A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látszik, hogy kicsit még álmos a fejem. 😊
Szóval:
Szerintem Angol nyelven eleve gyorsabban lehet írni mivel nincsenek ékezetek.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
az Xdoboz elszoktatott tõle h itt üljek és pötyögjek, már csak viszonylag gyorsan 😊
Érdekesség egyébként, hogy a mostani billentyûzetkiosztás még az írógépes korszakból maradt ránk. Van másféle is, melyet ha megszokik az ember, 30-40%-os sebességnövekedést érhet el a gépelésben (persze ha angolul ír).
Nagyon ritkán le, kell néznem és fáradtan sokat melléütök, de azért megy. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
10 ujjal gépelek, de nem vakon.
Ale Alonso! poppe fan club™
országos versenyen is indultam, azért voltak ott formák. 😄
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
1,eleve éltek ott zsidók
2,az õ földjük volt régen amíg el nem vették tõlük....(tudod ismered hasonló a jogalapjuk erdélyre a szittya magyaroknak😄)
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
A vallasokrol meg annyit ,hogy szvsz egyre kevesebb a kereszteny hivo vagyis az emberek mar nem hisznek ,nincs hituk. Persze mindenki hisz valamiben. Pl. itt a munkahelyen a mogottem ulo a bibliaban hisz en meg a titok szerint elek. Neki szimpatikus a titok ,de nekem meg nem szimpi amiben o hisz ,mert mar nehez hinni benne. Van aki azt mondja ,hogy egyaltalan nem hisz ,de neha biztos felszolal "jaj istenem" tehat meg van benne egy kicsi. Na mindegy 😊 Egy a lenyeg valamiben mindenki hisz csak egyesek istennek,urnak hivjak a tobbiek meg csak egy "valaminek" amiben hisz. Ez most kicsit hulyen hangzott 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
én sok gyereket szeretnék, és nem akarom kiírtani az emberiséget, inkább valami csapás kéne ami helyrebillenti egykét gyökér ember agyát a seggébõl a feje irányába. mert az a pénzorientált világ ami manapság folyik az valóban szégyen 😊
amúgy meg a fejlõdés híve vagyok, fejlesszenek ki mindent, ha kell öljék meg a földet, DE! csak úgy hogy mindennek elmentik a génpérképét hogy aztán máshol csinálhassunk föld2õt 😄
az pl. elborzaszt hogy a lamantinok a motorcsónakosok miatt fognak kihalni, mert más ellenségük nincsen...
az pl. szintén elborzaszt hogy a jegesmaciknak kb. 100-150évük van és bájbáj szása
de az hogy van gigabit cserébe az már más 😄 (vicceltem)
u dont have to listen anybody else but me
Két bolygó találkozik:
- Hogy vagy? - kérdezi az egyik
- Ne is kérdezd. Van valami betegségem, valami Homo... sapiens...
- Áááá, ne aggódj! Nekem is volt, hamar elmúlik :-D
Kedves Molnibalage!
De azért jó lenne, ha törekednénk rá.
Mellesleg a reboot-t nem feltétlen kell az ember kiírtásával értelmezni, elég lenne a gondolkodásmódon változtatni... már az is kurva nagy reboot lenne...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
az elcseszett ribancok szerint: hitlertípusúak szerint.
az ember csak az ember szerint hivatott bármire is.
egyébként meg arra lennénk hivatottak hogy a természet egyensúlyi részei legyünk, és ÉLVEZZÜK az életet, csak ettõl gecire eltávolodtunk már régesrég.
felnézek arra, aki nem szül gyereket, és így nem indít el egy újabb szenvedésláncot.
még jó esetben 5-6 évtized, és meghalsz te is.
semmi sem vagy te az évmilliárdokhoz. szerencsére.
az ember az univerzumot is tönkrebaszná, ha élne addig.
egy kibaszott vírus.
Vedd már észre, hogy a te szavaiddal élt! "az iszlám pestis...." --> "a zsidóság pestis". Nem tetszik? Miért? Vagy úgy gondolod, hogy a zsidókat kötelezõ szeretni és tilos utálni, az arabokkal meg fordítva? 😮
És nem magyarkodó hanem MAGYAR. Ha meg zavarnak a magyarok mit keresel még itt?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol