A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De egyébként meg teljesen mind1. A Németek igyis, úgyis szopatni fognak minket. :S Ne értsétek félre, nem arról van szó, hogy utálom az összes németet. Csak egyszerûen már kezd elegem lenni abból amit a politikusaik az utóbbi idõben mûvelnek... Nah de elnézést az OFF-ért. 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
Az a kulcsszó, hogy "hosszú távú gondolkodás". Sajnos nagyon sokan nem képesek rá itthon.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Még ha akarnánk se lehetne MOST euro... Amilyen gazdasági helyzetbe voltunk az utóbbi években (...)és vagyunk is jelenleg, egy szemérnyi esély sincs a bevezetésre..
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Toshiba L300-2C5
eddig is külföldi elnevezésû pénznemek voltak többségében Mon, csak most százszor akkora gazdaság állna mögötte.
únióba megérte belépni, csak tudni kellene profitálni belõle. Csak az ultra gazdag országoknak (Svájc), nem éri meg belépni
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Pszt.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Annak ez most nagyon jó aki euróban kapjaa fizetését..
de pl, ha csak euro lenne akkor ugyebár nem nagyon függenénk semmitõl..
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
de amúgy meg leszarom és nem értek hozzá.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Örülhetsz ha ugyanazért az elvégzett munkáért a 10edét megkapod.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem lenne arfolyamkockazat a gazdasagban.
Amig nem felelunk meg a kriteriumoknak addig ugyis mindegy kimehetnek es verhetik Brusszelben az asztalt a csoro KeletEuropaiak ugysem fogjak engedni hogy bevezessuk.
Born to win