált. mindig az utolsók között volt de néha jól ment.

[HUN]FaTaL
Nem különbek mint a fériak, a nõi sofõrök sem. Anyám is jól vezet, és nem egyszer látok pancser csávót is az úton...

[HUN]FaTaL
Megnézed a dörgés hangja és a villámlás közötti idõt. 1200km/h-val halad a hang, ebbõl kiszámolod milyen messze van:)

Pepsi Twist
népi hiedelem szerint a villámlik és elindítod a stoppert és mikor meghallod a hangját és lenyomod a stoppert akkor ahány másodpercre van annyi kilóméter :D

Pepsi Twist
9 óra hol a másik kérdés?

poppe
engem sosem fotóznak/videóznak, mert nálam van a gép mindig <#wink>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

off:
Itt viszonylag sok okos ember van, szal azért kérdezem. Tegnap villámlott szal megint felötlött bennem a kérdés. H kell kiszámolni a fény és hang közötti idõbõl a távolságot ?

ThisZip
Nem zavar egyáltalán, tudok normálisan viselkedni, mintha ott se lenne
fõleg, ha be vagyok paszva mint az állat <#idiota>

wordsworth
2.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

"Csak ha muszáj" <#buck>

Bulykin
csak ha muszály:)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bardocz
Soha;)
Pepsi Twist
mikor lesz az én kérdésem? <#vigyor3>