A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
az igaz hogy sokat beszélünk róla... lehet pont azért mert ekkora f*szság :)<#nyes>#nyes>
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
(olvasgattam a kommenteket, hát elég vegyes érzelmeket váltottam ki a kérdésemmel... :D)
hát én nem tudtam... :D
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
meg meg a fekete "kupakos" végét leszoktam harapni,és kiköpöm,mert keser,meg ott van a magja,vagy mi a jóég...
BMW Über Alles!
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egyébként én is a tetején bontom. Nem szeretem a kallantyúnál feszegetni. az az alja..<#vigyor3>#vigyor3>
MILYEN KALLANTYÚ????WTF???
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A narancsot most is úgy bontom, hogy kiharapom a héját, mint az almának
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
@ Hellomarci
miafaszom szarkérdésez te jóisten
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
törölhetõ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
apám gyûjtõszámra issza a paradicsomleveket is :D
BMW Über Alles!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Grat akik megszavazták.