A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Igen, ebben az esetben fog az összes víz és légkör elpárolgni. Ez a jobbik eset :D Sajnos legújabb tanulmányok szerint nem lesz ilyen "szerencse", hiába változik a Nap gravitációs mezeje mindenféleképpen be fogja kebelezni a Földet...
A lényeg hogy jóval azelõtt hogy kialszik a Nap a Föld lakhatatlan lesz, szóval az utolsó válaszlehetõség hibás.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
meg az ózon elvékonyodása... hiába van kurva sok autó... az sem elég hogy az ózont annyira elvékonyítsa hogy kihaljuk addig még legalább 10x ennyi autónak kéne lenni...
na mindeggy mire az ózony annyira elfogy hogyk inyírjon minket az kb 1000 év... addig meg kit érdekel? 100x meghalok addigra :D
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
nem tudom mire szavazzak, atomháború veszélye nem fenyeget, akkor már inkább a felmelegedés, de hogy az kiírtsa az emberiséget. lehet elõbb lesz egy atomháború, tudja a franc. atomháborúra szavazok
Ezt a kérdést átfogalmaznám, mert 4 milliárd évvel azelõtt hogy ki fog aludni a fénye fel fog dagadni vörös óriássá, és garantáltan szét fogja perzselni a Föld felszínét, az összes víz és a légkör is el fog párologni. Szal az összes élet megszûnése a Földön kb 5 milliárd év múlva várható. Mondjuk ha ennyi idõ alatt nem képes az ember kirajzani a világûrbe akkor meg is érdemli hogy kipusztuljon :)
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
u dont have to listen anybody else but me
(deh tudjátok már építik az ûrliftet megyünk a holdra.
-500 és + 500 között hõmérséklet. (nem .nem néztem utána.)
<#vigyor4>#vigyor4>)
- Hogy vagy?
- Ááá, van valami betegségem...
- Mi az?
- Valami Homo Sapiens...
- Ne aggódj! Nekem is volt, de hamar elmúlik
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
amiben az áll, hogy a föld csak végzi a folyamatos öntisztulását, így próbálja megvédeni az évmilliárdok alatt kialakult világát, mely mondhatjuk hogy tökéletes, az egyetlen gigszer rajta az ember, aki ismeretében a saját létével, tudatával, önzõmód feléli a környezetét, a föld meg csak elvégzi amit el kell végeznie, felmelegít / lehût / elönt / kiszárít. a lényeg hogy nélkülünk is megvan :]
egy szó mint száz, ha nem lennénk itt akkor is lenne globális felmelegedés.
és nem tudok igazat adni senkinek majd ha vita lesz ebbõl, nincs is kézzel fogható bizonyítványom róla, de én hiszek annak a pár ezer tudósnak.
u dont have to listen anybody else but me
amúgy...
miért nem lehet több gombot nyomni? (lehetõség) mert lehet hogy 1x-re 2 dolog fog kinyírni minket... hogy világméretû atomháború lesz és emellet még a vírusok is pusztítani fognak... és lehet hogy az ellenszerér fogunk háborúzni :D
na mindeggy én a "Egy világméretû atomháború / Földönkívüliek igáznak le / egyéb erõszakos esemény."-re nyomtam
nem figyelünk a környezetünkre és ez durván visszafog üttni
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az indokom pedig, hogy miért lennék az az, hogy úgy érzem szükségem van ilyesféle változásokra, hogy valami igazi kihívás érjen, és kicsit elüssön az eddigi dögunalmas életemtõl, amit már tényleg kezdek halálra unni. Az életemet meg nem féltem (és most jöhet megint a szokásos duma, hogy neten keresztül könnyen dumál az ember, de ez most tényleg nem így van), csak az a gond, hogy anyumék biztos nem engednék (mert féltenek), bár felnõtt vagyok, elvileg az ilyen jellegû döntésekbe is már nekem kéne dönteni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
(bavallom, engem sem zaklat fel túlzottan :D)
Þór vígi þessi rúnar