A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol nekik a bizonyiték? Én nem láttam szal jobb ha kussolnak!
Mármint a két szép szemeddel? Nos akkor pár példa.
Engem sem láttál soha. Tehét én csak egy bot vagyok a fórumon?
A Mount Everest magasságát lemérted? Elhiszed, hogy akkora amekkora a térképen?
Jártál már atomerõmû belsejében? És reaktor belsejében? Valójában az is csak egy nagy összeesküvés. Nem uránból nyerik az áramot, hanem Zhu isten és a feketmágia segít, de ezt el kell tikolni ugye?
Ennyi erõvel én meg nem hiszem el, hogy alsó hangon 12%-a az embereknek ennyire sügér, mert én soha nem láttam még ezt?
Ugye milyen jó dolog a feltételezés és a tudtalanság kombinációja fõleg, ha még akarattal is párosul?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hol nekik a bizonyiték? Én nem láttam szal jobb ha kussolnak!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
igazából nem tudom mivel láttam pár dokumentum filmet és abban bizonyították hogy voltak fenn és azt is bizonyították hogy nem voltak fenn fizikai képtelenség feljutni oda illetve nem feljutni hanem ott mozogni mert mutatták hogy ott kesztyûbe nem tudtak volna csinálni semmit a nyomás miatt meg azt is mondták hogy akkor nem volt olyan technologia amivel fel lehetett volna menni meg azt is mondták hogy talán ma feltudnánk jutni....
a másik meg amit én kérdezek hogy ha akkor feljutottunk akkor miért nem megyünk fel még 1x?
ಠ_ಠ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
valójában csak 1 beöltözött ember volt.2 haver játszott össze 1mással, hogy másik haverjukat beijesszék.ez felkerült netre, és jöttek a szövegek hozzá...(legalábbis ilyesmire emléxem)
ezekután kételkedek a Holdon járásban...
bár én a Napon, haver a Csillagon, az exem meg a Holdon lakik 😊
(ala Miskolc)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A Nap is felkel minden nap akár hiszek benne akár nem. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A hidegháború már csak ilyen volt.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha jart ott, akkor 30 even belul ujra kell mennie, mert nagy eges lesz, ha atk*rtak az egesz bolygo lakossagat...
Ha nem jart, es ezt valaki bizonyitekokkal fogja alatamasztani, akkor a vilag az USA-n fog rohogni es felkell kuldeniuk valakit...
Szoval remelem, hogy meg az en eletemben lesz holdraszallas:-)
http://gaborszantai.co.uk/
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Láttam a lábnyomokat a teszkós távcsövemmel <#idiota>#idiota>
Én erre nyomtam. Szerintem igen,járt ott az ember,de van benne némi összeesküvés is,amit titokban tartanak.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
De kérdem én,kihez kötõdnél? Kit szeretnél? Kit mernél közel engedni magadhoz mondjuk 3-4száz év után,amikor meghalt mindenkid,és több szerelmed melletted öregedett meg és halt meg,miközben te maradtál fiatal?
Sok ember bele sem gondol a kérdések mögötti negatívumokba,csak a pozitív oldalát látjuk az egésznek. Határozottan kijelentem,hogy nem élnék örökké. Ha lenne egy olyan válaszalternatíva,hogy pár száz év,talán azt választanám,de örökké élni egyenlõ a magánnyal.
A regeneráció sem a tartós halhatatlanságot jelenti, ezt az élõk egy része már akkor feladta, amikor a többsejtû életformát választották (ez volt az ára a "halhatatlanságnak", csak az egysejtûek képesek háborgatás nélkül akár végtelenségig jelen maradni osztódással)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De létezhet pont mostanában olvasok róla könyveket hogy féreglukakkal ellehet jutni más dimenziókba galaxisokba univerzumokba
És érzem hogy egyszer elérhetõ lesz a halhatatlanság folyamatosan regenerálódó szervekkel csak az a kérdés hány millió év múlva
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
betegségek, balesetek, háború, nem beszélve arról hogy ezzel az állításoddal máris semmissé tetted az örökké szót
amikor meg már semmi sem lesz egyedül tengõdsz az ûrben, nem látnál semmit, azt hiszed megvakultál és megsüketültél (ott nem terjed a hang) marhajó :|
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C