127612
  • geo91
    Aki szereti a földrajzot, annak ajánlom a

Térképészet

topicot! :)
  • Dragooon #36430
    Idegen nyelv

abból vagyok a legjobb, de a törit is szeretem, az érdekel a legjobban
  • bardocz
    Mi úgy röhögünk matekon,hogy a tanár egy terminátor:D De szerintem látja,hogy mi vágjuk,meg készülünk rá(legalábbis házival),ezért kettőnknek jobban tolerálja.Kémia tanár meg legnagyobb arc:D Fakt még annak is móka lenne,aki amúgy utálja a tárgyat:D Szerintem ha nem ő a tanárom,akkor megyek gépészmérnökire,meg fizikafaktra,nem vegyész-re:)
  • HöfEE
    Szerintem azért mert az egyik legemberközelibb (hiszen rólunk szól) tantárgy a klasszikus tantárgyak között.
  • geo91
    föci :) de a töri is szeretem.
    a többit utálom mint a szart...
  • birdo #36426
    Fizika..
  • Benny04
    Miért volt? :D Még most is az XD
    infomatika...
  • DIESEL DOG #36424
    Na akkor a kedvenceim sorba:

Történelem, irodalom, földrajz, informatika, idegen nyelv (Angol).
  • ba32107
    Hát én nem mondom hogy utáltam a törit, de sose volt a kedvencem. Első-második gimiben olyan tanárom volt, akinek még ma sem mernék mondani egy szót sem, pedig egy 150 centis nőről van szó. Hát az egész osztály gyomorgörccsel ment be az órákra :S

A matekórákat viszont sosem felejtem el. Haladó csoportban voltam, szóval jól mentünk az anyaggal, marha jó hangulat volt, folyamat röhögtünk. Olyan tanárom pedig soha nem volt, és nem is lesz mint a matektanárom.......olyan beszólásai voltak, hogy megpusztultunk a röhögéstől a padban. Könyvet, naplót sosem hozott, csak egy krétát, és az egész órát fejből nyomta le. Úgy írta a megoldást a táblára, hogy közben hátrafordult felénk, másik keze a zsebében, és magyarázott valami másról :D Szóval hihetetlen egy pofa volt.
  • Ben007
    sajna nem találtam meg a mindet ki**szottul ku**ára utáltam mert nem lehetett egyiken se aludni és ronda volt a tanárnő a legtöbb tantárgynál
  • elitehun
    Én meg azt nem érte hogy hogy lehet pl.: a fizikát szeretni. mondjuk nekem semmi bajom vele mert a tanár a legtöbb órán csak vicceket meg vicces sztorikat mesél órán :D
    Egyébként sztem azért szeretik sokan mert az egész olyan mint egy mese
  • Molnibalage
    A válasz abban rejlik szerintem, hogy a fizikát is szereti (vagy mást) az a technikatörténelem miatt kicsit más szemmel látja a dolgot.
  • Netgear
    Hogy lehet a történelmet szeretni? úristen
  • oliwwer
    Angol és irodalom
  • Lullaby
    Infot xD de mellette csíptem a bioszt, törit és az irodalmat mert azon mindig jókat nevettünk a tanárral (:
  • daeemoon
    Szerettem a kémiát, a biológiát, talán még a föcit is, informatikát (kockaaa), meg az elektronikát :)
  • BB7
    Informatika powa!
  • predator1982
    nálunk én a magyaron tudtam jókat aludni. aztán rájöttem hogy tulajdonképpen ezt otthon is megtehetem kényelmesebb körülmények között, úgyhogy egy idő után hazamentem inkább aludni:-)
  • NEOreg3
    informatika, mert nem csináltunk lófaszt se és lehetett netezni
  • Cat 02 #36412
    Matek, info, töri, angol... de igazából egyiket se utálom ,max magyart meg németet, bár utóbbin lehet aludni.
  • DJKonya
    Nem sok kedvencem volt, bár a fizikát 7.-be 8.ba szerettem, most meg 9-be nem tanulunk.
  • szucsy89
    viszont nyelvtan suxx
  • szucsy89
    matek, de imádtam a törit valamint az angolt is és az irodalom se volt épp az ellenségem:)
  • predator1982
    én is utáltam a törit, de pl érettségin annyira jó tételt húztam hogy kentem vágtam, majdnem az sikerült a legjobban:DDD
  • SG rock
    matek...
    TÖRIT DE UTÁÁÁÁLOM!!!!!!!!!!!!
  • sweech
    lyukasórák a kedvenceim
  • VRSDM
    egyéb . elektro
  • milk4
    Mindet utáltam.
  • z99999
    te aztán kreatív vagy, ezt értékelem, de add csak vissza a 171 dolcsim :S

amugy info mer könnyű a többi meg kaksi kivéve a tesit meraz nemannyira
  • Rockynhooo
    annyira bírom ezeket a cseleket :D
  • kas123
    Informatika, Matek, de szeretem még a fizikát is.
  • Eagle16
    Fizika, Töri, Földrajz, Angol

Ezek közül már csak fizikát és angolt tanulok sajnos.
  • bardocz
    Kémia.De amúgy bírok mindent,ami nem nyelvtan,vagy irodalom,az egyik eleve vicc,egy semmiből akarnak tudományt csinálni,a másik meg...elmegy,de számomra nincs semmi értelme.
  • CopyKing92
    Idegen nyelv. Angol-(Orosz-Finn) -t próbélgatom
  • Motoroj
    Egyéb.

Így utólag mindet szeretem, de annak idején informatika és fizika jött be, meg idegen nyelv.
    Szívesen lennék ötödikes, de nem ebben a világban
  • ZTM
    Testnevelés
    mert ott nem csináltunk semmit:D
  • Aquir
    én is azért nyomtam az irodalomra mert már csak természettudományokat tanulok, ez meg régen jó volt
  • predator1982
    hát jah ahogy mondod érdekes, de nem biztos hogy valaki azért választja ezeket a tantárgyakat, mert kapcsolódik a pályaválasztásához. én pl egyiket sem használom, teljesen már területen dolgozom, és ismerőseim is vannak, akik nem is a végzettségük alapján választottak melóhelyet. és nem is az volt a kérdés hogy mi szeretnél lenni, hanem az hogy mi volt a kedvenc tantárgyad
  • Aquir
    kellenek a szakmát tanult emberek :p
  • Molnibalage
    Érdekes a szavazás állása. Az elején még jók voltak a természettudományos tárgyak. Most a kémia + fizika + matek triumvirátus összesen nincs annyi, mint a töri és éppenhogy több, mint a nyelvek.

És mi a fura? Az, hogy pontosan mutatja azt, hogy miért beteg a munkaerőpiac részben! Hogyan lesz így következő mérnök generáció?

A munakhelyi terror blogban volt egy bejegyzés, hogy 1 hét alatt 600 pályázó egy asszisztensi állásra ahol felsőfokú nyelv kellett. Magyarán sokan beszélnek nyelveket úgy tűnik elég jól, de valódi olyan szakma vagy ismeret nincs a birtokában ami nyelv nélkül is érték. A mérnök állásra meg úgy kell lassan kvalifikált munkaerőt összevadászni.