A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
http://gaborszantai.co.uk/
de amúgy seggmániás vagyok, inkább csak hátulról nézem meg a csajokat <#crazya>#crazya>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
http://thenamelessphoto.com/
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Úgyhogy kellemetlen, kínos, és vicces volt végülis😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Nem jó dolog lábanként kb. 50-szer összerúgni egy olyan emberrel, akinek genetikailag rohadt erõsek a csontjai 😄
Tény.
Ha nem vagy ismerõs, ha nem fizetsz kellõen sokat: leszarnak. Felírnak valamit, hogy bekussolj, mondanak valami diagnózist, aztán jöhet a következõ.
Vannak jó tapasztalataim orvosokkal, akik tényleg, jó modorúak, kedvesek voltak, pl. egy szájsebészem, ahova mentem amikor gyökere felett letörte az egyik hátsó fogamat egy balfasz fogorvosnõ (mellesleg alig volt kép meg hang, majd beszartam).
Bár való igaz, hogy velem igazán bunkó módon orvos még nem bánt. Van egy titkom!
Anya ápolónõ, és ha gond van vele megyek orvoshoz, lehetõleg ismerõseihez 😄DD
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Bejön, megijedsz tõle, aztán elkezdi magyarázni a numerikus analízist 😄
Éppen arra vártam hogy megkaphassam az érzéstelenítõ ínyekciómat a szájsebészeten, hogy ki tudják venni a rossz irányba növõ bölcsesség fogamat íny alól. Képzelhetitek hogy nem voltam éppen lelkes 😄 Kb fal fehér voltam.
Erre jön ki az elõttem lévõ nõ (akit szintén érzéstelenítettek, csak várni kell 5-10 percet szuri után) és látom hogy valami gáz van a jobb szemével. Nem tudott pislogni vele, össze-vissza könnyezett , be is vörösödött, csúnya látvány volt. Kérdeztük hogy mi van vele: érzéstelenítõ ínyekciót kapott az ínyébe (amire én is vártam), és egy hajszáléren keresztül feljutott az érzéstelenítõ a jobb szeméhez -> elzsibbasztotta a jobb szempilláját és ott az izmokat... Elõfordul néha!
Ekkor szóltak hogy mehetek megkapni a szurit. <#help>#help><#csodalk>#csodalk>
Nálam hál istennek nem volt semmi komplikáció, de képzelhetitek hogy be voltam sz*rva <#hehe>#hehe>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
találkoztam már egy két parasztal de hát ez van...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mintha nem is ember lennék, hanem csak egy két lábon járó megoldadnó probléma. :/
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
elfekvõben épp vinnék mamókánkat mûtétre, aki egy 5e-t odanyom a doki kezébe... mire a dokikánk: " bocs mama, de már kávéztam " ...
na most ha ez megtörtént akkor hipergáz .
u dont have to listen anybody else but me
22<#eljen>#eljen> 3<#levele>#levele> Most komolyan, ez olyan érdekfeszítõ kérdés lenne?
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Mivel eddig egyszer sem történt komolyabb baleset, így csak a háziorvosommal, és egyszer, mivel nem otthon voltam egy másik kerületi orvossal találkoztam mint egészségügyis, õk pedig rendesek voltak 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Másik meg vérvétel,magamnak hamarabb levettem volna a vért,mint a két szerencsétlen vénkurva.Mondják,hogy feküdje le.Na mondom ilyen sem volt még,de oké.Beszúrja a tût,és nem jön semmi,a másik nõ rámfekszik(120kiló,szintén vénkrva),és elkezdi szorítani a karom.Semmi.Mondják üljek fel.Felülök,gyönyörûen folyik a vér bele a kis üvegbe,és mindenki örül.Utána két hétig fájt a karom azon a helyen,ahol vért vettek.Olyan,hogy magamnak kell elszorítanom a kezem,mert nincs az a szar cucc a rendelõben már meg se kottyan.
aztán volt még egyhetes kivizsgálásom akkor 1 hétig feküdtem kórházba és lett egy jó barátom, és utolsó nap az eggyik nõvérnek írtunk szerelmes levelet(!) WC papírra(!) xD az lol volt, meg az eggyik csajnak is írtunk aki bent volt😊
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"