A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
(bocs a koppintásért)
1. Látni akarom hová jut a civilizáció
2. Elakarok jutni más galaxisokba
3. Lenne elég idõm mindenra azt csinálnám amit akarnék (természetesen törvényes keretek között)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
1. túl sok lenne az emlék, nem lehetne felfogni
2. rossz lenne úgy ismerkedni, hogy tudom hogy úgyis látom majd meghalni
3. nem úgy vagyunk tervezve, jobb ez így nekem (nem elvonatkoztatni nem tudok, mielõtt belekötnének)
DFTBA ಠ_ಠ
erre szándékoztam kiegészíteni
bár ha 20 éves maradnék örökre akkor meggondolandó =/ bár azt is meg unnám egy idõ után =/
szóval inkább nem =/
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
rohadtul kíváncsi lettem
ezt fejtsd ki bõvebben, kérlek
egyrészt, ha az ember 60 éve alatt tudott folyamatosan változni, és mindig újat nyújtani a világ, x millió év múlva is fog.
Másrészrõl az öörk élet feltételezi az erõs sejtregenerációt, és a teljes egészséget, ami annyit tesz, hogy nem gondolna senki arra, hogy az élet szar, ezért már meg akarnak halni. Ezek a gondolatok ugyanis agyi/tudati/pszichológiai/személyiségbeli - vagy nevezzük akárhogy - devianciák, betegségek.
Ha a boldogsághormon termelése teljesen egészséges, az ember mindig tudja élvezni az életet, idõtõl függetlenül.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Bármikor megtörténhet 😄D
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ale Alonso! poppe fan club™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Élvezném. Nézném, ahogy rendszerek, nemzetek omlanak össze, nagypofájú hatalmasok döglenek meg rákban. Én pedig nevetek. Miközben fiatal szûz lányokat kúrok sorra, akik nem tudják, hogy valójában 1654 éves vagyok. Ezer évnyi gyakorlás akkora harcmûvészeti tudást adna, hogy egyetlen ütéssel gyilkolnék. Ha kedvem tartja, lezúznám az összes politikusunkat, a párlámentet, és ha lecsuknának, megvárnám, amíg összeomlik a rendszer és felszabadítanak, vagy 1-2 röpke évezred alatt kirohadnak körülöttem a börtön falai. Végül is lenni idõm. Addig kötekednék a sorstársaimmal, akik lerúgnák a vesémet, és csodálkoznának, hogy visszanõ.
Ha végképp nem bírnám, tömném magam heroinnal a nap 24 órájában, és egész életemben szárnyalna az agyam. Nem kéne sajnálni, nem károsít, hiszen halhatatlan vagyok. Vagy annyit gyúrnék szteroiddal 500 éven keresztül extrém mód, hogy egy 350 kilós nigger fasz lennék, amibõl 290 kiló szín izom. Bírná a szervezetem, hiszen halhatatlan vagyok.
És ami a legjobb az egészben: Le kéne szarni a munkát, a pénzt, a tanulást -> azért kínlódik az ember elsõsorban, hogy télen ne fagyjon meg, hogy legyen mit ennie, innia.
De kinek kéne étel meg ital, kinek kéne alvás?
nem eszek, nem iszok, nem alszok, és leszarom hogy hideg van. nem tudok belehalni egyikbe sem.
Csak akkor szopnám meg, ha mondjuk elkapnának, és vaságyhoz kötnének az elkövetkezendõ pár évtizedre, amíg tanulmányoznak.
ಠ_ಠ
Nem is tudom, hogy lehetne ezt a filmet úgy megközelíteni, hogy abban ne legyen spoiler. Az alapszituációt azért elárulom: John elhagyni készül a lakhelyét, ezért búcsúpartit rendeznek neki munkatársai és barátai. Amúgy mindannyian professzorok valmai közeli egyetemen. A party közben John pedig kijelenti magáról, hogy 35 éves kora óta nem öregszik, és a 35-öt is még a kõkorban érte el (szinte szószerint, annyira öreg). Az egész film amúgy ez a beszélgetés, kamaradarab, egy helyszínen játszódik.
Mindenképp megemlítendõ, hogy tényleg megpróbálja azt elérni a film, hogy az emberek esetleg megkérdõjelezzenek, 1-2 pillanatra gondolatban, berögzül dolgokat. A legérdesebb számomra az volt, hogy az egészet átdongolta az író. Ilyen egy jó science fiction. Belegondolt abba, nem 5 perces "trailer mentalitás" szinten, hogy ha valaki tényleg olyan sok ideig él, akkor hogy fér el a fejébe a rengeteg emlék, hogy tudná a tudóstársainak bebizonyítani a korát, ilyesmikbe. Nem is akarok többet írni, ez a film felkerült a részemrõl ajánlottak listájára.
azért copiztam nem linkeltem hogy felhívjam rá a figyelmeteket.
u dont have to listen anybody else but me