A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
Mint a villám, akár mind a 10 ujjal.

respect to the man in the ice cream van

Mint a villám, akár mind a 10 ujjal
Viszonylag gyorsan, de azért nem vagyok profi.

Simaji
Na ezt jól beírtam. 😄xD

Látszik, hogy kicsit még álmos a fejem. 😊

Szóval:

Szerintem Angol nyelven eleve gyorsabban lehet írni mivel nincsenek ékezetek.

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Simaji
Mondjuk én szerintem az Angol nyelven eleve gyorsabban lehet írni mivel nem kell még az ékezetekre is figyelni ezért kevesebb gomb van. 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

elitehun
Az egyik tanárom szerint két-három hét megszokni.

LordVenom
Szerintem "Átlagos sebességgel írok". Nem igazán szeretek itt ülni a gép elõtt,inkább mással foglalom el magam,így nem sokat "gyakorlom" a gyorsírást. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Molnibalage
Mennyi idõ megszokni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csero90
Mint a villám...ha megkérdezel egy évvel ezelõtt xD
az Xdoboz elszoktatott tõle h itt üljek és pötyögjek, már csak viszonylag gyorsan 😊

Ez nem volt válasz senkiére, valszeg véletlenül kattintottam a válasz erre gombra

10 ujjal nem, de nagyon gyorsan tudok írni. Jobbára csak a középsõ- és muatóujjaimat használom, kisujjamat shifthez vagy enterhez. Viszont közben soha nem nézek a billentyûzetre (néha még a monitorra se)

Érdekesség egyébként, hogy a mostani billentyûzetkiosztás még az írógépes korszakból maradt ránk. Van másféle is, melyet ha megszokik az ember, 30-40%-os sebességnövekedést érhet el a gépelésben (persze ha angolul ír).

Molnibalage
Valahol az elsõ kettõ között. Anyámnak szoktam gépelni és akkor szólt, hogy "fiam, te vakon gépelsz?". Mondom, "Nahát, tényleg..."

Nagyon ritkán le, kell néznem és fáradtan sokat melléütök, de azért megy. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Picar77

()() (^^)

Simaji
Messze vagyok nagyon a profitól de "kicsit" gyorsabban írok mint akik most kezdenek gépelni. 😊

chhaya
Viszonylag gyorsan, de nem 10 ujjal és nem vakon.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

zsutyesz

10 ujjal gépelek, de nem vakon.

Ale Alonso! poppe fan club™

REPS0L
Mint a villám, akár mind a 10 ujjal. 1 100%
országos versenyen is indultam, azért voltak ott formák. 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Khm:
1,eleve éltek ott zsidók
2,az õ földjük volt régen amíg el nem vették tõlük....(tudod ismered hasonló a jogalapjuk erdélyre a szittya magyaroknak😄)

89
1948...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Littlepig13
Eltûnnek vagy összeolvadnak.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

A szélsõjobboldaliak nem magyarok hanem bohócok

Miféle agressziótól amikor a mohamed miatt törtek zúztak,vagy a terrortámadások?

Jah szóval szájmagyar<#vigyor>

Korigálhatod a nagy hibát,kövess el harakirit és az összes természetimádó,embergyülölõ.Tudod csak góc vagy a Földön,legtöbbet úgy teheted érte ha megsemmisited magad😄....szép egy gondolkozásod van....<#wilting><#szomoru1>

Egyetértek<#wilting>

Igen,már rohadtul elegem van a zöldek baromságaiból,olyan szinten ember gyülölõk hogy már az gyomorforgató...A gyenge faj kihal....Meg nagyon helyesen rámutattál arra hogy a Föld történetében volt már rengeteg felmelegedés és ugyan annyi lehülés....

immovable
Leszarom. Remélem minden vallás pusztul.
Molnibalage
Az, hogy a jegesmaci kihal az nem feltétlenül csak az ember hibája. Nagyon specializálódott faj, jóformán egy állat vadászatára specializálódott egy nagyon rövid idõszakra. A természetes felmelegedés is pont úgy végezne velük, mint az ember által rásegített. A tempó és az idõpont csak az eltérés.

Molnibalage
Egyetértek. Vagy csak emós...

Molnibalage
Ej, de nagy jósnak tetszik lenni...

OrioN the S
Hat igen.. lassan nagyobb energiat/penzt fektetne abba ,hogy minnel nagyobb kenyelem legyen es kozben elfelejtik ezeket a dolgokat. Persze meg vannak akik a kenyelem ele teszik a fold es a termeszet "jo" allapotanak megorzeset.

A vallasokrol meg annyit ,hogy szvsz egyre kevesebb a kereszteny hivo vagyis az emberek mar nem hisznek ,nincs hituk. Persze mindenki hisz valamiben. Pl. itt a munkahelyen a mogottem ulo a bibliaban hisz en meg a titok szerint elek. Neki szimpatikus a titok ,de nekem meg nem szimpi amiben o hisz ,mert mar nehez hinni benne. Van aki azt mondja ,hogy egyaltalan nem hisz ,de neha biztos felszolal "jaj istenem" tehat meg van benne egy kicsi. Na mindegy 😊 Egy a lenyeg valamiben mindenki hisz csak egyesek istennek,urnak hivjak a tobbiek meg csak egy "valaminek" amiben hisz. Ez most kicsit hulyen hangzott 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hát igen, betettem a válaszok közé, hogy tudjak szavazni 😄

VRSDM
megy itt a nagy csetipati 😊
én sok gyereket szeretnék, és nem akarom kiírtani az emberiséget, inkább valami csapás kéne ami helyrebillenti egykét gyökér ember agyát a seggébõl a feje irányába. mert az a pénzorientált világ ami manapság folyik az valóban szégyen 😊

amúgy meg a fejlõdés híve vagyok, fejlesszenek ki mindent, ha kell öljék meg a földet, DE! csak úgy hogy mindennek elmentik a génpérképét hogy aztán máshol csinálhassunk föld2õt 😄

az pl. elborzaszt hogy a lamantinok a motorcsónakosok miatt fognak kihalni, mert más ellenségük nincsen...

az pl. szintén elborzaszt hogy a jegesmaciknak kb. 100-150évük van és bájbáj szása

de az hogy van gigabit cserébe az már más 😄 (vicceltem)

u dont have to listen anybody else but me

Rettenthető
Nem tudom, ismered a viccet?

Két bolygó találkozik:
- Hogy vagy? - kérdezi az egyik
- Ne is kérdezd. Van valami betegségem, valami Homo... sapiens...
- Áááá, ne aggódj! Nekem is volt, hamar elmúlik :-D

Kedves Molnibalage!

De azért jó lenne, ha törekednénk rá.

Mellesleg a reboot-t nem feltétlen kell az ember kiírtásával értelmezni, elég lenne a gondolkodásmódon változtatni... már az is kurva nagy reboot lenne...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

GregSB
<#wilting>

Ennyire degenerált életfelfogással te jobb is ha nem szaporodsz...

az iszlámok szarnak a fejedre, csak védik a saját hazájukat az agresszoroktól, ahogyan te is védenéd.
és ki szerint hivatott nagy dolgokra az emberiség?

az elcseszett ribancok szerint: hitlertípusúak szerint.
az ember csak az ember szerint hivatott bármire is.
egyébként meg arra lennénk hivatottak hogy a természet egyensúlyi részei legyünk, és ÉLVEZZÜK az életet, csak ettõl gecire eltávolodtunk már régesrég.
hidd el, ha választhattam volna, biztos nem kértem volna, hogy szülessek meg.
felnézek arra, aki nem szül gyereket, és így nem indít el egy újabb szenvedésláncot.
te is csak egy góc vagy a Föld hátán.
még jó esetben 5-6 évtized, és meghalsz te is.
semmi sem vagy te az évmilliárdokhoz. szerencsére.
az ember az univerzumot is tönkrebaszná, ha élne addig.
egy kibaszott vírus.
Te vagy itt a szélsõséges iszlámgyûlölõ.

Vedd már észre, hogy a te szavaiddal élt! "az iszlám pestis...." --> "a zsidóság pestis". Nem tetszik? Miért? Vagy úgy gondolod, hogy a zsidókat kötelezõ szeretni és tilos utálni, az arabokkal meg fordítva? 😮

És nem magyarkodó hanem MAGYAR. Ha meg zavarnak a magyarok mit keresel még itt?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

bardocz
Tán csak nem világuralomra törsz? :o

Nade májkül,az gonosz dolog!
CopyKing92
a naturalitás lessz a domináns. csubakka divatba jön.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Nem változnak az erõviszonyok. Szerintem...

Molnibalage
Ki mondta, hogy tökéletes. Ha nem az akkor meg nem is kell? Eszamfaszom megáll...

89
alap...<#nevetes1>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Benny04
nemtom

HöfEE
POntosan ebbõl az okból nem értem én sem a párosítást. Vallás szerint még párosítható lenne de kultúra szempontjából nem.

NeverwinterKING
sztem a bandizmus <#smile>

\"You are fucking crazy people!\"

Hegi90
az sem ugyanaz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S