A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
Engedélyezném a fegyver tartását, de csak ingatlan védelemre, viselésre nem

a magántulajdont szarba se nézi az állam ebben az országban! a betörõnek több joga van lassan

bár, amelyik országban meglehet engedni a megélhetési bûnözést...
immovable
<#vigyor2>
Mike at home
csak azért nem irok semmit, mert nincs kedvem bümntipontot kapni szemlyeskedésért

igen, ritka kivételek egyike mert akkora faszfej vagy

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Szerintem meg egy államnak az állampolgárai érdekeit kell nézni...
Igen egy nyugdíjas többet kellene hogy jelentsen az államnak,mint Bill Gates sorsa....
-A nyugdíjas esetleg éhen hal,míg Bill Gates nem
-A nyugdíjas tett a magyar államért egész életében gürcült fizetett,Bill Gates nem,õ csak hasznot húz az itteni emberkbõl,de úgy hogy még a magyar állam se lát belõle semmit.
Szóval a világ egyik leggazdagabb emberének meglopása súlyosabb mint ha valakitõl az életet jelentõ terényt veszik el?
Más
A drogterjesztõknek kétségtelenül az jár,persze a használók se ússzák meg olcsón....

immovable
Namivan nem bírtad ki, hogy ne szólj hozzám? LOL Mondtam én, hogy következetlen vagy. :DDDDD
Mike at home
elintézném neked, hogy elsõ körben juss oda, és ott is rohadj meg
legalább soha többé nem rontanád az sg-n a levegõt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
én a szoftver/film/zene letöltõknek adnék jó nagy elketromos sokkot, hogy behugyáljanak, tolvaj banda
drgozásért halál

egybõl fel lennétek háborodva,
úgy csináltok, mintha ti nem szegtetetk volna törvényt soha, 1 windows ellopásával nagyobb kért okozol, mint egy kiló uborka ellopásával, tálan végig kéne gondolni

tovább megyek: sosem értettem, hogy bûnözõk miért kardoskodnak durvább szankciókért, büntetésekért

Az a lényeg hogy a társadalomból számûzni kell õket vagy így vagy úgy:)....

Van akiknek szinte az életet jelenti a terménye....

immovable
Igaz. Legalább hasznot termelne a sok hulladék. :)
Vagy életfogytiglan munkatábor:)

Tudod hogy Magyarországon rengetegen halnak meg balesetben és hogy ez mire vezethetõ vissza?

immovable
plusz halálbüntetés visszaállítása
Pompás,az amerikai törvények szigorát is:)

Carlos
Egyéb:

-Lényegesen több gyalogos rendõr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erõszakos büncselekmények büntetésé
-Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
-Engedélyezném a fegyver tartását, de csak ingatlan védelemre, viselésre nem

Ezt a hármat egyszerre...

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
tehát uborkalopásért halál
szép
de tényleg
imádtok ölni? vagy errõl képzelegni?

Mike at home
mennyi véresszájú, infantlilis user van itt az sg-n
élveztétek volna a Rákosi rendszert (Kádárt már nem, az túl puha lett volna nektek)

Picar77
Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)

()() (^^)

Mike at home
nincs kocsid, igaz-e?

Mike at home
a jelenlegi törvények megfelelõek, ha betartatnák õket
az a baj, hogy sok esetben a lebukás esélye nulla, ergo még jobban elszemtelenedik az, aki bûnözésre adja a fejét
elsõ körben tehát a rendõrségnek adnék sokkal több pénzt, jobb felszerelést, érjük el mondjuk az amerikai színvonalat

zsutyesz

Lényegesen több gyalogos rendõr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erõszakos büncselekmények büntetését.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Bercy
Én mindenképp szigorítanám az erõszakos bûncselekmények büntetését...
Csak az a nagy probléma, hogy nehezen bizonyítható. Mivan ha leütnek és nem is emlékszel semmire? Vagy ha nem is ütnek le, sõt a nevüket is tudod, de nincs szemtanú, csak a pénzed veszik el...ezt hogy bizonyítod?

(hál istennek velem még ilyen nem történt...de ez már reális veszély mindenhol ebben az országban)
BaliBoy
Egyéb:

Halálbüntetés visszaállítása.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

milk4
Lényegesen több gyalogos rendõr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erõszakos büncselekmények büntetését.
Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület).
Engedélyezném a gumilövedékes fegyver tartást és viselését.
Engedélyezném a fegyver tartását, de csak ingatlan védelemre, viselésre nem

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

csak megemlítés szintjén:D

MR ME
az már más tészta, abba sztem ne menjünk bele :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

David2
több ponttal is egyetértek, plusz még térfigyelõk kiépítése is hasznos lehet

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Mersant
- drasztikusan módosítanám az erõszakos büncselekmények büntetését
- Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
- Engedélyezném a fegyver tartását, de csak ingatlan védelemre, viselésre nem

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Benny04
engedélyezném a gumilövedéket

Még a botját sem,viszont politikai célokra használják õket,nem arra ami a feladatuk lenne.

Megjegyzem még a régi korrupt élõsködõk is ki lennének gyomlálva a politikából.

MR ME
csak az a baj h nem használhatja a fegyverét, mert egybõl bíróság elé basszák

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
így van!

OrioN the S
Nem csak az a baj ,hogy felnek. Hanem a viselkedes meg nemelyik kicsit el van szallva magatol ,mert van egy botja meg pisztolya es visszael azzal ,hogy o rendor ezert eleg pofatlanok tudnak lenni.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

<#vigyor>

Erre is megoldást találnék a bünõzõnek kuss lenne a neve,a rendõr úgy eljárhat mint régen a csendõrök......Nem a rendõr hibája hogy a mostani bünös vezetõi kör megköti a kezét,jogosan félnek mert ha a bünözõt féken tartja az rossz pont....

OrioN the S
<#eljen><#eljen><#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

immovable
Minden területen vasszigorra lenne szükség.
Lényegesen több gyalogos rendõr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erõszakos büncselekmények büntetését
Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
A közlekedési szabályok megszegésének vonzatát is súlyosbítani kéne:jelentõs gyorshajtó milliós bírság,jogsi azonnali elkobzása...

szintén :)
VRSDM
egyéb. nem több rendõrt akarnék hanem igazi rendõröket.

u dont have to listen anybody else but me

Minden területen vasszigorra lenne szükség.
Lényegesen több gyalogos rendõr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erõszakos büncselekmények büntetését
A közlekedési szabályok megszegésének vonzatát is súlyosbítani kéne:jelentõs gyorshajtó milliós bírság,jogsi azonnali elkobzása...

MR ME
kevesled mi? így nehezebb ismerkedned, ez van :(

89
háddebazz...11 aberrált...hova jutunk?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

CopyKing92
olyan mnitte ^^

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Petka
Sok a <#kocsog>... :)

clio1616v
egyet szögezzünk már le... senki se tulajdona senkinek se :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

azt nem barátnak hívjuk, hanem köcsögnek ^.-
attól függ, h mennyire lenne nagy a szerelem a barátjával

MR ME
"miközben tudod, hogy a barátod nagyon nem értékelné?"

Mike at home
ellenben ha komolyan akarok válaszolni, akkor elsõ

Mike at home
nem próbálkoznék, csak ha bevesznek harmadiknak :DDD