A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poppe
sztem 100 D 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

BB7
Lehet kapsz. De csak pár kérdés után!
Mekkora a melled? Meg vagy vele/velük elégedve?
<#rinya><#idiota>

BB7
Betegvagyok! Haggyálbékén! Ezért nemkapszpuszit!
arcot szerettél volna írni,nem? 😄

Nem igazán hoznak lázba a mellek

BB7
Mind1! Csak legyen formás! Ez a véleményem! De ami a leginkább döntõ az a FEJ!
N1ggA
(y)

Spread De Love!

Legyen formas, mindegy mekkora, de ne egy spanielfulre vagy fel zacsko tejre hasonlitson...

http://gaborszantai.co.uk/

Egy nõn szerintem a melle a legkevésbé fontos.Rengeteg ronda fejû csajnak van jó melle,azok így érdektelenek.A segét és az arcát meg az alakját nézem ha azok jók akkor jó csaj.a mell mérete lényegtelen csak formás legyen

Carlos
Valahol a kettõ között a legjobb.

Þór vígi þessi rúnar

poppe
nem mertem már a Nem igazán hoznak lázba a mellek-re nyomni, még a végén meglincselnek, szal a mindegy csak formásra nyomtam
de amúgy seggmániás vagyok, inkább csak hátulról nézem meg a csajokat <#crazya>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Mersant
mind1 mekkora csak legyen formas. bar a nyagy mell azert jatekosabb 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

csepp forma a legjobb <#smile>

http://thenamelessphoto.com/

Nekem mindegy hogy mekkora egy csaj melle... az a lényeg hogy formás legyen...
birdo
Csalódtam bennük....nemcsak félre diagnosztizálnak...ráadásul kísérleti nyúlnak is néznek (((((

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Leszámítva egyes orvosok modorát, semmi gond nem volt.

bogyoka
gen, volt: kínos, kellemetlen, vagy vicces incidens.😊) Ha viccesnek nézem most már az😄 Amikor szültem, nem vették komolyan, de jött a gyerek, rohangáltak, közben a szülõágy fele leszakadt, az a része, amelyikre a baba érkezik, úgyhogy rohantak szerelni is, meg a gyereket kivenni belõlem😄

Úgyhogy kellemetlen, kínos, és vicces volt végülis😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bardocz
Szerencse,hogy hordok lábvédõt😄
nekem múltkor hepehupás volt mindkét bokám, rendesen utaztani lehetett az ujjaimat a göröngyökön. három hétig érintésre is fájt.
Nem jó dolog lábanként kb. 50-szer összerúgni egy olyan emberrel, akinek genetikailag rohadt erõsek a csontjai 😄
bardocz
Nekem két nõvérke leszólta az anyámat a csodadokinál,hogy maradjon már csendben mondjam el mi a bajom.Azt hitték,hogy már vagyok legalább 20 éves.A csodadokink visszakérdezett,hogy "foci közben?",miután mondtam,hogy kick-boxon valakinek belerúgtam a könyökébe.
Igen.
Tény.
Ha nem vagy ismerõs, ha nem fizetsz kellõen sokat: leszarnak. Felírnak valamit, hogy bekussolj, mondanak valami diagnózist, aztán jöhet a következõ.
Vannak jó tapasztalataim orvosokkal, akik tényleg, jó modorúak, kedvesek voltak, pl. egy szájsebészem, ahova mentem amikor gyökere felett letörte az egyik hátsó fogamat egy balfasz fogorvosnõ (mellesleg alig volt kép meg hang, majd beszartam).
Bár való igaz, hogy velem igazán bunkó módon orvos még nem bánt. Van egy titkom!
Anya ápolónõ, és ha gond van vele megyek orvoshoz, lehetõleg ismerõseihez 😄DD
LordVenom
A legszebb szakma VOLT a világon. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Nekem az egyik tanárom olyan, mint egy díjbirkozó

Bejön, megijedsz tõle, aztán elkezdi magyarázni a numerikus analízist 😄

DJ RX7

:3

bardocz
Amikor a mandulámat vette egy az doktornéni,akkor direkt beszélt hozzám😄 Két nagy vas lógott ki a számból,én meg próbáltam válaszolni😄 Talán az egyetlen olyan dolog volt,ami normálisan lezajlott.A doktornéni marha jófej volt😊 Az aszistens csávó meg egy kb két méter magas fickó volt,ki nem nézném belõle,hogy orvos,inkább valami harcmûvész😄 Elõször kicsit meg is ijedtem,azt hittem csak ismerõse az orvosnak😄
A kedvencem, amikor a fogorvos a gyökérkezelés kellõs közepén tartja megfelelõnek az idõpontot a cseverészésre velem

GregSB
"Igen, volt: kínos, kellemetlen, vagy vicces incidens."

Éppen arra vártam hogy megkaphassam az érzéstelenítõ ínyekciómat a szájsebészeten, hogy ki tudják venni a rossz irányba növõ bölcsesség fogamat íny alól. Képzelhetitek hogy nem voltam éppen lelkes 😄 Kb fal fehér voltam.

Erre jön ki az elõttem lévõ nõ (akit szintén érzéstelenítettek, csak várni kell 5-10 percet szuri után) és látom hogy valami gáz van a jobb szemével. Nem tudott pislogni vele, össze-vissza könnyezett , be is vörösödött, csúnya látvány volt. Kérdeztük hogy mi van vele: érzéstelenítõ ínyekciót kapott az ínyébe (amire én is vártam), és egy hajszáléren keresztül feljutott az érzéstelenítõ a jobb szeméhez -> elzsibbasztotta a jobb szempilláját és ott az izmokat... Elõfordul néha!

Ekkor szóltak hogy mehetek megkapni a szurit. <#help><#csodalk>

Nálam hál istennek nem volt semmi komplikáció, de képzelhetitek hogy be voltam sz*rva <#hehe>

fery02
Ahhoz is társíthatjuk. Bár attól még ez az orvosnak kínos, nekem meg kellemetlen.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

poppe
a legszebb szakma a világon. lehet néha kontárok ûzik, de akkor is...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

LordVenom
A magyar egészségügy,és a gyógyszerkartel a világ egyik legundorítóbb dolga. Szánalom mi folyik a világban.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Rockynhooo

találkoztam már egy két parasztal de hát ez van...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

somdav95
Ha nincs ismerõs, akkor ez általába így szokott lenni...

chhaya

Mintha nem is ember lennék, hanem csak egy két lábon járó megoldadnó probléma. :/

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

somdav95
Van pár ismerõs doki, aki szokott nekünk mesélni ilyen sztorikat. Szóval simán lehet igaz. Egyszer nagymamám ( már majd 70 éves) odament egy dokihoz, hogy nézze meg a papírt mielõtt apám odaért volna és bevitte volna ahhoz, akihez tényleg jöttek. Nagyanyám oda adott neki 10ezret, nem mondott semmi konkrétat, és elment. Mikor apám odaért, bevitte az ismerõs dokihoz, és nagymamám nagyott nézett hogy "elloptak" tõle 10 ezret.

nandorb
Igen, volt: hibás diagnózis, mûhiba, hasonlók.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

VRSDM
hallottam egy jót. nem láttam szóval lehet hogy fék.

elfekvõben épp vinnék mamókánkat mûtétre, aki egy 5e-t odanyom a doki kezébe... mire a dokikánk: " bocs mama, de már kávéztam " ...

na most ha ez megtörtént akkor hipergáz .

u dont have to listen anybody else but me

FZoleee
a többség dönt, amúgy meg te is tudsz kérdést beküldeni, küldj be valami jobbat 😊
"Mit szoktál csinálni a WC-n?"
22<#eljen> 3<#levele> Most komolyan, ez olyan érdekfeszítõ kérdés lenne?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Azt nem fogják megkérdezni szavazáson, hogy milyen szagút szartam?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Kicsikiraly
Nem, minden egészségügyis rendes volt akivel eddig találkoztam.

Mivel eddig egyszer sem történt komolyabb baleset, így csak a háziorvosommal, és egyszer, mivel nem otthon voltam egy másik kerületi orvossal találkoztam mint egészségügyis, õk pedig rendesek voltak 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

bardocz
Jah akkor van még a szokásos,suliba kell papír,hogy gerincferdülésem van,és utána írják meg a papírt gyógytesire.Azért,hogy az orvos megállapítsa,hogy gerincferdülésem van,amit évek óta tudok,vártam 2.5 órát.Idén már nem is megyek gyógytesire.
Másik meg vérvétel,magamnak hamarabb levettem volna a vért,mint a két szerencsétlen vénkurva.Mondják,hogy feküdje le.Na mondom ilyen sem volt még,de oké.Beszúrja a tût,és nem jön semmi,a másik nõ rámfekszik(120kiló,szintén vénkrva),és elkezdi szorítani a karom.Semmi.Mondják üljek fel.Felülök,gyönyörûen folyik a vér bele a kis üvegbe,és mindenki örül.Utána két hétig fájt a karom azon a helyen,ahol vért vettek.Olyan,hogy magamnak kell elszorítanom a kezem,mert nincs az a szar cucc a rendelõben már meg se kottyan.
bardocz
A világrekord az valami 14 mandulamûtét,annyiszor nõtt vissza a csókának😄
bardocz
Utolsó soroddal teljes mértékben egyetértek.Anyám hamarabb megállapítja mi a bajom.
bardocz
Vén kurva gyerekszemész(fehérvári úti sztk,gyerek részlegen,a vénkurva) a 2-3 dioptria helyett felírt ötöt.Szerencse,hogy megnézték a szemüvegbótban,a biztonság kedvéért.Ha bárki viszi a gyerekét valahova,meg se próbálja a vén ribancot,szemüvegboltokban is meg tudják nézni géppel,sokkal pontosabban.
poppe
én akkor tanultam meg olvasni, mikor a mandulámat vették ki... már kívülrõl tudtam a tesz-vesz várost, de nem volt aki bejöjjön és felolvassa nekem, szal elintéztem magamnak 😄

Errõl jut eszembe, amikor nekem vették ki az orrmandulámat, bent tartottak egy éjszakát. Másnap reggel a sok torokmandulás gyerek mind szenvedett, én meg teli pofával kanalaztam a tejbegrízt 😄

DJKonya
nem ott....

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJKonya
ja meg füzesgyarmaton voltam táborba(amúgy miskolci vagyok) és utolsó éjszaka darabokra törtem a bokám, jó a mentõ bevitt békéscsabára a kórházba ahol másnap reggel meg is mûtöttek, a lényeg az volt hogy a vérhígítót szinte mindig egy vörös bögyös adta hasamba és behajolt és én meg beláttam nagy cicijei közé😄 Már attól féltem mikor megláttam hogy jön nehogy feláljon xD amúgy nagyon aranyos kis nõvérke volt még beszélgettem is vele.

aztán volt még egyhetes kivizsgálásom akkor 1 hétig feküdtem kórházba és lett egy jó barátom, és utolsó nap az eggyik nõvérnek írtunk szerelmes levelet(!) WC papírra(!) xD az lol volt, meg az eggyik csajnak is írtunk aki bent volt😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

milk41
...a hátsó bejáratodban?

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB