A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#Sir Quno Jedi
Lehet, de az nem zavar, ha normális párkapcsolatban volt 'sok' pasival.

#tigeroo
Alapból önzõ ember vagyok, ezzel nem lõttél mellé.
Viszont azt nem tartom rossznak, hogy megválogatom, hogy kivel osztom meg az életem.

Igen egy kapcsolat arról szól, hogy jól érzi magát két ember együtt.
Tegyük fel, hogy 3 éve boldogság van és akkor tudod meg, hogy nem is tudom...kiderülne róla hogy a szüzességét a testvérével veszítette el.
Vagy egy életszerûbb példa: korábban bátyáddal is volt kapcsolatban. Avagy kapcsolatotok elején megcsalt. Avagy titkon prosti.

Nem kell túl spilázni, hisz boldog vagy vele és tervezitek a közös jövõt. Sõt lehet, hogy õ még jobban is tervez veled, mint te.
Mit teszel?

#Pluskast
Vártam egy ilyen hozzászólást. Örülök neki, hogy te naponta 3 órát töltesz el a boldogságban. :-)

#Serginho
Én visszakérdeztem volna, hogy "és benned már volt kutya is ugye?".
Valahogy nem tudom elképzelni azt a világot, ahol mindenki mindenkinek tetszik, és így nem kell válogatni.
Felcseperedsz, meglátod az elsõ nõt és bárminemû ismerkedés nélkül (hisz úgyis tetszetek egymásnak) jöhet az ásókapanagyharang.

#Lacee86
Engem egyáltalán nem zavar, ha egy hölgyemény nem szûz...sõt.
Persze ha úgy vesztette el, hogy egy buliban 3-man meghúzták már kérdéses erõsen.

Dzsini
Ha 20-as éveire már 6-8 éve önellátó és dolgozó ember (8 általánosból 14 évesen "szabadul", bár 18 éves koráig tanköteles), akkor húsz évesen már felnõtt, érett, döntéseket hozó és vállaló ember.

Az, hogy mostanában ez egyre kevésbé fordul elõ, mert nem kényszer, attól még létezik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
És amúgy saját magamat sem tartom erre alkalmasnak jelen pillanatban, pedig 27 vagyok. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Á, én nem azt vonom kétségbe, h attól, ha vki hülyéskedik felnõtt fejjel, attól komolytalan. Én azt gondolom, h sok 20-as éveiben járó "felnõtt" egyszerûen képtelen felelõsséget vállalni, döntéseket meghozni, és emiatt éretlen; többek közt a gyerekvállalásra.

Sir Quno Jedi
Balett... Na és aki beleszeret egy hattyúba?!? ÉÉÉÉééérted?! Egy hattyúba! Perverz ááállat! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
az ókori görög mitológia történeteinek nagy része is abból áll, hogy zeusz nemtudta féken tartani a pöcsét...
Dzsini
Múlt évben voltam egy továbbképzésen, ott a társaság nagyobb része 30 feletti, családos, akár többgyerekes ember volt, de ahogy visszakerültünk az "iskolapadba" és kicsit összeismerkedtünk, rögtön kijött sokunkból a diák - nekiálltunk levelezni, összesúgni, nevetgélni az oktatók háta mögött, rosszalkodni :)

Aztán persze önmagunkon röhögni, hogy egy kis iskolaélmény hogy kihozta mindenkibõl a rosszgyereket :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Ez pusztán a környezet. A külsõ kényszer van, akkor annak hatására az ember is képes megváltozni.

Én is tudok úgy viselkedni, hogy értett felnõttnek látszom, de képes vagyok bármikor 10 évet visszahülyülni, ha a helyzet úgy hozza.

Valamiért egyes emberekben az a tévképzet él, hogy felnõtten az ember véreseny komoly lesz. Aztán így visszagondolva szüleimet látva mikor régi gimis barátokkal futnak össze nem ezt látom. Õk is egybõl "visszzüllenek" huszonéves korukra.

Mikor én kis 12 éves pöcs voltam, akkor úgy néztem a szomszéd 18 éves srcára, hogy "fú, de komoly srác". Aztán mikor én lettem 18 és láttam õt 25 évesen, akkor is ezt éreztem. Pár éve összefutottam vele és az jött le, hogy kb. ugyanannyira tudunk "lezülleni", mint 10 éve.

Attól, mert valakinek gyereke/komoly munkája/stb. van, attól egy része nem fog megváltozni. Kicsit off, de ezért van az, hogy életkortól függetlenül az emberek nagy része szeret játaszni valamilyen formában.

Szeritn a felnõtté válás egyik komoly kritériuma az, hogy felfogja az ember, hogy a tettének következményei vannak és az, hogy legalább egyszer az életben megtapasztalja, hogy valamit nagyon elbaszott és senki nem nézi el neki és érezni a "nincs mit tenni", érzést.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Egyrészt lényegesen hosszabb lett a születéskor várható élettartam, de a fontosabb az, hogy sokkal hosszabb a tanulással tölthetõ idõ.
Aki 8 általános (régebben elemi) után elmegy dolgozni, az 16 évesen ma is "felnõtt" lesz. Aki 25+ éves koráig játszhat a különféle oktatási intézményekben, az ráér felelõsséggel lenni bármiért. A városi életmód és a gazdag, könnyû élet már régen is rásegített arra, hogy ne kelljen felnõttet játszani túl hamar. Most a te környezeted többsége már városlakó, jómódú ember, így persze, hogy az látszik, hogy 25 évesen még inkább szórakozik, mint komolykodik.

QuippeR
az emberben amúgy is erõteljes a neoténia, ami egyébként összefüggésben hozható a háziasítással is. nem tudom, jó következtetés-e, hogy sikeresen háziasítottuk önmagunkat.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lacee86
Azt is tegyük hozzá, h régen a gyerekek sokkal elõbb lettek felnõttek, mert rá voltak kényszerülve. Bevált volt, h egy 20-as évei elején járó férfi már min. kétgyerekes családapa, egy 20 éves lánynak meg már nagyon gyakran gyereke volt. Ma az ennyi idõs emberek nagy része teljesen alkalmatlan lenne a gyerekvállalásra. Szerintem már genetikailag bennünk van, h késõbb érünk, és nem a testi érettségrõl beszélek.

Sir Quno Jedi
Skarlát betû, eniván?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
És annál jóval régebben is, csak kevesebb belõle a feljegyzés, fõleg pereskedések irataiban lehet találni nyomát annak, hogy pár száz évvel ezelõtt is szerettek egymással csak úgy is szexelni az emberek, egyházi parancsolatok ide vagy oda.

QuippeR
nem láttam a filmet, csak a linkelt cikket olvastam, de abból semmi olyasmi nem jött le, amire utalsz.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sir Quno Jedi
Nézzétek meg a Szerelempatakot, hogy õseinknek mi volt a régen a módi.

Dzsini
Ja, ha megesett a leányzó, abból balhé volt - ezért még jobban vigyáztak / volt minden néhány faluban egy füvesasszony, angyalcsináló, ilyesmi, aki megoldotta csendben az ilyen helyzeteket.

(és az extremitásokból általánosítani kiváló lehetõség az "ezért tart itt a világ" alátámasztásához, de ahhoz nem árt ismerni az összehasonlítási alapot is)

Lacee86
Azt meg nekem ne mondja senki, h az normális, h 15-16 évesek orrba szájba kefélnek úgy, h a szüleik még asszisztálnak is hozzá…

Lacee86
Hát, fõleg faluhelyen elég nagy volt a szigor… Kivételek persze mindig voltak.

Dzsini
De abban nem mi éltünk benne, és régen mindig minden jobb volt (kivéve a nosztalgiát) :)

tigeroo
ez régen is így volt csak akkor még nem volt fészbúk hogy világgá kürtöljék, de attól még nagyszüleink ugyanúgy mentek a szalmakupacba vagy a margitszigeti parkba pásztorórára...

az hogy manapság a fiataloknak nincs stabil jövõképük és igyekeznek minél tovább kitolni a gyerekkort és még sokszor 30 év körül is értetlenek, attól még a régebbi korokban is teljesen normális volt serdülõkortól kezdve szexelni.
Lacee86
A legtöbb esetben úgysem az lesz vkinek élete párja, akivel elõször szexelt... Ebben szerepet játszik persze, h gyakorlatilag már ott tartunk, h gyerekek kefélnek egymással, mert ez a trendi.

HTS s3rg1nh00
tudod egyszer egy szórakozóhelyen beszélgetett 2 ember a pultnál a témakörben,az egyik kb.azon a véleményen volt amin te (a koszos lyukról),erre odament a pultos és annyit mondott(sry a vulgaritásért,de így adja vissza igazán):
"válogatós f@sznak kutyában a helye!"

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pluskast
1 óra? Akkor sosem voltál még igazán szerelmes és nem kívántál még nõt meg úgy Isten igazából.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

tigeroo
nekem ebbõl az jön le hogy önzõ vagy, az egész hozzászólásod tele van azzalhogy "én, én, én". van egy haverom aki csak szûz csajokkal akar dugni mert nem bírja elviselni hogy más már "megrontotta" õket. õis mindig hasonló erkölcsi szöveggel papolt, aztán csak rádöbbent hogy õ állít túl nagy mércét a nõk felé...

szerintem egy kapcsolat arról szól hogy két ember jól érzi egymást, és emellett terveznek egymással valamiféle jövõt, segítik egymást és számíthatnak egymásra. ennyi az egész, nem kell ezt túlspilázni
tigeroo
nekem errõl a préda szövegrõl azok a férfiak jutnak eszembe, akik azthiszik hogy egy motorral a seggük alatt vonzóbbak lesznek a nõknek és lefeküdnek velük:D aztán meg ugyan ezek sírnak hogy minden nõ csak a pénzre megy mert nem akarnak kurelni velük
Sir Quno Jedi
Tipikus hímsoviniszta jelszavak: "korábbi koszos lyukba kukit nem rakunk elv".

Mindemellett senki nem beszélt "egyéjszakás" kalandokról. DE minden kaland egy éjszakával kezdõdik. Arról nem beszélve, hogy attól mert elsõ randi, egyszer sem biztos, hogy nem ismered a másikat akár alaposan is. (ez az amit a legtöbb butazoid nem képes felfogni)

immovable
Nem vagy buzi, csak nõ.
Engem speciel nem érdekelnek, hogy a többiek mit csinálnak amíg rám nincs hatással. Nyomassák az egy éjszakás kalandokat nyugodtan, egészségükre.

Viszont az én értékrendembe ez nem fér bele. Most lehet lebuzizni, de számomra az együttléthez kellenek érzelmek. Sosem az volt a jó a szeretkezésekben, hogy jó a kukimnak, hanem hogy (most figyeljetek) egyé váltunk arra az 1 órára minden tekintetben.

Ha nem éreztem már ezt 1 kapcsolatban, annak véget is vetettem.
Olyan emberrel aki iránt nem táplálok pozitív és mélyebb érzéseket, ezt nem tudom átélni.
Amiért számomra kiesnek a kalapból azok az emberek, akik elsõ éjszaka durr bele az elsõdlegesen ez, mert olyan nõt keresek akinek ugyanilyen módon fontos az együttlét. (Másodsorban a korábbi koszos lyukba kukit nem rakunk elv.)

Lehet itt magyarázni az 50 éves tapasztalt emberek mondásait, hogy "amelyik nõ le akar veled feküdni, azzal feküdj is le", de ez maximum az állati ösztön kielégítésére jó. Ami számomra nem elég.

Illetve ha ez az ösztön elfogadott és jó, illetve mûvelni is kell, akkor a többi ösztönünket miért nem?
Általános sírás és picsogás követi azon emberek tetteit, akik másokat elnyomva jobb életkörülményt / munkát / akármit értek el.
Pedig ez eléggé bele van ivódva az emberbe, hogy minél magasabbra törjön.

ui: Mondandómnak nem az utolsó bekezdése a lényeges, az már csak ilyen b*szkódás.

Molnibalage
Amen atyám.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
A könnyû préda meg csak ovisoknál állná meg a helyét, ugyanis felnõtt emberek elsõre is el tudják dönteni, hogy akarnak valamit egymástól, avagy sem. Egy nõnek épp úgy joga van a szexhez, vagy szórakozni, mint egy férfinak. És ha ahhoz szottyan kedve, senki sem ítélheti el érte, ha felszed egy pasit. Még jól is elsülhet. Mondom, nem a középkorban vagyunk és ha te hajlandó vagy lefeküdni vele, akkor nem TE vagy a "könnyû préda" vajon?! Hmmm...

Ha két felnõtt ember józanul úgy dönt, hogy most együtt töltenek egy görbe estét, abban semmi rossz sincs. Nem az ördög mûve.

Sir Quno Jedi
Mit is kéne rajta kifejteni? A tipikus sztereotípia esetével állunk szemben, nincs ellene érv, mert felesleges is. Nem minden nõ "kurva", aki lefexik veled elsõ randin és fordítva is igaz, mert aki nem és látszólag játssza a megközelíthetetlen szüzikét, lehet azzal fogsz a legtöbbet szívni az életben, de csõstûl. Az emberek különbözõek és abszolúte nem lehet így õket bekategorizálni. Ennyire nem fekete-fehér a dolog.

Van aki elsõre összefeküdt azzal, aki neki szimpatikus volt és utána együtt maradtak sok-sok évig és van aki évekig kerülgeti a másikat, aztán rábasznak és huss, már szét is mentek, mielõtt összejöttek volna. Nem a középkorban élünk eleve.

immovable
LOL
tigeroo
szerintem is hülyeség
Motoroj
Nem kell értened, külön világ vagyunk.

Ha a kuki neki a legfontosabb, akkor abból részemrõl nem lesz bonyolult történet, ha meg komoly embert keres, akkor azt úgy sem mindjárt az elsõ randi alapján lehet megállapítani, bár mostanában eléggé jellemzõ a felületesség.

Sir Quno Jedi: Ha azt mondanám, hogy szerintem meg a te véleményed hamuba sült faszság, akkor ugye kvittek lennénk?
(Azért nem mondom hogy az, mert gyakorlatilag semmilyen szinten nem fejtetted ki, így véleményezni sem nagyon lehet.)

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

clio1616v
egy tapasztalt 50 év fölötti férfi, egyszer azt mondta nekem, hogy az összes nõ aki dugni akar veled, azt meg kell dugni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
igen az elsõ randin lefekszek vele, ha olyan lesz a körülmény, de nem rajtam múlik õ fogja akarni

nincs róluk véleményem, elvégre is a randinak ez a célja: a szex, a cél a változatosság kialakítása így a fejlõdés és az egyre hatékonyabb genom kialakulása, minél változatosabb génállomány az emberi fajnak

igen, történt többször is

a közösülés mindig jó élmény

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

predator1982
Akkor mire lefekszel valakivel addigra a csajnak komplett bizonyítványa lesz?:-D

pred

Molnibalage
Igen.
Nem ítélem el.
Igen, egyszer.
Kellemes volt, határozottan kellemes.

Sir Quno Jedi
Én sem, színfaszság.

chhaya
- Elsõ randin biztosan nem.
- Nem ítélem el, mindenki el tudja dönteni, hogy neki mi fér bele az értékrendjébe.
- Nem fordult elõ, nem is tervezem.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Ezt a könnyû préda dumát sosem értettem...

Motoroj
Engem sem érdekelne olyan, nem sokra tartom a könnyû prédát, meg nálam ez amúgy is pontlevonást ér.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

MR ME
:DDDDD
+1

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

:DDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

én lefeküdnék vele, ha kitárná a pináját, és megkérne rá. de így amúgy nem.
elítélem azokat akik megteszik, mert õk szexelnek, én pedig nem, és irigy vagyok. szóval kurva anyátok
VRSDM
nem.
nem ítélem el.
igen.
rossz. mert másnap reggeltõl egy unalmas nõ volt.

u dont have to listen anybody else but me

Nem.
Nem itelem el/leszarom ki mit es hogyan csinal.
Nem.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep