A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
De azért nem volt rossz, ugye? <#nevetes1>

Pepsi Twist
hajaj 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DJKonya
Igen, volt: kínos, kellemetlen, vagy vicces incidens.---> volt nemrég hogy kivizsgálásra kellet mennem a kórházba, az volt a kínos hogy pont barátnõmmel voltam és teljesen pucérra kellet leöltöznöm, ráadásul egy nagyon csinos 23 év körüli szõke nõvérke fogdosott.....

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Pepsi Twist
hát ha már így mondod 😄

tényleg nem volt semmi az orvossal talán 1 de az kicsit poénos volt inkább hogy akart adni valami injekciót vagy a faszom tudja mit és lényegtelen kiesett a kezébõl a fecskendõ azt bele állt a cipõjébe XD

összenéztünk és láttam rajta hogy minnyár röhög 😄😄😄😄

:ASD:ASD:ASD:AS

azt betolt 1 olyan szöveget hogy "õõõõõõõ rendben van, látom nagyon ellenkezik hogy beadjam" 😄😄😄

amúgy semmi extra nem volt, se lövöldözés se halál se megverés semmi...

somdav95
Mandula kivétel tényleg szörnyû. Nem tudtam enni rendesen utána egy hétig... Meg mikor kaptam az injekciót a hátsómba a nõvér annyira remegett hogy majdnem sírtam úgy mellé nyúlt 😄

én is k*rvára félek az orvosoktól. azért vagyok enyhén hipochonder 😄D
Vicces, hogy régi korban, tradicionális gyógyászatban az emberek szerették az orvosokat, szívesen mentek orvoshoz, most meg... kínzás az egész.
Leszámítva egyes orvosok modorát, semmi gond nem volt.

csak fájdalmas szar tapasztalataim voltak. amikor pl. az öklömbõl vettek vért,
végig ordítottam, olyan 5 éves lehettem. Tartott egy percig, és kurvára fájt. nekem 5 percnek tûnt.
mandulakivétel megint rémálom.

Ja, mondjuk volt vicces incidens, amikor megszúrta a talpam egy szög, és mentünk tetanuszra... miután beszúrta, eltelt vagy fél perc, és olyan masszív nevetés tört fel belõlem hirtelen, amit nem állított meg semmi. Még hazafelé menet is végig röhögtem a kocsiban, vagy negyedórán keresztül megállás nélkül, csak úgy a semmibe.
Lehet eltévesztette az anyagot a doktornõ 😄
zsutyesz
hát, ha azt vesszük, hogy rettegek az orvosoktól, akkor állandóan... 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Dragooon
elsõre szavaztam

kb két éve bevittek kórházba vakbélgyulladás gyanújával. ugye mi szokott történni? jön a nõvér, kérdez, vért vesz, oké.
behívnak valahova, két nõvér-szerûség van a teremben, egy fiatal és egy idõsebb. fiatalé a feladat, hozza a tût, lekezelik elõtte a karomat. Már itt gyanús volt a dolog, a csajnak úgy remegett a keze, hogy rossz volt nézni 😄
aztán beszúrta a tût és valami nem nagyon volt rendben, folyt végig a vérem a kezemen, csöpögött le a gatyámra. szóval jó volt 😄
szegény csajt úgy kellett onnan arrébb rakni, elég szarul érezte magát :]

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Hegi90
girhes vagyok mint egy giliszta, anyagcserém elég furcsa... bár ebben közrejátszik az is, hogy nem származok valami hízásra hajlamos családból 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nemrég kiment térdem, és most úgy is maradt, nem tudtam visszatenni. Bemeek, ok, medialis meriscus sérülés. 2 héttel utána mr vizsgálat, és mondtam, h visszament már rendbe vok, mondták, h az jó, de jövõ héten megmûtenek. Bemegyek, péntekrõl ott alszom szombatra és mondják, h most nem férek be mûtétre, menjek haza, jöjjek be vasárnap délután. Visszamentem vasárnap délután, megint egy éjszakát bent voltam, reggel kontrolra bejött egy fõ-fõ doki, látta, h törökülésben ülök, és mondja, h hát téged nem kell mûteni (mert a medialis meriscus sérültek nem tudnak úgy ülni). Hazamentem, és semmi bajom, csak mondta egy gyógytornász, h edzek a combizmomra, mert túl gyorsan nõttem meg és a combizmom nem erõsödött hozzá...
bogyoka
pff, az igen, jó kis tévedés😊 Még jó, hogy nem lett nagyobb bajod belõle.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Hegi90
inkább 3tól.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
a vékonybélgyulladásomra 4 éven keresztül azthitték hogy tejcukorérzékenység.

(2 v. 3 éves koromtól 7-ig)

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Csuhai G
Ennyi?? Semmilyen lövöldözõs, fenyegetõs, illegális autóversenyen legyorsulós sztori? o_O

Egyébként leszámítva egyes orvosok modorát, semmi gond nem volt.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

milk41
Nem, minden egészségügyis rendes volt akivel eddig találkoztam.

Szerencsémre eddig nem voltam kórházban,orvoshoz is ritkán járok.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Dick Riddick
Én két esetet jegyeznék meg. Az egyik a barátommal történt, nyaralás alatt spagettit fõzött, és egy szerencsétlen mozdulattal magára rántotta a lobogó vizet, pontosabban a jobb lábára. Egy szót sem szólt, csak rohant a zuhany alá. Kemény másodfokú égés, baromira fájt neki. Irány gyalog a buszmegálló, csak a szomszéd községben volt orvos. Eltámogattam odáig, fel a buszra, le a buszról, be a dokihoz. Igen jó orvos volt, elkezdte tapogatni, nyomogatni a lábát (azt hittem haver ott helyben leüti). Közben dünnyög magában hogy mit is kéne ezzel csinálni, mi is ez(!!)! Aztán fogott egy üveg Naxol-t (leégés ellen használják, alkoholos, hûsíti a bõrt), amire bazi betûkkel rá van írva hogy nyílt sebben tilos használni. Addigra a hólyagok persze felfakadtak a lábán, mondtuk hogy ezt nem kellene. Erre õ, nem tudjuk mi ezt, õ az orvos, és már fújta is rá. Haver akkor már üvöltött. Mikor befejezte, megfordította a palackot, és elolvasta a figyelmeztetést. Óóóóóóó, amindenit, tényleg. Ha a barátom fel tud állni, tuti agyonverte volna. És megint kereshettünk volna orvost. 😊
A másik eset édesapámmal történt. Éjjel ritmuszavarra panaszkodott, elég rossz színben volt. Irány az ügyelet, majd a kórház. Nem szokott gyakran orvoshoz járni, nem egy olyan típus. Fel kellett kelteni az ügyeletes orvost, aki odajött, és azzal esett neki hogy minek jön ide este színlelni, nincs is semmi baja, csak költi az adófizetõk pénzét (hosszú évek óta két mûszakban dolgozik). Na akkor majdnem én vertem össze az orvost. Fater sápadtan üldögélt, a mellkasát szorította közben. Én pedig elmagyaráztam az orvosnak hogy mi is a dolga. Na utána gyorsan meg lett az EKG, szerencsére nem volt szívrohama. A doki szerencséjére is...
Ez a két eset volt nekem negatív tapasztalat.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Volt h kiment a kezem penteken nem tudtam mozdítani. Erre bemegyünk a sürgösségire és ott kezdik mondani h miért pont ma??? Miért pénteken?? Nekik most pénteke van és kell menjenek + stb... mintha nem az lenne a dolguk h elássanak. Aztán rongten de nem láttak semmi 😄DD pedig nem tudtam mozditani semerre. Okosak voltak. Ossze vissza kuldtek a felvetelt, majd a csaladorvos megalapitotta h a csont felcsuszott egy kcsit. De vannak jofej orovsok is.

FZoleee
DJ Skyline
én szimplán nem emlékszem, úgy hogy az uccsóra kattintottam

Igen, volt: kínos, kellemetlen, vagy vicces incidens.

Hát ez inkább a második válasz

fery02
Igen, volt: kínos, kellemetlen...: fél éve sikerült a rossz gyógyszeres kezelések miatt egy elég durva depresszióba bele esnem, amibõl még most sem heveredtem ki teljesen, de legalább már kevesebbet gondolok öngyilkosságra.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

daeemoon
Nem kielégítõ, hanyag vizsgálat, rossz diagnózis, így 1 év eltetével kiderült (magánorvosnál), hogy totál más bajom van, és most hosszas kezelés után lehet belõle mûtét.

Pepsi Twist
én is má rég szabin vagyok 😄

NEOreg3
nem igazán, de sok a buMkó

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pyrohun
Igen, az vagyok. Amúgy privi ment, nem elsõsorban erre a hsz-edre, hanem a másikra.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

ChuckyHUN
2. ...
Mandulamûtét:
-konkrétan már akkoravolt az összes mandulám, hogy nem bírtam becsukni a számat, és álléandóan krahácsoltam. Elmentünk dokihoz, hogy whattado?
ooo ki kell venni az összeset.. voltam vagy 4 éves, nem kellett oviba menni ennyit vettem le belõle. Utána jól éreztem magam, majd rá ~3 évvel /6-7 éves lehettem/ megint ez vvolt... számat nem bírtam becuskni, krahácsolás, alig aludtam minden bajom votl... Doki > mandula visszanõtt, nem vették ki rendesen... GG... Aztán felvittek pestre, ott pár nap korház, kivették, azóta jónak tûnik. Tehát elmondhatom magamról, hogy visszanõtt a mandulám, amiért akkoribancsodagyereknek hittem magam 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Nekem nincs rossz tapasztalatom. Egyszer voltam urológián, a faszi akkora arc volt, hogy még akkor is röhögtem, miközben "a kellemetlen módon" vizsgált meg 😄

Szabadnapos vagy?
Nem semmi, amit ma az SG-n muvelsz - ertem ezt elsosorban a leutott karakterek szamara...

http://gaborszantai.co.uk/

pyrohun
"segészeten" - omg asd:AS😄A:SDASASDSD:

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Áprilisban este egy igen nagyot biciklivel. Konkrétan nem tudtam lábraállni. Másnapra picit jobb lett, már tudtam sántikálni, egyértelmûen nem volt törés, szalag húzódott csak (van tapasztalatom sajnos). Eltelt két hét és már elég szépen tudtam járni, de azért a biztonság kedvéért elmentem dokihoz.

A faszi megtapogatta, majd közölte, hogy rendbe fog jönni, õ nem röntgenezi meg és ultrahangra sem küld... <#confused>

Eltelt 5(!) hónap. Simán jártam, de még mindig bizonyos mozdulatokra olyan érzékeny volt, hogy ha egy adott irányba fordult a bokám, akkor kb. összecsuklott a lábam alattam, annyira fájt. Mivel a fájdalomküszöböm igen magas, baromságokért nem szoktam feleslegesen nyavajogni, visszamentem a dokihoz, hogy nézzen már rá.

Hétfõi nap volt, de a betegfelvételnél azt mondta a hölgy, hogy mennjek szerdán, mert akkor lesz ott a prof, aki húdeszuper meg mennyirenagyon ért hozzá és õ a lgejobb, esstébé, esstébé...

Oké, visszamentem szerdán.

Behívnak, a doki sehol, az asszisztensnõnek elmondtam, hogy mi történt, és hogy szeretnék egy ultrahangot, mert egyértelmûen valamelyik szalaggal van gond. Õ suttogva mondta, hogy jajj, ilyet ne mondjak, a doktor úr nem szereti ezt, majd õ megmondja, hogy mit kell vele csinálni, mert õ ért hozzá.

Oké.

Bejön a faszi, elmondom neki is, hogy mi a problémám. Konkrétan majdnem 6 hónappal a baleset után is néha sntítok, bizonyos mozdulatokra elviselhetetlen fájdalom a bokánál, ilyenkor szinte elesek, stb.

Faszikám odajön, megtapizza a vádlim, majd közli, hogy akkor elküld RÖNTGENRE(!!!!). Finoman megpróbálom megjegyezni, hogy "izé, de uram, hát nyilván nincs és nem is volt eltörve a lábam" <#conf> és próbáltam a z ultrahangra terelni a szót, de õ hajthatatlan volt. "Nem baj a biztonság kedvéért megröntgenezzük."

Oké, gondoltam magamban, akkor majd ha õ is látja, hogy a röntgen nem mutat semmit, nyilván más okot keresünk.

Röntgen - nem mutatott semmit természetesen. Doktor úr meg is állapította, hogy igen ht ez nem volt sem repedve, sem törve.

És hozzáteszi:

"Tulajdonképpen úgy gondolom, hogy ilyen mindenkivel történik, mindennapos dologról van szó, abban sem vagyok biztos, hogy ez az esés miatt fáj, ha nem múlik el pár hónap múlva, akkor jöjjön vissza..."

<#help><#wilting><#wilting><#wilting>

Mivel elég tisztelettudó embernek tartom magam (kivéve: sg fórum :p), ezért inkább nem mondtam meg neki, hogy hova mennjen el a mr. nagyonhozzáértõ kedves professzor úr a diagnózisával...

Egyébként általánosságban az a tapasztalatom, hogy a segészeten / traumatológián a dokik 99,9%-ának FINGJUK nincs, hogy hogy kell kezelni egy sportsérülést. Tehát azt, amikor te tényleg keményen sportolsz és lesérülsz.

Pepsi Twist
Nem, minden egészségügyis rendes volt akivel eddig találkoztam.

most hogy visszaemlékszem igazából nem volt semmi...

Az ilyet írd le, ha gondolod

Molnibalage
"Nem, minden egészségügyis rendes volt akivel eddig találkoztam"

És akkor még enyén fogalmaztam. 100%-ig korrekt és szakszerû volt az összes. Soha nem fizettem semmit zsebbe.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SötétBarom
Vicces volt, mikor bementünk hajnali 2kor hárman, és mindegyikünk elõadott valami hülye sztorit 😄DD (biciklivel esett a haverom, én le a lépcsõn, a harmadik meg átnyúlt az üvegajtón 😄DD)

Aztán mondta, hogy nem lesz gond, mondjuk el mi volt.. "Megcsuktuk a trabit" 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

bogyoka
Igen, volt: kínos, kellemetlen, vagy vicces incidens.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

poppe
egyszer voltam cukorbeteg egy hónapra, de az én hibám volt, mert ettem vérvétel elõtt <#idiota>
amúgy minden ok volt, mondjuk 10 éve nem is voltam orvosnál 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Picar77
Igen, volt: hibás diagnózis,
tûdõgyulladásomat, náthának diagnosztizálták elöször 😄D

()() (^^)

bardocz
Akkor holnaptól vakítoan fehér kulkuxklános ruciban fogok járni,és azért vakítóan fehérben,mert így egy árnyalattal vilgosabb népcsoporthoz kívánok szólni,nem a néerekhez<#idiota>
Failed.az sehol sem tiltott.

atlagember

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

atlagember

atlagember
Ha tiltanák, akkor a vodafon emblémáját is betilthatnák, mert egy az egyben a kluxkluxklán jelképe.

ték?

Ability
Már 3.4 MB az adatbázis mérete. 😊 Ha hozzávenném az látogatási logokat, akkor lenne ott 10 is. 😄