A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hayni
Milyen lenne életfogytiglant kapni <#idiota>
Szabi84
Látom elég sokan élnének örökké, de engem kiráz a hideg attól hogy SOHA nem lesz vége, értitek gondoljatok már bele.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bandee1987
Persze, miért is ne, sok mindent csinálnék, sok mindent átélhetnék.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

somdav95
Az jó xD

N1ggA
hát, gondolom semmit 😊

Spread De Love!

Ööö vicceltem.

somdav95
Ezt hogy érted?😮

Én már láttam, nem túl érdekes.

somdav95
Ha semmi, akkor miccsinálsz?

N1ggA
Nem élnék örökké, mert kíváncsi vagyok mi van a halál után.

Spread De Love!

messiaso
Mindenki meghal egyszer. Ez az élet rendje.

:)

Igen, élnék örökké, mert...

(bocs a koppintásért)
1. Látni akarom hová jut a civilizáció
2. Elakarok jutni más galaxisokba
3. Lenne elég idõm mindenra azt csinálnám amit akarnék (természetesen törvényes keretek között)

NEOreg3
1-es ponthoz: felejtenél

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kicsikiraly
Nem élnék örökké, mert...

1. túl sok lenne az emlék, nem lehetne felfogni
2. rossz lenne úgy ismerkedni, hogy tudom hogy úgyis látom majd meghalni
3. nem úgy vagyunk tervezve, jobb ez így nekem (nem elvonatkoztatni nem tudok, mielõtt belekötnének)

DFTBA &#3232;_&#3232;

hogy lássam az ük-ük-ük unokámat is meghalni.
erre szándékoztam kiegészíteni
Miért akarnék meghalni?
Hayni
Kizárt -__-
bár ha 20 éves maradnék örökre akkor meggondolandó =/ bár azt is meg unnám egy idõ után =/

szóval inkább nem =/
???
broman191
Igen, élnék örökké, mert...mi mást tehetnék ha lehetne? Inkább az örök sötétség? 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

már miért lennék boldog?
Akkor is boldog lennél, ha egy szobába bezárva EGÉSZSÉGESEN élnél le 30 évet?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

ezt a regressziós hipnózist hol csinálják? meg mennyibe kerülhet? 😄
rohadtul kíváncsi lettem
...meghalni.
igen?
ezt fejtsd ki bõvebben, kérlek
Igen, 1. hogy lássak mindent ami nem láttam 2. hogy lássam az ük-ük-ük unokámat is😄
tigeroo
és ha újjászületsz?😛 menj el egy regressziós hipnózisra, megtudhatod hogy hogyan is éltél/haltál elõzõ életeidben
Régen baj van, ha az egészség jelenti számodra a "boldogságot".

így van. sokan azt mondják, hogy egy idõ után megunod, az élet szar, már láttál mindent, stb...
egyrészt, ha az ember 60 éve alatt tudott folyamatosan változni, és mindig újat nyújtani a világ, x millió év múlva is fog.
Másrészrõl az öörk élet feltételezi az erõs sejtregenerációt, és a teljes egészséget, ami annyit tesz, hogy nem gondolna senki arra, hogy az élet szar, ezért már meg akarnak halni. Ezek a gondolatok ugyanis agyi/tudati/pszichológiai/személyiségbeli - vagy nevezzük akárhogy - devianciák, betegségek.
Ha a boldogsághormon termelése teljesen egészséges, az ember mindig tudja élvezni az életet, idõtõl függetlenül.
És akkor most mi van?

Scottt
Igen, élnék örökké, mert... kíváncsi vagyok a jövõre,csak a háttérbõl figyelném egy szürke nyugdíjas szemével,semmi xtra😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Megvalósítatlan álmok? 😄😄

somdav95
Szard le azokat akiket nem bírsz. Ilyen egyszerû 😄 Bár sok haverod így nem lesz 😊

sweech
pihentetõbb

bens
mennyivel jobb örökké halottnak lenni, mint örökké élni? az életben legalább történik valami még ha unalmas akkor is. de ha a halál olyan mint az alvás álom nélkül, akkor miért jobb öröké aludni mint örökké élni?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

muszáj felkészülni rá.
Bármikor megtörténhet 😄D
Nem mondtam, hogy minden szar. Csak annyit, hogy sok ember. 😉

Szabi84
biztos hogy nem

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

zsutyesz
elég konkrét elképzeléseid vannak, ha véletlenül bekövetkezik a halhatatlanság 😄

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

somdav95
Szerinted minden szar?? Akkor most én kezdem az Emo-zást... xD

mi az az xmen :]
tigeroo
túl sok xment néztél😄
somdav95
Tudtam én hogy hülyevagy <#taps><#banplz>

Egy idõ után kihalna az emberiség, és egyedül uncsi lenne.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ha feltételezzük, hogy mivel örökké élek így mindig egészséges leszek, akkor biztosan. Persze csak ha nem kell az ûrben súlytalanságban magányosan lebegnem, miután beleszállt a Napba a Föld, vagy nem kell évmilliókat eltöltenem egy fagyott gleccser alatt. Szóval csak akkor, ha meg tudok halni extrém esetekben, csupán természetes, vagy betegség általi halálban nem.

Élvezném. Nézném, ahogy rendszerek, nemzetek omlanak össze, nagypofájú hatalmasok döglenek meg rákban. Én pedig nevetek. Miközben fiatal szûz lányokat kúrok sorra, akik nem tudják, hogy valójában 1654 éves vagyok. Ezer évnyi gyakorlás akkora harcmûvészeti tudást adna, hogy egyetlen ütéssel gyilkolnék. Ha kedvem tartja, lezúznám az összes politikusunkat, a párlámentet, és ha lecsuknának, megvárnám, amíg összeomlik a rendszer és felszabadítanak, vagy 1-2 röpke évezred alatt kirohadnak körülöttem a börtön falai. Végül is lenni idõm. Addig kötekednék a sorstársaimmal, akik lerúgnák a vesémet, és csodálkoznának, hogy visszanõ.
Ha végképp nem bírnám, tömném magam heroinnal a nap 24 órájában, és egész életemben szárnyalna az agyam. Nem kéne sajnálni, nem károsít, hiszen halhatatlan vagyok. Vagy annyit gyúrnék szteroiddal 500 éven keresztül extrém mód, hogy egy 350 kilós nigger fasz lennék, amibõl 290 kiló szín izom. Bírná a szervezetem, hiszen halhatatlan vagyok.

És ami a legjobb az egészben: Le kéne szarni a munkát, a pénzt, a tanulást -> azért kínlódik az ember elsõsorban, hogy télen ne fagyjon meg, hogy legyen mit ennie, innia.
De kinek kéne étel meg ital, kinek kéne alvás?
nem eszek, nem iszok, nem alszok, és leszarom hogy hideg van. nem tudok belehalni egyikbe sem.
Csak akkor szopnám meg, ha mondjuk elkapnának, és vaságyhoz kötnének az elkövetkezendõ pár évtizedre, amíg tanulmányoznak.
N o N a m e
elég egyformán áll a szavazás 😄
Elég volt 18 év, hogy megismerjem az emberek mocskos, rothadó, bûzös, erkölcstelen, önzõ oldalát. Elég lesz 50 év is itt élni. Szóval inkább nem élnék örökké.

sweech
én meg már 3-szor láttam, és nem unom 😮

Shifter
én legyintettem rá hogy mekkora szar film aztán megnéztem és 20 perc után néztem hogy anyád! gecijó

&#3232;_&#3232;

Egyik gumiszobásat. 😄

VRSDM
nem mert: THE MAN FROM EARTH címû filmet ha megnézi valaki megérti miért.

Nem is tudom, hogy lehetne ezt a filmet úgy megközelíteni, hogy abban ne legyen spoiler. Az alapszituációt azért elárulom: John elhagyni készül a lakhelyét, ezért búcsúpartit rendeznek neki munkatársai és barátai. Amúgy mindannyian professzorok valmai közeli egyetemen. A party közben John pedig kijelenti magáról, hogy 35 éves kora óta nem öregszik, és a 35-öt is még a kõkorban érte el (szinte szószerint, annyira öreg). Az egész film amúgy ez a beszélgetés, kamaradarab, egy helyszínen játszódik.

Mindenképp megemlítendõ, hogy tényleg megpróbálja azt elérni a film, hogy az emberek esetleg megkérdõjelezzenek, 1-2 pillanatra gondolatban, berögzül dolgokat. A legérdesebb számomra az volt, hogy az egészet átdongolta az író. Ilyen egy jó science fiction. Belegondolt abba, nem 5 perces "trailer mentalitás" szinten, hogy ha valaki tényleg olyan sok ideig él, akkor hogy fér el a fejébe a rengeteg emlék, hogy tudná a tudóstársainak bebizonyítani a korát, ilyesmikbe. Nem is akarok többet írni, ez a film felkerült a részemrõl ajánlottak listájára.

azért copiztam nem linkeltem hogy felhívjam rá a figyelmeteket.

u dont have to listen anybody else but me