A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lullaby
Szerintem az emberek egymást fogják kiirtani...

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

GregSB
"ha megnõ akkor a gravitációs vonzása is megváltozik tehát valószínû, hogy a földet távolabb löki."

Igen, ebben az esetben fog az összes víz és légkör elpárolgni. Ez a jobbik eset :D Sajnos legújabb tanulmányok szerint nem lesz ilyen "szerencse", hiába változik a Nap gravitációs mezeje mindenféleképpen be fogja kebelezni a Földet...

A lényeg hogy jóval azelõtt hogy kialszik a Nap a Föld lakhatatlan lesz, szóval az utolsó válaszlehetõség hibás.

DJ Skyline
cár bomba sem az volt a maga kis 50 megatonnájával, ami eredetileg 100(!!) lett volna <#wilting> hogy most mi van, hát, azt mondanak amit akarnak :)

bardocz
Kurvára nem mindegy<#wow3> Te mûvelt.
SötétBarom
Járvány. Mondjuk egy komoly, levegõn-testnedveken át terjedõ vírus, melynek lappangási ideje kenterbe veri a HiV vírusét, és jóval szigorúbb tünetei vannak.. Mire megjellennek az elsõ tünetek, már mindneki elkapta, oszt csókolom.. /belsõ vérzéses, lázas, májelbontós fajta.. Mondjuk ez a vég lenne a leggusztustalanabb és unalmasabb.. Csak szenvedés, semmi akció/látvány..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bardocz
Ha nõ a vonzás,akkor pont közelebbvonza -.-
bardocz
Természeti katasztrófa.3. meg 4. pontot össze lehet vonni majdhogynem.
Pepsi Twist
nem mert hivatalosan (nekünk ezt mondták) nincs hidrogén bomba a földön :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

N1ggA
egyre megy...

Spread De Love!

Pepsi Twist
sztem meg inkább hidrogénbomba

Pepsi Twist
globális felmelegedés... ugyanmár... lófaszt... már bocsánat de riogatnak hogy az északi sark elolvad... jaj... -40C°-nál nem mindeggy hogy 1-2 fokkal melegebb van? -.- afrikába meg a +40C°nál 1-2 fokkal melegebb van? aki ott él az már hozzávan szokva...

meg az ózon elvékonyodása... hiába van kurva sok autó... az sem elég hogy az ózont annyira elvékonyítsa hogy kihaljuk addig még legalább 10x ennyi autónak kéne lenni...

na mindeggy mire az ózony annyira elfogy hogyk inyírjon minket az kb 1000 év... addig meg kit érdekel? 100x meghalok addigra :D

N1ggA
atom

Spread De Love!

Pepsi Twist
elírtam :D

Rettenthetõ
Sztm elég fejlettek leszünk idõvel ahhoz, hogy teljesen kiírtsuk magunkat.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

DJ Skyline
extrém felmelegedés közben folytatott atomháború miatt :D majd beköszönt egy Mad Max szerû poszt apokaliptikus / nukleáris világ, a civilizáció mint olyan többé nem létezik, a túlélõk kis csoportokban fognak élni, és harcolni egymással az élelemért, üzemanyagért más egyéb dolgokért <#idiota> kicsit elkalandoztam :D de kb így képzelem el a dolgot :)
nem tudom mire szavazzak, atomháború veszélye nem fenyeget, akkor már inkább a felmelegedés, de hogy az kiírtsa az emberiséget. lehet elõbb lesz egy atomháború, tudja a franc. atomháborúra szavazok

elitehun
Nem valószínû mert ha megnõ akkor a gravitációs vonzása is megváltozik tehát valószínû, hogy a földet távolabb löki. egyépként igazad van hatalmasra nõ, vörös óriássá válik és azután kialszik
Ez igaz, de nélkülünk egy csöppet lassabban mennének a folyamatok.

nem 50 milliárd, hanem csak 5 (#11441-ben leírtak szerint)

Kicsikiraly
természeti katasztrófa

DFTBA &#3232;_&#3232;

GregSB
"Semmi, talán majd ha kialszik a Nap fénye..."

Ezt a kérdést átfogalmaznám, mert 4 milliárd évvel azelõtt hogy ki fog aludni a fénye fel fog dagadni vörös óriássá, és garantáltan szét fogja perzselni a Föld felszínét, az összes víz és a légkör is el fog párologni. Szal az összes élet megszûnése a Földön kb 5 milliárd év múlva várható. Mondjuk ha ennyi idõ alatt nem képes az ember kirajzani a világûrbe akkor meg is érdemli hogy kipusztuljon :)

Szabi84
Szerintem ha kialszik a Nap fénye, de az sem biztos mert addigra lesz másik bolygó amin élhetünk!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

VRSDM
te mindig olyan hófehér bõrû vagy, nemcsoda hogy nem bírod a napot.

u dont have to listen anybody else but me

Hayni
nah kicsit túloztam csak <#vigyor3> "éjszakai –180 °C és a nappali +140 °C"
Hayni
Hát én ezen a nyáron is majd meg döglöttem ha így halad 10év múlva utcára sem lépek <#gonosz1> vagy majd vmi védõcuccost kell venni.
(deh tudjátok már építik az ûrliftet megyünk a holdra.
-500 és + 500 között hõmérséklet. (nem .nem néztem utána.)
<#vigyor4>)
VRSDM
<#wink>

Rettenthetõ
Két bolygó találkozik:
- Hogy vagy?
- Ááá, van valami betegségem...
- Mi az?
- Valami Homo Sapiens...
- Ne aggódj! Nekem is volt, de hamar elmúlik

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

VRSDM
van egy tanulmány amit egyre több tudós ír alá (több ezer elõdjét követkve) mind neves, okos, elismert emberek.

amiben az áll, hogy a föld csak végzi a folyamatos öntisztulását, így próbálja megvédeni az évmilliárdok alatt kialakult világát, mely mondhatjuk hogy tökéletes, az egyetlen gigszer rajta az ember, aki ismeretében a saját létével, tudatával, önzõmód feléli a környezetét, a föld meg csak elvégzi amit el kell végeznie, felmelegít / lehût / elönt / kiszárít. a lényeg hogy nélkülünk is megvan :]

egy szó mint száz, ha nem lennénk itt akkor is lenne globális felmelegedés.

és nem tudok igazat adni senkinek majd ha vita lesz ebbõl, nincs is kézzel fogható bizonyítványom róla, de én hiszek annak a pár ezer tudósnak.

Pepsi Twist
#11430: kb.: 50milliárd év :D

amúgy...

miért nem lehet több gombot nyomni? (lehetõség) mert lehet hogy 1x-re 2 dolog fog kinyírni minket... hogy világméretû atomháború lesz és emellet még a vírusok is pusztítani fognak... és lehet hogy az ellenszerér fogunk háborúzni :D

na mindeggy én a "Egy világméretû atomháború / Földönkívüliek igáznak le / egyéb erõszakos esemény."-re nyomtam

nemtudom de biztos izgalmas lesz<#idiota>

Black Hawk
Egy ember által kiváltott természeti szélsõség (jégkorszak, extrém felmelegedés, stb.)

nem figyelünk a környezetünkre és ez durván visszafog üttni

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

elitehun
20% szavazott arra ha kialszik a nap fénye. de az több milliárd év mulva lesz :)
HiPPoNaX
Asszem nem lennek jo G.I. Jane, szoval nem :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

bardocz
Hát pont itt nincsen.
Háború ? Nincs itt semilyen háború ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem lennek meg jo h eltoroltek a kotelezot :D en nem akarok menni haboruzni...feltem magam :P

Pepsi Twist
inkább yugo

hát mondjuk egy románia vagy szlovák szélsõségesek ellen nagyobb lenne a harcikedv :p
Esetleg akkor, ha a hazámat kéne védenem, egyébként nem :)

Bulykin
Se külföldön, se itthon, tehát nem!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

fery02
:D

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Mike at home
ha gondolod én egy hétig szivatlak, az el fog ütni az eddigi életedtõl :D

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

miilann

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

fery02
Miért nincs egyszerûen olyan válasz a kérdésre (ha már ilyen kérdõszó van benne, hogy "Lennél-e"), hogy "Lennék"? Én ebben az esetben arra nyomnék, de ebben a helyzetben tök olyanok a választási lehetõségek, amik közül nem tudok választani rám jellemzõt, szóval most én nem szavazok.
Az indokom pedig, hogy miért lennék az az, hogy úgy érzem szükségem van ilyesféle változásokra, hogy valami igazi kihívás érjen, és kicsit elüssön az eddigi dögunalmas életemtõl, amit már tényleg kezdek halálra unni. Az életemet meg nem féltem (és most jöhet megint a szokásos duma, hogy neten keresztül könnyen dumál az ember, de ez most tényleg nem így van), csak az a gond, hogy anyumék biztos nem engednék (mert féltenek), bár felnõtt vagyok, elvileg az ilyen jellegû döntésekbe is már nekem kéne dönteni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

nem

N1ggA
de még gondolkodom :)

Spread De Love!

N1ggA
2-t és 2 be is került

Spread De Love!

kockákat hol érdekli

(bavallom, engem sem zaklat fel túlzottan :D)
omg :DAs
Carlos
A barátnõm szokott...Bár azt nem fújni szokta...be is b***na... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

desigo
Se külföldön, se itthon, tehát nem!