A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shifter
én azon szoktam a legtöbbet gondolkozni hogy most sonkás kukoricás gombás pizzat rendeljek vagy valami egyedit?

ಠ_ಠ

DJ RX7
Igen, sok idõt töltök elmélkedéssel, szinte álomvilágban élek.

:3

htr93
csak hogy tudd, én kétszer ilyen hosszan, kétszer ilyen hülyén fogalmaztam meg a kérdést, de, asszem jobb lett. ha kíváncsi vagy nézd meg a tervezett kérdések gyûjtõhelyén, 28.án adtam be a kérdést😛

somdav95
Sokat gondolkozok, keresem a választ a problémáimra, de racionális maradok.
Vagyis nézek ki a fejembõl, és nem reagálok semmi körülöttem lévõ dologra 😊

Kicsikiraly
ott a pont. filozofálás és az álmodozás két különbözõ dolog. a kérdés eredeti változata (azt hiszem mások voltak a válaszok) az még a filozofálásra vonatkozott, ez az álmodozással.

DFTBA ಠ_ಠ

z99999
a gondolkodás azoknak való, akik nem bírnak a seggükön maradni, és élvezniük azt ami van

Pszt.

Elég gyakran eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne, ha ...
clio1616v
Idealista vagyok, mindig optimista, abból indulok ki alapból, hogy jó.
Mindent úgy fogadok el ahogy van.
A rosszból kivonom a rosszat és marad a jó ^^

Amin nem tudok változtatni azt elfogadom, amin tudok azon változtatok maximálisan. ebbõl adódik hogy mindennel elégedett vagyok.

Tehát Igen, sok idõt töltök elmélkedéssel, szinte álomvilágban élek.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Tõletek a szakdolgozatomhoz. Aminek a témája az Interneten fenntartott és kialakított emberi kapcsolatok. Aki szeretne segíteni, hogy kutatásom eredményes legyen, online kérdõívemet (ami teljesen anonim, nem kell e-mail címet megadni) ezen az oldalon töltheti ki:
http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pB8xLx4sm4tEN0xQxYsrSTA
Köszönöm Mindenkinek, aki segít! További szép napot!
Casillas
nem értem mi köze a gondolkodásnak az álomvilághoz, úgy emlékszem, hogy mikor pár napja néztem, nem ezek voltak az eredeti válaszlehetõségek, de mindegy

így a másodikra nyomtam

Vivimos por ti, vence por nosotros.

azért nem szavaztam az elsõre, mert nem függ össze a filozofálás az álomvilággal semmilyen szempontból sem. Két külön dolog az álmodozás és a filozofálás. És a másodikra sem, mert nem igaz, hogy a filozofálás a saját problémáimban kimerülne. Így maradt a harmadik :/

Igazából 60 percbõl olyan 52-t biztos. Ez csak tipp 😞
a válaszlehetõségek megalkotója bizonyára elég keveset szokott
NeverwinterKING
én álomvilágban élek 😄
de hát ilyen is kell...

\"You are fucking crazy people!\"

daeemoon
Sokat filozofálok, ennek ellenére nem élek álomvilágban. Úgy érzem a leendõ szakmámhoz szorosan hozzá is tartozik ez (programozó). Meg egyébként is sokmindenrõl gondolkozok 😊 Szeretem csinálni.

fery02
Elsõre szavaztam. Lassan már kezdek belefáradni. Néha jól esne már az alvás kivételével egy pár perc szünet naponta, hogy ne gondoljak a bajimra...úgyse kapok választ.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

cicai

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Littlepig13

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

ChuckyHUN

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Kicsikiraly
2. és 3. között, de inkább 3.

DFTBA ಠ_ಠ

Dragooon
de néha nem megy D:

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

MR ME
dettó így vagyok kb 😊
tervezni elõre meg sose szoktam, még arra is h mit csinálok holnap is azt szoktam válaszolni h holnap visszatérünk rá 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
igen, sok idõt töltök elmélkedéssel, szinte álomvilágban élek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

FZoleee
Igazán csak speciális események hatására.
bogyoka
Sokat gondolkozok, keresem a választ a problémáimra, de racionális maradok

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

pAtOcA
Elég gyakran eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne, ha..

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Voldi
*g

Voldi
Te ne is gondolkozz, csak hegyeszd a vascsövet.

DJKonya

fõleg suliban az órákon xD

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Molnibalage
Hát még az aki ezt a hülye kérdést kitalálta...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kovacsgellert
Ezt minden topikba beírod??? Szerintem ez már szabálytalan. Ennyi erõve inkádd alkalmazhatnál egy reklám-robotot.

chhaya
Nem is tudom. Megvan a saját álomvilágom, ahova alvonulok, ha épp bajom van, unatkozom vagy nem tetszik a valóság... De jól el tudom különíteni a valóságtól, nem keverednek, és itt racionális vagyok. Igen, filozofálok, de nem nagyon tervezek meg semmit elõre, fél évnél tovább sosem látok a nagyobb dolgokban, kisebbekben pláne, max 1-2 hét... A "mi lenne ha..." típusú gondolkozást meg rühellem. Nemtom, mire nyomjak? 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

NEOreg3
álomvilágban élek, ha már az igazi nem nekem való

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kovacsgellert

Rage47
jaja sztem is így van
középsõ

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

szucsy89
tervezgetést utálom, haverom állandóan tervez, már az agyamra megy, amúgy uccsóra nyomtam
zsutyesz
Igazán csak speciális események hatására.

Ale Alonso! poppe fan club™

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

HöfEE
"Sokat gondolkozok, keresem a választ a problémáimra, de racionális maradok." Erre szavaztam.
Mindenesetre megint rosszak kicsit a válaszok. Mindegyik válaszban benne van, hogy a saját dolgaimon problémáimon agyalok. Én általában (és szerintem mások is) nem csak a saját dolgaimon szoktam gondolkodni, filozofálásba simán belefér a hírekkel kapcsolatos eszmefuttatás, politika, vagy akár egy komolyabb film megnézése utánai elmélkedés.

Benny04

Shifter
Elég gyakran eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne, ha ... bla bla bla 😄

de szoktam

ಠ_ಠ

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

whiskeyman
dettó

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

A középsõre szavaztam