A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A mai kérdéshez: Albérletben élek, nincs saját lakásom. Bár saját lakásom belül is érdekes lehet, hogy kinek van kifizetve. Mert végülis saját lakást én is tudnék venni csak jó pár év hitelre 😊 Persze ez nem belekötés szinten értem, hanem csak kíváncsiságképpen, tudom, hogy manapság nehéz egy lakást megvenni.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ami érdekes hogy legalább annyi ios mint winpho eszköz van.
ez már érdekes.
tehát van a tömeg, akinek mindegy, õ androidos. mert az húdejó. mindenre de semmire.
aztán vannak akik választanak, õk egyforma arányban választják az alternatívákat.
nem gondoltam volna.
ja ios.
u dont have to listen anybody else but me
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Dum spiro, spero.
sõt csak a félreértések elkerülése miatt a nõ sem ba**ik, hanem ba***ák
mûansznyi különbség de van <#smile>#smile>
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Tavaly decemberben megvettem elsõ okostelefonomat, egy Nokia Lumiát.
Január elején eladtam.
Most egy droidos van, ezzel elvagyok.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Mivel az operációs rendszer is egy programrendszer, így futnia kell ahhoz, hogy mûködjön a telefonod.
Szóval ez ilyen "még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük" kijelentés volt 😛

és nem az operációs rendszer fut a mobilomon, hanem a mobilom mûködik operációs rendszer alapján
A nincs az tényleg a vonalas telefon lehetne, de a kérdésben csak mobilokról van szó.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A heavy cost. I pay it gladly.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egy Firefox OS simán mehetne a helyére.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tablet: Android
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.