A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
-.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

terron
Németbõl kell vizsgáznod vagy mi? 😊

BB7
Én csak a tetves nyelvüket! <#falbav>
Én igenis utálom a németeket 😄

ha a mostani árfolyamon fixálnák le az EUR/HUF váltást, akkor mi a francért nem érné meg továbbra is átjönni az osztráknak? Még csak az átváltással sem kellene bajlódnia, mellesleg nem tudom mi a gondod vele, legalább itt költik el a pénzüket.

Simaji
"Jobb szeretném ha maradna a forint, de elismerem, hogy szükség van az euróra."

De egyébként meg teljesen mind1. A Németek igyis, úgyis szopatni fognak minket. :S Ne értsétek félre, nem arról van szó, hogy utálom az összes németet. Csak egyszerûen már kezd elegem lenni abból amit a politikusaik az utóbbi idõben mûvelnek... Nah de elnézést az OFF-ért. 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

bardocz
És az miért baj,h innen veszik?Áramlik be a tõke,az nekünk csak jó.
Shifter
lemaradt: ...a gyenge forint miatt... és akkora árkülönbség nem lesz majd ha (HA) itt euro lesz hogy megéri nekik eljönni...

&#3232;_&#3232;

Shifter
az lehet, de most itt az van hogy itteni TV-t megkapja pár euróért

&#3232;_&#3232;

LoDMaSt
De akkor is lehet, hogy ugyanaz a TV itt csak 800 euro, de náluk 1200.

@ Hellomarci

Shifter
eurónak az a lényege hogy egységes lesz a pénz azaz nem lesz olyan hogy az osztrákok innen viszik a TV-t tonna számra...

&#3232;_&#3232;

tenkenorman
nem lehetne inkább frank:S??

http://www.tenke.hu

chhaya
Nem akarok eurót. EU-t sem akartam.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

htr93
megmondaná valaki miért lenne jó ha euró lenne? :S ez olyan téma amibe nem nagyon mártottam bele magam eddig. Nem valami olyasmi, hogy a HUF az nem tartós érték, ingadozik az értéke és az euró egy biztosabb dolog? hogy lehet egy pénznem változó értékû?XD

GregSB
Ezt valamilyen szinten mindenki benyeli amikor valutát vált. Emlékszem holland ismerõseim is panaszkodtak rendesen amikor leváltották a guldent, náluk is egy bizonyos szintû drágulással járt. Ma már nem nagyon hallom sírni õket (miért is tennék, egyik legerõsebb gazdaságuk van nyugaton)

Az a kulcsszó, hogy "hosszú távú gondolkodás". Sajnos nagyon sokan nem képesek rá itthon.

Kisebbség = magyarság... lehet itthon is a magyaroknak kéne kussolni <#zavart1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jól is jártak.. mûszaki cuccokat kettesével viszik tõlünk <#idiota>

Ott felelõs politikusok vannak,nem liberálisok akik csak lopnak.Ott bizony nemzeti van,a kisebbség ott kussol a többség érdekeit nézik nagyon helyesen

Rockynhooo
Am a szlovákok annyival jobban állnak ,hogy õk betudták vezetni vagy hogy hogy ott már az van?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kovacsgellert
Ki mondta, hogy most akarják bevezetni? 😛😛😛.

Megerõsítem az elõttem felszólalót. 😊

PrisonMan
Hööö? <#wow1>
Még ha akarnánk se lehetne MOST euro... Amilyen gazdasági helyzetbe voltunk az utóbbi években (...)és vagyunk is jelenleg, egy szemérnyi esély sincs a bevezetésre..

CopyKing92
legyen Márka! XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

gergobaby
Legyen Euró, DE: Ne most! Mer ha most bevezetik amikor ilyen szar a forint, akkor minden devizánkat átváltják euróra ami most se gyenge, így esély sincs rá, hogy a devizahitelek normál árfekvésben maradjanak...

Toshiba L300-2C5

David2
be kell vezetni minél hamarabb

eddig is külföldi elnevezésû pénznemek voltak többségében Mon, csak most százszor akkora gazdaság állna mögötte.

únióba megérte belépni, csak tudni kellene profitálni belõle. Csak az ultra gazdag országoknak (Svájc), nem éri meg belépni

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Rockynhooo
jajaja meg a magyar címert😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

GregSB
Magyar égre magyar UFO-t!

se euró, se unió. van ám nekünk saját nemzetünk is. :|
Hát, jobban ismerem Károly Róbertet meg a Rákóczit <#idiota>

DJS8
Legyen euró minél hamarabb.

Legyen euró minél hamarabb...
z99999
úgy hozzászoktam már szécsényihez meg matyihoz de elismerem, hogy bizonyos keretek közt szükség van az euró bevezetésére

Pszt.

BaliBoy
Ez nem feltétlenül igaz. Fõleg most. A helyzet az, hogy az EU nem hagy minket elsüllyedni. Az elég gáz lenne ha az egyik EU-s tagállam becsõdölne. Olyan lenne mint a dominó. Pánik hangulat uralkodna el az unión belül.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

atlagember
Eleve az európai unióba nem kellett volna belépni. Viszont ha már elcsesztük, akkor vezessük be az eurót is, mert ez így most a legrosszabb.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

HöfEE
Jobb szeretném ha maradna a forint, de elismerem, hogy szükség van az euróra.

terron
Szerintem inkább Japán jen kellene 😊 Foglaljanak el minket a japók, és hozzák be a kultúrájukat 😄 Karate + Hentai + Suhi 😛 Rugunk+Dugunk+Fogyunk 😄

banok
legyen euró

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Még így megemelve is kevesebb a svájci frank kamata mint a forint alapú hitelé.Majd késõbb hogy mi lesz kitudja?De most még nem érné meg átváltani forintalapú hitelre.

ChuckyHUN
Forintot ki kéne dobni a kukába...
Annak ez most nagyon jó aki euróban kapjaa fizetését..
de pl, ha csak euro lenne akkor ugyebár nem nagyon függenénk semmitõl..

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

bardocz
Jézusom,mégis mi ebben a politika?Ha kiejtem,hogy forint,meg ojró,akkor máris politizálok?<#wilting>
NEOreg3
annyira megszoktam a forintot, hogy nehezen tudnék átállni, szóval jó lenne ha maradna, de mivel gecigyenge a forint, ezért szerintem szükség van a váltásra

de amúgy meg leszarom és nem értek hozzá.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ez amúgy nem politika?😄

kovacsgellert
Jobb szeretném ha maradna a forint, de elismerem, hogy szükség van az euróra.

ForzaInter
Nekem aztán tökmindegy.

Yo, Bitch!

bardocz
Meg talán néhány cucc olcsóbb lenne,és nem ingadoznának annyira az árak.És a külföldi rendelés sem lenne szopás emiatt,hogy egyik nap ennyi az ojró,második nap meg több 10 forinttal.
clio1616v
Csak várd meg milyen kamatokat kérnek majd ha most is a forinthitelek a legdrágábbak...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
3adannyi fizu? lol

Örülhetsz ha ugyanazért az elvégzett munkáért a 10edét megkapod.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Van az a váltószám.

clio1616v
Már mentem be és sikerült.

Darkon
Legyen euro mivel mert pl ha az ember abba vette volna fel a lakashitelet most nem sirankozna hogy mennyire megnott a reszlete(bar az emberek 80% frankban vette fel)
Nem lenne arfolyamkockazat a gazdasagban.
Amig nem felelunk meg a kriteriumoknak addig ugyis mindegy kimehetnek es verhetik Brusszelben az asztalt a csoro KeletEuropaiak ugysem fogjak engedni hogy bevezessuk.

Born to win

sok sikert ;>