A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A heavy cost. I pay it gladly.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tehát mivel a 100 méteren futó emberek 9 másodperc alatt lefutják a távot, ezért õk a 3000 métert 3 perc alatt lefutják.
Illetve aki 5000 méteren hiperfasza, az 100 méteren 5 másodperc alatt beér.
egyébként a futás, a jógázás és a meditálás talán a három legunalmasabb szabadidõs elfoglaltság, amit csak el tudok képzelni (még a baseball a golf és a krikett is izgalmasabb lehet), soha nem szoktam hinni azoknak, akik azt állítják magukról, hogy hosszabb idõn keresztül ezeket minden nap csinálják "
de igazad van, ez csak 1 ember volt...valamiért többre emlékeztem
my bad
De azt ne mondja, hogy nem világszínvonal ( #118125 ), amikor az 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Igen, a 14 perces 5 kilométer világszínvonal.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amelyik srác 6 perc felett futotta le azt a következõ futásig ezzel húztuk, mert szánalmasan lassú volt. Ezek szerint világverõ futó-válogatott volt a gimnazista osztályom...hurray.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a profi nõi futók is fél percet vernek rám ezen a hosszon a férfiak pedig még többet
semmi olyan úszásnemet nem vagyok képes megtanulni, ahol szisztematikusan víz alá kell nyomnom a fejemen, mert amikor kiemelem minden nyíláson ömlik a fejembe a víz
vagy nem értek valamit nagyon, vagy a fejformám úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen tereli a vizet az orromba, szemembe, számba és fülembe
édesvízben amúgy nem szeretek úszni, hamar elfáradok, tengerben simán megy pár kilométer
én ezt nem vagyok hajlandó elhini
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szerintem tûrhetõen megy. Görögben sem igazán pánikoltam, amikor beúsztunk a bójákig, pedig ott már több mint 10m volt lefelé, illetve hajókiránduláson is volt lehetõség egy sziget mellett beugrálni és ott se gondolkodtam sokat 😄
Viszont az állóképességem csapnivaló, így több kilométer úszásnak jelenleg tudatosan semmiképp nem vágnék neki.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
3000 méter 8-9 perc, 5000 méter 13-14 perc. Szárazföldi pocok vagyok.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utálok úszni. Magasságomból adódóan a magasabb vízzel sincs bajom (ahol másnak páromnak úsznia kell ott nekem még kint van a fejem), így ez a probléma nagyjából le is van tudva. Viszont õ mindig b*szogat, hogy tanuljak már meg...
A másik ami ehhez hozzá tartozik, hogy a hideg vizet kifejezetten utálom. A két méteres medence nálunk pedig nem a langyosságáról híres. 😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"The trees move. Do you not see it?"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
<#eljen>#eljen><#beka3>#beka3>
u dont have to listen anybody else but me
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
De bagolyra nyomtam, mert az éjjelt jobban szeretem.
A heavy cost. I pay it gladly.
Csinálni kéne év végén egy év topik mondatai Top10-et. Ez tuti benne lenne. 😄 😄
a macska nyújtózkodása meg nem a jógázással egyenértékû, hanem az ember nyújtózkodásával, az én nyújtózkodásom pedig általában nem túlzottan jógaszerû
a jóga semmiképpen sem természetesebb mozgásforma, mint a koreografált tánc például
ami még a jógának értelmet adhat az esetleg az izmok statikus edzése, de annak kevésbé látom a funkcionális hasznát, mint a dinamikus edzésmódszereknek, esztétikailag szintén.
nõknél több értelmét látom a jógázásnak, mert általában rendkívül felvilágosult biozöldségevéssel társul, amitõl vékonyak lesznek és kúrós kis fenekük lesz