A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
A telet utálom a fagy miatt, nem szeretem ha olyan 3 foknál hidegebb van. A nyaratz meg utálom a meleg miatt, ne legyen 20 foknál melegebb.
Meg azért sem várom, mert mindenki elutazik az isten háta mögé, mi meg ülünk a seggünkön, mert csórók vagyunk. Ez van.
ami most van idõ, áhh... egyszerûen imádom. Nyugodt, komor, szürke, és nincs fagy, sem annyira hideg, de ennek ellenére éppen kellõen hideg van.
Csak az esõ hiányzik, de ez ilyenkor mellõzhetõ 😊
Csak kár, hogy már erõsen sötétedik. Addig volt j, amíg ezt a szép szürke, langyos hideg idõt ilyen téli fényben lehetett látni =)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Pedig nyáron a telet kívántam (csak a meleg miatt) Most meg napfényt akarok látni
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Avanti Roma!
No suli,bulizás tiszta Hawai😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egyébként szerintem mindegyik évszaknak meg vannak az elõnyei és hátrányai (tél mellé is fel tudnék sorakoztatni legalább annyi negatívumot mint amit ti hoztatok fel a nyárral kapcsolatban), én próbálom mindegyik idõszakban a jót kiélvezni, és nem azon sopánkodni hogy mi a rossz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
de én baromi kényelmetlenül érzem magam,mikor pl bemegyek egy bankba úgy,h folyik rólam a víz :S
Én is utálom a nyarat. Izzadás...büdös, igénytelen emberek kombó miatt visszataszító.
Meg utálom,h 40fokban vizespóló verseny van kb.
Hiába engedem le a redõnyt,meg ventilátor...csak áll a meleg levegõ és max az forog körbe :S
Viszont azért van benne jó is...a legjobb bulik mindig nyáron vannak erre felénk...és persze a nyaralás sem elhanyagolható tényezõ 😛
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
egyrészt nyári szünet, másrészt nem kell emberek közé mennem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szeretek suliba járni. Nyáron vagy dolgozom, vagy unatkozom. :/
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM