A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Vannak rossz tapasztalataim, de annyira nem vészes.

szerencsére eddig még nem volt gondom velük

kopp-kopp
bardocz
ómájgád:D És ezen mi védeni való van?Érdekes,itthon a négerek nem balhéznak,zsidók nem balhéznak,de a cigányokban ez benne van.
kulabácsi
ez igaz, de sajna a 90% geci, és akkor már inkább óvakodsz az összestõl mint szereted õket. am meg nekem a legfõbb gondom a törvényekkel van, ezzel a rasszizmus témával amit õk szépen ki is használnak...ha nekem jogom lenne lelõni a csába amikor épp mászik be a kerítésen és jön kirabolni a lakásom akkor nem lenne semmi gondom, ehelyett kb jobb ha kinyitod neki az ajtót h legalább abban ne tegyen kárt, mert ha megvered és kihívod a rendõröket akkor még téged basznak meg ha bármi maradandó károsodás érte, sõt még akkor is necces ha csak 8 napon túl gyógyuló, merthát szegény csak lopni jött hozzád, te szemét rasszista meg megverted és megakadályoztad ebben, börtönbe veled!

és nem akarok politizálni, de sokminden megváltozott akkor amikor egy cigány volt a kedves miniszterelnökünk, nagyon érdekes!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

N1ggA
"Nem genetika, családi körülmények, neveltetés kérdése. Ha abba születik bele, hogy segélyekbõl élnek, és lopni járnak, akkor a gyerek is így nõ fel, így nevelik, õ is felveszi a szülei szokásait"

Ez az ami igaz, és épp ezért védem õket..

Spread De Love!

Lullaby
Ellopnák a cápát, ne veszélyeztesd az állatokat!

Lopnak, agresszívek, és nem dolgoznak. Sajnos kevés a kivétel. > +1
Szomorú hogy MO-on képesek vegvédeni õket ha embert ölnek, míg egy magyart szó nélkül elítélnek...

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

bardocz
Én nm adnék nekik segélyt.Rasszizmus meg cigányokra nem lenne érvényes,sõt,õk lennének a rasszisták minden ügyben,és osztogatnám az életfogytiglanokat 200ft-os károkozásért,akkor talán megtanulják.Csak akkor jönne a sok csõlátású fasz,és hisztiznének 0-tól 24-ig.
Arnoux
Fél éve a vonatállomáson egyik havert megállította 4-5 cigány, hogy adja oda a telefonját. Nem adta oda erre a cigányok megverték és elvették a telcsit.

Munkához kéne kötni a segélyüket (ahogy egyik faluban az egyik politikai párt próbálta, csak a másik ellenezte), addig sem tudnának lopni verekedni és legalább hasznossá tennék magukat

N1ggA
azokat nem is kell szeretni. épp ugyanúgy utálom õket, mint Josef Fritzlt aki 24 éven keresztül fogva tartotta a lányát, aki 7 gyereket szült neki.
De emiatt nem fogom utálni a szomszéd Muci nénit, mert ugyanúgy barna a bõre, minthogy téged sem foglak utálni, mert ugyanúgy fehér a bõröd mint annak a pedofil vérfertõzõ fasznak

Spread De Love!

bardocz
Az arányokat az összes cigányvédõ elfelejti.Ilyen erõvel a kínaiak a legtolvajabb nép,mert mennyi rablás van náluk.
kulabácsi
fogalmazni nemtok lol
szal aki milliárdokat lop az nem lógat le...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ability
Nem genetika, családi körülmények, neveltetés kérdése. Ha abba születik bele, hogy segélyekbõl élnek, és lopni járnak, akkor a gyerek is így nõ fel, így nevelik, õ is felveszi a szülei szokásait. Sok olyan barátom van, akik valamilyen üzletben dolgoznak, és mennyiszer hallottam, hogy bemegy egy roma, kitalál valamit, hogy pl. a gyereknek sürgõsen kellene egy pohár víz, utána amíg el van foglalva a boltos, addig szépen elkezd turkálni a táskájában. Konkrétan ez megtörtént az egyik barátommal, aki egy szoliban dolgozik. Bement a nõ a pult mögé, kasszát nézegetet, meg az ott levõ személyes holmikat áttúrta, és ki is vette a pénztárcáját az ismerõsömnek. Viszont ebbõl nem lett szerencsére semmi, mert gyanus volt neki a roma nõ, egybõl visszanézett rá, meglátta a tálcás, és úgy reagálta le, hogy azonnal odament, és kivette a kezébõl, majd kizavarta. A nõ meg még ezek után is kamuzott, hogy õ mást keresett, meg hogy késõbb visszajön, és majd szolizni fog. :D

Amúgy meg a bünözési arányokat kellene megnézni. Lehet, hogy a magyar bünözõk is legalább annyira aktívak, csak azt felejtik el sokan, hogy sokkal több magyar van, jobban eloszlik. Romákból hasonló bünözési arnyán sokkal kevesebb emberen osztozik, ergó sokkal nagyobb számban lesznek bünözõk.
kulabácsi
annyi

tigeroo
Lopnak, agresszívek, és nem dolgoznak. Sajnos kevés a kivétel.

az utolsó opció meg vicc. nekem nem lehet véleményem a magyarokról mert magyar vagyok?:D
N1ggA
gyilkosságról szó sincs

Spread De Love!

kulabácsi
mert aki milliárdokat lop azt nem lógatják le poénból a margit hídról meg nem úgy ébred h a mentõsök szedik le egy fa tetejérõl ahova poénból felakasztották a kedves nem napon lebarnúlt társasági lények

bizony kicsit dúrván hangzik de volt osztálytársammal ez megtörtént, haverjával margitszigeten piázgattak, jöttek vagy 5-6an ellenük, képszakadás, õ a fa tetején ébredt, haverját meg vhol a város szívében találták meg, foggalma sincs hogy került oda, addig vonszolták és verték, lelógatták a lábánál fogva a margit hídról és közben üvöltötték h ledobják a csába, és a szép az egészben h biztos h látta ezt vki DE SENKI NEM TETT SEMMIT!!!

ezek után hadne szeressem már ezeket a mocskokat

Rockynhooo
rengetegrõl.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bardocz
Ezt sose növöm ki.Ez örök marad bennem,mint a Subaru :-)

De akkor fogjuk a neveltetésre,de amíg ez megy,akkor generációkon keresztül ezek belõlünk fognak élni.Mert a mostani kis"gyerekek" hogyan fogják felnevelni a kölykeiket?Úgy mint õket az anyja,meg az apja,márha tudja ki az apja.
N1ggA
Nehogy azt hidd, hogy ezek késelnek, meg agyonvernek. Csak fenyegetnek. Õszintén: az elmúlt 1 évben hány cigánymegkéseltmagyart esetrõl hallottál?

Spread De Love!

kas123
"Lopnak, agresszívek, és nem dolgoznak. Sajnos kevés a kivétel"

Legszívesebben a cigányok 95%át kiraknám egy lakatlan szigetre, ahol kevés az élelem és a sziget körül 9 méteres fehér cápák vannak.

BEAST
Igazabol mar onmagaban az is eleg szanalmas, hogy te azzal probalsz ervelni hogy "jaj de ott van x, meg y, oket is utaljatok" ... itt nem az a kerdes hogy x es y milyen es mit gondolunk roluk... majd az egy masik kerdes lesz.

Amugy meg 3.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rettenthetõ
Hmm. Pont a környezetemben történ, hogy egy fiatal gyerek megvert egy másikat csak úgy, mert nem tetszett az arc. Megverte nagyon, de nagyon. És ez nem volt neki elég, még a mobilját és az ékszereit is elvette.
Pedig a kötekedõs gyerek nem szorult rá anyagilag, mert jó módú családból származik, de nem is ez a lényeg.
A baj az, hogy eddig rablás címszó ellen folyt ellene az eljárás, viszont az áldozat nem rég belehalt a sérülésekbe sajnos, és ezért rablógyilkossággá módosult a vád.
Kitalálod-e, hogy milyen kisebbséghez tartozott a kötekedõ?

A következõ kérdésem az lenne, hogy tudnál felhozni példát, hogy szélsõséges, ultra-jobboldali, hitlerjugend, neonáci (tetszés szerint bõvíthetõ) fiatalok-öregek-bárki, mikor öltek utoljára roma származású személyt Magyarországon?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

kulabácsi
ez egy csúnyán banos kérdés, szal csak annyit írok h lopnak, agresszívak és ami a legfontosabb h több joguk van ebben az országban mint nekünk fehéreknek, mert ha te megütsz egy cigányt az rasszimus és 8-12 év ha jóltudom, ha õ megkésel akkor talán elõzetesbe kerül, de ki is engedik, ennyit a magyar törvényekrõl, az összes takarodjon vissza oda ahonnan jött, ha tehetném frankón írtanám az ilyeneket, nem vagyok rasszista, de ez már mindenen túltesz amit itt mûvelnek, h a városban bazz ne merjél nyugodtan sétálni mert tele van dzsipókkal, és már csak viccbõl is szétverik a pofád és lehúznak, hát a píííííp annyukat, sajnos hitler elkúrta, rossz helyen kezdte a tisztogatást :(

N1ggA
lol. ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy genetika. ezt azért te sem hiheted el.. bár 14-18 között, remélem majd kinövöd

Spread De Love!

BEAST
Akkor viszont meglehetosen buta vagy, ha szerinted ez genetika :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
Az államot nem lehet megkéselni, agyonverni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ability
Hmm, szamuráj kard, ismerõs, tesóm ott volt azon a bulin, gyorsan le is lépett a többiekkel együtt.

Rockynhooo
nem csak a lopásrol van szó , hanem az hogy nem emberi módon viselkedik java része a romaságnak.. ember olyat nem csinál hogy kirángat vkit az autobol és holtra veri a lányai szeme láttára. Mellesleg nekem 2 rendes roma ismerõsöm van , aki valóban teljesen rendesek , szal kivételek mindig vannak.

bardocz
Azokat nem utálom?Csak amíg az arányok olyanok,hogy közöttük a 90%,magyar oldalon meg nemsitudom,hazudok 50%-ot,akkor az már nálam genetika.
bardocz
Mint a csibék,2 hét alatt kikelnek.
N1ggA
Elismerem, hogy rengeteg bûnözõ van közöttük, és azt, hogy nagy részük kisstílû lopásból meg rablásból él. De ez fõleg a szegénység, meg a rossz nevelés miatt van, nem genetika. Nekem vannak rendes cigány ismerõseim, fõleg azok vannak, ezért védem õket.
Jah amúgy nem tudom, valahogy a magyar emberben nincs benne az, hogy AZ ÁLLAMTÓL LOPNI IS BÛN. Nem értem, hogy miért utáljátok jobban azt, aki összelop 10000-et, mint aki milliárdokat sikkaszt. Ugyanúgy lopás, csak ugye az államot szabad lopni.. Szánalmas.

Spread De Love!

sweech
van benne valami, ember nem képes olyan ütemben szaporodni ahogy ezek teszik.

bardocz
Én csak szimpla tapasztalat.Ha meglátok egyet vagy elkap a röhögés,vagy rpk-ra gondolok...az annyira céééép.
0Fritz0
Milyen jó nekünk a te éleslátásod, így nem kell tovább hazudnunk saját magunknak. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bardocz
A nem tartom õket embernek opció kimaradt...
ChuckyHUN

és ez még enyhe kifejezés.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Rockynhooo
dehogynem azt is elitélem.. de az ritkább , hát hidd el volt már romákkal dolgom párszor, nem egy haverom lett megfenyegetve, láttam már hogy buliba elõkerült szamuráj kard, láttam már h rendõrt vertek meg még sok mindent , és nem mellesleg nem messze van egy utca ahova csoportosultak szal nap mint nap látok eseményeket. és nem tom Olaszliszka és a többi városnév mondd e vmit amik ott történtek.
bár engem nem izgat az egész téma, nem szeretem õket kész, bár én az egész országot nem nagyon szeretem már :|

N1ggA
És azok a kopasz faszkalap senkigecik akik kövekkel dobálják a melegeket, akik autókat gyújtanak fel a tv-ostromkor, akik molotov koktélokkal dobálják a rendõröket? Azok nem tehetnek meg mindent?
Az ember csak azt veszi észre, amit akar. Fogadok, hogy a legtöbbeteknek akik a 4-esre szavaztatok soha az életben nem volt semmi problémátok, nézeteltérésetek a cigányokkal (vannak kivételek, engem is akartak már kirabolni, cigányok is, fehérek is), és csak azt lökitek amit a kuruc.infon meg mittudomén hol olvastok vagy láttok. Vegyétek már észre, hogy ez nem így mûkõdik. Na mind1

Spread De Love!

Goruck
én azt tartom jogszerûtlennek, hogy ha én megverek egy romát akkor rasszizmus ellen is eljárás indul ellenem, de ha õ csinál valamit, akkor ilyen nincs...pedig nem minden esetben(!) de õk kezdeményeznek

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Rockynhooo
szinte mindent megtehetnek :| láttam õket rendõrt verni stb stb.. na most ha én oda mennék a rendõrhöz és pofán vágnám lehet lecsuknának örökre :|

N1ggA
"mivel különb õ mint mi magyarok? semmivel ,csak rosszabbak."

magad ellen beszélsz

Spread De Love!

0Fritz0
Most mondanám, hogy a szemét magyarok minden alap nélkül utálják a cigányokat.
De jé, Európában máshol is sírnak miattuk.
Tehát: szemét európaiak! <#bohoc>
(vagy világ?)

II Rocky II
ALAP -.-
és most jöhet a roma védõ egyesület,dee nem véletlen vannak róluk ilyen véleménnyel az emberek!
mert hát mindeki ezt tapasztalja,akkor meg nem is lehet mondani ,hogy jó emberek:S
ezek mellett még az a felbosszantó hogy kapják az ösztöndijat a különféle segélyeket.
van olyna is hogy amit a magyar ember megkap segélyt azt megkapja a cigány is,de ez mellé még kap + segélyt a származása miatt.
mivel különb õ mint mi magyarok? semmivel ,csak rosszabbak.
2éve kb voltam a polgármesteri hivatalba és egy roma asszony jött a segélyért.
persze nem kivárva a sorát hanem durodva és a következõt mondta :" sietek mert vár a taxi"
kész röhej, a szemtelen ***** a segélyért is taxival jár, gondolom nagyon rosszul mehet nekik!
kis gyereketet meg bedobják a kapu tetején aki kiadja a cuccokat és igen ha elkapják nem büntethetõ mert kiskoru,ez is felháborító!
sõt ha 10.000 ft alatt lpopnak akkorsem tesznek semmit mert megélhetási lopásról van szó.
de gondoljunk bele,hogy bemennek 10 helyre az már 100.000 ft kb...

24 - Exile -Nov.23

NEOreg3
youtube-on keressetek rá erre: tücskök és hangyák

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

N1ggA
Nah, már ketten vagyunk :)

Spread De Love!

Darukezelõ
Hát, a magyarok között ugyanúgy vannak tolvajok és agresszívek mint a romák között. Csak a romákra valahogy ez jobban kivan hegyezve. Múltkor is a HÉV-rõl leszállok, egy srác rohan mint az állat, mögötte futnak ketten és üvöltözik hogy "tolvaj tolvaj", pedig nem volt roma, ennyit errõl. Ok, elég zûrösek az tény, meg tényleg nem túl kedvesek, de nem lehet X% miatt ráhúzni egy egész csoportra azt amit. Ezt általánosításnak meg beskatulyázásnak hívják.

Hát elõször szíven ütött ez a kérdés, de szavaztam! Bár nem tudom, hogy ki kérdez!(ez az én lustaságomból ered!)Az elsõre! Mert szerintem a négyes az inkább a kopasz audis "vállalkozókra" igaz és még nagyon sok emberre! De, hogy egy egész népcsoportról ez legyen sok embernek a véleménye?? Bár úgy hallottam, külföldön mirólunk mondják ugyanezt! Nem jó ha általánosítunk!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

David2
most miért nincs "RÁSSZISTÁÁ" válaszlehetõség? ez a szavazás így önmagában diszkriminatív<#hehe>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Pepsi Twist

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Rockynhooo
asszem mindent elmond a szavazás állása :|

N1ggA
Ez nem gondolkodásmód, ez tény. Csak sajnos a magyarok 90%-a nem ismeri be.
Ja és nem a 8. kerületben kell keresni õket. Gettók vannak.

Spread De Love!