A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sry, tisztelt tehetséges íróink, a tiszteletlenségemért.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
http://www.flickr.com/photos/bubue/
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
most már kezd gyanús lenni, hogy nem is egyre gondolunk?!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Általánosban:
- Kincskeresõ kisködmön (hétszer olvastam el)
- Pál utcai fiúk
- Egri csillagok
- Légy jó mindhalálig
- Robinson Crusoe
Középiskola (itt annyi van, hogy nem mindegyik jut eszembe, de azért megpróbálom):
- A trójai mondakör, és a görög mondavilág (A DRÁMÁK ÉS A TÖBBI FOS NEM!!!!!!!!)
- Gulliver utazásai (tetszett volna, ha nem lettem volna lusta elolvasni)
- Az ember tragédiája (ez tényleg élvezhetõ volt)
Hát kb ennyi. Meg volt egy Voltaire-tõl, de annak már nem emlékszek a nevére, azis jó volt.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
#25402: sztem mindegyik szar 😄 egyedül a pál utcai fiúk meg az egri csillagok tetszettek
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
én meg holnap írok tz-t az aranyemberbõl. azis akkora faszság -.-
mind1, remélem sikerül, puska már készen <#smile>#smile>
ಠ_ಠ
idén már három karót is, hogy rohadna meg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
NEKEM Azt addták h idegbeteg lettem tõle és ha meg hallom az irodalom szot szét.szok mindent UUUUTÁLOM meg a tanárokat is akik tanitjak
Nekem ami tetszett azaz Ember tragédiája. Az volt a kevés közül az egyik aminek élveztem az elemzését.
A Pál utcai fúkkal meg az Egri csillagokkal egyetértek és kiegészíteném a János Vitézzel.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
meg a sok év alatt megtanítottak fogalmazni
szóval haszna volt, de sosem szerettem
4 év alatt az egyetlen irodalmi alkotás ami tényleg élmény volt, az aranyember volt. Szeretnék én még olyan könyveket. Jah, majdnem elfelejtettem. A Candide is nagyon jó volt. Szóval ez a kettõ. a több középiskolában vett hulladék nem kötött le.
Általánosban volt még azért 1-2, pl. egri csillagok, pál utcai fiúk alap. szóval ez a 4 könyv képezi nálam az irodalom értékét.
A verseket meg sose szerettem. buzis. -.-"
szarok a költõkre és írókra. Felõlem azt irkálnak amit akarnak, de én sem elemeztetem senkivel a kommentjeimet.
Potyajegyekért egy egész este magoltam.
Vagy tényleg nagyon régi, vagy rendesen rakétázott elõtte a szerzõ. (Vicc)
\"Heroes never die. They just reload.\"
Szóbelin pedig Babitsot húztam, hát nem nagyon tudtam belõle semmit.....végül 60%-os négyessel átmentem 😊 Elég jól sikerült ahhoz képest, hogy semmit sem foglalkoztam vele 4 év alatt.
Harder,better,faster,stronger XD
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Namost az irodalom órán a válaszodból bemérik, hogy érted-e a szöveget, amit olvasol, vagy csak a képleteket tudod bemagolni kockamód.
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n