127612
-
Sub Bass Monster, Belga, Animal Cannibals a legjobbak. Rockból még az Alvin meg a Tankcsapda -
...magyar könnyűzene? Olyan is van?
létezik ilyen? o.O -
multhéten pont ezt nyomták be 1 szórakozóhelyen! és nemtudtuk a címét! köszönöm! :DDd -
Átlagos... igényes és igénytelen formában is találkozhatunk vele.
A rendszerváltás előtt voltak egész jó zenék, a maiak 95%-ban nem tetszenek.
Persze ez azért is van így, mert nem a stílusom a könnyűzene. -
Darth Razor #35983 Átlagos... igényes és igénytelen formában is találkozhatunk vele. -
régen még jó volt, most már szarfoshugy
-
...magyar könnyűzene? Olyan is van? -
egyáltalán nem hallgatok magyar számokat semelyik zenei stílusban sem, szóval az utolsóra nyomtam -
rajongók nélkül ők sem lennének sehol... -
cargame #35978 

-
pista89 #35977 Szörnyű. Le kellene tiltani minden hangszert Magyarországon. -
márk és lola powaaaaa!!414144114 -
...magyar könnyűzene? Olyan is van? -
Fuck yeah, végre bekerült egy kérdésem :D
-
...magyar könnyűzene? Olyan is van?
-
Átlagos, nagyon kevés a jó sajnos. pl. Junkies, Hatóságilag Tilos, Tankcsapda régen vagy akik nem magyarul énekelnek: Neo, Subscribe, Yonderboi, ...
Amik a TV-ben mennek azoknak a 90%-a röviden és tömören szar. -
"pl. keletebbre sztem igénytelenebb" hat ezt erossen megcafolnam. par eve voltam kinnt romaniaban, vegig szolt a zene a radioban, es azt kell mondjam megvaltas volt mikor atleptuk a hatart es a roman konnyuzenet kellett hallgatni. zeneileg sokkal jobb szamik vannak mint az itthoniak, csak ugye roman szoveg eleg vicceses hangzik, nem beszelve arrol hogy 1 kukkot sem ertettem belole :) -
akkezdet phiai sztem underground. bár most hogy megcsinálták a zenebuddhizmust, nemtudom mennyire fog elterjedni!!
amúgy a hiphop-al is az a baj hogy rengeteg a flow meg tehetség nélküli MC... a gagyi alapokról már ne is beszéljünk (főleg a Bloose Broavaz, hát ott elég elmaradott alapok vannak)
Akkezdet Phiai, NKS, Funktasztikus szerintem akik említésre méltók közülük
a hazai rockzene szerintem nagyon jó, rengeteg a választék és minden stílusból lehet találni jókat, legyen az death metal, vagy poprock... ott nincs gond, annyira sok emo/emocore zenekar nincs is:D -
szerintem átlagos, egész kellemes! lehetne rosszabb is, pl. keletebbre sztem igénytelenebb (o-zone numa numa pl)...
de van sok igényes könnyü/tánczene is, vagy netalántán néhanapján bejön 1-1 funkys sláger is, amik nagyon jók szerintem!
a média által a tv mindig kiakar szarni egy-egy sztárt, dehát ilyen marketinggépezetek mindenütt vannak -
olyan miért nincs h nemérdekel az egész?
am átlagos talán... -
ja :( -
tipikus ungárise kommentek :D -
-
nekem is... de könnyűzenéről nem is tudok írni semmit :D
amit tv-ben leadnának az nálam nem zene :) -
Bootsie :))) -
ez könnyü zenének számít? mert ez nálam underground :D de ha ezt is ide vesszük akkor alap h zsír :D Akph egyik kedvencem :) -
na igen, tényleg vannak még jók :)
balkan fanatic
anima sound system -
Yonderboi 

En meg a Heaven Street Seven-t is a jobbak koze sorolnam
Es meg egy nem annyira popularis: Dj Bootsie -
a szörnyűre nyomtam, mert a legtöbb hányás, 2-3 dj van akiket bírok, meg pár hiphop csapat... -
legjobb (egyedül ő nem nyúl sehonnan...)
ezt meg csak a vicc kedvéért :D szöveget figyelni! :D
-
hey -
Ezzel az igazi gyöngyszemmel szemléltetném a hazai könnyűzene minőségét. 
-
magyar könnyű zene = amit nyomnak a tv-be az ugrálo kis tini sztárok? -
-
MCL és jó egy mondatban? Pár éve véletlenül hallottam egy számukat. Sikítca menekültem... -
G_ArchAngel #35952 Igen, pl. egy Balkan Fanatic egy kulfoldrol masolt tucatzene...OMG -
-
cargame #35950 Ez jellemzi a magyar konnyuzenet. -
Nem szeretem, a külföldi zene gyenge másolata.
-
irto szar. gagyi zeneszerzok, enekesek, gagyi hangszereles, kulfoldi szamok majmolasa/koppintasa...