A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Motoroj
Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem.

Ha jó a csaj, akkor minden további nélkül.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem...
Akkor járnék bnõm exével,ha tudom,h ez nem keltene feszültséget senkiben.

Benny04
nehéz kérdés :(

predator1982
egyéb : ez egy hülye kérdés, mert soha sem tudhatja az ember, hogy mit hoz az élet...

pred

SötétBarom
Jobban belegondolva a dologba a járás állapota egyik lánynál sem jött létre. A "találkozgatás" jobban lefedi a dolgot. Viszont volt olyan barátom, aki megfeszült ezen, azt hanyagoltam (pár napig :D aztán pár napig megin nem, de végül erõs voltam >:] ).

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Sikerült már párszor ebben a cipõben járnom. Amúgy meg bárkinek is mi a f@sz köze van a volt nõihez? Nem mind1, hogy a te nõd, vagy valaki másé?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ChuckyHUN
hogy a?
nem a barátom barátnõje:)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Nem, a barátom minden (volt) barátnõje tabu számomra

ennek egyszerû oka van: miután rajtuk keresztül megismertem õket anno (mármint a volt barátnõket) gyakran bottal se érnék hozzájuk

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

CopyKing92
de ismerõs.. :O

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Narxis
Ere csak azt tudom mondani, hogy a .....

Gumi kopjon, ne a lelked!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ChuckyHUN
Nemtudom... egyre jobban fûznek a szálak a barátaimhoz mostanában, és egyre jobban szerelmes vagyok 1 lányba:) nem tudok válaszolni

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

panther112
Végre egy normális hozzáállású ember.

Egyéb.

Leszarnám a véleményét. Volt is már rá példa.

Dick Riddick
Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Narxis
kcsg :DDD

MR ME
nem tudsz választani mi? :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Treblakos
már megtörtént <#idiota>

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

birdo
Nagyon állat a " leírás mutatása...
Jah, igen.....azaz nem....fejecskémben nem fordul meg ...sem a jelenlegi...sem a volttal.

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Néma segélykiáltás

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
minek írsz mindig ilyen fos körítést, ha nem érdekel mások véleménye :|

ez hülye kérdés? már miért ne járhatnék

ha a lány velem akar lenni, faszfej az aki ezt nem érti meg, nem barát.
másrészrõl úgy vagyok vele, hogy ha xy baráttal jobban érezné magát a jelenlegi barátnõm, akkor az nekem miért fájjon? hagyjátok már D:
Scottt
Egyéb (kommentben kifejtem)
Megdumálnám azzal a baráttal, hogy mennyire ellenzi a dolgot,vagy mennyire nem és ketten eldöntenénk^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

chhaya
Nem járnék vele.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Narxis
Homoszexuális vagyok, nem érdekelnek a nõk
Nincsenek valós barátaim, így bármelyik nõvel szabadon ismerkedhetem

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bardocz
Annyira nem érdekel:) De köszi!
meg kérdezném a barátom h zavarja e és ha nem akkor mindentovábbi nélkül :D
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tommygear
önsajnálkozás
de már nemtudom hanyadik alkalommal...
Molnibalage
Lehet.<#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEOreg3
jaja szerintem is!

NEOreg3

NEOreg3
BAAAAAAAAAW

immovable
Kicsit el kéne küldeni Afrikába s rögtön rájönne milyen jó is az õ élete.
kas123
ilyen ember komolyan mondom nincs mégegy, te vagy a világ legpesszimistább legbefordultabb és nemtudom még milyen embere...

Picar77
azért van ^^

()() (^^)

NEOreg3
végre valaki kimondja

bardocz
Lehetséges,hogy azért nem tudok szavazni,mert már hugom szavazott elõttem,másik géprõl?Routerrel kapcsolódik a netre.Pár napja van ez.
Shifter
amúgy az fasza mikor csajod legjobb barátnõjével elkezdesz járni húú bazd+ az durva :D akkor rövid idõn belül 2 csajt is vesztesz (2x COMBO)

&#3232;_&#3232;

Shifter
komolyan mondom téged meg kéne ölni :D

&#3232;_&#3232;

bulba
Te elvárod a barátodtól hogy együtt érezzen veled, de te nem vagy erre hajlandó?

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

NEOreg3
egyéb: én és a nõkkel való járás? :_ S:_D:AS:D_ AS:_d

gyökér vagyok ahhoz... mellesleg ha nem lennék balfasz akkor sem járnék vele

stationx
Azt meg kell hagyni, hogy egyszerû vagy mint a faék.<#wilting>
ThisZip
"Az ember nem lehet kicsit terhes, kicsit halott, kicsit házas, vagy kicsit szerelmes és kicsit együtt sem valakivel. IGEN vagy NEM."

Annyiban javítanálak ki, hogy ez csakis férfiak esetében igaz. Nõknél lehet, hogy kicsit ilyen, kicsit olyan, vagyis ember legyen a talpán aki kiismeri õket a megfelelõ pillanatban......

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Nincsenek valós barátaim* (illetve barátaim jelentõs része homoszexuális), így bármelyik nõvel szabadon ismerkedhetem.

*értsd: baráti körömben nem dívik sem a falusias csordaszellem, sem a szívszorongató szappanopera, amerikai háborús film, stb. giccs majmolása.
Molnibalage
Akkor sincs kapcsolat. Ha meg összejövünk akkor az két emberen áll. Rajtam és rajta. Nem tudom, hogy mi köze van ahhoz annak egy 3. embernek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kas123
"Ha érez valami akkor miért szakított? "
há me a csaj lehet hogy má nem érezett semmit...

immovable
Lehet a másik hagyta ott?

Annyira egy síkon gondolkozik az emberek 90%-a, hogy az valami eszméletlen.
kas123
Egyéb, csak a nem komoly kapcsolataival.