A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
egyén függõ hogy ki fázik, és ki nem. 😊 én pl nem fázom télen, évek óta nem hordok se sapkát, se sálat, se kesztyût, és a cipzár sincsen összehúzva, és nem fázom. teljesen jól érzem magam télen, de a nyarat azt nem nekem találták ki. lényegtelen hova megyek, mindenhol marha meleg van.

89
hogy lehet szeretni ezt a nyálkás, borult idõt? még az utcára sem tudsz kimenni mer vagy szétfagysz vagy szétázol vagy mindkettõ

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

ezt elolvastam és rossz kedvem lett😄, de jó lenne már ha jönne a nyár<#hehe>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

kedvenc idõszak: szeptembertõl október végéig, szóval az õsz melegebb része, valamint márciustól áprilisig, szóval a tavasz hidegebb része.
A telet utálom a fagy miatt, nem szeretem ha olyan 3 foknál hidegebb van. A nyaratz meg utálom a meleg miatt, ne legyen 20 foknál melegebb.
Meg azért sem várom, mert mindenki elutazik az isten háta mögé, mi meg ülünk a seggünkön, mert csórók vagyunk. Ez van.
engem is lehangol a nyári napsütés, nincs benne semmi különleges.
ami most van idõ, áhh... egyszerûen imádom. Nyugodt, komor, szürke, és nincs fagy, sem annyira hideg, de ennek ellenére éppen kellõen hideg van.
Csak az esõ hiányzik, de ez ilyenkor mellõzhetõ 😊
Csak kár, hogy már erõsen sötétedik. Addig volt j, amíg ezt a szép szürke, langyos hideg idõt ilyen téli fényben lehetett látni =)
milk4
Nem szeretem a nyarat.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

igen.

Shifter
1 nagyot beszívsz aztán skippeled! 😄

"Trippelj és nyerj"

&#3232;_&#3232;

DJ Skyline
engem idegesít, zavarja a szemem. most a legjobb, az ország felén köd van, nap sehol. 😄 valamelyik nap, asszem hétfõn egy felhõ sem volt az égen, legszívesebben lerobbantanám a napot a helyérõl. meg nyáron mindíg elõjön a tüsszögõs, szemvakarós allergiám, és a fél nyarat tüsszögéssel, meg szem kinyomással töltöm.

DJ Skyline
várja a f×$zom. 😄 skippelhetnénk és jöhetne egybõl az õsz

Benny04
ign én is 😄

kovacsgellert
Még szép, hogy várom...Ilyen sz*r idõben nem leeht deszkázni...😞

tommygear
IGN
Aquir
Én Szikrázó Napsütést akarok egész nap sima normális hõmérséklettel 😊
Pedig nyáron a telet kívántam (csak a meleg miatt) Most meg napfényt akarok látni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Littlepig13
Igen

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Szabi84
Még szép! Utálom hogy télen 5 réteg ruha kell. Sokkal jobb a rövidnadrág, póló kombináció. Süt a nap, késõn sötétedik, lehet az utcán sörözni. És a bámulni a csajokat miközben mész a verdával a Balaton parton!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

HEY MÉT ÍRTÁTOK ÁT A KÉRDÉST? FAZEG

pAtOcA
Nem igazán..

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Tél fan vagyok, de mikor lejár a február (sok hóval) jöjjön csak nyugodtan a jó meleg nyaracska 😄

i luv nyár

Avanti Roma!

oliwwer
Már nagyon várom..
Scottt
Igen
No suli,bulizás tiszta Hawai😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Igen.

A nyár hátrányai közé tartoznak továbbá a rovarok😄

GregSB
Szégyenlõs vagy? 😄

Egyébként szerintem mindegyik évszaknak meg vannak az elõnyei és hátrányai (tél mellé is fel tudnék sorakoztatni legalább annyi negatívumot mint amit ti hoztatok fel a nyárral kapcsolatban), én próbálom mindegyik idõszakban a jót kiélvezni, és nem azon sopánkodni hogy mi a rossz.

Mondjuk az edzéssel nics is gond. Mivel a 4-ik emeleten lakom (már 9-ik éve, ugyhogy van egy olyan combizmom...XD) és nincs lift, ilyenkor kijut belõle. Van úgy hogy naponta 6-szor járom meg az emeletet. Szerintem jobb nyáron a lazább ruha. Olyan szabadabb érzést nyújt az embernek. Mégiscsak másabb a rövid térd gatya, meg egy szál póló, meg egy laza papucs...
Rockynhooo
jaja, meg egy kis nyári melo aztán nyaralás meg folyamat lógás haverokkal😊 nagyon szeretem a nyarat 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Egy kis edzés nem árt😄.Meg jobb mint szinte semmibe lenni😄

Én már alig várom hogy jó meleg idõ legyen... jó lenne már végre lazábban öltözni, unom már ezt a sok téli göncöt. Naponta legalább 5 Kg plusz van rajtam ami csak ruha. És ebben még nincs benne a táska akkor ha suliba megyek...
Mindig ez van akik nem írják le a véleményüket szavaznak,én nem szoktam kivéve ha nagyon érdekel a kérdés csak leírom a véleményemet ennyi

Mike
ahhoz képest, hogy a többség utálja a nyarat, erõsen elhúzott az igenek száma

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

mama 2
Én is pont így vaqyok. Várom a nyarat mint a messiást. A nyaralás miatt meg fõleg(Sopronba megyünk😄)

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

DJKonya
igen csak az a qva meleg nem hiányzik. Ha olyan 20 és 30 fok között lenne a hõmérséklet egész nyáron, akkor pont jó lenne.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Carlos
Nem.

Þór vígi þessi rúnar

Dick Riddick
<#nyes>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Voldi
A nyár egy szívás.

a pasiknak esetleg
de én baromi kényelmetlenül érzem magam,mikor pl bemegyek egy bankba úgy,h folyik rólam a víz :S

Dick Riddick
A vizespóló-verseny minden körülmények között jó. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

Hm.
Én is utálom a nyarat. Izzadás...büdös, igénytelen emberek kombó miatt visszataszító.
Meg utálom,h 40fokban vizespóló verseny van kb.
Hiába engedem le a redõnyt,meg ventilátor...csak áll a meleg levegõ és max az forog körbe :S
Viszont azért van benne jó is...a legjobb bulik mindig nyáron vannak erre felénk...és persze a nyaralás sem elhanyagolható tényezõ 😛

MR ME
omg

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pluskast
Várom. Ezt az idõjárást (értsd: Hó és hideg) egy helyen szeretem, a sípályán. Amúgy meg rohadt szürke barátságtalan depressziós egy idõ. Nem lehet semmit sem a szabadban csinálni mert az ember feneke befagy a nap meg nem süt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

NEOreg3
várom

egyrészt nyári szünet, másrészt nem kell emberek közé mennem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

chhaya
Csak a meleg miatt.
Szeretek suliba járni. Nyáron vagy dolgozom, vagy unatkozom. :/

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Norbi1990
Ez attól függ milyen meleg lesz...
Rockynhooo
alap, sokkal több pörgés van.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

MR ME
igen

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

89
ki nem várja? eccsém, milyen emberek vannak

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Molnibalage
A napsütés lehangol? Na ez durva...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ja. Télen meló után hazérek 5-6 fele. Akkor meg mi a jóistent csináljak. Májusban 6 fele hazérek és röhögve belefér bármi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bogyoka
jah, hát van aki megteszi <#vigyor>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!