A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazából a 100kbyte sem túl sok... 0.5 sec 1 logó átlagba nézve az emberek netjével... és sztem itt most kb 30-40 féle logó van becslésem szerint de lehet kevesebb nem tudom na mindeggy lényeg a lényeg nem lenne olyan nagyon rossz ha 100kbyte lenne a logó méret mondjuk elismerem hogy tök fölösleges a 100kbyte sõt még az 50 is
ಠ_ಠ
Azt nem mondtam, hogy mindenkinek kötelezõen 100 Kbyte-os kéne, hogy legyen a képe. 😊
Csak azt mondom, hogy a 20 Kbyte nevetségesen kicsi. Nekem pl. volt egy 22 Kbyte-os logo képem. Alig bírtam leszorítani 20 alá. Ráadásul ha megfigyeled átlagban egy topikban 100 hsz esetén 50-60 ember szólt hozzá mert mint itt is van olyan, hogy valaki 3-szor szól hozzá egy oldalon. Ezért nem hiszem, hogy akkora gondot okozna egy ilyen oldal betöltése.
Na jó de legyen igazad akkor ne legyen csak 50 a limit. Úgyis bele fog ebbe is szólni valaki...
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
logomeret korlat felesleges. nagylogo felesleges. a tobbi tenyleg hasznos.
u dont have to listen anybody else but me
bejön egy oldalon 70 hsz, mindenkinek van egy 100 kb-s logója, az már 7 mega.
ez persze csak a legrosszabb eset.
de ennek köszönhetõen egy 2 megabites nettel, ami kb. országos átlag lehet, majdnem fél perc lenne betölteni teljesen a topikot
Erre szavaztam, amikor valamit rosszul szúrok be, vagy csak szimplán helyesírási hibát vétek akkor nagyon jól jönne.
+ ha itt nem tartod be, gyakorlod a helyesírást máshol se fog menni.
DFTBA ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Saját üzenet törlésének lehetõsége a hozzászólástól 4 percig.
Saját üzenet szerkesztésének lehetõsége a hozzászólástól 4 percig.
20 Kbyte maximum logo méret.
Sztem több VIP felhasználó lenne ha SMS-ben is meg lehetne venni (pl Én)
Ez szerintem mindenképpen lehetne nagyobb. Minimum 100 Kbyte szerintem. 😊
A többi annyira nem érdekel maximum az üzenet törlési lehetõség és a szerkeszthetõség. 😊
De igazából csak a képméret zavar. 😄
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Ez szinte vicc,hogy nincsen...
...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Saját üzenet törlésének lehetõsége a hozzászólástól 4 percig.
Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín.
Választható 150x25 pixel nagyságú logó.
Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
én anno ezek miatt küldtem mindig az smst
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64