A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
nem zavar, legalább õk had gondolják, hogy felnõtt vagyok

múltkor a CBA-ban pénztárnál sorban elõttem a kissrác mondja az apjának elkeseredett, de rácsodálkozó arckifejezéssel miután a kosaram tartalmát a szalagra pakoltam hogy "A felnõtt vett magának Balatonszeletet... én kisgyerek vagyok én meg nem kapok."

Fültanúja volt a pénztáros csaj is - összenéztünk és elmosolyodtunk, majd az apja kioktatóan motyogta neki, hogy "Miért ne vehetne egy felnõtt Balatonszeletet?!"

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Fresh Duke
Még mindig jobb, mintha bácsiznának.

A heavy cost. I pay it gladly.

chhaya
Semleges vagy nevetek rajta. Amikor pici gyerkõc magáz, az aranyos, de azt nem szeretem, amikor a szülei néniznek.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Mosolygok. Elõször kb. 21-22 évesen volt, amikor a fogászaton egy anyuka szólt a kis lurkónak, hogy ne zargassa a "bácsit". Mármint egem. Ott elröhögtem magam és azt mondtam, hogy maradjunk a fiatalembernél... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

benőmenő
Én is abba a furcsa helyzetben vagyok, hogy sok kisgyerek, -sõt telefonon van, hogy a húgom osztálytársai is, pedig 3 és fél év van köztünk - csókolomot köszön, vagy "bácsi"-nak hív, a boltban viszont szinte mindig elkérik a személyimet. 😄
Inkább csak nevetek rajta.
Willenbrock
Már kb 16 éves koromban is volt olyan,hogy így köszöntek rám, meglepõ volt, de nem sértõ.Jobban utálom,ha egy fiatalabb csajnak hellót köszönök és erre jónapotozik,pl eladó a boltban.

Még soha nem csókolomoztak le.
Igen,kapja is a sallert es meg anyukajat is felkeresem,hogy beszelgessen el a gyerekkel mert ez felhaborito.

<#rolleyes>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MR ME
nem zavar, csak nevetek rajta 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fresh Duke
Jobb esetben. Rosszabb esetben le is csapnak/szúrnak mellé. 😄 :C

pxxl
vagy csak simán elveszik 😄

All hail the double x!

Fresh Duke
Ne aggódj, még 1-2 év, és így fognak odamenni a kis pánkok: "Csá fõnök, tudzs ádni tüzet?"

szerintem kawaii
BRAT
Csak nevetek rajta.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

pxxl
én nem szeretem, ha csókolommal köszönt egy gyerek, vagy fiatal.

kb 1 éve volt, hogy odajött hozzám egy 16 év körüli srác: csókolom teccene tudni adni tüzet? mondtam, hogy kapsz, ha idejössz újra, és elmondod tegezve. a hideg kirázott ettõl a mondattól több szempontból is 😄

All hail the double x!

Bachstein
Jobban zavar, mikor a kis lurkók anyja "bácsi"-ként hivatkozik rám.
videobaby
szerintem nagyon aranyosak, nem zavar, az sem, ha sziát köszönnek. eleve sokkal idõsebb vagyok tõlük, akkor mit zavarjon? egyáltalán köszönjenek és kész. sõt, általában elõre köszönök a kicsiknek. azt nem szeretem, mikor anyuci jólnevelni akarja a gyerekét és parancsba adja, hogy köszönjön, ha õ nem is akar, mert pl. zavarban van, vagy duzzog, vagy akármi.

tigeroo
lépcsõházban köszönnek általában rám így a jólnevelõ szülõk mellett, de azt utálom mikor szól az apuka/anyuka hogy "köszönj a bácsinak" 😄

de jólvan ez így, mi is ilyenek voltunk
Fresh Duke
14-15 évesen kaptam meg elõször. Akkoriban még volt tisztelet a gyerekekben. Ma már nincs.

Dzsini
A lakótelepi házunkban volt egy kiskölyök, aki ~7-8 éve egyszeriben csókolommal köszönt - megbeszéltük, hogy maradjunk a sziánál, onnantól az utca túlvégébõl is hangosan kiabálta, ha meglátott 😊 örült neki, hogy végre egy "felnõtt", akinek lehet így köszönni.

Most már fel se tûnik, huszonkevés évesen mikor elõször kaptam meg, akkor meglepõdtem, de igazából akkor se zavart, mosolyogtam rajta.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Voltam már bácsizva is, de a Sparban még mindig elkérik néha a személyim 😞

Amúgy nem zavar, aranyos szerintem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
Próbálnák meg nem megadni a kellõ tiszteletet! El is vinné õket a zsákosember.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

immovable
Én.
Pluskast
Megmosolygom a dolgot. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy kisgyerekként én is csókolómmal köszöntem az annyi idõs embereknek mint amennyi most én vagyok. Akkor bazi öregnek tûntek számomra 😊 Most meg én lettem olyan bazi öreg 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Calver
elrakom, átnézni nem szoktam, max akkor, ha valami szar van a palacsintában.

tekintve h úsztam már meg emiatt olyat, h pénztáros szarul adott vissza, nos... hasznos lépésnek tûnik.

"The trees move. Do you not see it?"

kifli
Csak nagyobb értékû cuccnál, mûszaki cikk, esetleg ruháknál, fõleg cipõ...
Amúgy kuka
Molnibalage
Csak mûszaki cikk. Egyébként egybõl kuka vagy el sem veszem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Csak akkor tartom meg, ha garanciás holmit veszek, illetve ha nagyobb összegû dolog és esetleg cserélni kell bármi okból. Minden más blokkot elveszek a pénztárostól, átnézem, aztán valahol útközben vagy otthon kidobom.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

BRAT
összegyûjtöm 1-2 hónapig és ha hiányom van, akkor számolgatok.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

pxxl
ha nem jótállásos, akkor a kijáratig õrzöm, mert van olyan bolt, ahol nem a pénztárnál csipog, ha valami baj van, pl nem húzták le rendesen, vagy volt még egy kütyü rajta.

All hail the double x!

MR ME
csak ha jótállás van rá, am el se veszem vagy egybõl kidobom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sir Quno Jedi
"A LEGFONTOSABB: ha a rendõr elõállít, akkor a “lopott” holmit is lefoglalja. Magyarán a cigány nem nyer a bolton, csak csinál egy hamis vád bûntettét; ha lefoglalás is történik, akkor “büntetõeljárást keletkeztetõ” minõsített esettel."

"A rendõrség nem a helyszínen szolgáltat igazságot – lefoglal, elõállít, bizonyítékot gyûjt, stb. Ilyen trükk fõleg ezért nem mûködhet. A járõr a helyszínen nem fog kamerafelvételeket nézegetni, sem egyéb hiábavalóságokkal foglalkozni."

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fresh Duke
Ezt még nem láttam, mikor elküldtem az üzenetet. 😄

Fresh Duke
Mint írtam, elég úgy csinálni, a komák úgy se várnák ki a rendõrök érkezését. És nem is a rendõrnek kell megnéznie a felvételt, hanem a biztonsági õrnek. (És azok rá is érnek.) Lehet még az is elkergeti a rézgyûjtõket.
De, ahogy SQJ is mondta, a blokk kb semmit sem bizonyít. És hogy ha a cuccaidat akarják, megkapják azt máshogy is.

Én amúgy még sose láttam ilyen blokkos trükközést fekától. Ez csak urban legend, vagy tényleg történt már ilyen?

Sir Quno Jedi
Urbanlegends.hu-ról egyik hozzászólás:

"Az, hogy van egy blokkom bizonyos árukról, még nem bizonyítja azt, hogy minden olyan áru, ami rajta van, az enyém volt. Tulajdonképpen a blokk nem bizonyít semmit, a blokknak csak adóügyi okai vannak. Biztonsági kamera felvétel kell arról, hogy lopás történt-e, egyébként a rendõr röhögni fog egy jót.
Az is csak egy tévhit, hogy ha nem mutatom be a bejáratnál a máshol vásárolt árut, akkor máris lopással vádolhatnak. Arról is kell biztonsági kamera felvétel, hogy lopni próbáltam az üzletben."

Sir Quno Jedi
Mondhatom azt is, hogy a nyugta kiesett a kosárból/kocsiból, sõt egyenesen kilopták a niggerek, láttam is. Én is kedvemre hazudhatok, ugyanis az igazság az én oldalamon van.

Sir Quno Jedi
A nyugtán, ha nincs rajta sorozatszám, vagy bármi más ami egyértelmûen azonosíthatná a termékeket, akkor az semmit az égvilágon nem bizonyít. Nekem is lehet egy liter tejem, két kiló kenyerem stb.-stb., meg nekik is. Nem tudják bebizonyítani, hogy az az övék semmi módon. Merthogy nem is az. Nyugodtan lehet rendõrt hívni, ujjlenyomatokat venni a termékekrõl (enyémek rajta lesznek minden), a bevásárló-kocsiról, valamint ahogy mondtátok, a felvételeket is át lehet nézni. Ha meg kártyával fizettél esetleg, akkor pláne vicces.

Ha neki van egy blokkja két kiló tarjáról és nekem nincs, az nem bizonyítja, hogy a nálam lévõ tarja az övé.

Az más kérdés, hogy le is üthetnek, meg is késelhetnek, elvihetik a pénztárcádat és a kocsidat is, mert õk mindent megtehetnek büntetlenül.

HTS s3rg1nh00
csak éppen a rend bátor õrei nem állnak neki a felvételeket nézegetni,mert sietnek traffipaxolni.annak hisznek,akinél a nyugta van,az meg nem te vagy...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fresh Duke
A felvételek könnyen bizonyítják, hogy ki fizetett a pénztárnál. Másfelõl, szerintem elég úgy csinálni, mintha rendõrt hívnál, az erõsen pigmentáltak eltûnnek, mint szürke szamár a ködben.
De ha kötekedni vagy késelni akarnak, azt blokk megléte mellett is megteszik...

Jim Morrison
Ilyen van?:o es akkor kinek hisznek? Vagy megnezik a felveteleket?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lacee86
Igen, errõl én is hallottam. Ezért is, ill. a késõbbi átnézés miatt is mindig megõrzöm. Pl. a múltkor hasznos is volt, ugyanis a gyógyszertárban vmelyik gyógyszert tévedésbõl kétszer pittyentették be, és ezt csak otthon vettük észre a blokkon. Persze a gyógyszertáros ismerõs volt, így nem is tételezte fel, h esetleg csak kamuból mondom. De mivel receptköteles gyógyszer volt, ezt nyilván vissza is lehetett volna keresni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

HTS s3rg1nh00
+1,illetve ha nagyáruházban vásárolok akkor is,mert errefelé a nem tegnap barnultak kifigyelik ki vesz sok dolgot és hagyja a pénztárnál a blokkot,amit szépen utánavisznek a parkolóban és azt mondják ellopta a drága fehér ember az õ vásárolt dolgaikat -.-

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

immovable
Pluskast
Termék és szolgáltatás függõ. Mûszaki cikk esetében mindig, illetve ha benzinkútnál tankolok akkor is. Amúgy nem.

videobaby
1-2 esettõl eltekintve csak akkor, ha jótálláshoz szükséges. egyébként pénztár után átnézem, ha több mindent veszek, aztán ki is dobom.

Nem.
Nem érdekel.
Igen.
Inkább rossz.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

"egy 20 éves lánynak meg már nagyon gyakran gyereke volt."

én anyám is alig töltötte be a 20at, amikor születtem... úgy, hogy 19 évesen már egy éve próbálkozott
fura, hogy ez 23 évvel késõbb már extrém
akkor mirõl árulkodik az én 10 percem?
Pluskast
No nem folyamatosan, de az elején azért egy picit többet 😊)

dartonite
Igen,nem,igen,jo.
Siman kurva lennek nokent :|