A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CopyKing92
hájastúl eszem. amúgy ahol nyílik opció hiányzik :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

poppe
a magja végig húzódik a közepében (ahol olyan fekete trutyis, ott vannak a magok)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

hát mikor hogy kerül a kezembe.. ha a közepe kerül a kezembe akkor kettétöröm és tádááámm :) ki van bontva..

az igaz hogy sokat beszélünk róla... lehet pont azért mert ekkora f*szság :)<#nyes>

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

Ahhoz képest eddig is többet beszéltünk róla, mint a legtöbb kérdésrõl

somdav95
A kallantyús végén

egyébként az én válaszom: a kallantyús végén

(olvasgattam a kommenteket, hát elég vegyes érzelmeket váltottam ki a kérdésemmel... :D)
TheRock18
mi van a végében?olyan,mint egy mag...

BMW Über Alles!

tudsz rá jobb szót?
hát én nem tudtam... :D
jackcsabi
Középröl?<#idiota>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

éééés errõl órákat lehet beszélgetni... hogy ki hogy bontja ki a banánt... besz*rás..

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

ezt a kérdést komolyan berakták?! pff amugy nem tom, mindig máshol... középrõl bontom többek között :D

clio1616v
magja? :DDD

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
megnyomiszkolom megforgatva a nem kallantyús végét és 3 vagy 4 szeletben lehúzom róla a héját...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

TheRock18
mindig máshogy bontom...attól függ,hogy fogom meg...
meg meg a fekete "kupakos" végét leszoktam harapni,és kiköpöm,mert keser,meg ott van a magja,vagy mi a jóég...

BMW Über Alles!

tommygear
kallantyú lol
Kiskoromban mindig a kallantyús végén bontottam, aztán szüleim tájékoztattak arról, hogy a másik végérõl könnyebb, és azóta is a kallantyús végén bontom.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

CoolX
sose láttam még olyat aki a másik végén bontaná..<#szomoru1>

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Szerintem nem. Ha elkezdem feszegetni a kallantyút, akkor betörik a héj, szényomja a húst, stb... a másik végén egyszerûen, szépen le lehet húzni, nem is beszélve arról hogy a kallantyú remek markolat, miközben eszed a banánt.

OrioN the S
jah :d miert nem kilincs?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

immovable
Héjastól eszem akár a diót vagy a kókuszdiót.<#idiota>
Ahol éppen kedvem van. Lényegtelen, h melyik irányból bontom ki.

Kallantyú = az a vége amelyiken a fogantyú van :) az a fele ahonnan letépik a fürtrõl a banánt.

Egyébként én is a tetején bontom. Nem szeretem a kallantyúnál feszegetni. az az alja..<#vigyor3>

milk4
Egyéb

MILYEN KALLANTYÚ????WTF???

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

daemonervosa
Nem bontom ki, héjastul eszem

Trolling is a art.

Norbi1990
A kallanytús végén sokkal könnyebben kilehet bontani. A másik végén sose szoktam kinyitni.
[HUN]FaTaL
Szerintem meg fordítva. A sört se az alján nyitod ki.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dick Riddick
Aki a kallantyús végén kezdi lehúzni a héját, az valószínûleg a cipõt is a talp részével kezdi el felhúzni. A pulóvert pedig az ujján keresztül.

\"Heroes never die. They just reload.\"

[HUN]FaTaL
Alap hogy a kallantyús végén. Van ember aki a másik végén?:D

http://goo.gl/gd6Zi5

Alap, hogy a másik végén. Pont hogy a kallantyús végén szar kibontani. Régen leharaptam a héj egy részét :D

A narancsot most is úgy bontom, hogy kiharapom a héját, mint az almának

jackcsabi
Mértne lehetne?:D

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

LoDMaSt
Hádea másik végén nemis lehet kibontani :C Vki csináljon egy animgifet, vagy videót róla :D

@ Hellomarci

Nandris94
héjastul 8Ð

Crabby

jackcsabi
Másikon :D

nenakissa
másik vég

chhaya
A másik végén, mindig.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Egyéb

miafaszom szarkérdésez te jóisten

Picar77
A kallantyús végén

()() (^^)

cement
A másik végén

respect to the man in the ice cream van

zsutyesz
egyéb - mikor hogy.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Bandee1987
Kallantyús végén, de elõfordul, hogy a közepénél.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

OrioN the S
lehetne olyan is ,hogy a narancsot melyik vegen bontod<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

MR ME
a kallantyús végén
törölhetõ

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jobb lett volna ha hallgatsz,menj UT-zni másra úgy sem vagy alkalmas:D

OrioN the S
en megiszok 1 litert es neha olyat muvel... nem merek otthonrol elmenni :D

TheRock18
téged igen? :D engem/minket nem :D
apám gyûjtõszámra issza a paradicsomleveket is :D

BMW Über Alles!

Nutellás-banános palacsinta isteni!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Bizony grat. Még a majmok is kibontják :)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nem bontom egybe nyelem héjastul egyszerre többet is.
Grat akik megszavazták.

végre.

OrioN the S
jol megfosat :D