A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magántulajdont szarba se nézi az állam ebben az országban! a betörõnek több joga van lassan
bár, amelyik országban meglehet engedni a megélhetési bûnözést...
igen, ritka kivételek egyike mert akkora faszfej vagy
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Igen egy nyugdíjas többet kellene hogy jelentsen az államnak,mint Bill Gates sorsa....
-A nyugdíjas esetleg éhen hal,míg Bill Gates nem
-A nyugdíjas tett a magyar államért egész életében gürcült fizetett,Bill Gates nem,õ csak hasznot húz az itteni emberkbõl,de úgy hogy még a magyar állam se lát belõle semmit.
Szóval a világ egyik leggazdagabb emberének meglopása súlyosabb mint ha valakitõl az életet jelentõ terényt veszik el?
Más
A drogterjesztõknek kétségtelenül az jár,persze a használók se ússzák meg olcsón....
legalább soha többé nem rontanád az sg-n a levegõt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
drgozásért halál
egybõl fel lennétek háborodva,
úgy csináltok, mintha ti nem szegtetetk volna törvényt soha, 1 windows ellopásával nagyobb kért okozol, mint egy kiló uborka ellopásával, tálan végig kéne gondolni
tovább megyek: sosem értettem, hogy bûnözõk miért kardoskodnak durvább szankciókért, büntetésekért
-Lényegesen több gyalogos rendõr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erõszakos büncselekmények büntetésé
-Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
-Engedélyezném a fegyver tartását, de csak ingatlan védelemre, viselésre nem
Ezt a hármat egyszerre...
Þór vígi þessi rúnar
szép
de tényleg
imádtok ölni? vagy errõl képzelegni?
élveztétek volna a Rákosi rendszert (Kádárt már nem, az túl puha lett volna nektek)
()() (^^)
az a baj, hogy sok esetben a lebukás esélye nulla, ergo még jobban elszemtelenedik az, aki bûnözésre adja a fejét
elsõ körben tehát a rendõrségnek adnék sokkal több pénzt, jobb felszerelést, érjük el mondjuk az amerikai színvonalat
Lényegesen több gyalogos rendõr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erõszakos büncselekmények büntetését.
Ale Alonso! poppe fan club™
Csak az a nagy probléma, hogy nehezen bizonyítható. Mivan ha leütnek és nem is emlékszel semmire? Vagy ha nem is ütnek le, sõt a nevüket is tudod, de nincs szemtanú, csak a pénzed veszik el...ezt hogy bizonyítod?
(hál istennek velem még ilyen nem történt...de ez már reális veszély mindenhol ebben az országban)
Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület).
Engedélyezném a gumilövedékes fegyver tartást és viselését.
Engedélyezném a fegyver tartását, de csak ingatlan védelemre, viselésre nem
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
- Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
- Engedélyezném a fegyver tartását, de csak ingatlan védelemre, viselésre nem
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Lényegesen több gyalogos rendõr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erõszakos büncselekmények büntetését
Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
A közlekedési szabályok megszegésének vonzatát is súlyosbítani kéne:jelentõs gyorshajtó milliós bírság,jogsi azonnali elkobzása...
szintén :)
u dont have to listen anybody else but me
Lényegesen több gyalogos rendõr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erõszakos büncselekmények büntetését
Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
A közlekedési szabályok megszegésének vonzatát is súlyosbítani kéne:jelentõs gyorshajtó milliós bírság,jogsi azonnali elkobzása...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)