A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
tényleg nem volt semmi az orvossal talán 1 de az kicsit poénos volt inkább hogy akart adni valami injekciót vagy a faszom tudja mit és lényegtelen kiesett a kezébõl a fecskendõ azt bele állt a cipõjébe XD
összenéztünk és láttam rajta hogy minnyár röhög 😄😄😄😄
:ASD:ASD:ASD:AS
azt betolt 1 olyan szöveget hogy "õõõõõõõ rendben van, látom nagyon ellenkezik hogy beadjam" 😄😄😄
amúgy semmi extra nem volt, se lövöldözés se halál se megverés semmi...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Vicces, hogy régi korban, tradicionális gyógyászatban az emberek szerették az orvosokat, szívesen mentek orvoshoz, most meg... kínzás az egész.
csak fájdalmas szar tapasztalataim voltak. amikor pl. az öklömbõl vettek vért,
végig ordítottam, olyan 5 éves lehettem. Tartott egy percig, és kurvára fájt. nekem 5 percnek tûnt.
mandulakivétel megint rémálom.
Ja, mondjuk volt vicces incidens, amikor megszúrta a talpam egy szög, és mentünk tetanuszra... miután beszúrta, eltelt vagy fél perc, és olyan masszív nevetés tört fel belõlem hirtelen, amit nem állított meg semmi. Még hazafelé menet is végig röhögtem a kocsiban, vagy negyedórán keresztül megállás nélkül, csak úgy a semmibe.
Lehet eltévesztette az anyagot a doktornõ 😄
Ale Alonso! poppe fan club™
kb két éve bevittek kórházba vakbélgyulladás gyanújával. ugye mi szokott történni? jön a nõvér, kérdez, vért vesz, oké.
behívnak valahova, két nõvér-szerûség van a teremben, egy fiatal és egy idõsebb. fiatalé a feladat, hozza a tût, lekezelik elõtte a karomat. Már itt gyanús volt a dolog, a csajnak úgy remegett a keze, hogy rossz volt nézni 😄
aztán beszúrta a tût és valami nem nagyon volt rendben, folyt végig a vérem a kezemen, csöpögött le a gatyámra. szóval jó volt 😄
szegény csajt úgy kellett onnan arrébb rakni, elég szarul érezte magát :]
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(2 v. 3 éves koromtól 7-ig)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egyébként leszámítva egyes orvosok modorát, semmi gond nem volt.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Szerencsémre eddig nem voltam kórházban,orvoshoz is ritkán járok.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A másik eset édesapámmal történt. Éjjel ritmuszavarra panaszkodott, elég rossz színben volt. Irány az ügyelet, majd a kórház. Nem szokott gyakran orvoshoz járni, nem egy olyan típus. Fel kellett kelteni az ügyeletes orvost, aki odajött, és azzal esett neki hogy minek jön ide este színlelni, nincs is semmi baja, csak költi az adófizetõk pénzét (hosszú évek óta két mûszakban dolgozik). Na akkor majdnem én vertem össze az orvost. Fater sápadtan üldögélt, a mellkasát szorította közben. Én pedig elmagyaráztam az orvosnak hogy mi is a dolga. Na utána gyorsan meg lett az EKG, szerencsére nem volt szívrohama. A doki szerencséjére is...
Ez a két eset volt nekem negatív tapasztalat.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Mandulamûtét:
-konkrétan már akkoravolt az összes mandulám, hogy nem bírtam becsukni a számat, és álléandóan krahácsoltam. Elmentünk dokihoz, hogy whattado?
ooo ki kell venni az összeset.. voltam vagy 4 éves, nem kellett oviba menni ennyit vettem le belõle. Utána jól éreztem magam, majd rá ~3 évvel /6-7 éves lehettem/ megint ez vvolt... számat nem bírtam becuskni, krahácsolás, alig aludtam minden bajom votl... Doki > mandula visszanõtt, nem vették ki rendesen... GG... Aztán felvittek pestre, ott pár nap korház, kivették, azóta jónak tûnik. Tehát elmondhatom magamról, hogy visszanõtt a mandulám, amiért akkoribancsodagyereknek hittem magam 😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nem semmi, amit ma az SG-n muvelsz - ertem ezt elsosorban a leutott karakterek szamara...
http://gaborszantai.co.uk/
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
A faszi megtapogatta, majd közölte, hogy rendbe fog jönni, õ nem röntgenezi meg és ultrahangra sem küld... <#confused>#confused>
Eltelt 5(!) hónap. Simán jártam, de még mindig bizonyos mozdulatokra olyan érzékeny volt, hogy ha egy adott irányba fordult a bokám, akkor kb. összecsuklott a lábam alattam, annyira fájt. Mivel a fájdalomküszöböm igen magas, baromságokért nem szoktam feleslegesen nyavajogni, visszamentem a dokihoz, hogy nézzen már rá.
Hétfõi nap volt, de a betegfelvételnél azt mondta a hölgy, hogy mennjek szerdán, mert akkor lesz ott a prof, aki húdeszuper meg mennyirenagyon ért hozzá és õ a lgejobb, esstébé, esstébé...
Oké, visszamentem szerdán.
Behívnak, a doki sehol, az asszisztensnõnek elmondtam, hogy mi történt, és hogy szeretnék egy ultrahangot, mert egyértelmûen valamelyik szalaggal van gond. Õ suttogva mondta, hogy jajj, ilyet ne mondjak, a doktor úr nem szereti ezt, majd õ megmondja, hogy mit kell vele csinálni, mert õ ért hozzá.
Oké.
Bejön a faszi, elmondom neki is, hogy mi a problémám. Konkrétan majdnem 6 hónappal a baleset után is néha sntítok, bizonyos mozdulatokra elviselhetetlen fájdalom a bokánál, ilyenkor szinte elesek, stb.
Faszikám odajön, megtapizza a vádlim, majd közli, hogy akkor elküld RÖNTGENRE(!!!!). Finoman megpróbálom megjegyezni, hogy "izé, de uram, hát nyilván nincs és nem is volt eltörve a lábam" <#conf>#conf> és próbáltam a z ultrahangra terelni a szót, de õ hajthatatlan volt. "Nem baj a biztonság kedvéért megröntgenezzük."
Oké, gondoltam magamban, akkor majd ha õ is látja, hogy a röntgen nem mutat semmit, nyilván más okot keresünk.
Röntgen - nem mutatott semmit természetesen. Doktor úr meg is állapította, hogy igen ht ez nem volt sem repedve, sem törve.
És hozzáteszi:
"Tulajdonképpen úgy gondolom, hogy ilyen mindenkivel történik, mindennapos dologról van szó, abban sem vagyok biztos, hogy ez az esés miatt fáj, ha nem múlik el pár hónap múlva, akkor jöjjön vissza..."
<#help>#help><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Mivel elég tisztelettudó embernek tartom magam (kivéve: sg fórum :p), ezért inkább nem mondtam meg neki, hogy hova mennjen el a mr. nagyonhozzáértõ kedves professzor úr a diagnózisával...
Egyébként általánosságban az a tapasztalatom, hogy a segészeten / traumatológián a dokik 99,9%-ának FINGJUK nincs, hogy hogy kell kezelni egy sportsérülést. Tehát azt, amikor te tényleg keményen sportolsz és lesérülsz.
most hogy visszaemlékszem igazából nem volt semmi...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
És akkor még enyén fogalmaztam. 100%-ig korrekt és szakszerû volt az összes. Soha nem fizettem semmit zsebbe.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aztán mondta, hogy nem lesz gond, mondjuk el mi volt.. "Megcsuktuk a trabit" 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
amúgy minden ok volt, mondjuk 10 éve nem is voltam orvosnál 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu