A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Nem.

(A leghosszabb kapcsolatom 3 hónapos volt eddig...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

clio1616v
amit írtál az akkor van úgy ha nem igazi a szerelem :)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Carlos
Aztán reménykedj, hogy az asszony nem olvassa ezt, mert akkor még a Balaton elõtt repülsz...

Þór vígi þessi rúnar

Barnabyka
Nem, de elképzelhetõnek tartom, hogy megteszem alkalom adtán.

Nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy soha senkit nem lennék képes megcsalni. De van egy személy akiért talán feladnám a jelenlegi kapcsolatomat és erre a megcsalás dologra nyáron elég nagy az esély mivel azzal a bizonyos illetõvel megyek sátorozni a Balatonra.

DJKonya
Azért nem mindig, azért õk jobban megtehetik pl nyáron is hogy elmennek Floridába vagy akár milyen szigetekre 1-2 hétig nyaralni. De nem mondom neki azt hogy ne menj már mert hiányozni fogsz stb. Õ is tudja jól hogy mi a szenvedélyem és van mikor én is hetekig nem vagyok otthon. De ha már buliról beszélünk én amúgy sem vagyok egy bulizós típus de nem azt mondom hogyha meghívnak akkor nem megyek, csak nem megyek minden hétvégén diszkóba meg nem szervezek minden hétvégén ütõs házibulikat.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

VRSDM
hm. a szerelem tart mondjuk 2évig. aztán átmegy szeretetté/megszokássá/tiszteletté stb.

2évig csak a barátnõd, mindig mindenhol? papucs :D

u dont have to listen anybody else but me

DJKonya
Mióta ez történt amit belinkeltem és mióta decemberbe volt barátnõmnek a balesete azóta csak még szorosabb lett a kapcsolatunk, 2év 2 hónapja vagyunk együtt, mi is minden nap találkozunk mivel 2utcányira lakunk egymástól. Ha nem szeretném ennyire nem lenne az hogy kilépek a kapujukon és már hiányzik.

clio1616v
olyav válasz mérnincs hogy "kizárt dolog, mer' nemtudom"? :DD

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ennyi, de ha igazán szerelmes vagy szarod le a haverjaidat :))

VRSDM
lehet én vagyok fiatal, 2.5 év volt eddig a leghosszabb kapcsoltom, tény hogy minden nap találkoztunk a párommal.
DE!
senki ne mondja hogy nincs meg a varázsa csak fiúbuliként elmenni a barátokkal valamerre és meginni jónéhányat. néha picit többet :) :D

clio1616v
az a papucs aki félelembõl teszi mindezt :))

én magamtól teszem...

0Fritz0
Papucs :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

szucsy89
nem még. (:
clio1616v
nem tudom, ha valaki szerelmes, akkor a párjával érzi jól magát és hiányzik neki hacsak egy pillanatra is nem látja...

tudod ki menne a haverjaibal kocsmázni, mondjuk amúgy sem :D
ha mégis sörözéses beszélgetésre megyek haverokkal, akkor 2 belga 10°-os sör pont elég, hogy jól el tudjunk beszélgetni

de utána sietek haza a páromhoz :)

VRSDM
legyen mondjuk 10sör, 6kör whiskey, otthon még 2házipálinkó
a buliba két csík az orrba. kólából.

máris annyira kivagy hogy megteszed : D a feleségeddel is :D

clio1616v
ha szerelmes vagy a párodba akkor nem teszel ilyet

VRSDM
akkor az nem megcsalás ha elmgyek a haverokkal kocsmázni, és meghúzok egy szõke helyi ribancot egy panel kapujában :/ ? :D

clio1616v
az számít megcsalásnak amikor a barátnõd mellett vagy de már nem vagy szerelmes belé és nem mondod el neki, hogy másba már szerelmes vagy

nem csaltam meg még senkit, de nem is fogok..

ha elmond mindent, akkor eleve azért vagyok vele mert nekem jó, ha változtat a viselkedésén és nem olyan amilyennek megszerettem, vagy kiderül olyan amitõl nem tudom szeretni már akkor vége, minek csaljam meg?

VRSDM
TEPSI! ajánlom figyelmedbe! NEKED címzett hsz-em ;)

csak arra vagyok kiváncsi hogy mennyire bumszli egy ilyen nagy ember karján mint a tied.

DJKonya
EZ most megcsalásnak számít?

Pepsi Twist
Nem, sosem tettem még ilyet, nem is fogok.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

CoolX
Nem, sosem tettem még ilyet, nem is fogok

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Benny04
Eddig még nem volt párkapcsolatom.

OrioN the S
ugyan mar... :D amugy ,ha valaki meg van elegedve a csajaval ,akkor nem csalja meg... ha nincs hiany semmiben es jol elvannak ,akkor nem fordul elo. haverom haverja mondta.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
szerk. (attól még az elsõre nyomtam:D:D:D

VRSDM
amúgy akivel egyszer elõfordult. azzal többször is elõfog ez tuti!

OrioN the S
nem :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
szóval te vagy az elsõ pontra szavazó :P

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
Azota lehet ,hogy valtozott a dolog par embernel :D Elofordul az ilyesmi... ittas allapotba neha gatlastalanabbak az emberek. Asszem...

mindegy.

VRSDM
amúgy meg ez a kérdés vótmá' :D

VRSDM
illogikus vagy sem, oda van írva. akkor mi a kérdésed?!<#zavart2>

Elolvastam bmeg csak számomra kicsit illogikusnak tûnik hogy akárhányszor kíváncsi vagyok az idõre mindig meg kell nyomni egy gombot..

Dick Riddick
Nálam ez elvi kérdés.

\"Heroes never die. They just reload.\"

OrioN the S
Majd biztos beirom ide... :D Meg mi szamit megcsalasnak?

VRSDM
el kéne olvasni. látom aztán nagoyn érdekel ha a leírását sem olvasod...

"A LED-ek 5 mp-ig világítanak a gomb megnyomása után."

Ja és azt nem tudjátok, hogy a ledek folyamatosan világítanak, vagy csak gombnyomásra?

Nekem is megtetszettek ezek a bináris karórák :D A binarisora.hu -n nézegettem, ott egyetlen normális kinézetû van, ez. Igazából annyira ez sem tetszik, de még ez a legjobb. Nincs valahol olcsóbbért? Ez elég drága :D

Dzsini
egyszer találtam egy oldalt a neten, hogy milyen dolgok fognak "kihalni" a következõ 20-30 évben... a mutatós óra rutinos ismerete ezek közé tartozik.

(pedig jóval praktikusabb és gyorsabb leolvasni, mint elolvasgatni és értelmezni a számokat - nem véletlenül a repülõkön is rengeteg mutatós kijelzõ van, elég rápillantani)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

általában megnézem a mobilomon, de néha hordok karórát, amit tök fölösleges, mert nagyon nehezen tudom megállapítani mennyi az idõ rajta, mert inkább az óra jól néz ki.. nem igazán praktikus :) de nagyon szép.

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

Dehogyis. Az enyém 40 volt, igaz semmi extra (idõt mutat + dátumot), de minõségi (Citizen + titánium tok + zafír karcmentes üveg). Nehogymár ne legyen az jó :D

Hát ha már hordod egy ideje, akkor reflexbõl menni fog szerintem. Most ahogy így nézegetem nekem is megtetszettek ezek az órák :D

VRSDM
pepsi egy képet ha kérhetek ahogy rajtadvan az órád : ) köfi.

meg nézem a mobilodon
bardocz
Jaja,ez engem is zavar rajta,de lehet élõben látni rendesen,csak a kép túl sötét,vagy mitudomén.
az a gáz, hogy nem lehet látni hogy melyik a bal szélsõ és melyik a jobb szélsõ pötty, azért ha balról a második világít csak, honnan szívjam ki hogy az eredetileg hanyadik pötty lenne.
érted. :D
bardocz
Wow,grat hozzá:) Én azért inkább maradok a Subarusnál:-)
[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Vegyél bõrszíjas órát, az nem fogja húzni.