A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mivel ugye õk még nem dolgoznak
de nem sok különbség van a kettõ között (házi ill. meló)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
max a méretek mások
aki a háziját a szünetben irja, az a globális felmelegedéssel is az utolsó elõtti pillanatban fog foglalkozni
érted?
szerintem értetted elsõre is, csak mostanában bármit írok, belekötsz
most is ellenkezel
azért vagyunk sikeres faj, mert jók vagyunk az alkalmazkodásban
majd megoldjuk
persze késõn és sok pénzért
de tegye fel a kezét aki már pénteken megirja az összes háziját, vagy még jóval határidõ elõtt befejez egy melót
(robbanás szerû fejlõdés, óriási energia felhasználás)
És az összes ország aláírta KIVÉVE: USA,(és asszem Japán. )
DFTBA ಠ_ಠ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
┗┫ ┃ ┣┛ ┏━━┻┃
┃ ┗━━━┛ ┃ ┣━━ ┃
┗━━━┳━━━┛ ┣━━ ┃
┏━━▇▇▇━━━━━┻━━━┛
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
szval a harmadik válasz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
respect to the man in the ice cream van
Azt akartam vele mondani, hogy az ember annyira szívós és adaptív, hogy max az Univerzum törvényei tudnak minket kipusztítani.
Sztem bármiféle járvány terjengene, 1-2 kisebb elzárt szigeten mindenképp túlélne az ember, ahonnan elõlrõl lehet kezdeni.
"Nabazmeg, Madagaszkár lezárta a kikötõket!" nemtom ki érti 😄D
Az atomháborúval ugyanez a helyzet, kihúzná sok ember a föld alatt. Sõt, azt is meg merem kockáztatni, hogy 6.7 milliárd emberbõl akadna olyan, aki erõsen rezisztensebb a sugárzásra, és az evolúció következtében egy idõ után immunissá válnánk rá.
ugyanez a helyzet a szélsõségekkel. Egy nagy jégkorszakot is túléltünk már 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amúgy meg nem mind1 hogy hány év múlva hal meg a nap?
Azt úgyse éljük meg.
Pszt.
Ezt az einstein-i gondolatot annyian szajkózzák, de sztm akkora baromság.
Nem tudom a 3. vh-t mivel vívjuk, de a 4. a megmaradt AK 47-esekkel.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
amúgy ha kitör a 3. világháború akkor a 4.-et kõbunkóval fogjuk vívni...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
az idegeneket nem soroltam volna ebbe a kategóriába. amugy erre szavaztam.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De most olvasom hogy nem is kell 5 milliárd évet várni hogy a Föld lakhatatlan legyen 😄 Mivel a vörös óriás fázis elõtt felgyorsulnak a folyamatok a beljesében, egyre forróbb lesz és egyre több fényt fog kibocsájtani. Kb 1 milliárd év múlva már annyival erõsebb lesz a fénye hogy lakhatatlan lesz a Föld.
Szal ennyi idõnk van elhúzni innen.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.