A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
valaki belinkelné az általános segélykérõ (informatikai) tápigot? mert keresõbe nem találom :S
THX ^^
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Ez a kérdés meg vicces és kész. :Ð
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Majmot tartok otthon, ami elvégzi a legtöbb munkát itthon...pl: kinyitja a banánt nekem
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Ránézek és félelmében kinyitja magát! <#banplz>#banplz>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nem kell mindig komolykodni, lehet néha egy-egy humorosabb kérdés is, nem?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
kérdés ami felmerül: Ki melyik végénél fogva dugja fel a banántot?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
éc asz tod h terjed? :D