A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(A leghosszabb kapcsolatom 3 hónapos volt eddig...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Þór vígi þessi rúnar
Nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy soha senkit nem lennék képes megcsalni. De van egy személy akiért talán feladnám a jelenlegi kapcsolatomat és erre a megcsalás dologra nyáron elég nagy az esély mivel azzal a bizonyos illetõvel megyek sátorozni a Balatonra.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
2évig csak a barátnõd, mindig mindenhol? papucs :D
u dont have to listen anybody else but me
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
DE!
senki ne mondja hogy nincs meg a varázsa csak fiúbuliként elmenni a barátokkal valamerre és meginni jónéhányat. néha picit többet :) :D
én magamtól teszem...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
tudod ki menne a haverjaibal kocsmázni, mondjuk amúgy sem :D
ha mégis sörözéses beszélgetésre megyek haverokkal, akkor 2 belga 10°-os sör pont elég, hogy jól el tudjunk beszélgetni
de utána sietek haza a páromhoz :)
a buliba két csík az orrba. kólából.
máris annyira kivagy hogy megteszed : D a feleségeddel is :D
nem csaltam meg még senkit, de nem is fogok..
ha elmond mindent, akkor eleve azért vagyok vele mert nekem jó, ha változtat a viselkedésén és nem olyan amilyennek megszerettem, vagy kiderül olyan amitõl nem tudom szeretni már akkor vége, minek csaljam meg?
csak arra vagyok kiváncsi hogy mennyire bumszli egy ilyen nagy ember karján mint a tied.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nálam ez elvi kérdés.
\"Heroes never die. They just reload.\"
"A LED-ek 5 mp-ig világítanak a gomb megnyomása után."
(pedig jóval praktikusabb és gyorsabb leolvasni, mint elolvasgatni és értelmezni a számokat - nem véletlenül a repülõkön is rengeteg mutatós kijelzõ van, elég rápillantani)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
érted. :D