A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಠ_ಠ
Vagyis nézek ki a fejembõl, és nem reagálok semmi körülöttem lévõ dologra 😊
DFTBA ಠ_ಠ
Mindent úgy fogadok el ahogy van.
A rosszból kivonom a rosszat és marad a jó ^^
Amin nem tudok változtatni azt elfogadom, amin tudok azon változtatok maximálisan. ebbõl adódik hogy mindennel elégedett vagyok.
Tehát Igen, sok idõt töltök elmélkedéssel, szinte álomvilágban élek.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tõletek a szakdolgozatomhoz. Aminek a témája az Interneten fenntartott és kialakított emberi kapcsolatok. Aki szeretne segíteni, hogy kutatásom eredményes legyen, online kérdõívemet (ami teljesen anonim, nem kell e-mail címet megadni) ezen az oldalon töltheti ki:
http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pB8xLx4sm4tEN0xQxYsrSTA
Köszönöm Mindenkinek, aki segít! További szép napot!
így a másodikra nyomtam
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Igazából 60 percbõl olyan 52-t biztos. Ez csak tipp 😞
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
de néha nem megy D:
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
tervezni elõre meg sose szoktam, még arra is h mit csinálok holnap is azt szoktam válaszolni h holnap visszatérünk rá 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
fõleg suliban az órákon xD
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"Heroes never die. They just reload.\"
Mindenesetre megint rosszak kicsit a válaszok. Mindegyik válaszban benne van, hogy a saját dolgaimon problémáimon agyalok. Én általában (és szerintem mások is) nem csak a saját dolgaimon szoktam gondolkodni, filozofálásba simán belefér a hírekkel kapcsolatos eszmefuttatás, politika, vagy akár egy komolyabb film megnézése utánai elmélkedés.
de szoktam
ಠ_ಠ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿