A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Nem hittem volna ,hogy ezt megérem ,hogy egyszer valamiben egyet értünk 😄 meg az is vicc ,hogy eleve a rendõrök is korruptak meg annyit érnek kb mint nagymamám kislábujja.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
jaja egy év is kevés lenne hozzá : D

Nem, sõt kifejezetten rosszul, pl. nevetséges ítéletek születnek.

Szánalmas az ítélkezés.Itt közbiztonság nincsen.Erõszaktevõk nemhogy kevés büntetést kapnak hanem egyáltalán nem kapnak büntetést...példa a lehetséges alibikre:gyengeelméjû(értsd lefizette az elemzõket így bûntethetetlen) egyébként kit érdekel ha fogyatékos akkor is járnia kellene a büntetésnek életfogytiglan elzárás formájában,a roma származás is tökéletes alibi mert õket büntetni nem akarják hány és hány nõt erõszakoltak meg és végeztek ki utánna,hány és hány embert gyilkoltak büntetlenül....,a másik alibi hogy fiatalkorú persze a normálisabb helyeken Írországban már rég 8 éves kortól lehet büntetni,itt a következmények nélküli országban nem is tervezik hogy 14 év alatt büntetni lehessen,gyakorlatilag egy 14 éven aluli AZT CSINÁL AMIT AKAR ez már abnormális....Száz szónak is egy a vége.A büntetések nem elég szigorúak,sõt még ki sem szabják õket...Amikor egy gyilkoságért 5 év börtönbüntetés jár amibõl 2-öt elengednek jó magaviseletért ott abban az országban nagy baj van.Amikor egy bünözõ több joggal rendelkezik,mint egy állampolgár nos ez szánalmas....

VRSDM
hármaska.
kifejteni? áhh. nincs annyi idõm 😄

u dont have to listen anybody else but me

Rockynhooo
nevetséges szar az egész.

bogyoka
Vannak benne hibák, de miben nincsenek?

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Carlos
Nem, sõt kifejezetten rosszul, pl. nevetséges ítéletek születnek.

Þór vígi þessi rúnar

Treblakos
elsõ!
amúgy amíg egy cselekvéshez és annak hatásaihoz relatívan viszonyulnak az emberek, addig nem lehet egy "bûnt" mindenki által elfogadott módon megtorolni

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Semmi baj nincs a hátsó kerékkel 😄

Amúgy a nyári záporokat utálom, mert nyáron tényleg keresztülhúzza a számításokat. Például ha nyaralás közben kezd el szakadni......õsszel, télen az más, akkor eshet az esõ 😄

cement
jegen hatso kerek nem nyero 😄 osszkerek (Y)

respect to the man in the ice cream van

múltkor, amikor jegesek voltak még az utak én meg gyalogoltam hazafelé, valami állat itt farolgatott a szûk utcákon ladával, és amikor fordult ki, majdnem magával sodort, ahogy kicsúszott a hátulja. Mér készültem hogy bevetõdök az árokba, de visszahozta 😄
17 évesen játszadozva vezetsz az esõben?

ne válj pepsi twistté
REPS0L
nyáron pl imádok esõbe motorozni, kisebb köbcentivel is lehet csúsztatni a gépet 😄
természetesen este, városi fényeknél, ááá.
de ez bõven elég egy-két nap, ha 1 hétig szakad az már nem jó móka 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Molnibalage
Nyáron egy gyors zápor vagy vihar felspannolhatja az embert. 1 nap változatosság. Viszont mi a jó abban, hogy 1 hétig szitál, 1 hétig köd aztán 1 hétig csak szürke és 0 napsütés és -10 fok. Utálom. Engem a napfény éltet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

cement
milyen igaz 😄D

Rettenthető
"A nyár az az évszak, amikor túl meleg van ahhoz, hogy elvégezzük azt, amihez télen túl hideg volt." /Vetõ József/

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

cement
azért szeretem én a nyarat is 😄 a nyaralások kellenek, meg a sok atom buli 😄 így a jó, hogy van 4 évszak, szar lenne ha kevesebb lenne

DJ Skyline
azért látom más is állat rajtam kívül, megnyugodtam. 😄 tél, hó, köd, éjszaka, szar idõ kedvelése, és ezeknek kombinálása

cement
ááá... inkább hó vagy fagyos út, az a király 😊
vezetésben nálam alap hogy éjszaka jobban szeretek, ha ehhez köd vagy hóesés is járul, akkor vagyok igazán boldog 😊

Shifter
én esõbe szeretek vezetni 😄 akkor lehet kicsit jáccadozni

ಠ_ಠ

sweech
nyári zivatar legjobb <3

cement
hát egy nyári zivatar még jó is tud lenni 😊
én spec szeretem a ködöt, most is van, és szeretek abban vezetni 😄

engem az esõ csak felvidít, még semilyen számításomat sem húzta keresztbe. Külön örülök ha valamit esõben kell csinálnom.

így is fel lehet fogni
cement
olyankor is utálod mikor azt csinálhatsz amit csak tervezel mert nem huzza keresztbe az esõ a számításaid, vagy amikor egy vízparton (legyen az tenger vagy egy magyar tó) lepzselsz, ugrálsz a vízbe, és hülyéskedsz?

Shifter
REASON: #26771

&#3232;_&#3232;

Shifter
útálom a nyarat mint állat, pfúj hányok tõle...

&#3232;_&#3232;

2007-es nyáron beteg lettem éjszaka a nagy melegtõl. hõszigetelt szobában aludtam, volt vagy 40 fok, két napig hánytam.
cement
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Aquir
Van ilyen hogy:
Mi a magyar mezõgazdaságot akadályozó 4 tényezõ?

tavasz, nyár, õsz, tél 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tavasszal és õsszel meg 0 latyak!
cement
unalmas lenne mindig nyár, kell a többi évszak is csak télen lehetne több hó :\

igeeeeeeeeeeeeen

#26854: kb :S

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Molnibalage
Még élni sincs kedvem ilyen szar idõben...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DJ Skyline
mondjuk tavaly tényleg nem volt annyira meleg mint 2007-ben. hát a 2007-es nyár az iszonyat volt. :\ pláne, hogy akkor volt kedvük felszedni a komplett 3×3 sávos utat, meg újra aszfaltozni az egészet

cenobite
Nem szeretem a nyarat.

gamertag: kenobita

Magyarországon tartózkodtál?😄.mert erre felé rohadt meleg volt😄

tigeroo
dettó énis!

de a legutóbbi nyár elég fasza volt, nemvolt nagy kánikula..
birdo
Várom nagyon, hogy végre ne legyen sötét már ötkor (

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

broman191
Nem várok semmire, mindig jó az ami van...😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

sweech
nem: mindig a tavaszt várom.

belapeter
Veletek is úgy van ????
télen a nyarat várod,
nyáron meg a telet.
XDDDDDDDDDDD

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

broman191
Kifejezetten igen, legyen meg az a nyomorult érettségi, aztán irány jogsira, utána meg kell egy szekér... 😛

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

SG rock
A nyárral nincs bajom. De mostanában olyan ku*va meleg van és az már zavar...

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Pipör
Várom

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

pzoli00
nyár, nyár, nyár ,mert ez nem tél ami most van ez vicc, se hó, se hideg, na jó azért volt egy kis hideg, de lehetne tartósabb

Hagyjátok már szerencse még nem ma lesz már most megfájdult a fejem😄

cicai
jah az is igaz😄 de a strandon lehet feszíteni xDDDD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Rockynhooo
jah 😄 meg szabadtéri bulik jobbak mint zárttérben 😊

cicai
Legyen már nyár!
strandolni akarok a haverokkal és a csajokkal😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Nyáron szenvedés a lét,izzadok,rohadt melegem van órákat forgolódok a rohadt meleg miatt...Imádom a mostani idõjárást és tényleg nem fázok én sem