A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
te inkább menj fogat mosni 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hayni
( sztem is szar hasonlat.)
Mike at home
a hf-et azért irtam, hogy a az iskolás kölkök is értsék
mivel ugye õk még nem dolgoznak
de nem sok különbség van a kettõ között (házi ill. meló)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hozzáállás, mentalitás
max a méretek mások
aki a háziját a szünetben irja, az a globális felmelegedéssel is az utolsó elõtti pillanatban fog foglalkozni

érted?
szerintem értetted elsõre is, csak mostanában bármit írok, belekötsz

Rage47
de pl. általános suliban más az értékrended, a házi fontosabb, mint a globális felmelegedés. ezért kell már a házinál megtanulni a felelõsségtudatot.
bardocz
Jó,ha te egy kalap alá veszel egy 2 perc alatt kijavítható problémát,ami nem jár következményekkel egy olyannal,amit csak drasztikus lépésekkel lehet kijavítani,ha kilehet,és pont országok tûnnek el a víz alatt,és kihal a fél emberiség...Szerintem nem én vagyok a hülye.
Mike at home
mert te igen
most is ellenkezel

bardocz
Te nem vagy képes elfogadni soha semmit😊
Mike at home
jó, ha ezt nem birod felfogni, akkor hülyevagy

bardocz
Az egyiknek nincsen következménye,a másiknak meg elég súlyos is lehet.Tehát nem😊
Mike at home
de

bardocz
Hát azért az alkalmazkodás érdekes,ami nem jó leromboljuk😊 És azért egy házi nem vehetõ egy kalap alá mondjuk egy globális felmelegedéssel.
Mike at home
legyetek optimisták
azért vagyunk sikeres faj, mert jók vagyunk az alkalmazkodásban
majd megoldjuk
persze késõn és sok pénzért
de tegye fel a kezét aki már pénteken megirja az összes háziját, vagy még jóval határidõ elõtt befejez egy melót

Hayni
Nah olvastam kicsit, úgy néz ki tényleg Kína, és e mellett India.
(robbanás szerû fejlõdés, óriási energia felhasználás)
bardocz
Japán,ne viccelj már😊 Legjobb motorokat gyártják,tuti õk aláírták,szerintem Kína lesz a másik😊
Hayni
Jahm, van is valami nyilatkozat a környezetszennyezéssel kapcsolatban.Vmi maximálisan kibocsájtható szén-dioxid, meg miegymás.+ Autóknál megszabva hogy káros anyag kibocsájtása mennyi lehet max.
És az összes ország aláírta KIVÉVE: USA,(és asszem Japán. )
Kicsikiraly
""Nabazmeg, Madagaszkár lezárta a kikötõket!" nemtom ki érti 😄D" nahát más is ismeri 😄DDD

DFTBA ಠ_ಠ

bardocz
Benzinnel usa a nagy probléma,aghol annyi a versenybenzin(120-as oktányszámú..),mint itthon a 98-as,meg a dízel,addig ott leszarják,hogy mennyit eszik egy autó,és nem fognak megtanulni MOTORT gyártani,nem azokat a foskazlakat,amiket ma csinálnak.3 legnagyobb környezetszennyezõ közé tartozik az usa.Egy "fejlett" ország,hát nem nevetséges?
Hayni
Hát, de minek védené a bolygót, akik most szennyezik nem fogják érezni a következményt, ezek majd több 10- 100 év múlva fognak jelentkezni.Sztem szarnak bele. Pl. tudja majdnem mindenki hogy az autóhasználattal, mûanyag felhasználással,elemekkel,fakitermeléssel,spray -kel károsítja a bolygót meg azt is hogy hamarosan nem lesz gáz és kõolaj...de amíg van addig ki "kell" használni.
SötétBarom
MADAGASCAR IS L33T!!!4444 ;DDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Mike at home
uccsó, ami azért hülyeség, mert 200-300 év múlva simán meg fogunk tudni pattani a bolygóról

PyRex
┏┫ ┏┓ ┏┓ ┣┓    ┃┃
┗┫   ┃   ┣┛ ┏━━┻┃
 ┃ ┗━━━┛ ┃  ┣━━ ┃
 ┗━━━┳━━━┛  ┣━━ ┃
 ┏━━▇▇▇━━━━━┻━━━┛

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

tigeroo
szerintem a természet fog kicsinálni minket
tigeroo
remélem hogy csak irónia<#wilting>
tugyiti
Pyrex meghekkeli a skynetet.
II Rocky II
2

24 - Exile -Nov.23

reaper4
egy atomháború, amely kivált 1 hatalmas természeti csapást. járványban a maradék is elhullik. miközben utolsó képként látják ahogy kialszik a nap fénye...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

chhaya
ahhoz meg túl hülye, hogy észrevegye, tönkreteszi a bolygót, aminek az életet köszönheti...
szval a harmadik válasz.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

cement
utso. egyertelmu. az ember tul okos ahhoz hogy kihaljon

respect to the man in the ice cream van

gercse
szerintem meg arra gondolt, hogy a 3. világháború akkora lesz hogy minden elpusztul a Földrõl, vagyis majdnem minden, újraindul az evolució(ha marad pár baktérium, vagy sejt, mit tudom én), és kialakul talán újra az ember...feltalálja a kõbunkót...

Az utolsót tényleg fosul fogalmaztam meg. habár én arra nyomtam.
Azt akartam vele mondani, hogy az ember annyira szívós és adaptív, hogy max az Univerzum törvényei tudnak minket kipusztítani.

Sztem bármiféle járvány terjengene, 1-2 kisebb elzárt szigeten mindenképp túlélne az ember, ahonnan elõlrõl lehet kezdeni.
"Nabazmeg, Madagaszkár lezárta a kikötõket!" nemtom ki érti 😄D
Az atomháborúval ugyanez a helyzet, kihúzná sok ember a föld alatt. Sõt, azt is meg merem kockáztatni, hogy 6.7 milliárd emberbõl akadna olyan, aki erõsen rezisztensebb a sugárzásra, és az evolúció következtében egy idõ után immunissá válnánk rá.
ugyanez a helyzet a szélsõségekkel. Egy nagy jégkorszakot is túléltünk már 😊
banok
Semmi, talán majd ha kialszik a Nap fénye..

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kulabácsi
Egy ember által kiváltott természeti szélsõség (jégkorszak, extrém felmelegedés, stb.)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

z99999
eztmondom énis -.-

Pszt.

ghost rider
Egy ember által kiváltott természeti szélsõség (jégkorszak, extrém felmelegedés, stb.)

Amúgy meg nem mind1 hogy hány év múlva hal meg a nap?
Azt úgyse éljük meg.

MerlinW
Így vagy úgy, szupernova lesz belõle, aztán pukk nekünk😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nem kérdés. Az ember fogja elpusztítani önmagát. Sosem volt kérdéses.

[merlinw.org]

z99999
hát nemtom, lehet hogy egy ideig közelebb kerül, de a csúzlieffekt miatt kijjebb is löki, de végülis mind1, mert ez már a zblorgok problémája lesz

Pszt.

Úú télleg, ezt elfelejtettem. De akkor sem hiszem, hogy "ellökné" a Földet, hanem csak eltávolodna.

bardocz
Atomháborútól hülyeség félni,egyik nagyhatalom sem annyira barom,az meg,hogy terroristák kezébe kerül...Túl sok filmet néztek.
desigo
atomháború...
Rettenthetõ
"amúgy ha kitör a 3. világháború akkor a 4.-et kõbunkóval fogjuk vívni..."

Ezt az einstein-i gondolatot annyian szajkózzák, de sztm akkora baromság.
Nem tudom a 3. vh-t mivel vívjuk, de a 4. a megmaradt AK 47-esekkel.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

z99999
jönnek a zblorgok 😮

Pszt.

bardocz
Biológiai kisérletek voltak a 2. VH-ban is,vagy elõtte talán,a japánok konkrét kínai falukat írtottak ki.
Pepsi Twist
sztem olyan 500 évünk van... hogy elhúzzunk... addigra vagy kinyírjuk egymást... vagy valami más lesz valami biologiai kísérlet miatt...

amúgy ha kitör a 3. világháború akkor a 4.-et kõbunkóval fogjuk vívni...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hegi90
Egy világméretû atomháború / Földönkívüliek igáznak le / egyéb erõszakos esemény.

az idegeneket nem soroltam volna ebbe a kategóriába. amugy erre szavaztam.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

GregSB
Úgy, hogy amikor vörös óriássá duzzad elveszti jelenlegi tömegének 30%-át.

De most olvasom hogy nem is kell 5 milliárd évet várni hogy a Föld lakhatatlan legyen 😄 Mivel a vörös óriás fázis elõtt felgyorsulnak a folyamatok a beljesében, egyre forróbb lesz és egyre több fényt fog kibocsájtani. Kb 1 milliárd év múlva már annyival erõsebb lesz a fénye hogy lakhatatlan lesz a Föld.

Szal ennyi idõnk van elhúzni innen.

Hogy a francba lökné távolabb a Földet, ha megváltozik a gravitációs vonzás? Ha nõ, akkor egyre nagyobb a gravitációja, ergo inkább maga felé húzná...

Pepsi Twist
én valójában már leszarom... kb élek még 50 évet vagy 60at... aztán csá

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Benny04
Semmi, talán majd ha kialszik a Nap fénye...