A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
*kérdését

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Nem szeretem módosítani mások kérését, de egy "nem"-re szerintem is szükség volt itt. (A "nem érdekel" gomb meg még mindig felesleges, révén van üres szavazás, de nem akarok balhét.) <#bohoc>

Hol az olyan opció, hogy "Nem, egy másodpercig sem futott végig az eszemen ez. Minél több információt lehet elérni, annál jobb."?

btw így egyéb

Lacee86
Abban, h vmi higított pép van benne, mindenféle adalékkal felturbózott panírban. Vajon mennyi lehet annak a haltartalma? :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Dzsini
Miben különbözik a hústartalma az általad említett " Gyönyörû fagyasztott tengeri halfile "-tõl?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
Egyetértek, én sem szeretem a spenótot 😄
Lacee86
Az én szememben az alsó is egy szutyok...

Sir Quno Jedi
Az ÉN õseimrõl beszéltem. Másoké nem izgat. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Vizimajmok esetleg? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Én kemencében sült libamáj és marhaszték kedvelõ vagyok. Jöhet a tatárbifsztek is. Az õseink NEM halak voltak és nem is whiskasmacskák.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pxxl
én sem. ennyi pénzért meg meg se venném 😄

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
felõlem az is lehet, én nem eszem meg úgysenem...

pxxl
jah vadlazac...úgy érted festett húsú, fogságban nevelt lazac?

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Fagyasztott? Haverom frissen veszi a lazacot. 4500/kiló akcijósan, vadlazac vaze. Nem ilyen pocsolyás. Ott vágják le a gerincrõl elõtted.

Dzsini
értsd:

Azért a kettõ között komoly minõség- és árkülönbség van.

Dzsini
Aki azt szereti 😊

Lacee86
Csak 2000 ért ki a franc vesz halrudacskát... Gyönyörû fagyasztott tengeri halfile sokkal kevesebbért van.

Sir Quno Jedi
De vazze, iszonyat hullámok voltak. Simán lesodornak a betonrú! 😄

remélem semmi perverzet nem írtam
ez mondjuk szerintem egynek izgalmasan hangzik, ha nem is rendszeresen
szóval nem értelek meg
ok, én szeretem a vihart, esõt, meg szeretem a halat is
én bármelyik éjjel elmennék apáddat halászni!
Sir Quno Jedi
De érted, volt hogy kimentünk éjjel balatoni stégre, oltári viharban horgászni. A sok fanatikus ÁLLAT ott haldoklott az átcsapó hullámokban és mi is mentünk és élveznem KELLETT volna. De én nem vagyok elmebeteg?!?!? 😄DD Meg leszarom a halakat. Legalább szeretném és imádnám és vágynék rá, akkor TALÁN, de szvsz. akkor sem szeretnék ázni, fázni, lezúzni a stégrõl, meg tüdõgyusziban elmúlni ÉJJEL, csak hogy halat egyek. Mer akkor befáradok az elsõ halétterembe és szétzabálom az agyamat, hamár... vagy se.

Engem hallal nehéz korrumpálni... 😄

neten és gépen lehet horgászni, de pecabottal feltûnõen nehéz netezni
ennyi
Sir Quno Jedi
Jah és apám nagy horgász volt, versenyekre is járt, nyert stb., imádta (csak a halakat nem, meg nem ette volna semmi pénzért 😄). Engem is kiráncigált párszor horgászni, volt cuccom, ami kell, de én rühellem. Mi a jó abban?! Nekem net kell és áram, meg gép... 😄DD

Sir Quno Jedi
A jó kövér, szaftos tükörpontyot megenném, mer annak csipázom az ízét (paprikásan lisztben rántva, pláne a "máját"), de mivel utálom a szálkákat (és félek is tõlük, szoptam már velük eleget), így ez is elmarad (gyerekkoromban néha). A halak 99.9%-ának meg a szagát sem bírom, nemhogy az ízét. Tõkehalmájat megeszem persze, az jó.

tigeroo
oké, a FOLYAMI halakat talán megintcsak megtûröm az tányéromban (pl. lazac)

de a ponty, compó, kárász, keszeg, törpeharcsa, meg mittomén még miken át rühellem az összes pocsolyatúró halat. kiskoromban amúgy fogtam még naphalat is a krasznában, azt bezzeg vissza kellett engednem a vízbe pedig megkóstoltam volna
videobaby
ha elég fehér a húsa és iglo, akkor igen 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dzsini
van 300 forintos párizsi és halrudacska is - és van mindkettõbõl 1500-2000 forintos is, ez utóbbiak teljesen korrektek, az elõbbiektõl meg azt kapod, amit annyi pénzért érdemelsz 😊

Fresh Duke
Abba franciákat daráltak?

Es ezt te el is hiszed? 😄
Kb. olyan mint a parizsi.

BaliBoy
Igénytelen hal, mindent kibír, gyorsan nõ, ami amiatt van, hogy mindent megeszik. De tényleg, mindent...

Drága?? A legolcsóbb hal szinte. 700-800 ft szokott lenni kilója. Olcsóbb mint a csirke.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Hát persze, az egyszarvúak csinálják az ezüst tó mellett. 😊)

videobaby
van olyan, amelyik halból van tényleg 😊

Lacee86
Fagyasztott halrudacska, na annak is sok köze van a halhoz. 😄

benőmenő
Fõleg apám szeret horgászni, olyankor pedig megyünk vele. Nem a kedvenc idõtöltésem, de tud emlékezetes pillanatokat szerezni, amikor az évek óta lejárt csalival meg az ótvaros cuccal birkózol egy harciasabb hallal 😄
A halból készült ételeket viszont nem igazán szeretem. Egyedül a fagyasztott halrudacskát, meg a konzerv olajos halat kedvelem.
olcsó, nagyra nõ gyorsan, tökéletesen megfelel számára a paraszt csali

sztem ez elég indok

Lacee86
Hogy érted, h igénytelen? Én szívesen ennék többször, de nagyon drága...

clio1616v
ha kell vadászok és halászok, de az utóbbi idõben nem kell

citromos pirított halat szeretem jól átsütve, tintahalat is szeretem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

sosem érdekelt, de a halas kajákat szeretem nagyon
engem sokkol hogy sokan pl egy halászlét nem tudnak megenni
nem tudják olyan szarul elkészíteni, hogy ne legyen finom
Molnibalage
Surmó koromban párszor próbálkoztam, de nem kötött le. Nem nagyon eszem halat, ha elémteszik, akkor igen, vagy ha más nincs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dehogynem szalkas,de ugyanakkor van rajta hus is boven.

chhaya
A legkevésbé sem vonz a horgászat, a halból készült ételeket viszont nagyon szeretem. Édesvízi és tengeri egyaránt jöhet, gyakorlatilag minden formában (sütve, rántva, paprikás lisztben forgatva, olajos hal, ruszli, akármi)... A lazac a kedvencem. *_* Csak az árától kapok sokkot sajnos... Egyedül a halászléért nem vagyok oda.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

BaliBoy
A ponty nem szálkás? Én pont fordítva vagyok vele. Inkább keszeg, kárászt eszek mert azt jól át lehet sütni úgy, hogy a szálkát is meg lehet enni. A pontyot viszont nem lehet úgy átsütni.

BaliBoy
Sajnos ritkán jutok el horgászni. Azt viszont kifejezetten idegesítõnek tartom, hogy a halastavakba szinte kivétel nélkül csak azt a rohadt igénytelen pontyot telepítik, mintha más hal nem is létezne.

Egyéb: régen szerettem nagyon, de mára már egyáltalán nem járok
A halat 99%-ban utálom

videobaby
szerencsére sosem kellett kipróbálnom.
halászlén kívül minden halétel jöhet.

Igen,akar hetekre is kiszoktunk menni. Szigoruan csak nyaron vagy keso osszel,de akkor csak 1-1 delutanra.

2 evvel ezelott nyaron 17 napot voltunk kint. 2 hetre akartunk maradni de olyan vihar kapott el minket az utolso napon,hogy nem tudtunk kimenni autoval a foutig. Meg a traktor is elsullyedt.

Kurva jo erzes osszepakolni,hajnal 4-kor elindulni a topartra szarasig rakva az autot cuccokkal meg par rekesz sorrel es magunk mogott hagyni a varost. Ejjel pedig bambulni a semmibe,szivni a cigit es a toba eresztett szak aljarol kivenni a jeghideg sort. <#hawaii>

Halaszle,rantott ponty/amur barmikor johet. Keszeget meg a tobbi szir-szar szalkas aprosagokat nem szeretem.

pxxl
nem, nem látom értelmét naphosszat ülni és nézni a vizet...

nem szeretem, csak a tengeri halat. az itthoni pocsolyás ízû izét nem eszem meg. szó szerint hányingerem van tõle. a másik meg, hogy én abban is találok szálkát, amiben gyárilag sincs 😄 úgyhogy nem eszek sok halat. ha igen, akkor is konzerv, vagy ruszli.

All hail the double x!

Motoroj
Párszor kipróbáltam, nem mondom hogy nem tetszett, de mondjuk évi egy-két alkalomnál többször biztos nem csinálnám, fõleg hogy már nem nagyon van kapás.

Nagyon szeretek sokféle halból készült ételt.

Az viszont tényleg komoly, hogy szinte lehetetlen pontyon meg afrikai harcsán kívül bármit beszerezni, azt is csak azért mert itt helyben tenyésztik.

Pedig én is megennék már egy keszeget.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

ressy14
Gyerekként kipróbáltam, unalmas, de néha papámhoz kiültem a tó mellé 1-2 órára dumálgatni, amíg õ pecázott.

A halászlét és a rántott halat (mindkettõt pontyból) szeretem, más halételt eddig nem ettem. Kivéve a hekket és a mirelit halrudacskákat, de ezeket nem tartom normális halkajáknak.

Dum spiro, spero.