A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
amióta új hangfalaim vannak az ajtóba, sokkal jobban nyomja kifele a hangot az utcára ami nem tetszik, mert azthiszik hogy üvöltetem...
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
ha egy kolompár megskalpol valakit akkor megy a fasisztázás, de ha becsületes ember vagy, viszont tilosban parkolsz azért halál jár.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ma is megyek hazafele a városban megy a rozsa ette Opel teli marslakókkal kinéz az ablakon az egyik és köp egy nagyot, közbe hangosan recseg a zsámó, zsázsé.
:3
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ha valaki szeret egyfajta stílust/zenét akkor miért ne hallgatná hangosan?
Szerintem ez nem vagánykodás sok esetben... Aki ezt mondja az vagy irígy, vagy 1%ban igaza van:)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
szal...
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Amúgy az egyik érzékszerv "hiánya" a többire is jelentõsen hát. Tehát ha a hallásod úgymond "megszûnik" vezetés közben, szerintem mindenképp negatívan befolyásolja az érzékelést mint folyamatot.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amúgy sztem már az is veszély forrás lehet ha valami sport rendszer van a gépen :D elmész panelok elõtt alacsony fordulattal aztán gang vissza és padló olyat hörren az autó hogy a panelba lakó nénit a pacemaker sem tudja életben tartani :D
amúgy ki nem szarja le? :D lyukas kipuf power XD
ಠ_ಠ
\"Heroes never die. They just reload.\"
a zenéhez nem lehet kötni a vezetési stílust jelen esetbe mivel a kérdés nem olyan :D
mert az a kérdés hogy:
Mi a véleményed azokról a sofõrökrõl, akik üvöltetik a zenét?
erre nem lehet válasz az hogy:
Elítélem ezt a fajta vezetési stílust.
mert mi a véleményed? az hogy elítéled és nem a vezetési stílust :D mondjuk ha úgy nézzük hogy lassan megy de az a stílusa hogy nyomatja mint állat a zenét akkor stílus de én inkább nem mondanám annak
(remélem érthetõ mit akarok mondani)
ಠ_ಠ
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Még egy hosszabb úton is sokkal jobban elvagyok amikor a tájat, a forgalmat nézem, a fejem kiürül és csak a vezetésre koncentrálok. Ha utas vagyok, akkor pedig elmélkedek :)
Kb olyan érzés volt, mint amikor egy repülõgép légörvényben kényszerleszállást hajt végre :D
Vagy hogy saját példát mondjak, vezettem lexust, abban teljesen alap hangerõn 5.1es dolbyn hallgatsz valamit, és vége, a külvilágból ZÉRÓ hang szûrõdik be.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Hidegen hagy, azt csinálnak amit akarnak.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Lehet benne igazsag, foleg mert autovezetest tanitott az oreg sokaig, tehat van nemi ralatasa...
http://gaborszantai.co.uk/
Leszek...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Persze városban mérsékelve,bármikor jöhet mentõ,tûzóltó stb...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
fizikaórán volt róla szó, hogy a hangos zene a fülben lévõ egyensúly berendezést megzavarja. tehát nagyon balesetveszélyes a hangos zene.
Kérem kapcsolja ki!
http://gaborszantai.co.uk/
mi az hogy vezetési stílus? attól hogy üvölteti vezethet normálisan sõõt lehet hogy csak a parkolóba üvölteti mindig és az autóval nem mozog...
ಠ_ಠ
oszt.tars hanyszor jart mar ugy, hogy vaganykodott a zenejevel a kocsiba, van benne vagy 1500watt, aztan 10perc alatt leszívta az aksiját és várt a bikakábelre :D:D: lózer... szóval mint mindenbne. az arany középút a jó.
u dont have to listen anybody else but me