A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
múltkor a CBA-ban pénztárnál sorban elõttem a kissrác mondja az apjának elkeseredett, de rácsodálkozó arckifejezéssel miután a kosaram tartalmát a szalagra pakoltam hogy "A felnõtt vett magának Balatonszeletet... én kisgyerek vagyok én meg nem kapok."
Fültanúja volt a pénztáros csaj is - összenéztünk és elmosolyodtunk, majd az apja kioktatóan motyogta neki, hogy "Miért ne vehetne egy felnõtt Balatonszeletet?!"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Inkább csak nevetek rajta.
<#rolleyes>#rolleyes>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A heavy cost. I pay it gladly.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
kb 1 éve volt, hogy odajött hozzám egy 16 év körüli srác: csókolom teccene tudni adni tüzet? mondtam, hogy kapsz, ha idejössz újra, és elmondod tegezve. a hideg kirázott ettõl a mondattól több szempontból is 😄
All hail the double x!
de jólvan ez így, mi is ilyenek voltunk
Most már fel se tûnik, huszonkevés évesen mikor elõször kaptam meg, akkor meglepõdtem, de igazából akkor se zavart, mosolyogtam rajta.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy nem zavar, aranyos szerintem.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
tekintve h úsztam már meg emiatt olyat, h pénztáros szarul adott vissza, nos... hasznos lépésnek tûnik.
"The trees move. Do you not see it?"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
All hail the double x!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"A rendõrség nem a helyszínen szolgáltat igazságot – lefoglal, elõállít, bizonyítékot gyûjt, stb. Ilyen trükk fõleg ezért nem mûködhet. A járõr a helyszínen nem fog kamerafelvételeket nézegetni, sem egyéb hiábavalóságokkal foglalkozni."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De, ahogy SQJ is mondta, a blokk kb semmit sem bizonyít. És hogy ha a cuccaidat akarják, megkapják azt máshogy is.
Én amúgy még sose láttam ilyen blokkos trükközést fekától. Ez csak urban legend, vagy tényleg történt már ilyen?
"Az, hogy van egy blokkom bizonyos árukról, még nem bizonyítja azt, hogy minden olyan áru, ami rajta van, az enyém volt. Tulajdonképpen a blokk nem bizonyít semmit, a blokknak csak adóügyi okai vannak. Biztonsági kamera felvétel kell arról, hogy lopás történt-e, egyébként a rendõr röhögni fog egy jót.
Az is csak egy tévhit, hogy ha nem mutatom be a bejáratnál a máshol vásárolt árut, akkor máris lopással vádolhatnak. Arról is kell biztonsági kamera felvétel, hogy lopni próbáltam az üzletben."
Ha neki van egy blokkja két kiló tarjáról és nekem nincs, az nem bizonyítja, hogy a nálam lévõ tarja az övé.
Az más kérdés, hogy le is üthetnek, meg is késelhetnek, elvihetik a pénztárcádat és a kocsidat is, mert õk mindent megtehetnek büntetlenül.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De ha kötekedni vagy késelni akarnak, azt blokk megléte mellett is megteszik...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem érdekel.
Igen.
Inkább rossz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
én anyám is alig töltötte be a 20at, amikor születtem... úgy, hogy 19 évesen már egy éve próbálkozott
fura, hogy ez 23 évvel késõbb már extrém