A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
A lakásvásárlás értelme az, hogy az életed végéig fizettet albi díj helyett inkább törlesztesz egy lakáshitelt, és 20+ év múlva lesz a tulajdonodban egy ingatlan. Hosszú távon csak pénzkidobás az albi, kivéve ha nem kell gyakran költöznöd munka miatt (lásd amcsik).

Dum spiro, spero.

Molnibalage
Albérlet. Nem is nagyon tervezek lakást venni, nem látom értelmét.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

videobaby
van.

jazzy
Vagy esetleg van aki az androidot választotta és nem egy nagyképû tapló aki lehordja a többi platformot csak azért, mert õ azt hiszi, hogy a sajátja az über, csak azért mert túlárazott és túlhypeolt. Ja várj ilyen nem létezik, csak ios fanok és birkák. Legalábbis a te világodban.

A mai kérdéshez: Albérletben élek, nincs saját lakásom. Bár saját lakásom belül is érdekes lehet, hogy kinek van kifizetve. Mert végülis saját lakást én is tudnék venni csak jó pár év hitelre 😊 Persze ez nem belekötés szinten értem, hanem csak kíváncsiságképpen, tudom, hogy manapság nehéz egy lakást megvenni.
dartonite
Van.
Van de meg a szuleimmel elek.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Fresh Duke
Szerintem igen.

A heavy cost. I pay it gladly.

immovable
Van.
Dzsini
A "ház" az jelenthet lakást is? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

VRSDM
az android többség egyértelmû.
ami érdekes hogy legalább annyi ios mint winpho eszköz van.

ez már érdekes.

tehát van a tömeg, akinek mindegy, õ androidos. mert az húdejó. mindenre de semmire.

aztán vannak akik választanak, õk egyforma arányban választják az alternatívákat.
nem gondoltam volna.

ja ios.

u dont have to listen anybody else but me

dartonite
Nincs rajta,vagy en nem tudom meghatarozni.
Google Android

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

tigeroo
Faszom az okos telokba
tigeroo
3510iw
tigeroo
Nokia 3310i telomon vmi egyeb
Butafonon vmi android os
Molnibalage
Nem tudom, leszarom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
Trolling is a art
HTS s3rg1nh00
úgy érted,nüansz?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Lacee86
Android 4.1

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ressy14
WP8. Eleinte szokni kellett, de megszerettem, ha új telót veszek, maradok ennél.

Dum spiro, spero.

clio1616v
amikor a kisgyermek ül az etetõszékben akkor igazából õ nem eszik, hanem etetik és ez igen nagy különbség

sõt csak a félreértések elkerülése miatt a nõ sem ba**ik, hanem ba***ák

mûansznyi különbség de van <#smile>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
tink diferent

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

vizes
Vegyél egy vidózos nokiát és utána szeretni fogod.

Tavaly decemberben megvettem elsõ okostelefonomat, egy Nokia Lumiát.
Január elején eladtam.
Most egy droidos van, ezzel elvagyok.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

android 2.3.6 és rühellem

iOS

Mivel az operációs rendszer is egy programrendszer, így futnia kell ahhoz, hogy mûködjön a telefonod.
Szóval ez ilyen "még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük" kijelentés volt 😛

&#63743;

clio1616v
iPhone-om van

és nem az operációs rendszer fut a mobilomon, hanem a mobilom mûködik operációs rendszer alapján

videobaby
igazad van, helyesbítek. van rajta valami ratyi. a lényeg, hogy nem okostelóm van, hanem kis 1000 éves speaker phone samu. valami wap van rajta, sosem volt használva.

benőmenő
A régi mobilok simán mehetnének az egyébbe szvsz. Azokon is van OS, még ha nem is ismerjük milyen.
A nincs az tényleg a vonalas telefon lehetne, de a kérdésben csak mobilokról van szó.
videobaby
régi telóm van, nincs olyanja.

Dzsini
Hogyne lenne 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

droid, meg vagyok vele elégedve.
Fresh Duke
"Melyik operációs rendszer fut mobiltelefonodon?" Van tárcsás mobiltelefon? 😄

Dzsini
Akkor a "nincs" az a klasszikus tárcsás, vonalas telefon? 😊

benőmenő
Egyébként, ha nem derült volna ki eddig, Windows Phone 8 van a Lumia 620-amon. Elõtte droid volt.
SzirmosSzisza
Egyéb <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fresh Duke
Igaz. NyúlOS van rajta. <#idiota>

Dzsini
Attól még nem szokás annak nevezni 😊 (a Nokia 3210 oprendszerét hogy hívták? és az Ericsson GH 388-ét?)

SzirmosSzisza
Attól még van rajta OS 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nokia Symbian

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Fresh Duke
És hogy releváns kommentem is legyen: Nem okos a telefonom.

Fresh Duke
Megtörténtek a módosítások. <#nezze>

Motoroj
Androïd, de ha jön a Lumia 930 akkor váltás lesz.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Dzsini
Lehetne még a hibákat sorolni (A RIM-et se úgy hívják már), úgyse fog senki rányomni, kár bele (ha meg igen, azt nem nehéz hozzáadni az Androidhoz) 😊

benőmenő
Én a touchwiz-t kivenném, mert ilyen alapon szerepelhetne pl. a HTC Sense UI is.
Egy Firefox OS simán mehetne a helyére.
SzirmosSzisza
TouchWiz az OS?:o

Fresh Duke
Most már van. Az a helyzet, hogy nem ma lett a kérdés beküldve, én meg nem értek hozzá, szóval fogalmam sincs mi kéne még oda.

Sir Quno Jedi
android, winfos és valami csamcsung javás szar

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

milk4
Telefonomon: LG Proprietary OS
Tablet: Android

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

benőmenő
Van win mobile, meg külön touchwiz(nem is OS csak a samuféle gánydroid fantázia neve) de Windows Phone bezzeg nincs 😛
chhaya
Buta még ahhoz az enyém, hogy oprendszere legyen.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly