A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elutasítás oka:
Engem speciel érdekel az eredmény, de régebben is volt ilyen kérdés, és a többiek elutasították. <#idiota>#idiota>
Amúgy nem értem, mi a bajotok a kérdéssel...
(Népszavazás arról hogy legyen-e népszavazás xD)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Jobbnál jobb kérdéseket talált ki és nemkütte be...szörnyû. :D
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Szavaznál-e olyan kérdésre hogy "Szavaztál erre a kérdésre?" ?
Igen
Nem
Tükörtojásra inkább
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amúgy én nem a cigányokról beszéltem hanem az átlagról.
Menny el egy napra egy általános suliba az udvarra és ha nem látsz csókolózó hülyegyereket egy nap alatt akkor az egy furcsa suli.
akkor te is szerencsétlen vagy?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
vagy tényleg ennyire lekurvult a világ, csak már most nem tudok lépést tartani vele.
de legalább ne irkáljatok ilyeneket. ennek, és a "13 évesen szexeltem elõször" beszólásoknak van az a gyönyörûszép hatása, hogy 14 éves ribancok tömkelege mászkál közöttünk, mert kisebbségi komplexusuk lenne, ha nem szopnának.
nekem semmi ilyesmi nem jelentett nagy mérföldkövet az életemben. mondhatni jelentéktelen részletkérdés ez.
vagy ez a férfias erõ jelképe? <#idiota>#idiota>
miért nincsen "Igen", persze nélkül? :D
csak véletlen 1.re nyonmtam
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Csupán én így gondoltam mint ahogy leírtam a #14417-ben ezért meglepett a szavazás...
No mind1 nem vitázok.
#14426: bioszex se vagyok
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!