A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tetszik a skin struktúrája. A végleges verzióban annyit kéne mindenképp módosítani, hogy az aláírás ne legyen halvány, és a hsz-ek fejléce pedig legyen sötét, mert így nagyon egybefolyik az összes.

Ability
Miért nehéz visszaolvasni, vagy csak simán észrevenni, hogy ki lehet kapcsolni? Alapból be sem tölt. Amúgy érezd az iróniát: azért foglalkoztam ezzel a skin dologgal, mert a másik topikban rohadtul idegesített és mivel a készítõk szartak ránk (ránk, akiknek szaggat és bugos és átláthatatlan és nem tetszik) ezért kijelentették hogy oldjam meg magam a kikapcsolást. Hát, fogtam magam és megcsináltam. De ettõl még másnak tetszhet, gondoltam úgysem tölt be alapból, arra hogy más megnézze még bent hagyhatom, akik az alapot akarják azoknak úgyis mindegy.

Többiek: alma avatart kivesszük, mindenki rakhat be egyedit.
DJ Skyline

MR ME
mi az isten ez az apple-ös fasság?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem dohányzom, de nem is zavar. Hozzászoktam már / egy héten egyszer kibírom.
ha nem alma lenne mindenhol, és nem lenne halvány az aláírás, egész jó lenne. de így még idegesítõ :)
Dohányzom, de amikor nincs egy helyen rendesen megoldva a füstelszívás az nagyon tud zavarni.

(Néha zavar,néha nem)

VRSDM
hm. mi ez a skin?
lesz lehetõség? avatarfeltöltésre is? : )

u dont have to listen anybody else but me

predator1982
dohányzom és egyáltalán nem zavar. szerintem egy kocsma legyen füstös

pred

Bulykin
akkor meg egy pöcs, üsd meg<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Magic Boy
Nekem se jön be a skin-ezés.
Bár a kivitelezés szerintem is jó.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

BB7
Fúú! Nekem nem jön be ez a skin dolog!
Lehet én szoktam meg nagyon a másikat, de minek? :/ Bár másik szemszögbõl meg nagyon szép munka és kivitelezés! :)

*bugos a kijelölés
Picar77
aha és már csak azért is az arcodba fujja :\

()() (^^)

Bulykin
szólsz neki h ne fújja rád

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tenkenorman
marhára zavar pláne amikor rámfújja valaki mert õket nem zavarja. de mit lehet tenni

http://www.tenke.hu

HUN Fittikém
#40099!!!

Miért kell erõltetni ezt a skin-t ? Rosszabb mint az eredeti :Ö

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CoolX
ebben is igazad van :) és jobban szeretek szalonnát sütni haverokkal,barátnõmmel sétálni kikapcsolódásként

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

kovacsgellert
Nem dohányzom és zavar. Utálom hogy büdös lesz még a zoknim is egy ilyen helyen.

[HUN]FaTaL
Nem szeretem, hogy nincsenek képek, olyan, mintha mindent HSZ-t ugyanaz írt volna. :D Bár a PH is ilyen de ott már megszoktam. Maradjon meg az opció, mert maradnék az SG designál inkább, de egyébként tetszetõs skinnel is.:)

http://goo.gl/gd6Zi5

Picar77
nekem tetszik sztem jó ötlet feltéve ha az avát lehet majd cserélni errõl a fos almárol :D

()() (^^)

milk4
Én nekem semmi gondom sincs,mint pl. szaggatás vagy ilyesmi.Egyedül az alma logó irritálja a szememet.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ability
Én is így vagyok vele, tuti nem fogom használni. Amúgy az átlátszóság miatt terhel és szaggat, amit ki fogok venni, csak a kialakítást kellene megnézni.
Adam II
Nem dohányzom, de nem is zavar. Hozzászoktam már / egy héten egyszer kibírom.

De látaom rajtatok mûködik a média demagógiája.

Ability
Alapból be sem töltõdik, senkinek sem fog auto látszódni, csak annak aki kipróbálja. Ergó akik a régit akarját semmirõl nem kell lemondaniuk, nekik meg sem kell szólalniuk, számukra nem lesz így sem úgy sem változás. Csak az szóljon aki megnézte az iPhone topikot (lehet ott is be kell kapcsolni, most küldtem el nekik a cuccot, lehet még nem a kész van bent) és tetszett neki.
NEOreg3
a laptopom processzorát kurvára leterheli, szaggat az egész és nem is tetszik

szóval maradhat

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

jackcsabi
Nekem egyedül az avatar dolog nem tetszik...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

clio1616v
ne rontsátok már el
jó ahogy van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ability
Na, srácok... másik topikban volt egy kezdeményezés, csináltak egy alternatív skin-t a fórumra. Nekem annyira nem jött be, átlátszó dolgok miatt akadt a görgetés. Panaszkodtak is miatta, ezért most nekiálltam és egy másik sráccal megoldottuk a kikapcsolásának lehetõségét. Ezért volt szétesve itt a fórum, mert teszteltem ezt az izét. Csakhogy, most már befejeztem és minden jó, ugyanakkor bent van még mindig ez a skin-es cucc. Nyomjatok rá a skin be gombra és átalakítja a kinézetet. Véleményt kérnék, hogy készüljön-e ilyen alternatív skin, és ha valakinek tetszik akkor be lehet tenni. Egy fontos dolog: ha most bekapcsoljátok akkor nem egy kész eredményt kaptok, csak az elrendezés logikáját látjátok. Nézzétek meg az iPhone topikot, és mondjatok pár szót, hogy kell-e nekünk ilyen. Ne itt nézzétek, itt most minden fehér lesz ettõl, ez még itt nincs elkészítve, csak annyit lehet látni benne, hogy hova kerül az avatar és társai.
DJS8
Nem dohányzom és zavar. Utálom hogy büdös lesz még a zoknim is egy ilyen helyen.

Matt07
most nem tok mit jelölni: Nem dohányzom de részben nem zavar,ha például csak 1-2 haver rágyújt akik meg is kérdik elõtte,az viszont már zavar ha szinte mindegyik környezetemben lévõ ember füstöl.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

clio1616v
nekem nincs szükségem olyan pörgésre ahol zárt térben koncentrált a cigifüsr, valahogy nem tudnám magam jólérezni, így nem is járok olyan helyre ahol rosszul érzem magam

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
bulizni se csak zárt térben lehet szalonnasütés haverokkal ha füstölnek is nem szívod be

Rockynhooo
séta délelõtt meg a túra kicsit más pörgés mint este elmenni bulizni de nem tétel... :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tigeroo
ez igaz, de bulizni sajna már nemsok helyen lehet cigifüst nélkül :(
clio1616v
én a kikapcsolódást el tudom képzelni máshol is, nem csak egy füstös lebujban, ahol részeg nyomik vannak

séta egy napsütéses délelõtt, vagy motorozni az alpokban megállni leülni egy padra és nézni a hegyeket

jackcsabi
Nekem nem müködik :(

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

tigeroo
:D!
milk4
KILL THE APPLE!!!

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

miilann04
ha lehet kritizálni,akkor az aláírások túlságosan halványak

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Aquir
fúj apple mindenhol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ability
Csak tesztelek az ájfónos topik lakóinak, most ne nézzétek a topikot, minden vissza fog állni, nem is lesz új nézet, csak valahol tesztelnem kell, mert õk lusták. :D
bardocz
Skin Ki gombot meddig nyomogassam,hogy visszaálljon rendesre a kinézet?
Londonban mindenféle szórakozóhelyen tilos a dohányzás?

Annak is van füstje. Igaz, hogy finom illatos :)

Szerencsere Londonban ez mar nem problema...

http://gaborszantai.co.uk/

CoolX
igazad van nem kötelezõ..csak néha egy kis kikapcsolódás(kb 3 havonta egszer)

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

amugy dohányfüst csak szórakozóhelyne van? :) sztem nem :)

kedvencem: haveromhoz megyek fel,anya,apa, õ is lakásban cigizés.. na az az igazi hányinger! 2 havonta tapétáznak + plafon festés

clio1616v
kötelezõ neked bemenned?

egyébként: utálom a dohányfüstöt.
miért nem vízipipázik helyette mindenki