A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
szigeteltesd le az ajtókat meg a csomagtartot, belul is jobb lesz a hangelmeny, teltebb lesz a basszus... kifele meg sokkal kevesebb hallatszik. nem olyan draga, megeri

respect to the man in the ice cream van

Goruck
én szeretem érezni is a zenét, de csak normálisan...:D
amióta új hangfalaim vannak az ajtóba, sokkal jobban nyomja kifele a hangot az utcára ami nem tetszik, mert azthiszik hogy üvöltetem...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

bens
én büntetném azt aki a forgalomban túl hangosan hallgatja a zenét, dehát a mai világban büntetni bármit is...

ha egy kolompár megskalpol valakit akkor megy a fasisztázás, de ha becsületes ember vagy, viszont tilosban parkolsz azért halál jár.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Attila8805
Sajnos ránk motorosra õk nagyon veszélyesek mert sokszor az ment meg minket ha hallják a hangunkat és ha bömbõl a zene nincs az a sportdob ami felülmúlja a többszázwattos recsegést.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

DJ RX7
Elítélem ezt a fajta vezetési stílust.

ma is megyek hazafele a városban megy a rozsa ette Opel teli marslakókkal kinéz az ablakon az egyik és köp egy nagyot, közbe hangosan recseg a zsámó, zsázsé.

:3

Benny04
tetszik, én is ilyen leszek :D

Engem nem zavar,ha valaki így érzi jól magát,csak figyeljünk a másikra.

birdo
Tetszik, és én is ilyen vagyok.

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

ChuckyHUN
Hmm, nem akarlak leszólni, normális gyereknek tûnsz, de bakker.
Ha valaki szeret egyfajta stílust/zenét akkor miért ne hallgatná hangosan?
Szerintem ez nem vagánykodás sok esetben... Aki ezt mondja az vagy irígy, vagy 1%ban igaza van:)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

cicai
Hidegen hagy, és én is ilyen leszek

szal...

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Barnabyka
ez így van..ezt leginkább reggel tapasztalom amikor GYALOG megyek a a suliba és fülessel zenét hallgatok és ha valami hirtelen dolog ami eltér a megszokodtól bekövetkezik teljesen letudok blokkolni..és ez vezetés közben végzetes lehet.

Littlepig13
Nekem tetszik, de elismerem, hogy veszélyes amit csinálnak.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Nem kerültem én sem, de még kerülhetek :)
Amúgy az egyik érzékszerv "hiánya" a többire is jelentõsen hát. Tehát ha a hallásod úgymond "megszûnik" vezetés közben, szerintem mindenképp negatívan befolyásolja az érzékelést mint folyamatot.

NEOreg3
leszarom õket

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SötétBarom
Sztem tök mind. Nem kerültem még olyan vézhelyzetbe (kb 3-4 éve vezetek) amit nem láttam, azonban hallottam. Fordítva viszont jóval többször. Sõt, olyan is volt több ízben, hogy megijedtem valami hangtól, amitõl nem kellett volna (gondolok itt pl a semmibõl feltûnõ hayabusára)..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Shifter
lehet, mindeggy látom csak én vagyok hülye :D

amúgy sztem már az is veszély forrás lehet ha valami sport rendszer van a gépen :D elmész panelok elõtt alacsony fordulattal aztán gang vissza és padló olyat hörren az autó hogy a panelba lakó nénit a pacemaker sem tudja életben tartani :D

amúgy ki nem szarja le? :D lyukas kipuf power XD

ಠ_ಠ

Dick Riddick
Nem igazán érdekel ha bömböltetik a zenét, de mindig tudom hogy egy hülyével megint több van a világon. :D

\"Heroes never die. They just reload.\"

Egyértelmû, hogy vezetés közben hallgatja a zenét, hiszen ennyi erõvel az is lehetne a kérdés, hogy otthon vagy a buszon hogyan hallgatsz zenét.

Tisztában vagyok vele, de azért ne mondd nekem, hogy szerinted biztonságos, ha tényleg semmit nem hallasz a forgalomtól. Mellesleg süketeknek adnak jogosítványt? Én nem tudom, de remélem, hogy nem...

Shifter
értem hogy stílus meg a hátrányait is hogy nem hallja a közlekedést... ezzel tisztában vagyok de mibõl derül ki hogy most ez e zene közbe vezet? lehet hogy csak tesco parkolóba nyomatja a zenét állóhelyzetbe amint elindul szép nagypapa tempóba vezet csöndbe...

a zenéhez nem lehet kötni a vezetési stílust jelen esetbe mivel a kérdés nem olyan :D

mert az a kérdés hogy:

Mi a véleményed azokról a sofõrökrõl, akik üvöltetik a zenét?

erre nem lehet válasz az hogy:

mert mi a véleményed? az hogy elítéled és nem a vezetési stílust :D mondjuk ha úgy nézzük hogy lassan megy de az a stílusa hogy nyomatja mint állat a zenét akkor stílus de én inkább nem mondanám annak

(remélem érthetõ mit akarok mondani)

ಠ_ಠ

SötétBarom
Azt ugye tudod, hogy megkülönböztetõ jelzéssel sem ér teljesen hülyének lenni? De ilyen alapon életveszélyes süketnek lenni is :DD Pedig nem..

LordVenom

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Na jó, de egy fullos Audiban vagy egy tuningolt Ladában is meghallod azért a mentõt, ami egy keresztezõdésben a háztömb mögül menne át a piroson, de max hangerõn bömbölõ zenében nem valószínû...

Akkor én jó helyzetben vagyok, mert még a rádió is idegesít, azt sem szoktam hallgatni :)

Még egy hosszabb úton is sokkal jobban elvagyok amikor a tájat, a forgalmat nézem, a fejem kiürül és csak a vezetésre koncentrálok. Ha utas vagyok, akkor pedig elmélkedek :)

SötétBarom
Ja, vagy mint turbinában utazni :D

Fõleg amikor 4 személlyel, 145-nél még gyorsul szembeszélben :D
Kb olyan érzés volt, mint amikor egy repülõgép légörvényben kényszerleszállást hajt végre :D
SötétBarom
A másik véglet meg a zazstava, ahol meg a motorhangtól nem lehet hallani semmit :DDD

SötétBarom
Ez a nem hallom a külvilágot duma ritka szar. Bezzeg egy zsír új atom hangszigetelt 7esben vagy A8ban aztán kurvára hallani mindent :DD

Vagy hogy saját példát mondjak, vezettem lexust, abban teljesen alap hangerõn 5.1es dolbyn hallgatsz valamit, és vége, a külvilágból ZÉRÓ hang szûrõdik be.

majdmeghalnak

mosoporr
a forgalmat nem hallani kell hanem látni :).

mosoporr
engem kicsit se zavar nállam is üvölt a zene másét nem hallom :)

Motoroj
Nem tetszik, mert veszélyes. Véleményem szerint már egy egyszerû fejegység is van akkora teljesítményû, hogy már átlagos hangszórókkal elvegye a hangerõ a figyelmet a forgalomtól.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

DJKonya

Hidegen hagy, azt csinálnak amit akarnak.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

engem néha megnyugtat,ha kicsit hangosabb a zene...de mondjuk van egy bizonyos mértéke enneik is...ami után már tényleg feltûnési viszketegség az egész

Fabio Capello
rühellem az ilyet... ez olyan mint az esernyõs néni aki pörög körbe körbe, közben mindenkit arconcsap. tessék tudomásul venni, a többségnek ez zavaró körülmény, azontúl potenciális veszélyforrás is!

Faterom szerint azok hallgatnak zenet hangosan vezetes kozben, akiknek kisebbsegi komplexusuk es felelmeik vannak a forgalom tobbi resztvevojehez viszonyitva...
Lehet benne igazsag, foleg mert autovezetest tanitott az oreg sokaig, tehat van nemi ralatasa...

http://gaborszantai.co.uk/

nandorb
Tetszik, és én is ilyen leszek / vagyok.

Leszek...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Pipör
Tetszik, és én is vagyok. de azért annyira nem hangos,de azért lehet hallani

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

milk4
Tetszik, és én is ilyen leszek / vagyok.

Persze városban mérsékelve,bármikor jöhet mentõ,tûzóltó stb...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

poppe
egyensúly berendezés :DDDDD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Minyja jon Pepsi h o bombolteti ugy hogy szakad ossze a kocsi es meg kozben tud menni 200 al a forgalomban . :DD

fizikaórán volt róla szó, hogy a hangos zene a fülben lévõ egyensúly berendezést megzavarja. tehát nagyon balesetveszélyes a hangos zene.

Kérem kapcsolja ki!

SötétBarom
Stílusfüggõ :DDD A tuccerek száguldoznak, viszont aki olckúl hiphopra tolja, az többnyire 20al megy. :)

kovacsgellert
Elítélem ezt a fajta vezetési stílust

Hidegen hagy, azt csinálnak amit akarnak.

mondjuk, hogy nem hallod az oldalrol dudalva kozeledo kamiont - ilyenkor sajnos a kamionost annyira buntetik, mintha normalis embert gazolt volna halalra, nem csak egy szandekosan nagyothallo idiotat:-)))

http://gaborszantai.co.uk/

Shifter
az eleje idézõjel be...

bocs tripla post

ಠ_ಠ

Shifter

mi az hogy vezetési stílus? attól hogy üvölteti vezethet normálisan sõõt lehet hogy csak a parkolóba üvölteti mindig és az autóval nem mozog...

ಠ_ಠ

Shifter
Tetszik, és én is ilyen vagyok.

ಠ_ಠ

VRSDM
hat bizony en is hallgatom hangosan, de nem tul hangosan.

oszt.tars hanyszor jart mar ugy, hogy vaganykodott a zenejevel a kocsiba, van benne vagy 1500watt, aztan 10perc alatt leszívta az aksiját és várt a bikakábelre :D:D: lózer... szóval mint mindenbne. az arany középút a jó.

u dont have to listen anybody else but me