A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább legyen valami hasznuk, ha már rossz fát tettek a tûzre. :P
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Annyit talán még színesítésnek bele vennék, hogy pl. x idõtartamú büntetésbõl valamennyi idõ kiváltható lehetne pénzért (pl. 250K/hét), de mindenképp maradnia kellene 6 hónap kötelezõen ledolgozandó közmunkának.
Mellesleg az út menti zöld területek, valamint az erdeink iszonyat mennyiségû szeméttel vannak tele, szóval lenne mit ledolgozni.
Vagy pl. a graffitik levakarása a házfalakról, a cigicsikkek, rágógumik felszedése, felkapargatása a járdákról...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Valahol van benne fantázia de én akkor is a parlagfüvet irtatnám vele vagy felfuttatnám a cirokseprûipart. Hiszek a fizikai munka nevelõ hatásában. Amitõl koszos lesz az ember.
DFTBA ಠ_ಠ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A halálbüntetés... ez jó kérdés, de most nincs kedvem kifejteni a véleményem. Talán más topikban, máskor.
De, ez büntetés. Hogy lehetne már kivételezni? Olyan sincs, hogy értelmiségi gyilkosoknak azért csökkentik a büntetését mert diplomás.
Az én szememben valahogy úgy korrekt, hogyha teszem azt megölték az unokatestvéredet, akkor te és a családod szabadon bosszút állhattok, azt csináltok vele, amit akartok. megkínozhatjátok, megölhetitek szabadon, stb.
az államnak olyan szinten legyen csak beleszólása a dologba, hogy erre engedélyt ad. Mert egyébként csak a megkárosultakra tartozik a bosszú. Ez az igazi szemet szemért elv, legalábbis amit én annak látok, és nem az, hogy a vélt bûnöst kivégzi egy idegenekbõl álló testület. Ezáltal senkinek nem lesz jobb, de nekem, mint megkárosodottnak, egyáltalán nem lesz elégtételem.
Pl. õket osztanám be a hulladékok szétválogatására, így növelhetnénk a szelektív hulladék hasznosításának hatásfokát, szinte ingyen. De biztos van sok olyan trágya munka amit meg lehetne velük csináltatni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Az én szememben a szemet szemért elv az igazságos. Ölt, meghal, kész. Nincs vele több gond.
Ha bizonyított az önvédelem vagy a gondatlanság, tehát verekedés közben bevágsz neki egyet és abba hal bele az más. Ott lehetne enyhítõ körülmény.
Nem kell mindenkit kinyírni persze, de azért a sok erõszakoskodó, késelõ, kínzó, gyilkos gecit azonnal kivégeztetném, amint kiderül róla, hogy nem önvédelembõl, hirtelen felindulásból csinálta. Persze egy erõszakoskodónál, kínzó köcsögnél vagy pedó gecinél ez nem kérdés. Ott nincs mérlegelés. szvsz
De én lecsapnék az állatkínzókra s nem vennék figyelembe ilyeneket, hogy nem beszámítható. Ha nem beszámítható, akkor sok mindent úgy sem lehet tõle elvárni, sosem fog normális ember lenni.
Tudom, tudom vadember vagyok egy õsember szintjén, de ez van.
Pl. a kõfejtõben át lehet gondolni, hogy megérte-e odakerülni.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"nem azt mondtam, hogy nem bûnös, hanem azt, hogy ha a szemem elõtt verik halálra az asszonyt, akkor nem állok le számolgatni meg gondolkozni, hogy hány évet kaphatok, vagy ilyesmi, hanem minimum kitaposom a belét az illetõnek."
az elmúlt években hány ilyen eset volt,hogy asszony verés miatt öltek?
felindulásból ölték és erõszakolták meg a kiskunlacházi kislányt anno?vagy az öreg nénit?sorolhatnám még....szép egy véleményed van.....
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Csak ne az állam pénzét basszák el....
régen voltak ilyen jó megoldások. szebb mint a halál! :}
ugyanakkor a diplomás szakemberek tudását ki kell használni, szal nem a kõbányába kell küldeni, meg nem papírt kellene hajtogatnia
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]