A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jó a csaj, akkor minden további nélkül.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
pred
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem a barátom barátnõje:)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ennek egyszerû oka van: miután rajtuk keresztül megismertem õket anno (mármint a volt barátnõket) gyakran bottal se érnék hozzájuk
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Gumi kopjon, ne a lelked!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Leszarnám a véleményét. Volt is már rá példa.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Jah, igen.....azaz nem....fejecskémben nem fordul meg ...sem a jelenlegi...sem a volttal.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ha a lány velem akar lenni, faszfej az aki ezt nem érti meg, nem barát.
másrészrõl úgy vagyok vele, hogy ha xy baráttal jobban érezné magát a jelenlegi barátnõm, akkor az nekem miért fájjon? hagyjátok már D:
Megdumálnám azzal a baráttal, hogy mennyire ellenzi a dolgot,vagy mennyire nem és ketten eldöntenénk^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nincsenek valós barátaim, így bármelyik nõvel szabadon ismerkedhetem
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ಠ_ಠ
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
gyökér vagyok ahhoz... mellesleg ha nem lennék balfasz akkor sem járnék vele
Annyiban javítanálak ki, hogy ez csakis férfiak esetében igaz. Nõknél lehet, hogy kicsit ilyen, kicsit olyan, vagyis ember legyen a talpán aki kiismeri õket a megfelelõ pillanatban......
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
*értsd: baráti körömben nem dívik sem a falusias csordaszellem, sem a szívszorongató szappanopera, amerikai háborús film, stb. giccs majmolása.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
há me a csaj lehet hogy má nem érezett semmit...