A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Kokrétan felsorolnád ezeket esetleg? Mert akkor "picit" hiányos lehet a tudásod.

Hol nekik a bizonyiték? Én nem láttam szal jobb ha kussolnak!

Mármint a két szép szemeddel? Nos akkor pár példa.

Engem sem láttál soha. Tehét én csak egy bot vagyok a fórumon?

A Mount Everest magasságát lemérted? Elhiszed, hogy akkora amekkora a térképen?

Jártál már atomerõmû belsejében? És reaktor belsejében? Valójában az is csak egy nagy összeesküvés. Nem uránból nyerik az áramot, hanem Zhu isten és a feketmágia segít, de ezt el kell tikolni ugye?

Ennyi erõvel én meg nem hiszem el, hogy alsó hangon 12%-a az embereknek ennyire sügér, mert én soha nem láttam még ezt?

Ugye milyen jó dolog a feltételezés és a tudtalanság kombinációja fõleg, ha még akarattal is párosul?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nandorb
Nem. Hazugság az egész.

Hol nekik a bizonyiték? Én nem láttam szal jobb ha kussolnak!

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Shifter
Valahol a kettõ közt van az igazság.

igazából nem tudom mivel láttam pár dokumentum filmet és abban bizonyították hogy voltak fenn és azt is bizonyították hogy nem voltak fenn fizikai képtelenség feljutni oda illetve nem feljutni hanem ott mozogni mert mutatták hogy ott kesztyûbe nem tudtak volna csinálni semmit a nyomás miatt meg azt is mondták hogy akkor nem volt olyan technologia amivel fel lehetett volna menni meg azt is mondták hogy talán ma feltudnánk jutni....

a másik meg amit én kérdezek hogy ha akkor feljutottunk akkor miért nem megyünk fel még 1x?

ಠ_ಠ

broman191
Több szól ellene mint mellette...😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ez nem a Yeti, ez Bigfoot. Nem ugyanaz.

SimaSuna
nemrégiben került napvilágra a YETI...kiderült nagy átvágás volt az egész....

valójában csak 1 beöltözött ember volt.2 haver játszott össze 1mással, hogy másik haverjukat beijesszék.ez felkerült netre, és jöttek a szövegek hozzá...(legalábbis ilyesmire emléxem)

ezekután kételkedek a Holdon járásban...

bár én a Napon, haver a Csillagon, az exem meg a Holdon lakik 😊
(ala Miskolc)
HöfEE
És akit pont a bizonyítékok vesznek arra rá hogy kételkedjen? (nem a holdraszállásban, hanem annak körülményeiben ) Itt megjegyzem kicsit rossz a megfogalmazása a válaszoknak, hiszen én is azért voksoltam egyébre mert biztos vagyok benne hogy jártak a holdon, csak az már más kérdés, hogy milyen körülmények fogadták ott õket és mit is csináltak valójában.

NEOreg3
jártak ott, de valami nagy átbaszást szimatolok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dragooon
Igen, járt ott az ember. Nincs itt semmiféle összeesküvés.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

MR ME
egyéb: nem igazán érdekel a téma

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

poppe
dehogy kel fel... csak a föld forog a lábad alatt 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

chhaya
Bizonyítékok alapján is az "igaz" pártján vagyok. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
És itt a szemlélet beli különbség legtöbbször. Ez nem hit kérdése szerintem. Vannak bizonyítékok amiket meg lehet vizsgálni.

A Nap is felkel minden nap akár hiszek benne akár nem. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Engem nem, mert hasonlóra számítottam.

chhaya
Azt akarom hinni, hogy igaz.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Hát a szavazás eredménye mélyen megdöbbent egem.

Dick Riddick
Biztos hogy járt, de az idõpontban már lehetett csalás.
A hidegháború már csak ilyen volt.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Voldi
Járt, MERT A TÉVÉ AZT MONDTA

Egyéb:
Ha jart ott, akkor 30 even belul ujra kell mennie, mert nagy eges lesz, ha atk*rtak az egesz bolygo lakossagat...
Ha nem jart, es ezt valaki bizonyitekokkal fogja alatamasztani, akkor a vilag az USA-n fog rohogni es felkell kuldeniuk valakit...
Szoval remelem, hogy meg az en eletemben lesz holdraszallas:-)

http://gaborszantai.co.uk/

Szerintem biztos hogy járt a holdon ember. Semmiféle összeesküvés nincs...
whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Természetesen járt ott az ember. Nincs itt semmiféle összeesküvés.

Láttam a lábnyomokat a teszkós távcsövemmel <#idiota>

Harmadikra nyomtam.

LordVenom
Valahol a kettõ közt van az igazság.
Én erre nyomtam. Szerintem igen,járt ott az ember,de van benne némi összeesküvés is,amit titokban tartanak.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Persze,hogy tudsz magányos lenni,de ez elsõsorban rajtad múlik. Most lehetnek szeretteid,lehet,akivel leéled az életed,de az örök élet mellett nem te választod a magányt.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

HöfEE
Holdraszállás éjjáó. Egyébre szavaztam. Én úgy gondolom járt az ember a Holdon. Viszont nem hiszem, hogy a "hivatalos" forgatókönyv szerint zajlottak a holdutazások és az ott zajló tevékenységek. A holdraszállásról készült fényképek is szerintem manipuláltak, vagy nem eredetiek. Van odafenn valami amit eltitkolnak elõlünk, nem tudom mi az, lövésem sincs. (eltûnt holdraszállás videofelvétel stb). Ez az ÉN véleményem.

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Darukezelő
"Valahol a kettõ közt van az igazság." lehetõséget nem értem. Tehát mondjuk jártak ott, de hazugság az egész? 😄

Darukezelő
Most is tudsz magányos lenni, nem kell ahoz örök élet.

LordVenom
Az élet nem unalmas lenne,ha halhatatlan lennél,én is eltervezném az életem elõre száz,meg ezer évekig.
De kérdem én,kihez kötõdnél? Kit szeretnél? Kit mernél közel engedni magadhoz mondjuk 3-4száz év után,amikor meghalt mindenkid,és több szerelmed melletted öregedett meg és halt meg,miközben te maradtál fiatal?
Sok ember bele sem gondol a kérdések mögötti negatívumokba,csak a pozitív oldalát látjuk az egésznek. Határozottan kijelentem,hogy nem élnék örökké. Ha lenne egy olyan válaszalternatíva,hogy pár száz év,talán azt választanám,de örökké élni egyenlõ a magánnyal.

Darukezelő
Egy ideig tényleg jó lenne azért, szerintem ezt senki sem tagadja le, az már más kérdés hogy ki mire használja fel a halhatatlanságot. Aki egy panelben akar rohadni az azt is fogja csinálni. 😊 De pl. ha felgyúrod magad valami nagy tudósnak, kutatónak, akkor máris izgalmasabba fog telni az élet. 😊 Részese lehetsz sok sok fejlesztésnek, találmánynak, dolgozhatsz azon másodállásban, hogyha a #25619-ben leírt dolog esetleg bekövetkezne, akkor te már egy tök más helyen legyél. Pl. a Dagoba rendszerben, és épp jedivé gyúrod magad Yoda segítségével. <#idiota> Be lehetne járni az egész világot (persze ehhez pénz kell, de mihez nem kell pénz ma már), és pl. ellehet játszani azt, hogy mindenhol élsz egy 100 évet. Jó, utána lehet már unalmas lesz, ha mindenhol éltél 100 évet, de ki tudja mik lesznek akkor a lehetõségek, lehet már tök máshol lesz az emberiség. Érdekes téma ez a halhatatlanság, de mondjuk én egy idõgépnek lehet jobban örülnék. Vagy ezt kombinálni a halhatatlansággal, na akkor aztán senki ne mondja azt, hogy unalmas lenne az élet úgy, hogy abba az idõbe mész vissza, vagy elõre amelyikbe akarsz, és emellett még nem is halsz meg. 😊 Hegylakót kombinálni a Vissza a jövõbe filmmel, nem lenne rossz. 😄

Aquir
(k)

A regeneráció sem a tartós halhatatlanságot jelenti, ezt az élõk egy része már akkor feladta, amikor a többsejtû életformát választották (ez volt az ára a "halhatatlanságnak", csak az egysejtûek képesek háborgatás nélkül akár végtelenségig jelen maradni osztódással)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

(tetszik az aláírásod 😄)

De létezhet pont mostanában olvasok róla könyveket hogy féreglukakkal ellehet jutni más dimenziókba galaxisokba univerzumokba
És érzem hogy egyszer elérhetõ lesz a halhatatlanság folyamatosan regenerálódó szervekkel csak az a kérdés hány millió év múlva

Aztán rajtad is kialakulna egy civilizáció, mint Benderen 😄

Aquir
elvileg nem létezhet ilyen 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Elvileg semmi sem lehetetlen és igen én szeretném látni a világûr végét hogy utána egy másik születését lássam

Aquir
és egyébként is fizikailag lehetetlen 😛

Szabi84
szerintem pár ezer év után beleõrülnétek abba a tudatba hogy nincs vég

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Aquir
ha fizikai/kémiai behatás érhet téged akkor ott van ami eddig is ott volt:
betegségek, balesetek, háború, nem beszélve arról hogy ezzel az állításoddal máris semmissé tetted az örökké szót

Feltételezem, ha addig nem pusztul ki az emberiség, hogy sikerül addigra más naprendszert találnunk. Mellesleg erõsen félreértelmezzük a halhatatlanságot. Én a filmbõl kiindulva képzelem el ezt, miszerint az ilyen ember meghalhat, egy pisztolylövés, tûz megölheti, ugyanúgy kell ennie, stb, egyszerûen csak nem öregszik. Egy ilyenben kiegyeznék. Ha akarom, végzek magammal....de miért akarnám?

Aquir
na persze 😛

Rage47
felemelkednél, mint az õsök a stargate-ben
Én is így gondolom. Kíváncsi vok az elérhetõre, h meddig, és mit fejlõdünk még. (Már azt is "irigylem", h a mai ovisok sokkal újabb, vszínû jobb dolgokat fognak megélni.)
Aquir
és amikor vörös óriás lesz a nap és felperzsel mindent a Földön, vagy egy szupernovarobbanásnál, vagy feketelyuknál mittomén tök jó lehet ott ezeknek a közepében ideig eléldegélni ha ilyen bekövetkezik :|

amikor meg már semmi sem lesz egyedül tengõdsz az ûrben, nem látnál semmit, azt hiszed megvakultál és megsüketültél (ott nem terjed a hang) marhajó :|

De gondolj bele, beutazhatnád a világot, megtapasztalhatnál mindent, amit csak meg lehet, elõbb-utóbb eljönne az ûrutazások, felfedezések kora is. Én látni akarom. Ha egyáltalán bekövetkezik...

Szabi84
ja kidobnám a cipõt a kukába remélem... értitek

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ha lenne egy újabb ien kis kosz a cipõdon, ami sosem tünne el... sztem vmennyivel más lenne, mint a többi kis kosz.
Szabi84
Na az meg a másik😄 Az ember semmi a világegyetemben kb. annyi mint a cipõtökön a kosz és ennek tudatában semmi kedvem sem lenne örökké élni.