A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áhh, úgy nem tudok többet kihozni belõle, hogy folyamatosan lenézek. billt nézve már ezt a 67 is szép nekem 😄
de hogy a picsába csináljátok hogy nem nézitek a billt?
5 éve fórumozok sokat és msnelek, de még mindig nem tudom levenni róla hosszú távon a szemeim.
2. próbálkozásra
You type 451 characters per minute
You have 72 correct words and
you have 1 wrong words
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
0 points, so you achieved position 3108966 of 3108966 on the ranking list
You type 901 characters per minute
You have 7 correct words and
you have 283 wrong words
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
You type 351 characters per minute
You have 60 correct words and
you have 2 wrong words
60 words/minute
ಠ_ಠ
You type 434 characters per minute
You have 70 correct words and
you have 5 wrong words
70 words/minute
2. próbálkozás
You type 533 characters per minute
You have 83 correct words and
you have 2 wrong words
85 words/minute
ಠ_ಠ
You type 455 characters per minute
You have 78 correct words and
you have 3 wrong words
Az a fos, hogy mondjuk 20 másodpercig hibátlanul megy, aztán rápillantok a számlálóra és utána már szinte mindegyik elcseszem. Majd még gyakorlom. Most megyek és bocsánatot kérem anyámtól <#idiota>#idiota>
You have 57 correct words and
you have 1 wrong words
annyira nem szar, itt a másodikra szavaztam 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
You have 73 correct words and
you have 1 wrong words
Sokkal jobb lett volna ha a kérdéshez meg a vizsgáló...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
You have 48 correct words and
you have 1 wrong words
Ale Alonso! poppe fan club™
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
You have 75 correct words and
you have 0 wrong words
juhu 😄
1-re adtam a szavazatom 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
You have 72 correct words and
you have 7 wrong words
az a szar, ha egyet elrontok akkor kiesek a ritmusból és az összes elbaszódik utána
You have 48 correct words and
you have 3 wrong words
A 3 hibásból 2-õt azért lett, mert space helyett enter-t nyomtam...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Néha elég gyorsan tudok írni, csak olyankor romlik a helyesírás.
Ugyanez gyorsan:
Négha elég gyoersan tudok írn, csak olyankor romlik a helyesíeás.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
kipróbáltam most, és vakon csak 40 😄 nembaj, gyakorlok.
szóval olyan 40 másodperc lehet
You have 47 correct words and
you have 2 wrong words
akit érdekel így konkrétumokkal jöhet, nem csak így kb. beskálázva =)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"Korigálhatod a nagy hibát,kövess el harakirit és az összes természetimádó,embergyülölõ.Tudod csak góc vagy a Földön,legtöbbet úgy teheted érte ha megsemmisited magad😄....szép egy gondolkozásod van...."
Neked is szép gondolataid vannak (tudom, hogy ott a smiley, de hát azért..). A természetimádó, embergyûlölõ milyen nyelvtani kapcsolatban van?
Minden természetimádó kövessen el harakirit, illetve minden embergyûlölõ is; vagy minden olyan természetimádó, aki utálja az embereket?
A természet imádatáról meg: gondolom ismered az indián jóslatot... már nem vagyunk tõle olyan messzire.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ez a szakmám😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
amúgy meg 2-3 közt, angol különösképp néha jobban megy mint a magyar
Pszt.
pedig: közel 2000 évig voltak diaszpórában a zsidók, és gondolom nem esik nehezedre kiszámolni hány év telt el 1920 óta...
csakhogy ON is legyen: viszonylag gyorsan, de nem vok profi (amúgy ez kit érdekel??? xD )
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
vakírást még tanulnom kell 😄
Effektív gyorsan gépelek, nem vagyok profi, sõt! A 10ujj se megy, bár néha gyakorlok gépírást! 😊 Nagyon meg bírja könnyíteni az ember életét, fõleg, ha olyat dolgozik, amihez kell gép, vagy elég sokat kell gépelni!
Viszont ajánlom mindenkinek, hogy vegyen részt egy gépírótanfolyamon, mert tényleg marha sokat nyújt! De a minimum, hogy szerezzen be egy gépírástoktató szoftvert! 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.